Αρχική / Σχέσεις / Πώς να αποκτήσεις θηλυκότητα – 10 Τρόποι και Συμβουλές για να γίνεις το απόλυτο θηλυκό!
πώς να αποκτήσεις θηλυκότητα

Πώς να αποκτήσεις θηλυκότητα – 10 Τρόποι και Συμβουλές για να γίνεις το απόλυτο θηλυκό!

Η θηλυκότητα είναι απόρροια ποικίλων και διαφορετικών μεταξύ τους συνιστωσών, ορισμένες βασικές από τις οποίες θα προσπαθήσουμε να θίξουμε και να αναπτύξουμε στο παρόν άρθρο. Όσο απλό κι αν είναι για αρκετές γυναίκες το να αναδεικνύουν τη θηλυκότητά τους, τόσο σύνθετο και δύσκολο μπορεί να είναι για άλλες μερικές άλλες.

Εάν, λοιπόν, κι εσύ ανήκεις στη δεύτερη αυτή «κατηγορία», αν θέλεις να μάθεις πώς να αποκτήσεις θηλυκότητα ή, για την ακρίβεια, πώς να αναδείξεις κατάλληλα τη θηλυκή σου πλευρά και ταυτότητα, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τους τρόπους και τις συμβουλές που η συντακτική ομάδα του γυναικείου ηλεκτρονικού περιοδικού Δυναμική Γυναίκα έχει να σου προτείνει.

Πώς να αποκτήσεις θηλυκότητα – 10 Τρόποι και Συμβουλές για να γίνεις το απόλυτο θηλυκό!

1)Διατήρησε ένα φυσιολογικό βάρος

Ο όρος «φυσιολογικό» είναι ασφαλώς υποκειμενικός και μπορεί να μεταφραστεί ποικιλοτρόπως από την καθεμιά σας. Βάσει της δικής σου άποψης περί του φυσιολογικού βάρους, βάσει του ύψους σου αλλά και βάσει του πώς είναι κατανεμημένα τα κιλά πάνω στο σώμα σου, μπορείς να συνάγεις μόνη σου το συμπέρασμα σε σχέση με το ποιο βάρος είναι το ιδανικό για εσένα. ΜΗΝ επηρεάζεσαι από τα κυριολεκτικά κοκαλιασμένα πρότυπα γυναικών που παρουσιάζονται ολοένα και περισσότερο στην ελληνική τηλεόραση και στα ελληνικά περιοδικά την τρέχουσα περίοδο (βλέπε παίκτριες – συμμετέχουσες στο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τίτλο Nomads). Στους άνδρες αρέσουν μακράν περισσότερο οι γυναίκες που έχουν καμπύλες –δεν είναι άλλωστε τυχαίο το βραζιλιάνικο πρότυπο που έχουν πολλοί στο νου τους ως το ιδανικό (κι ας μην είναι φυσικά όλες οι Βραζιλιάνες έτσι όπως πολλοί και πολλές πιστεύουμε ότι είναι). Πάντως, επειδή Βραζιλιάνα δεν είσαι, φρόντισε με τη διατροφή και την κατάλληλη γυμναστική να δομήσεις και να διατηρήσεις ένα όμορφο, σφικτό και με λίγα ή περισσότερα ψωμάκια / καμπύλες σώμα. Αμέσως θα δεις ότι τα ανδρικά βλέμματα πάνω σου θα πολλαπλασιαστούν, ενώ παράλληλα θα αντιλαμβάνεσαι κι η ίδια τον εαυτό σου ως… το απόλυτο θηλυκό!

2)Περπάτησε με πιο ελκυστικό τρόπο

Πώς να αποκτήσεις θηλυκότητα; Σίγουρα όχι με το να περπατάς σαν πλεούμενο σε ωκεανό με 7 μποφόρ άνεμο (!), αλλά απλά φροντίζοντας για τη σωστή στάση του σώματός σου κατά το βάδισμά σου αλλά και τον τρόπο που κάνεις το τελευταίο. Πιο συγκεκριμένα, μία γυναίκα οφείλει να διατηρεί ευθεία και κορδωτή την πλάτη της τόσο όταν βαδίζει όσο κι όταν κάθεται κάπου, κι όχι να καμπουριάζει. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να περπατάει με έναν x δυναμισμό και μία x αυτοπεποίθηση, γνωρίσματα που θα συνοδεύουν το σωστό βάδισμά της, κατά το οποίο το ένα πόδι πρέπει να περνάει σχεδόν μπροστά από το άλλο. ΜΗΝ το παρακάνεις, όμως, και νομίσεις ποτέ ότι είσαι super model σε πασαρέλα γιατί πάει, το ‘χασες το παιχνίδι!

