Αρχική / Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Το ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα είναι ένα ερασιτεχνικό blog που σκοπό έχει να βοηθήσει τη σύγχρονη γυναίκα και να της παρέχει πληροφορίες στα θέματα που την απασχολούν. Το περιοδικό ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιανουάριο του 2012 και γνώρισε αμέσως μεγάλη ανταπόκριση από τις αναγνώστριες.

Η μεγάλη ποικιλία των θεμάτων του περιοδικού καθώς και η περιεκτικότητα των άρθρων του, κάνει το περιοδικό να ξεχωρίζει. Πιο συγκεκριμένα, τα θέματα του περιοδικού μας περιλαμβάνουν:

  • Ομορφιά: (ομορφιά προσώπου, ομορφιά σώματος, μαλλιά – χτενίσματα)
  • Μόδα: (τάσεις της μόδας, στιλιστικές ιδέες, προτάσεις ντυσίματος)
  • Αδυνάτισμα: (δίαιτα, υγιεινή διατροφή, γυμναστική)
  • Κουίζ: (γυναικεία κουίζ, ψηφοφορίες, απόψεις των αναγνωστριών)
  • Σχέσεις: (θέματα για ανθρώπινες σχέσεις, ψυχολογία)
  • Γάμος Νυφικά: (τάσεις της μόδας στα νυφικά, πληροφορίες για γάμους, ομορφιά της νύφης)

Τα άρθρα του περιοδικού, έχουν ενημερωτικό και συμβουλευτικό χαρακτήρα και προσπαθούν να βοηθήσουν τις αναγνώστριες στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων τους ή να τις ενημερώσουν για διάφορα θέματα που τις αφορούν.

Το αναγνωστικό κοινό του περιοδικού διευρύνεται συνεχώς, καθώς οι γυναίκες φαίνεται ότι το εμπιστεύονται όλο και περισσότερο. Η συνταγή της επιτυχίας, είναι τα ποιοτικά και πρωτότυπα άρθρα του περιοδικού, τα οποία κεντρίζουν όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον των αναγνωστριών.

Αν θέλετε να στείλετε τις παρατηρήσεις σας, τις ιδέες ή τις προτάσεις σας, τότε μπορείτε να στείλετε email στο dynamikhgynaika@gmail.com

Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σας είναι ευπρόσδεκτα και θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας και την συνολική εικόνα του περιοδικού.