Αρχική / Σώμα / Όμορφα νύχια για καλοκαίρι – Ιδέες και Συμβουλές
όμορφα νύχια για καλοκαίρι

Όμορφα νύχια για καλοκαίρι – Ιδέες και Συμβουλές

Οι γυναίκες που ξέρουν να φροντίζουν την εμφάνισή τους αλλά και σέβονται τον εαυτό τους, δίνουν πάντα ιδιαίτερη βαρύτητα στα νύχια τους. Τόσο των χεριών όσο και των ποδιών. Τα όμορφα νύχια για καλοκαίρι προσδίδουν το κάτι παραπάνω στην εξωτερική εικόνα της γυναίκας και την κάνουν να φαίνεται πολύ ελκυστική αλλά και πολύ πιο προσεγμένη. Οι καλοκαιρινοί μήνες με τις εξορμήσεις στις παραλίες αλλά και με τα ανάλαφρα ρούχα στρέφουν πολλές φορές τα βλέμματα των αντρών στα γυναικεία νύχια. Όπως και να το κάνουμε το ωραίο πάντα θα ελκύει τους άντρες. Και ωραία πόδια δίχως όμορφα νύχια απλά δεν γίνεται. Το ίδιο ισχύει και για τα χέρια. Το περιοδικό Δυναμική Γυναίκα ρώτησε τους ειδικούς, οι οποίοι μας έδωσαν συμβουλές και ιδέες για το πώς να αποκτήσετε όμορφα νύχια για καλοκαίρι.

Όμορφα νύχια για καλοκαίρι – Οι συμβουλές των ειδικών

1. Η σωστή φροντίδα των νυχιών είναι το άλφα και το ωμέγα

όμορφα νύχια για καλοκαίρι

Το πρώτο πράγμα που οφείλει να κάνει μια γυναίκα ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ένα καλό μανικιούρ και ένα καλό πεντικιούρ. Χωρίς αυτά, τα νύχια ότι χρώμα και να τα βάψετε δεν μπορούν να γίνουν αρκετά ελκυστικά. Μπορεί να είστε μέσα στη μόδα, αλλά η ποιότητα και η υφή των νυχιών είναι πάντα τα πρώτα που ξεχωρίζουν. Μια ολοκληρωμένη θεραπεία για τα νύχια σας θα σας γλιτώσει από πολλά μελλοντικά προβλήματα, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε όμορφα και ελκυστικά νύχια που θα ζήλευαν όλες οι φίλες σας αλλά και θα λάτρευαν όλοι οι αρσενικοί. Η καλύτερη δυνατή λύση είναι να επισκεφτείτε μια ειδική μανικιουρίστ-πεντικιουρίστ η οποία είναι έμπειρη και θα καταλάβει αμέσως τι θεραπεία χρειάζεστε. Αν από την άλλη πλευρά δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα τότε μπορείτε να ακολουθήσετε μια ολοκληρωμένη θεραπεία νυχιών μόνες σας στο σπίτι. Βασική προϋπόθεση βέβαια είναι να “πιάνει το χέρι σας από τέτοιες δουλειές”.

2. Επιλέξτε σχέδια που σας ταιριάζουν ακόμα και αν δεν είναι στη μόδα

όμορφα νύχια για καλοκαίρι

Κάθε γυναίκα είναι μοναδική και έχει τη δική της προσωπικότητα. Η εξωτερική της εμφάνιση είναι πολύ σημαντικό να ταιριάζει άψογα με το στιλ της και την προσωπικότητά της. Πολλές φορές η μόδα μπορεί να δείχνει την προτίμησή της σε σχέδια νυχιών που δεν σας ταιριάζουν εσάς προσωπικά. Όταν συμβαίνει αυτό είναι προτιμότερο να είστε ντεμοντέ παρά να επιλέξετε σχέδια νυχιών που δεν σας κολακεύουν. Οι ειδικοί που ρωτήσαμε είναι ανένδοτοι. Καλύτερα ένα στιλ που σας ταιριάζει και ας είναι ντεμοντέ παρά να γίνετε fashion victims.

3. Οι επικρατέστερες τάσεις στα σχέδια για το καλοκαίρι είναι τα οβάλ ή σχήμα αμύγδαλο

όμορφα νύχια για καλοκαίρι

Πρόκειται για ελκυστικό στιλ που προσδίδει χάρη, τονώνει την προσωπικότητα και ταιριάζει άψογα στο ανάλαφρο στιλ που απαιτούν οι καλοκαιρινοί μήνες για τα νύχια. Τα οβάλ νύχια ή σχήμα αμύγδαλο κερδίζουν έδαφος αυτή τη σεζόν και όχι άδικα. Θεωρούνται κομψά, όμορφα και παιχνιδιάρικα. Παράλληλα τονίζουν έντονα τη θηλυκότητα της γυναίκας και την κάνουν σέξι και όποιος αντέξει.

4. Αγαπημένα χρώματα το μαύρο και οι παστέλ αποχρώσεις

όμορφα νύχια για καλοκαίρι

όμορφα νύχια για καλοκαίρι

Αυτή η θερινή σεζόν έδειξε ιδιαίτερη προτίμηση στο μαύρο αλλά και στις παστέλ αποχρώσεις. Ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις μπορείτε να επιλέξετε. Το μαύρο προσδίδει φινέτσα, κύρος και στιλ και κάνει τη γυναίκα ιδιαίτερα ελκυστική. Από την άλλη πλευρά οι παστέλ αποχρώσεις είναι εδώ και αρκετό καιρό ένα από τα αγαπημένα στιλ για τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι αποχρώσεις αυτές θεωρούνται ανάλαφρες, παιχνιδιάρικες και προσδίδουν χάρη και θηλυκότητα.

5. Ματάκι για να μην σας ματιάζουν

όμορφα νύχια για καλοκαίρι

Το ματάκι στα νύχια είναι ένα τρεντ που κερδίζει έδαφος. Πρόκειται για ένα στιλ που τραβάει τα βλέμματα και είναι κατάλληλο για γυναίκες χαδιάρες αλλά και ελκυστικές. Αν θέλετε οι άντρες να σας κλείνουν το μάτι, τότε αυτό το στιλ θεωρείται μια πολύ καλή επιλογή.

x

Check Also

πώς να μην ιδρώνεις

Πώς να μην ιδρώνεις – Τρόποι για να μην ιδρώνεις

Πόσες φορές έχουμε έρθει όλες σε αυτήν την απίστευτα δύσκολη θέση με ...

πώς να κάνεις ωραίο ποπό

Πώς να κάνεις ωραίο ποπό – Διατροφή, Γυμναστική, Tips ντυσίματος

Μη μας πεις ότι δε ζηλεύεις τις γυναίκες που έχουν από τη ...

σπιτικά δυναμωτικά νυχιών

Σπιτικά δυναμωτικά νυχιών – Τα 9 καλύτερα

Τα άκρα μιας γυναίκας αντικατοπτρίζουν σε μεγάλο βαθμό το πόσο περιποιημένη είναι ...