Αρχική / Σχέσεις / Πώς να καταλάβεις τι θέλει από εσένα
πώς να καταλάβεις τι θέλει από σένα

Πώς να καταλάβεις τι θέλει από εσένα

Πώς μπορούμε να καταλάβουμε τι θέλει ένας άντρας από εμάς; Θα θέλαμε πολύ να ξέρουμε από την αρχή πώς μας βλέπει και τι σκέφτεται για εμάς ώστε να αποφύγουμε κάποιες παγίδες που μπορούν να μας δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα στο μέλλον. Αρχικά μπορεί να ακούγεται αρκετά δύσκολο αλλά στην πραγματικότητα αν παρατηρήσουμε την συμπεριφορά του θα μπορέσουμε να καταλάβουμε τι άποψη έχει για εμάς και οι σκέψεις μας κατά κάποιο τρόπο συμβαδίζουν. Δεν μας αρέσει να τα αφήνουμε όλα στην τύχη τους ειδικά όταν στο παρελθόν μας υπάρχουν σχέσεις που μας έχουν πληγώσει. Σχέσεις που εμείς τις πήραμε στα σοβαρά, αλλά καμία σοβαρότητα δεν υπήρχε σε αυτές. Άνδρες που ονειρευτήκαμε το μέλλον μας μαζί τους, αλλά δεν το ονειρεύτηκαν ποτέ εκείνοι με εμάς. Όλα αυτά μας κάνουν πιο προσεκτικές και λιγότερο παρορμητικές. Πολλοί θεωρούν πως αυτό έχει να κάνει με την ηλικία. Δηλαδή όσο μεγαλώνουμε φροντίζουμε να κάνουμε πιο ουσιαστικές σχέσεις. Μπορεί σε αυτό να υπάρχει μία μεγάλη δόση αλήθειας αλλά μην ξεχνάμε πως υπάρχει και ο έρωτας ο οποίος δεν έχει ηλικία και δεν είναι δύσκολο να αλλάξει τα δεδομένα μας.

Όπως και να χει, όμως, όλες μας θα θέλαμε να βρούμε έναν τρόπο ώστε να καταλαβαίνουμε τι θέλει ένας άντρας από εμάς. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν μία κακή εμπειρία μας κάνει να μην βλέπουμε καθαρά κάτι καινούριο που έχει μπει στη ζωή μας. Με απλά λόγια ίσως κρίνουμε αυτόν που γνωρίζουμε έχοντας στο μυαλό μας κάποιον πρώην. Παρακάτω θα δούμε πώς από κάποιες λεπτομέρειες μπορούμε να καταλάβουμε τι έχει στο μυαλό του για εμάς την δεδομένη στιγμή. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι στην πορεία δεν αλλάζουν τα πράγματα, άλλωστε οι άντρες δύσκολα θα κάνουν μακροπρόθεσμα σχέδια τα οποία θα σχετίζονται με γάμους, οικογένεια και όλα αυτά που θα μπορούσε μία γυναίκα να σκεφτεί από την αρχή μιας σχέσης. Έτσι ας είμαστε λίγο επιεικείς και ας περιοριστούμε σε αυτά που μπορούμε να καταλάβουμε για την συγκεκριμένη περίοδο. Πώς να καταλάβεις τι θέλει από εσένα; Δίνοντας σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες που θα σε βοηθήσουν να δεις καθαρά σε ποιο επίπεδο βρίσκεστε!

Πώς να καταλάβεις τι θέλει από εσένα

Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε σε μία τάξη τα πράγματα και θα δούμε πρώτα κάποια στοιχεία της συμπεριφοράς του απέναντι σε μας και έπειτα Θα αναλύσουμε τι μπορεί να συμβαίνει σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά! Βέβαια μην ξεχνάμε ότι πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις οι οποίες όμως επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Παρακάτω αναφέρουμε τρεις συνηθισμένες περιπτώσεις που συνηθίζεται να συναντούμε. Κάποιες συμπεριφορές δηλώνουν το πώς αντιμετωπίζει ένας άντρας την σχέση του. Αναφερόμαστε κυρίως στην αρχή μίας σχέσης όπου δεν υπάρχει η οικειότητα μεταξύ μας αλλά πολύ θα θέλαμε να καταλάβουμε τι έχει στο μυαλό του για την πορεία της σχέσης μας.

