Αρχική / Μαλλιά / Πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα
πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα

Πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα

Με τα μαλλιά μας μπορούμε να εντυπωσιάσουμε, να γοητεύσουμε, να τραβήξουμε τα βλέμματα! Ξέρουμε πως τα μαλλιά μας είναι ένα κομμάτι της θηλυκότητάς μας. Οι γυναίκες δεν λατρεύουμε απλά τις αλλαγές, αλλά τις «πετυχημένες» αλλαγές. Κάποιες γυναίκες τολμούν να αλλάξουν το χρώμα των μαλλιών τους. Άλλες πάλι το κούρεμά τους, αλλά μια αλλαγή που όλες μας μπορούμε να κάνουμε είναι στο χτένισμα. Πολλές φορές μας κουράζει το ίδιο στυλ που διατηρούμε και νιώθουμε την ανάγκη της ανανέωσης. Τα πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα είναι η λύση στην καθημερινότητά μας. Θέλουμε να μπορούμε μόνες μας να εντυπωσιάσουμε δημιουργώντας όμορφα χτενίσματα χωρίς πιθανότητες αποτυχίας. Ακόμα και όσες από εσάς πιστεύετε πως τα χέρια σας δεν «πιάνουν», τα συγκεκριμένα χτενίσματα θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε την άποψή σας.

Αυτό που συμβαίνει συνήθως είναι πως θεωρούμε ότι ένα όμορφο και εντυπωσιακό χτένισμα είναι πολύπλοκο. Σε αυτό το άρθρο θα δείτε χτενίσματα τα οποία γίνονται εύκολα και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εξαιρετικό. Πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα για να ανανεώσετε το στυλ σας όποτε και για όσο εσείς το θεωρείτε απαραίτητο. Ίσως σε κάποιες από εσάς χρειαστεί και το χεράκι της καλής σας φίλης ώστε να είστε σίγουρες πως θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, αν βέβαια απλά νιώθετε ανασφάλεια! Όπως και να ‘χει, μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο και εύκολο χτένισμα για να γεμίσετε αυτοπεποίθηση πριν την έξοδός σας. Στο τέλος θα συνειδητοποιήσετε πως δεν ήταν καθόλου δύσκολο, απλά δεν τα είχατε σκεφτεί!

Πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα

1)Ανάλαφροι κόμποι

πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα

Κάποιες από εμάς, ιδιαίτερα στην παιδική μας ηλικία, είχαμε την συνήθεια να πιάνουμε δυο τούφες από τα μαλλιά μας και να δημιουργούμε κόμπο. Άλλες φορές από αμηχανία και άλλες φορές γιατί βαριόμασταν. Αυτή την φορά θα θυμηθείτε τα παιδικά σας χρόνια δημιουργώντας ανάλαφρους κόμπους οι οποίοι θα κάνουν το αποτέλεσμα υπέροχο! Αυτό που πρέπει να προσέξετε πριν αποφασίσετε πως το συγκεκριμένο χτένισμα σας αντιπροσωπεύει, είναι να βρίσκονται τα μαλλιά σας σε πολύ καλή κατάσταση. Δηλαδή απαλά και χωρίς έντονη ψαλίδα! Γενικότερα τα υγιή μαλλιά είναι αυτά που θα αναδείξουν οποιοδήποτε χτένισμα επιλέξετε.

Πιάστε δυο τούφες από οποιοδήποτε σημείο σας αρέσει και πλέξτε έναν κόμπο. Πιο απλά, στριφογυρίστε τις τούφες μεταξύ τους μία ή δυο φορές περνώντας την μία τούφα μέσα στην άλλη. Αφού τελειώσετε περάστε στην άκρη ένα «κρυφό» τσιμπιδάκι ώστε να στερεώσετε τις τούφες στα μαλλιά σας. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε πρώτα ένα μικρό αξεσουάρ με λαστιχάκι ή οτιδήποτε άλλο και στην συνέχεια περάστε το τσιμπιδάκι.

