Αρχική / Σώμα / Πώς να σφίξει το στήθος με φυσικό τρόπο – 2 Απλές ασκήσεις και επιπλέον συμβουλές
πώς να σφίξει το στήθος

Πώς να σφίξει το στήθος με φυσικό τρόπο – 2 Απλές ασκήσεις και επιπλέον συμβουλές

Ένα ερώτημα το οποίο απασχολεί την πλειονότητα των γυναικών είναι το πώς να σφίξει το στήθος με φυσικό τρόπο. Η απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα είναι πάρα πολύ απλή και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να σφίξει το στήθος σου είναι να ακολουθήσεις μερικές από τις συμβουλές που θα σου δώσουμε.

Πριν ξεκινήσουμε να σου δώσουμε τις οδηγίες για το πώς να σφίξει το στήθος σου με φυσικό τρόπο πρέπει να σου πούμε ότι είσαι σε πολύ καλό δρόμο καθώς προτιμάς φυσικές μεθόδους για να σφίξεις και να ανορθώσεις το στήθος σου. Παρόλο που επιστήμη έχει προχωρήσει σημαντικά, οι επεμβάσεις που γίνονται για την αύξηση . ενίσχυση / σύσφιξη του στήθους δεν είναι πάντα επιτυχείς, όπως και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει στην τηλεόραση για περιστατικά με καρκινογόνα υλικά τα οποία εν τέλεια βλάπτουν ανεπανόρθωτα τον οργανισμό μας.

Όπως κάθε μέρος του σώματός μας έτσι και το στήθος μη αποτελώντας εξαίρεση μπορεί να ενδυναμωθεί με φυσικό τρόπο. Οι καλύτεροι φυσικοί τρόποι για να καταφέρεις να κάνεις το στήθος σου πιο σφικτό είναι μέσο της γυμναστικής και της σωστή διατροφής. Με λίγα λόγια το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να αφιερώνεις λίγη ώρα από την καθημερινότητα σου προκειμένου να κάνεις τις ασκήσεις που θα σου πούμε και να κάνεις μερικές αλλαγές στην διατροφή σου.

Πώς να σφίξει το στήθος με φυσικό τρόπο: Ασκήσεις και Συμβουλές

1.Κάνε pushups:
Για να σφίξει το στήθος σου αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να γυμνάσεις το στήθος σου. Μια πάρα πολύ καλή άσκηση για να το καταφέρεις αυτό είναι τα γνωστά σε όλους μας push-ups. Η συγκεκριμένη άσκηση δεν χρειάζεται ούτε εξοπλισμό αλλά ούτε και το να τρέχεις στα γυμναστήρια μιας και μπορείς να τα κάνεις κυριολεκτικά παντού. Τα πράγματα με αυτή την άσκηση είναι πολύ απλά. Ακουμπάς τα χέρια σου στο πάτωμα ή σε κάποιο χαλάκι, φέρνεις τα χέρια σου στο ύψος των ώμων, τεντώνεις τα πόδια σου και προσπαθείς να κατέβεις όσο πιο κάτω γίνεται χρησιμοποιώντας μόνο τα χέρια σου. Αν σε δυσκολεύει πολύ η άσκηση μπορείς να ακουμπήσεις τα γόνατά σου στο έδαφος. Μερικές επαναλήψεις την ημέρα θα βοηθήσουν στο να σφίξει το στήθος σου αλλά και γενικότερα όλος ο κορμός σου.

2.Ασκήση με αλτήρες:
Η συγκεκριμένη άσκηση είναι παρόμοια με αυτήν που αναφέραμε προηγουμένως. Στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις αν δεν έχεις ένα ζευγάρι αλτήρων (κατά προτίμηση 1 – 2 κιλά ο καθένας). Εφόσον έχεις τους αλτήρες τα πράγματα είναι απλά, στρώνεις ένα χαλάκι εκεί που θες να κάτσεις και ξαπλώνεις πάνω του. Μόλις ξαπλώσεις παίρνεις τα βαράκια στα χέρια σου και σηκώνεις τα χέρια σου στην ευθεία των ώμων. Στην συνέχεια κατεβάζεις σιγά σιγά τα χέρια σου μέχρι να ακουμπήσουν οι αγκώνες σου στο πάτωμα. Μετά επαναλαμβάνεις ξανά την ίδια κίνηση. Ουσιαστικά είναι σαν να κάνεις ανάποδα push ups η κίνηση. Μπορείς να την κάνεις 3-4 φορές την εβδομάδα την συγκεκριμένη άσκηση και θα δεις πολύ γρήγορα διαφορά όσο και σε εσένα αλλά και στο στήθος σου. Αν δεν ικανοποιείσαι με το αποτέλεσμα μπορείς να αυξάνεις τον αριθμό των επαναλήψεων ή των κιλών.

3.Φτιάξε την διατροφή σου:
Αν σε απασχολεί το πώς να σφίξει το στήθος με φυσικό τρόπο τότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι μερικές αλλαγές στην διατροφή σου και θα δεις αποτελέσματα πολύ σύντομα. Για να σφίξει το στήθος σου χρειάζεται να καταναλώνεις τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη. Τέτοιες τροφές είναι το κρέας, το κοτόπουλο, ο τόνος, το αυγό και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Επιπλέον οι ξηροί καρποί θεωρούνται πάρα πολύ καλή τροφή για την σύσφιξη του στήθους καθώς περιέχουν μονοακόρεστα λίπη τα αποτελούν βασικό συστατικό για την ανάπτυξη του στήθους. Επίσης όπως είναι λογικό θα πρέπει να αποφύγεις τροφές που είναι πλούσιες σε λιπαρά.

4.Κάψε το περιττό λίπος:
Εμ πώς να σφίξει το στήθος με φυσικό τρόπο αν έχεις μεγάλο ποσοστό λίπους στο σώμα; Αν έχεις περιττό λίπος θα πρέπει να το κάψεις ενώ εφαρμόζεις όλα όσα σου έχουμε προαναφέρει. Για να κάψεις γρήγορα και αποτελεσματικά το περιττό λίπος αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τρέχεις καθημερινά ή να κάνεις αερόβια άσκηση ή ακόμα και να αγοράσεις ένα στατικό ποδήλατο προκειμένου να γυμνάζεσαι σπίτι σου και να μην εξαρτάσαι από τον καιρό. Βέβαια για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να συνδυάζεις το κάψιμο λίπους με τις ασκήσεις και την σωστή διατροφή που σου αναφέραμε, ο συνδυασμός όλων αυτών είναι ακόμα πιο αποτελεσματικός ακόμα και αν έχεις μικρό ποσοστό λίπους στο σώμα σου.

x

Check Also

πώς να έχει διάρκεια το άρωμα

Πώς να έχει διάρκεια το άρωμα – 9 Τέλεια tips

Είσαι κι εσύ μία από τις γυναίκες εκείνες που ψεκάζονται τουλάχιστον 10 ...

αύξηση γλουτών με φυσικό τρόπο

Αύξηση γλουτών με φυσικό τρόπο: Ιδανικές τροφές, εύκολες ασκήσεις και tips ντυσίματος

Όλες ζηλεύουμε τις γυναίκες τις οποίες η μητέρα φύση προίκισε με καλοσχηματισμένα ...

σφριγηλό στήθος

Όλα όσα πρέπει να κάνετε για να έχετε σφριγηλό στήθος

Και, φυσικά, δεν αναφερόμαστε σε καμία περίπτωση σε χειρουργικές επεμβάσεις!… Αντιθέτως, στο ...