Αρχική / Μόδα / Χρώματα φθινόπωρο 2013 – χειμώνας 2014 οι τάσεις της μόδας
χρώματα 2014

Χρώματα φθινόπωρο 2013 – χειμώνας 2014 οι τάσεις της μόδας

Οι τάσεις της μόδας στα χρώματα για το φθινόπωρο του 2013 και το χειμώνα του 2014 περιλαμβάνουν υπέροχες αποχρώσεις που προσδίδουν κομψότητα και στιλ τόσο στα ρούχα και τα παπούτσια, όσο και στα αξεσουάρ. Για τη σεζόν αυτή τα χρώματα που επικρατούν είναι πιο “ήπια” τονίζοντας με αυτό τον τρόπο την θηλυκότητα της γυναίκας. Βέβαια παρόλο που οι χειμερινή περίοδος (φθινόπωρο – χειμώνας) γενικά δεν ενδείκνυται για πολύ φωτεινά χρώματα, φέτος ίσως να παρατηρήσουμε ορισμένες εξαιρέσεις. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις τάσεις της μόδας στα χρώματα για το φθινόπωρο του 2013 και το χειμώνα του 2014.

Χρώματα τάση μόδας 1: Πράσινο του σμαραγδιού

Η τάση που επικρατεί για το σμαραγδένιο πράσινο αποτελεί μια πολύ καλή και γλυκιά μετάβαση από το καλοκαίρι προς το φθινόπωρο. Το χρώμα αυτό είναι κατάλληλο τόσο για καθημερινή χρήση και για ειδικές περιπτώσεις καθώς είναι λαμπερό και αρκετά συναρπαστικό. Κάνει τον καλύτερο συνδυασμό με μοβ, μπλε, πορτοκαλί, κίτρινο, λευκό και άλλες ουδέτερες αποχρώσεις. Αυτό το φθινόπωρο, το σμαραγδένιο πράσινο έρχεται σε μια μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων. Παρακάτω μπορείτε να δείτε 3 υπέροχα φορέματα στο υπέροχο πράσινο του σμαραγδιού.

χρώματα,φθινόπωρο 2013,χειμώνας 2014,τάσεις της μόδας

Χρώματα τάση μόδας 2: Linden Green

Από ότι φαίνεται οι αποχρώσεις του πράσινου έχουν την τιμητική τους. Για το φθινόπωρο του 2013 και το χειμώνα του 2014, μια από τις Hot τάσεις της μόδας είναι το Linden Green το οποίο αποτελεί και τον ελαφρύτερο τόνο του πράσινου που είναι στη μόδα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε 3 φορέματα σε αυτή την υπέροχη απόχρωση.

χρώματα,φθινόπωρο 2013,χειμώνας 2014,τάσεις της μόδας

Χρώματα τάση μόδας 2: Deep Lichen Green

Πολύ κοντά στο σκούρο λαδί και στο χακί, η απόχρωση αυτή φαίνεται ότι επικρατεί αυτή τη σεζόν. Πολύ σχεδιαστές μόδας επέλεξαν να δημιουργήσουν χρησιμοποιώντας υφάσματα με αυτή την απόχρωση. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα σύνολα και θα καταλάβετε σε ποια απόχρωση αναφερόμαστε.

χρώματα,φθινόπωρο 2013,χειμώνας 2014,τάσεις της μόδας

Χρώματα τάση μόδας 3: Mykonos Blue

Πρόκειται για το μπλε της “Μυκόνου”. Η απόχρωση αυτή είναι αρκετά αναζωογονητική και προσφέρει φρεσκάδα. Το χρώμα αυτό είναι αρκετά “στοχαστικό” και εξαιρετικά κολακευτικό. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα ρούχα εμπνευσμένα από το μπλε της “Μυκόνου”.

χρώματα,φθινόπωρο 2013,χειμώνας 2014,τάσεις της μόδας

Χρώματα τάση μόδας 5: Μοβ των μούρων

Αυτή η απόχρωση μοιάζει πολύ με το χρώμα των μούρων γνωστά και ως acai berries, τα οποία αποτελούν μια τροφή που πολλοί συγκαταλέγουν στα superfoods. Η απόχρωση αυτή είναι εξωτική, μυστικιστική και λαμπερή και μπορεί να συνδυαστεί με πολλά χρώματα.  Κατάλληλο για γυναίκες με αυτοπεποίθηση και για γυναίκες που γνωρίζουν πολλά από τη μόδα και το στιλ, το χρώμα αυτό φαίνεται απίστευτο σε συνδυασμό με το σμαραγδένιο πράσινο, το γκρι, το μπλε, το ροζ και το κόκκινο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά σύνολα ρούχων με κεντρική απόχρωση το μοβ των μούρων.

χρώματα,φθινόπωρο 2013,χειμώνας 2014,τάσεις της μόδας

Χρώματα τάση μόδας 6: Ζωηρό φούξια

Ατίθασο άγριο και αισθησιακό, αυτό το χρώμα είναι ένα από το πιο θηλυκά χρώματα αυτής της σεζόν. Η απόχρωση αυτή φαίνεται να ταιριάζει εξαιρετικά σε υφάσματα όπως σατέν ή μετάξι. Πρόκειται για ένα χρώμα που τραβάει τα βλέμματα από μακριά. Παρακάτω μπορείτε να δείτε 3 υπέροχα ρούχα σε φούξια αποχρώσεις.