2)Πλεξούδες σε σχήμα x

πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα

Θα θέλατε κάτι παιχνιδιάρικο και πρωτότυπο για να εντυπωσιάσετε στην καθημερινότητά σας; Επιλέξτε τις πλεξούδες που σχηματίζουν x και αισθανθείτε πως μόλις βγήκατε από το κομμωτήριο! Μπορεί αρχικά να σας φαίνεται σαν την συνηθισμένη πλεξούδα αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Ουσιαστικά δημιουργείτε μία πλεξούδα μπροστά και λίγο αριστερά και μία στην δεξιά πλευρά με τα μισά μαλλιά σας. Ας δούμε πρώτα τι κάνουμε με την αριστερή πλεξούδα! Πλέκουμε διαγώνια φτάνοντας πίσω και στην μέση του κεφαλιού. Μόλις φτάσουμε σε αυτό το σημείο αρχίζουμε να πλέκουμε μαζί και τα μαλλιά που αφήσαμε κάτω στην δεξιά πλευρά. Το ίδιο κάνουμε και με την πλεξούδα που ξεκινάει από την δεξιά πλευρά. Στο τέλος θα έχετε δυο πλεξούδες χιαστή που θα φαίνονται απλά υπέροχες!

3)Μικρά πλεξουδάκια

πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα

Αν επιθυμείτε κάτι πολύ από, εύκολο αλλά εξίσου εντυπωσιακό μπορείτε να δημιουργήσετε τρία μικρά πλεξουδάκια τα οποία θα καταλήγουν σε ένα! Επιλέξτε όποια πλευρά επιθυμείτε και πλέξτε δυο μικρά πλεξουδάκια που θα πηγαίνουν προς τα πίσω και θα καταλήγουν προς την άλλη πλευρά του κεφαλιού και στερεώστε τα πρόχειρα. Έπειτα φτιάξτε ένα πλεξουδάκι από την άλλη πλευρά που θα συναντάει τα άλλα δυο. Εκεί που συναντιούνται μπορείτε να τοποθετήσετε ένα όμορφο αξεσουάρ. Τώρα έχετε μία τούφα μαλλιών με την οποία θα φτιάξετε ένα πλεξουδάκι που πηγαίνει προς τα κάτω. Στην άκρη μπορείτε να προσθέσετε ένα αξεσουάρ ή απλά ένα πολύ μικρό και διακριτικό λαστιχάκι. Ένα ρομαντικό χτένισμα για όλη μέρα και γιατί όχι και για μία βραδινή εμφάνιση!

4)Πλέξιμο με κορδέλα

πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα

Πόσο συνηθισμένη σας φαίνεται μία απλή πλεξούδα; Για να την κάνετε μοντέρνα, πρωτότυπη και σικάτη προσθέστε μία κορδέλα στο πλέξιμο και όλα αλλάζουν! Για ευκολία μπορείτε αρχικά να πιάσετε τα μαλλιά σας αλογοουρά. Πιάστε τα με ένα λαστιχάκι και στην συνέχεια δέστε μία κορδέλα στην βάση. Έπειτα χωρίστε σε δυο μέρη τα μαλλιά σας και η κορδέλα θα είναι η Τρίτη τούφα που χρειάζεστε για την πλεξούδα. Επίσης μπορείτε να χωρίστε κανονικά τα μαλλιά σας σε τρεις τούφες και σε κάποια από τις τρεις να πιάσετε μαζί και την κορδέλα που επιλέξατε στο αγαπημένο σας χρώμα. Δημιουργήστε την πλεξούδα σας και απολαύστε ένα ιδιαίτερο και γρήγορο αποτέλεσμα!

Και άλλες ιδέες για πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα

πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα

πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα

πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα

πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα

πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα

πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα

πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα

πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα

πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα

πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα

x

Check Also

μάσκα μαλλιών για ίσιωμα

Μάσκα μαλλιών για ίσιωμα – Καλύτερες σπιτικές θεραπείες

Πόση σημασία δίνουμε στην περιποίηση των μαλλιών μας; Συνήθως ασχολούμαστε με το ...

μάσκα μαλλιών με μέλι

Μάσκα μαλλιών με μέλι – Επίλεξε αυτήν που σου ταιριάζει περισσότερο

Πολλά προϊόντα του εμπορίου που προορίζονται τόσο για την επιδερμίδα όσο και ...

πώς να φροντίζεις τα μαλλιά σου

Πώς να φροντίζεις τα μαλλιά σου – Συμβουλές και σπιτικές μάσκες

Σε προβληματίζει συχνά το πώς να φροντίζεις τα μαλλιά σου; Μήπως δεν ...