3)Αρωματίσου, αλλά με τον κατάλληλο τρόπο

Το να αγοράσεις ένα άρωμα επειδή είναι δημοφιλές είναι αναμφίβολα μία εσφαλμένη κίνηση από πλευράς σου. Αντίθετα, το να επιλέξεις ανάμεσα σε διάφορα που θα δοκιμάσεις αυτό που η ίδια κρίνεις ότι ταιριάζει με εσένα και την προσωπικότητά σου είναι ό,τι σωστότερο μπορείς να πράξεις. Κάτι πιο σημαντικό από αυτό, είναι ο τρόπος και η ποσότητα αρώματος που χρησιμοποιείς κάθε φορά που βγαίνεις από το σπίτι σου, ανεξαρτήτως του πού έχεις να πας. Σίγουρα θα σου έχει συμβεί, για παράδειγμα, να μπεις στο μετρό και η διπλανή σου να έχει κατεβάσει 20 ml κολόνιας προκειμένου να μυρίζει όμορφα – έτσι τουλάχιστον πιστεύει – αλλά και για να έχει διάρκεια το άρωμά της. Τι επιτυγχάνει, όμως, μ’ αυτό; Μάλλον να προκαλεί την ενόχληση των κοντινών της ή ακόμη και το φτέρνισμά τους! Πολύ σύντομα, θα γράψουμε ένα άρθρο στο περιοδικό μας που θα σχετίζεται με το άρωμα, το πόσο πρέπει να βάζουμε, πώς και πού πρέπει να το βάζουμε και πώς να το κάνουμε να διαρκεί περισσότερο, οπότε μην παραλείψεις να του ρίξεις μία ματιά. Εν προκειμένω, πάντως, έχουμε να σε πληροφορήσουμε ότι αρκεί να ρίχνεις από μία ψεκασιά στο λαιμό κάτω από κάθε αφτί σου και από μία ψεκασιά στο εσωτερικό κάθε καρπού των χεριών σου.

4)Τόνισε ένα χαρακτηριστικό του προσώπου σου

Προφανώς και αναφερόμαστε στο μακιγιάζ. Θες να μάθεις πώς να αποκτήσεις θηλυκότητα κι όχι πώς να βγαίνεις έξω λες και συμμετείχες σε παιχνίδι paintball ή λες και ετοιμάζεσαι για τα μπουζούκια; Είναι πολύ απλό· στο καθημερινό σου μακιγιάζ, φρόντιζε να τονίζεις ένα στοιχείο πάνω σου, είτε αυτό είναι το «δυνατό» σου στοιχείο είτε όχι. Παραδείγματος χάριν, εάν έχεις μεγάλα χείλη, τι πιο θηλυκό από ένα κόκκινο κραγιόν, που μπορείς να το φορέσεις παντού, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή, αρκεί να είσαι ελάχιστα βαμμένη η υπόλοιπη. Με το κόκκινο κραγιόν για πρωί και απόγευμα, ας πούμε, συνιστάται η χρήση λίγης μαύρης mascara στις βλεφαρίδες, άντε και κάποια βάση αν θεωρείς ότι έχεις ατέλειες στο πρόσωπό σου που χρήζουν κάλυψης. Αν πάλι έχεις όμορφα μάτια ή σαγηνευτική ματιά, μπορείς να την κάνεις ακόμη πιο θηλυκή χρησιμοποιώντας μαύρο μολύβι στο άνω και κάτω εσωτερικό τμήμα των ματιών σου, μαύρη γραμμή eye liner στο άνω κινητό βλέφαρο και μπόλικη μαύρη mascara, ενώ αν πρόκειται και για πιο βραδινή έξοδο, μπορείς να αντικαταστήσεις τη mascara με ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες (ΠΡΟΣΟΧΗ: όχι τεράστιες! Δεν αρέσουν στους άνδρες, δυσκολεύουν και κουράζουν τα γυναικεία μάτια, και μόνο θηλυκές δεν είναι.).

