Τα ετερώνυμα έλκονται

Τα ετερώνυμα έλκονται. Το έχεις ξανακούσει, το ξέρω… στο μάθημα της χημείας κάποια στιγμή. Στο είπε και η κολλητή σου, όταν μέσα σε μία κρίση ειλικρίνειας της είπες πως δεν ταιριάζει με το νέο της σύντροφο. Αν θυμάσαι καλά, το είχες πει κι εσύ στη μαμά σου, τότε που δε συμφωνούσε για τη σχέση σου με εκείνον τον περίεργο τύπο (που τελικά έγινε ο άντρας σου)… και είχες δίκιο. Τα ετερώνυμα έλκονται και ενίοτε δένουν καλύτερα από τον πιο ομοιόμορφο συνδυασμό.

Ξέρω λοιπόν πως δεν σου λέω κάτι νέο. Αυτό που θέλω να τονίσω, όμως, είναι πως αυτό, δεν ισχύει μόνο στις ανθρώπινες σχέσεις. Ισχύει ακόμη και στη διακόσμηση του σπιτιού. Σε στυλ, σε εποχές, σε σχήματα,σε χρώματα. Για τα χρώματα θα σου μιλήσω κι εγώ και θα σου πω να το τολμήσεις! Συνδύασε τα ασυνδύαστα και το αποτέλεσμα θα είναι εκρηκτικό. Πάρε το ρίσκο και φτιάξε στο σπίτι σου γωνιές μοναδικές, γωνιές με χαρακτήρα.

Συνδύασε χωρίς φόβο το μωβ με το κίτρινο, το μπλε με το πορτοκαλί, το πράσινο με το κόκκινο! Δεν χρειάζεται να κάνεις υπερβολές. Παίξε για παράδειγμα με μερικά lime μαξιλαράκια πάνω στον κόκκινο καναπέ σου ή συνδύασε τα μπλε διακοσμητικά σου με το πορτοκαλί τραπεζομάντιλο.

Κι αν όλα αυτά σου ακούγονται too much, σου λέω πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα παστέλ τους ή να αντικαταστήσεις για παράδειγμα το κίτρινο με το χρυσό. Πως θα σου φαινόταν ο συνδυασμός μιας ροζ πιατέλας πάνω στο φυστικί σουπλά σου;

Δοκίμασε να στολίσεις το χρυσαφί φωτιστικό του σαλονιού σου με μοβ καπελάκια, πέταξε και ένα μοβ ριχτάρι στον συνηθισμένο μπεζ καναπέ σου κι έτοιμη η έκπληξη!

Και πριν βιαστείς να μονολογήσεις πως, καλά όλα αυτά αλλά εσύ δεν είσαι παιδί του χρώματος, υπάρχει λύση και για εσένα… Παίξε απλά σε άσπρο μαύρο και θα έχεις φέρει κοντά τα πιο γνωστά ετερώνυμα της διακόσμησης!

Σχετικά άρθρα
Τα καλύτερα