χρώματα,φθινόπωρο 2013,χειμώνας 2014,τάσεις της μόδας

Χρώματα τάση μόδας 7: Samba Red

Δραματικό και τολμηρό, αυτό το χρώμα κάνει την εμφάνισή του σε αρκετά ρούχα στις πασαρέλες αυτής της σεζόν. Αναφερόμαστε σε αυτή την υπέροχη απόχρωση του κόκκινου, που μπορεί να έλκει τα βλέμματα όλων και να κάνει τη γυναίκα να ξεχωρίζει. Παρακάτω μπορείτε να δείτε 3 υπέροχα ρούχα με αυτή την απόχρωση που είναι στη μόδα για το φθινόπωρο του 2013 και το χειμώνα του 2014.

χρώματα,φθινόπωρο 2013,χειμώνας 2014,τάσεις της μόδας

Χρώματα τάση μόδας 8: Λαμπερό πορτοκαλί

Το χρώμα αυτό ταιριάζει άψογα με σκούρα χρώματα όπως σκούρο πράσινο, σκούρο μπλε, σκούρο μοβ και γκρι. Το λαμπερό πορτοκαλί μπορείτε να το συναντήσετε είτε ως κυρίαρχο χρώμα σε ένα ρούχο, είτε ως συμπληρωματικό για να σπάει τη μονοτονία. Παρακάτω μπορείτε να δείτε 3 φορέματα που είναι εμπνευσμένα από το λαμπερό πορτοκαλί.

χρώματα,φθινόπωρο 2013,χειμώνας 2014,τάσεις της μόδας

Χρώματα τάση μόδας 9: Καφέ του ροφήματος του καφέ

Την απόχρωση αυτή τη συναντούμε στα καφεδάκια που πίνουμε, ωστόσο όπως φαίνεται αυτή τη σεζόν τη συναντούμε και στα ρούχα και στα παπούτσια. Το χρώμα αυτό συμβολίζει τη θηλυκότητα, την εκλέπτυνση και την κομψότητα. Πρόκειται για ένα χρώμα που προσδίδει κύρος στη γυναίκα, ενώ παράλληλα τονίζει την προσωπικότητά της. Παρακάτω μπορείτε να δείτε 3 καταπληκτικά σύνολα σε καφέ αποχρώσεις.

χρώματα,φθινόπωρο 2013,χειμώνας 2014,τάσεις της μόδας

Χρώματα τάση μόδας 10: Turbulence Gray

Αυτή η γκρι απόχρωση είναι πολύ κολακευτική και είναι μια από τις Hot αποχρώσεις του φθινοπώρου του 2013 και του χειμώνα του 2014. παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα ρούχα με έχουν ως βάση αυτή την απόχρωση.

χρώματα,φθινόπωρο 2013,χειμώνας 2014,τάσεις της μόδας

Χρώματα τάση μόδας 11: Κίτρινο

Το κίτρινο συνήθως χρησιμοποιείται για να σπάζει την μονοτονία των σκούρων χρωμάτων αλλά και την ατονία και το βαρύ κλίμα του χειμώνα. Για τη σεζόν αυτή, φαίνεται ότι ορισμένες σχεδιαστές μόδας επένδυσαν σε αυτό το χρώμα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε φορέματα και σύνολα σε κίτρινες αποχρώσεις.

χρώματα,φθινόπωρο 2013,χειμώνας 2014,τάσεις της μόδας

 

 

Χρώματα τάση μόδας 12: Λευκό του γάλακτος

Το λευκό του γάλακτος έρχεται στο προσκήνιο αυτή τη σεζόν. Το χρώμα αυτό είναι έναν τόνο πιο σκούρο από το κλασικό λευκό και μπορεί να συνδυάζεται άψογα με πάρα πολλά χρώματα. Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να παρατηρήσετε ορισμένα ρούχα με αποχρώσεις στο λευκό του γάλακτος.

χρώματα,φθινόπωρο 2013,χειμώνας 2014,τάσεις της μόδας

Χρώματα τάση μόδας 13: Μαύρο και άσπρο

Το μαύρο και το άσπρο είναι τα πιο κλασικά χρώματα και δεν μπορούν να λείπουν από καμία σεζόν. Τα χρώματα αυτά μπορείτε να τα συναντήσετε είτε ως κύρια χρώματα σε ένα ρούχο, είτε ως συμπληρωματικά. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα ρούχα που βασίζονται τόσο στο άσπρο όσο και στο μαύρο.

χρώματα,φθινόπωρο 2013,χειμώνας 2014,τάσεις της μόδας

 

 

Χρώματα φθινόπωρο 2013 – χειμώνας 2014: Με μια γρήγορη ματιά

Όπως αναφέραμε παραπάνω, τα χρώματα που είναι στις τάσεις της μόδας είναι το σμαραγδί, το μπλε της “Μυκόνου”, διάφορες αποχρώσεις του πράσινου (Linden Green και Deep Lichen Green), το μοβ του βατόμουρου, η κόκκινη απόχρωση Samba, το φωτεινό και λαμπερό πορτοκαλί, το φούξια, το καφέ, το γκρι και φυσικά το μαύρο και το λευκό. Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε με μια ματιά, τα χρώματα που επικρατούν.

χρώματα,φθινόπωρο 2013,χειμώνας 2014,τάσεις της μόδας

x

Check Also

μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018

Μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 – Τάσεις της μόδας

Οι τάσεις της μόδας αναφορικά με τα γυναικεία Μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι ...

παπούτσια άνοιξη καλοκαίρι 2018

Παπούτσια Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 – Τάσεις της μόδας

Η φετινή σεζόν ήταν αναμφίβολα γεμάτη με μπόλικες ιδέες για γυναικεία παπούτσια ...

τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2018

Τσάντες Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 – Τάσεις της μόδας

Εάν είστε λάτρεις της απλότητας, τότε σίγουρα αυτή είναι η σεζόν σας! ...