5)Φόρεσε κόκκινο

Διακόψαμε τον παραπάνω υπότιτλο στο χρώμα κόκκινο, μιας και μπορούν να ακολουθήσουν πολλά ουσιαστικά που σχετίζονται με τη γυναικεία εμφάνιση. Κόκκινο κραγιόν, κόκκινο φόρεμα, κόκκινες γόβες (με ιδιαίτερη προσοχή στο πώς τις συνδυάζεις τις πρωινές και απογευματινές ώρες) είναι must για να είσαι τις ημέρες εκείνες το απόλυτο θηλυκό. Έρευνες που έχουν γίνει σε διάφορες χώρες (όπως μία στο πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ και άλλη μία στο πανεπιστήμιου του Ρότσεστερ), έχουν περίτρανα αποδείξει ότι το κόκκινο στα χείλη, στα ψηλοτάκουνα αλλά και στα φορέματα κυρίως τα εφαρμοστά τραβάει περισσότερο το μάτι και την προσοχή των περισσότερων ανδρών, ενώ αμέσως «κατατάσσει» τις γυναίκες που κάνουν τέτοιες επιλογές στο να θεωρηθούν άλλοτε πιο κομψές, άλλοτε πιο σέξι, πάντοτε όμως πιο… θηλυκές! Αυτό δεν επιθυμείς κι εσύ;

6)Περιποίησου και διατήρησε λευκά τα δόντια σου

Αν αναζητήσεις στο διαδίκτυο «Σπιτική λεύκανση δοντιών, Δυναμική Γυναίκα», θα βρεις ένα παλαιότερο άρθρο μας που βρήκε μεγάλη απήχηση, μιας και σε αυτό αναφέρουμε μερικούς απλούς τρόπους αλλά και μία super σπιτική συνταγή που μπορούν να σε κάνουν να ανοίξεις το χρώμα των δοντιών σου χωρίς να πληρώσεις ένα κάρο χρήματα στον οδοντίατρο. Τα λευκά δόντια συνιστούν ένα από τα ερευνητικώς αποδεδειγμένα γυναικεία γνωρίσματα που ελκύουν τους άνδρες και που κάνουν αμέσως – αμέσως τις γυναίκες, γυναίκες! Φρόντιζε να βουρτσίζεις πολύ καλά τα δόντια σου έστω δύο φορές ημερησίως, να χρησιμοποιείς νήμα τουλάχιστον μέρα παρά μέρα και, αν το επιθυμείς, να τα λευκάνεις μόνη σου στο σπίτι σου. Έτσι, εκτός από το ότι θα έχεις μία άριστη υγιεινή δοντιών και δε θα χρειάζεται να τρέχεις στους οδοντιάτρους, θα γνωρίζεις πώς να αποκτήσεις θηλυκότητα, πώς να είσαι και να φαίνεσαι πιο άνετη με εσένα και δε θα διστάζεις να χαμογελάς διαρκώς. Και μιας που μιλήσαμε για χαμόγελο…

7)Χ-α-μ-ο-γ-έ-λ-α-σ-ε

Και το κάνουμε spelling προκειμένου να του δώσουμε έμφαση. Το χαμόγελο, αγαπητή μου, έχει μία κρυφή υπερδύναμη, θα λέγαμε, που μαγνητίζει τα βλέμματα κι ελκύει ακόμα και τους πιο «δύσπιστους» άνδρες! Σύμφωνα με μία ενδιαφέρουσα έρευνα, μία γυναίκα που χαμογελάει κατά μέσο όρο 30 φορές την ημέρα είναι πολύ πιο πιθανό να προσεγγίσει έναν άνδρα. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες που δε διστάζουν να γελούν με τα αστεία που λένε οι άνδρες. Έχε, μάλιστα, κατά νου, ότι ό,τι κι αν προσπαθήσεις να αλλάξεις πάνω σου (μακιγιάζ, ρούχα κ.λπ.) με στόχο το πώς να αποκτήσεις θηλυκότητα, θα είναι ανώφελο αν δε «φοράς» τακτικά το υπέρλαμπρο χαμόγελό σου. Γι’ αυτό, ΜΗ διστάζεις να δείχνεις το διάπλατο και περιποιημένο χαμόγελό σου όπου και όποτε θέλεις να φαίνεσαι θηλυκή!