Περίπτωση 1η:

1)Το παίζει άνετος
2) Αποφεύγει να βρίσκεστε συχνά
3) Προτιμάει να βρίσκεστε πάντα μόνοι
4) Δεν έρχεται ποτέ στην ώρα του
5) Κρατάει τις αποστάσεις από δικούς σας ανθρώπους
6) Αποφεύγει συζητήσεις για το μέλλον

Σε αυτήν την περίπτωση συναντούμε από τις πιο συνηθισμένες αντιδράσεις ενός επιφυλακτικού άντρα. Φυσικά το μόνο που διακρίνουμε δεν είναι μια επφυλακτικότητα αλλά ίσως και λίγη αδιαφορία ως προς την εξέλιξη της σχέσης. Ένας χαλαρός άντρας που δεν θα λέγαμε πως ζει και τον μεγάλο του έρωτα. Δεν θα μπορούσαμε όμως να μην αναφέρουμε πως πολλές τέτοιες καταστάσεις έχουν ανατραπεί στην πορεία.

Περίπτωση 2η:

1)Δεν μας αφήνει ποτέ από τα μάτια του
2) Δεν ξεχνάει να μας τονίζει πόσο μας αγαπάει
3) Θέλει να ξέρει τα πάντα για εμάς
4) Φροντίζει να περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας μαζί
5) Μας έχει γεμίσει δώρα

Παρατηρούμε μία περίπτωση διεκδικητικού άντρα. Προσπαθεί να μας κερδίσει και να καταλάβουμε πως για αυτόν δεν είμαστε κάτι περιστασιακό. Θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο ώστε να βαδίζει στον σωστό γι’ αυτόν δρόμο. Οι γυναίκες απολαμβάνουμε ιδιαίτερα τις αντιδράσεις ενός τέτοιου άντρα αλλά μερικές φορές μας φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό! Επιπλέον, συμβαίνει να νιώσουμε πως μας «πνίγει» και δεν μπορούμε να βρούμε για λίγο τον δικό μας προσωπικό χώρο. Σίγουρα όμως είναι ένας άντρας που μας θέλει στη ζωή του.

Περίπτωση 3η:

1) Είναι αρκετά μετρημένος στα λόγια του
2) Μιλάει μόνο για το κοντινό μέλλον
3) Θέλει να του έχουμε εμπιστοσύνη
4) Δεν μας πιέζει
5) Θέλει να γνωρίζει τον κύκλο μας
6) Θέλει να μαθαίνει για εμάς

Θα λέγαμε πως σε αυτήν την περίπτωση παρατηρούμε πιο προσγειωμένες αντιδράσεις αφού δεν είναι ακραίες. Μπορεί κάποιες φορές να μας δημιουργεί αμφιβολίες αλλά δεν γίνεται να μην του αναγνωρίσουμε πως ζει την πραγματικότητα. Οι γυναίκες μπορεί να ενθουσιαζόμαστε με ακραίες εκδηλώσεις αγάπης και έρωτα αλλά έχει αποδειχθεί πως δεν είναι δυνατό να κρατήσουν για πάντα! Δεν χρειάζεται να τον αφυπνίσουμε αφού ξέρει τι θέλει και συνήθως οι συγκεκριμένοι άντρες που παρουσιάζουν τα παραπάνω στοιχεία σκέφτονται το κοινό μας μέλλον αλλά με έναν πιο διακριτικό τρόπο και χωρίς πυροτεχνήματα!

x

Check Also

κοινωνική φοβία

Κοινωνική φοβία: Προσδιορισμός – Παράγοντες – Αντιμετώπιση (Ψυχολογία)

Σε όλες και σε όλους μας είναι γνώριμα περιστατικά και στιγμές κατά ...

τύποι αντρών που απιστούν

8 Τύποι ανδρών που απιστούν

Η απιστία είναι ένα ζήτημα που απασχολεί σίγουρα πολλά ζευγάρια, σε όποιο ...

πώς να κάνεις κορίτσι

Πώς να κάνεις κορίτσι: Τι λένε οι μύθοι και Τι υποστηρίζει η επιστήμη

Υπάρχουν συγκεκριμένες στάσεις κατά τη σεξουαλική επαφή με το σύντροφο ή σύζυγό ...