Αρχική / Μαλλιά / Θηλυκά κουρέματα – Υπέροχες ιδέες να τονίσετε τη θηλυκότητα
θηλυκά κουρέματα

Θηλυκά κουρέματα – Υπέροχες ιδέες να τονίσετε τη θηλυκότητα

Τα θηλυκά κουρέματα σκοπό έχουν να τονίσουν έντονα τη θηλυκότητα της γυναίκας και να την κάνουν πολύ ελκυστική και όμορφη. Ο συνδυασμός αυτός δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί. Τα περισσότερα κουρέματα εστιάζουν περισσότερο στην ομορφιά, αυτό όμως που ελκύει πολύ τους άντρες είναι η θηλυκότητα. Οι γυναίκες με έντονη θηλυκότητα κερδίζουν την προσοχή των αντρών και θεωρούνται πάντα το κάτι ξεχωριστό. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ιδέες για θηλυκά κουρέματα που σίγουρα θα σας αρέσουν. Επίσης μπορείτε να μάθετε ποιο από τα θηλυκά κουρέματα σας ταιριάζει περισσότερο.

Ίσιο, μακρύ, σέξι – Και όποιος αντέξει

θηλυκά κουρέματα

Πρόκειται για μια σταθερή αξία που ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες. Είναι δυναμικό, όμορφο και ελκυστικό, ενώ παράλληλα προσδίδει στιλ και άποψη. Διατηρείστε αυτό το κούρεμα αν θέλετε να τονίσετε τη θηλυκότητα χωρίς να πάρε μεγάλα ρίσκα. Το κούρεμα αυτό δεν ταιριάζει σε γυναίκες με αντισυμβατικό χαρακτήρα.

 

Μακρύ, σγουρό, εντυπωσιακό – Και απέκτησε μαλλί εξαιρετικά ελκυστικό

θηλυκά κουρέματα

Θεωρείται αρκετά μεσογειακό και ταιριάζει άψογα σε Ελληνίδες. Εκπληκτικό στιλ που προσδίδει φινέτσα, ομορφιά και θετική αύρα. Είναι κατάλληλο για γυναίκες που θέλουν να τονίσουν την ισχυρή προσωπικότητά τους. Αν έχετε πολύ σκούρα μαλλιά τότε καλό είναι να το αποφύγετε. Το κούρεμα αυτό είναι πολύ πιο ωραίο σε καστανόξανθα μαλλιά.

 

Κοντό, μοντέρνο, μαγευτικό – Και γίνε το απόλυτο θηλυκό

θηλυκά κουρέματα

Πρόκειται για ένα παιχνιδιάρικο αλλά και πολύ όμορφο στιλ που φωτίζει το πρόσωπο. Είναι κατάλληλο για γυναίκες με γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου καθώς το κούρεμα αυτό τα αναδεικνύει. Αν έχετε μεγάλη μύτη ή χοντρά μάγουλα θα πρέπει να το αποφύγετε.

 

Ασύμμετρο καρέ – Και γίνε πιο ξεχωριστή από ποτέ

θηλυκά κουρέματα

Το στιλ αυτό σε κάνει να ξεχωρίζεις από το πλήθος όπου και αν πας καθώς δεν είναι συνηθισμένο. Θεωρείται αρκετά ιδιαίτερο και είναι κατάλληλο για γυναίκες που θέλουν να εντυπωσιάσουν παίρνοντας όμως ρίσκα. Αν είσαι γυναίκα χαμηλών τόνων τότε καλύτερα είναι να το αποφύγεις.

 

Γαλλική Πλεξούδα – Και δεν χρειάζεσαι ούτε πούδρα

θηλυκά κουρέματα

Εκτός από ότι είναι όμορφο και κομψό, το στιλ αυτό είναι και αρκετά πρακτικό. Προσδίδει φινέτσα και κάνει τη γυναίκα εξαιρετικά γοητευτική. Αν θέλετε να μαγεύετε τα πλήθη και να σαγηνέψετε τον αντρικό πληθυσμό, τότε το κούρεμα αυτό είναι μια καλή εναλλακτική. Αν είστε το κορίτσι της διπλανής πόρτας τότε αυτό το κούρεμα δεν είναι κατάλληλο για σένα.

 

Αρχαιοελληνικό μαλλί – Και μάζεψε θαυμαστές στο πι και φι

θηλυκά κουρέματα

Μπορεί να είναι αρχαίο, αλλά σήμερα θεωρείται ότι πιο μοντέρνο υπάρχει. Οι αρχαίες Ελληνίδες γνώριζαν πολύ καλά πώς να είναι όμορφες και ελκυστικές αλλά και πώς να αποκτήσουν έντονη θηλυκότητα. Το στιλ αυτό θα το ζήλευε και η Θεά Αφροδίτη καθώς μπροστά σας θα θεωρούσε τον εαυτό της άσχημο. Το κούρεμα αυτό δεν είναι κατάλληλο για γυναίκες που δεν βράζει το αίμα τους και που δεν έχουν μεσογειακό ταμπεραμέντο.

 

Μοντέρνο trendy – Και θα γίνει μεγάλο γλέντι

θηλυκά κουρέματα

Γίνε πιο γλυκιά και πιο ναζιάρα. Πρόκειται για ένα στιλ που κάνει τους άντρες να λιώνουν. Το κούρεμα αυτό προσδίδει φωτεινότητα στο πρόσωπο και κάνει τα μαλλιά πολύ ελκυστικά και σέξι. Είναι κατάλληλο για γυναίκες που τους αρέσει το νάζι, το παιχνίδι, το φλερτ καθώς και το έντονο συναίσθημα. Αν είσαι γυναίκα που κρύβεις μέσα σου τα συναισθήματά σου τότε το κούρεμα αυτό δεν σου ταιριάζει.

x

Check Also

πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα

Πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα

Με τα μαλλιά μας μπορούμε να εντυπωσιάσουμε, να γοητεύσουμε, να τραβήξουμε τα ...

smoothies για τα μαλλιά

Τα 7 καλύτερα smoothies για τα μαλλιά

Πράγματι, κορίτσια, υπάρχουν ορισμένα ροφήματα τα οποία μπορούν να βοηθήσουν ποικιλοτρόπως τα ...

τέλειο ίσιωμα στα μαλλιά

Πώς να πετύχεις το τέλειο ίσιωμα στα μαλλιά σου – 8 Τρόποι και Συμβουλές

Όλες ξέρουμε να ισιώνουμε τα μαλλιά μας· άλλες λιγότερο καλά άλλες περισσότερο· ...