8)Να είσαι γλυκιά, αλλά να ΜΗΝ νιαουρίζεις

Νομίζουμε πως ο προαναφερθείς τίτλος τα λέει όλα· εννοείται ότι μία γυναίκα που έχει χάρη και γλυκύτητα είναι θηλυκή και αναδεικνύει τη θηλυκότητά σας όπως πρέπει (ή τουλάχιστον όπως θεωρούμε στην κοινωνία μας ότι πρέπει να είναι η θηλυκότητα). Μία γυναίκα, ωστόσο, που «νιαουρίζει», όπως μεταφορικά το χαρακτηρίσαμε και στον υπότιτλο, σπάνια θέλγει κάποιον άνδρα, ενώ τις περισσότερες φορές κουράζει το συνομιλητή της, τον ωθεί στο να τη θεωρήσει χαζή ή τουλάχιστον μη σοβαρή, ενώ, όσον αφορά στις γυναίκες γύρω της, δύσκολα δε θα κακοχαρακτηριστεί. Έτσι, εάν θέλεις να μάθεις πώς να αποκτήσεις θηλυκότητα, το βασικό είναι να μετέρχεσαι ένα πιο «ήπιο» λεξιλόγιο, να μη βρίζεις άνευ λόγου και αιτίας, να μην το παίζεις… γλυκό και χαριτωμένο γατάκι, αλλά με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση να μιλάς γλυκά, άλλοτε πιο σοβαρά άλλοτε πιο αστεία. Ίσως αυτά να ακούγονται κάπως κοινότυπα ή ακόμη και γενικά, όμως η αλήθεια είναι πως είναι πάρα πολύ σημαντικά.

8)Σφίξε και δώσε σχήμα στους γλουτούς σου

Ποια από εμάς δε θέλει να έχει όμορφο και σφριγηλό ποπό; Ποια γυναίκα δε ζηλεύει μέσα της όσες έχουν ωραία οπίσθια; Και, ποιος άνδρας δεν κοιτάζει και δε θαυμάζει το εν λόγω σημείο του γυναικείου κορμιού; Σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι όποια δεν έχει «ωραία πίσω όψη» δεν μπορεί να είναι θηλυκή. Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι όποια την έχει, κερδίζει ένα ακόμη +1! Πάμε να δούμε ορισμένες ασκήσεις γυμναστικής, που δεν απαιτούν πολύ κόπο και ιδρώτα για να πραγματοποιηθούν, και οι οποίες εγγυώνται ένα τέλειο αποτέλεσμα ως προς τη σύσφιξη και την αύξηση των γλουτών και, μάλιστα, σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα.

