7 Χτενίσματα για ombre μαλλιά

Τα ombre μαλλιά είναι ένα στιλ αρκετά εντυπωσιακό και στηρίζεται στην λεπτομέρεια η οποία ως γνωστόν κάνει και τη διαφορά. Σε προηγούμενα άρθρα του ηλεκτρονικού περιοδικού Δυναμική Γυναίκα δώσαμε ιδέες για χτενίσματα για μακριά μαλλιά, για χτενίσματα για κοντά μαλλιά, για καρέ, για κυματιστά και για χτενίσματα με μπούκλες. Στο άρθρο αυτό δίνουμε βαρύτητα στην απόχρωση των μαλλιών και συγκεκριμένα παρουσιάζουμε ιδέες για χτενίσματα για ombre μαλλιά.

Τι ακριβώς είναι τα ombre μαλλιά;

Χτενίσματα για ombre μαλλιά

Στα ombre μαλλιά ο τόνος της απόχρωσης βαθμιαία ανοίγει καθώς προχωρούμε προς τις άκρες. Συνήθως διακρίνονται σε δύο αποχρώσεις. Μια σκουρόχρωμη και μία πιο ανοιχτή. Η σκουρόχρωμη απόχρωση βρίσκεται στη βάση των μαλλιών και η ανοιχτόχρωμη στις άκρες. Κατά κάποιο τρόπο θα λέγαμε ότι τα ombre μαλλιά παρουσιάζουν μια αντίθεση που τραβάει αρκετά τα βλέμματα λόγο της διχρωμίας.

Ιδέες για χτενίσματα για ombre μαλλιά

Χτένισμα για ombre μακριά μαλλιά με απαλό κυματισμό

Χτενίσματα για ombre μακριά μαλλιά
Πρόκειται για ένα πολύ κομψό ombre χτένισμα για μακριά μαλλιά. Τα μαλλιά σχηματίζουν έναν απαλό κυματισμό, ενώ το ombre στιλ τους τα κάνουν εξαιρετικά εντυπωσιακά. Το στιλ αυτό κυριολεκτικά φωτίζει το πρόσωπο και κάνει τη γυναίκα πιο θηλυκή από ποτέ. Στη φωτογραφία βλέπετε τη Rachel Bilson με ένα πολύ κομψό ombre χτένισμα με απαλούς κυματισμούς που πραγματικά δεν μένει απαρατήρητο.

Χτένισμα για ombre ίσια μαλλιά

Χτενίσματα για ombre ίσια μαλλιά
Τα ίσια μαλλιά αποτελούν μια σταθερή αξία και κάνουν τη γυναίκα να φαίνεται αρκετά ελκυστική, ενώ ταυτόχρονα εστιάζουν τα βλέμματα στο πρόσωπο. Όταν τα μακριά μαλλιά συνδυάζονται με “ombre αποχρώσεις” τότε το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Στη φωτογραφία βλέπετε την Sandra Bullock με μακριά ίσια μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και “ombre αποχρώσεις”.

Χτένισμα για ombre κοντά μαλλιά

Χτενίσματα για ombre κοντά μαλλιά
Δεν χρειάζεται να έχετε μακριά μαλλιά για να αποκτήσετε ένα κομψό ombre στιλ. Μπορείτε να έχετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και με κοντά μαλλιά. Τα κοντά μαλλιά έχουν την ιδιότητα να τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και για το λόγο αυτό θα πρέπει να επιλέγονται από γυναίκες που έχουν γλυκά χαρακτηριστικά. Το ombre στιλ τονίζει ακόμα περισσότερο το πρόσωπο και κάνει τη γυναίκα κυριολεκτικά να λάμπει. Στη διπλανή φωτογραφία βλέπετε ένα πολύ κομψό ombre στιλ για κοντά μαλλιά ικανό να κλέψει την παράσταση.

Χτένισμα ombre με φράντζα

Χτενίσματα για ombre μαλλιά με φράντζα
Η φράντζα είναι ένα είδος χτενίσματος που έχει φανατικό κοινό. Πρόκειται για ένα στιλ που συνδυάζει την κομψότητα με την πρακτικότητα και την άνεση. Η φράντζα έχει την ικανότητα να τονίζει τα μάτια αλλά και το υπόλοιπο πρόσωπο, ενώ το ombre στιλ προσδίδει στη γυναίκα ένα επαναστατικό και δυναμικό look. Στην διπλανή φωτογραφία βλέπετε την Olivia Wilde με ένα ombre χτένισμα με φράντζα που κυριολεκτικά φωτίζει το πρόσωπό της.

Χτένισμα για ombre κυματιστά μαλλιά

Χτενίσματα για ombre κυματιστά μαλλιά
Τα κυματιστά μαλλιά μετατρέπουν τη γυναίκα σε απόλυτο θηλυκό και την κάνουν να φαίνεται πολύ ελκυστική στα μάτια των αντρών. Το ombre στιλ θα λέγαμε ότι συνδυάζεται άψογα με ένα τέτοιο χτένισμα. Αν θέλετε να κλέψετε την παράσταση, τότε αυτό το χτένισμα είναι ο σύμμαχός σας. Στη διπλανή φωτογραφία βλέπετε ένα καταπληκτικό χτένισμα για κυματιστά ombre μαλλιά που κάνουν τη γυναίκα να φαίνεται εντυπωσιακά όμορφη.

Χτένισμα side parts με ombre αποχρώσεις

Χτενίσματα για ombre side parts μαλλιά Τα side parts χτενίσματα, είναι χτενίσματα που έχουν ασύμμετρη χωρίστρα προς τη μία πλευρά του κεφαλιού. Είτε αριστερά είτε δεξιά. Πρόκειται για ένα στιλ που χαρακτηρίζεται τόσο από την κομψότητα, όσο και από την απλότητα. Στη διπλανή φωτογραφία βλέπετε ένα πολύ κομψό side parts χτένισμα με ombre αποχρώσεις που συνδυάζονται άψογα.

Χτένισμα για μαλλιά ombre μεσαίου μήκους

Χτενίσματα για ombre μαλλιά μεσαίου μήκουςΠρόκειται για ένα κούρεμα που το μήκος των μαλλιών φτάνει μέχρι τους ώμους. Στη διπλανή φωτογραφία βλέπετε ένα καταπληκτικό χτένισμα για μεσαίου μήκους μαλλιά, το οποίο τονίζεται ακόμα περισσότερο από το καταπληκτικό ombre στιλ και τις εντυπωσιακές αποχρώσεις. Το χτένισμα αυτό είναι κατάλληλο για γυναίκες που λάμπουν μέσα τους και που δεν φοβούνται να λάμψουν και έξω τους.

Σχετικά άρθρα
Τα καλύτερα