  • Άσκηση 1η: Butt kicks
    Όπως δηλώνει και η ονομασία τους, η άσκηση αυτή γίνεται με το να κλοτσάμε με τα πόδια μας τον ποπό μας. Φορώντας ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, στέκεσαι όρθια σε ένα λείο δάπεδο ή χαλάκι, τοποθετείς τα χέρια σου στους γλουτούς με τις παλάμες να κοιτούν προς τα έξω και ξεκινάς χοροπηδητά να ακουμπάς εναλλάξ τα πέλματά σου στους γλουτούς / στις παλάμες σου. Επαναλαμβάνεις για όση ώρα θέλεις. Παραδείγματος χάριν, μπορείς να κάνεις ένα λεπτό συνεχόμενο, μισό λεπτό διάλειμμα και ξανά πάλι ένα λεπτό κ.ο.κ. Ή μπορείς να κάνεις 20 επαναλήψεις, διάλειμμα κι αυτό επί 4 φορές, δηλαδή 4 σετ των 20 επαναλήψεων. Είναι μία άσκηση αερόβια, που γυμνάζει παράλληλα κοιλιακούς, κορμό, τετρακέφαλο, γαστροκνήμια (γάμπες) και αδυνατίζει όλο το σώμα, ενώ το βασικότερο είναι ότι σηκώνει και σφίγγει τον ποπό.
  • Άσκηση 2η: Squats
    Εντάξει, δε γίνεται να μιλάμε για αύξηση και ανόρθωση γλουτών και να μην συμπεριλάβουμε τα σκουώτ ή αλλιώς βαθιά καθίσματα. Πρόκειται για μία άσκηση που τα τελευταία χρόνια θα λέγαμε πως έχει σχεδόν θεοποιηθεί χάριν των εξαιρετικών αποτελεσμάτων της. Είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις από άποψη μεμονωμένης γυμναστικής άσκησης, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιπες ασκήσεις δεν μπορούν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα ακόμη κι αν δεν κάνεις σκουώτ. Στέκεσαι όρθια σε λείο δάπεδο ή χαλί. Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια με αερόσολα ή γενικώς ύψωμα στον πάτο θα σε διευκόλυνε αρκετά για λόγους ισορροπίας. Ανοίγεις τα πόδια στο ύψος των ώμων σου και αρχίζεις να λυγίζεις τα γόνατα όσο κατεβάζεις προς τα πίσω και προς τα κάτω τον ποπό σου. Να έχεις στο μυαλό σου ότι είναι σα να ψάχνεις στα τυφλά με τον ποπό σου να βρεις πού είναι μία καρέκλα για να κάτσεις! Χωρίς να γέρνεις μπροστά το υπόλοιπο σώμα αλλά κρατώντας το σταθερά ευθεία, κατεβάζεις λοιπόν τον ποπό ως το σημείο που μπορείς και ξανασηκώνεσαι στην αρχική σου θέση. Προσοχή: Μόλις τεντώσουν τα γόνατα, σφίγγεις προς τα μέσα τους γλουτούς σου έτσι ώστε να ενεργοποιηθούν ακόμα καλύτερα (είναι το λεγόμενο squeeze). Αυτή είναι μία επανάληψη. Κάνε 8 επαναλήψεις επί 4 φορές με μισό λεπτό διάλειμμα ανάμεσα σε κάθε φορά (ανάμεσα σε καθένα από τα 4 σετ δηλαδή) αν είσαι αρχάρια. Οι πιο προχωρημένες το προσαρμόζετε μόνες σας.
  • Άσκηση 3η: Butt bridge
    Ξαπλώνεις ανάσκελα σε κάποιο στρώμα στο έδαφος και τοποθετείς τις παλάμες σου στο πάτωμα δεξιά κι αριστερά από ποπό σου. Κρατώντας πολύ σταθερά τις πατούσες στο πάτωμα, σηκώνεις με τα πόδια όλο τον κορμό σου προς τα πάνω, ενώ το μόνο που παραμένει να ακουμπάει στο έδαφος είναι το κεφάλι σου και η ωμοπλάτη σου. Αφού φτάσεις στο υψηλότερο σημείο που μπορεί να πάει η μέση σου, μένεις για 2 δευτερόλεπτα και κατεβαίνεις σιγά – σιγά. Προτού ακουμπήσεις και πάλι στο πάτωμα με τον ποπό, σηκώνεσαι ξανά προς τα πάνω, μένεις για 2 δευτερόλεπτα και ξανακατεβαίνεις σιγά – σιγά. Προτείνουμε να κάνεις 8 επαναλήψεις επί 4 φορές και αμέσως θα νιώσεις το σώμα σου να σφίγγει. Με την εν λόγω άσκηση, γυμνάζεις κορμό, τετρακέφαλους (μπροστινή όψη ποδιών), δικέφαλους (πίσω όψη ποδιών), μέση και κυρίως γλουτούς και μηρούς. Είναι η άσκηση που κάνουν καθημερινά όλες οι γυναίκες που θέλουν να ανορθώσουν την… πίσω όψη τους με φυσικό τρόπο! Είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με τα squats αλλά εξίσου αποτελεσματική. Στο διαδίκτυο μπορείς να αναζητήσεις βίντεο για να δεις πώς ακριβώς να την κάνεις πληκτρολογώντας ως φράση – κλειδί: how to do butt bridge ή how to do hip thrusts.

9)ΜΗΝ κουτσομπολεύεις τους πάντες και τα πάντα

Οι άντρες είναι πολύ κουτσομπόληδες, όσο κι αν έχει βγει το όνομα σε εμάς τις γυναίκες. Εντούτοις, το συνεχές και μάλιστα κακεντρεχές κουτσομπολιό, που προφανώς κρύβει μία κακία (;), μία ανασφάλεια (;) από πλευράς σου, δεν αρέσει σε κανέναν. Θα ξενερώσεις το συνομιλητή σου αναμφίβολα όταν δε χάνεις ευκαιρία να μιλήσεις με άσχημα και υποτιμητικά λόγια για μια άλλη γυναίκα, απλά και μόνο επειδή είδες κάτι ή έμαθες κάτι για εκείνην. Αυτομάτως θα πέσεις στα μάτια του. Θα ξενερώσει σίγουρα αν για κάθε γυναικείο και αντρικό όνομα που αναφέρετε στην κουβέντα σας εσύ γνωρίζεις κι από ένα κουτσομπολιό και επιθυμείς διακαώς να το μοιραστείς μαζί του. Εξάλλου, αν ήθελε να μαθαίνει τα κουτσομπολιά της περιοχής, γιατί να μη σύναπτε σχέση με την κυρά – Κατίνα ή, ακόμη, και με τη Χριστίνα Λαμπίρη έτσι ώστε να μαθαίνει τα κουτσομπολιά από πρώτο χέρι;!

10)Κάνε κομπλιμέντα

Τι πάει να πει ότι εσύ είσαι γυναίκα; Ότι θα κάθεσαι και θα αναμένεις τα κομπλιμέντα που μόνο εκείνος θέλεις ( για την ακρίβεια – μέσα σου – απαιτείς! ) να σου κάνει; Κι εκείνος; Νομίζεις ότι δε θέλει να ακούει όμορφα λόγια από εσένα; Πλανάσαι! Αναμφίβολα και κάθε άνδρας επιθυμεί να ακούει ωραία λόγια από την κοπέλα με την οποία έχει βγει ένα ραντεβού, πόσο μάλλον από τη γυναίκα με την οποία διατηρεί ένα δεσμό και έχει επιλέξει να έχει δίπλα του. Θέλει να αισθάνεται ότι σου αρέσει η εμφάνισή του, το ντύσιμό του, το σώμα του, τα μάτια του, το πρόσωπό του, τα χείλη του, ο τρόπος που κούρεψε και έφτιαξε τα μαλλιά του, το αστείο που σου είπε, η πλάκα που σου έκανε, το φαγητό που προσπάθησε να σου ετοιμάσει, η έκπληξη για την οποία σκεφτόταν μέρες ολόκληρες και όλα αυτά που συμβαίνει να κάνει στην από κοινού καθημερινότητά σας. Ε, πες του το τότε! Πες του ότι σου αρέσει πολύ, ότι το εκτίμησες ιδιαίτερα που έκανε το τάδε για εσένα, ακόμη κι αν το αποτέλεσμα δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό ή αυτό ακριβώς που θα επιθυμούσες εσύ ιδανικά. Εννοείται, βέβαια, ότι αυτό δεν ισχύει μόνο στην περίπτωση που έχεις σύντροφο και συνεπώς τα κομπλιμέντα σου θα αφορούν σε αυτόν. Μπορεί να ισχύει, ακόμα, και για έναν γνωστό σου που σου αρέσει ή και για άλλες περιστάσεις που εσύ πιστεύεις ότι θα μπορούσες αυτή την ωραία σκέψη και το σχόλιο που έκανες μέσα σου για κάποιον να το εξωτερικεύσεις προς αυτόν. Άρα, εκτός από τα κομπλιμέντα που θες να δέχεσαι από το ταίρι σου ή γενικότερα από τους άλλους, να μη χάνεις κι εσύ την ευκαιρία να κάνεις κομπλιμέντα. Οι άνδρες θεωρούν ακαταμάχητη τη γυναίκα που τους τονώνει την αυτοπεποίθηση! Οπότε, why not; 

Πώς να αποκτήσεις θηλυκότητα, επομένως; Ακολουθώντας όσες περισσότερες από τις συμβουλές και τους τρόπους που μόλις σου παρουσιάσαμε. Ελπίζουμε να βρήκες ορισμένα από τα σχόλια μας χρήσιμα και να τα αξιοποιήσεις καταλλήλως στην καθημερινότητά σου!

x

Check Also

κατάλληλο σύντροφο

Μήπως βαρέθηκες να ψάχνεις τον κατάλληλο σύντροφο! – Συμβουλές

Τι σημαίνει κατάλληλος σύντροφος τελικά; Φτιάχνουμε στο μυαλό μας αυτό που επιθυμούμε ...

θέλω να αλλάξω τη ζωή μου

Θέλω να αλλάξω τη ζωή μου – Τρόποι

Λένε πως είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τη ζωή μας και ...

κοινωνική φοβία

Κοινωνική φοβία: Προσδιορισμός – Παράγοντες – Αντιμετώπιση (Ψυχολογία)

Σε όλες και σε όλους μας είναι γνώριμα περιστατικά και στιγμές κατά ...