Διάλεξε το κόκκινο φόρεμα και μαγνήτισέ τον

Όταν επιτέλους έρθει η ώρα για να βγεις ραντεβού με τον άντρα που εδώ και καιρό έχεις βάλεις στο μάτι, τότε σίγουρα θα θέλεις να είσαι άψογη στην εμφάνισή σου. Εκτός λοιπόν από την περιποίηση του προσώπου σου, το μακιγιάζ, τα μαλλιά, διάφορα φρου φρου και αρώματα, κ.τ.λ., σημαντικό ρόλο στην εξωτερική εμφάνιση όπως πολύ καλά θα γνωρίζεις παίζει το φόρεμα που θα επιλέξεις. Όπως είναι φυσικό, η κάθε γυναίκα έχει τις δικές της προτιμήσεις στο χρώμα του φορέματος. Ποιο χρώμα όμως είναι αυτό που τραβάει περισσότερο τα βλέμματα των αντρών; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Το κόκκινο.

Γιατί να επιλέξεις κόκκινο φόρεμα;

Το κόκκινο φόρεμα μπορεί κυριολεκτικά να μαγνητίσει τους άντρες. Όπως είναι γνωστό, το κόκκινο χρώμα σχετίζεται κυρίως με τον κίνδυνο, το πάθος, την έλξη, τον έρωτα και τη ζωντάνια. Όλα αυτά τα συστατικά όταν συνδυαστούν πάνω σε μια όμορφη γυναίκα τότε το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ένα κόκκινο φόρεμα τραβάει αμέσως τα βλέμματα των αντρών. Μέσα σε ένα χώρο με πολύ κόσμο, οι άντρες τείνουν να προσέξουν πρώτα τις γυναίκες που φοράνε κόκκινο φόρεμα λες και είναι ένα βαθιά ριζωμένο αρχέγονο ένστικτο που ξυπνάει.

Όπως φαίνεται από διάφορες έρευνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι άντρες φαίνεται πως ελκύονται περισσότερο από γυναίκες που είναι ντυμένες στα κόκκινα. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό δεν είναι γνωστός. Γενικά, το κόκκινο είναι ένα χρώμα που ελκύει τα αρσενικά από πολλά είδη ζώων. Ο άνθρωπος δεν αποτελεί εξαίρεση.

Το κόκκινο είναι το απόλυτο θηλυκό χρώμα

Το κόκκινο δεν είναι απλά άλλο ένα χρώμα. Αν παρατηρήσεις θα δεις ότι είναι το κυρίαρχο χρώμα όσο αφορά τα κραγιόν, το μακιγιάζ στο πρόσωπο (ροδαλά μάγουλα) και τα νύχια. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Όπως φαίνεται, το κόκκινο έγινε το κυρίαρχο χρώμα όσο αφορά τη γυναικεία ομορφιά και περιποίηση, επειδή οι γυναίκες από πολύ παλιά ακόμα κατάλαβαν ότι το κόκκινο είναι το χρώμα που τις κάνει κυριολεκτικά ακαταμάχητες. Οι αρχαίες Ελληνίδες χρησιμοποιούσαν κόκκινες αποχρώσεις για να μακιγιάρονται στο πρόσωπο (μάγουλα, χείλη, σκιές ματιών, κ.τ.λ.), τις οποίες παρασκεύαζαν μόνες τους από διάφορα φυτά (καρπούς, ρίζες, κ.τ.λ.)

Όσο αφορά λοιπόν το ραντεβού με τον υποψήφιο “γαμπρό” (που έχεις βάλει στο μάτι), μια από τις καλύτερες λύσεις όσο αφορά το τι θα φορέσεις είναι το κόκκινο φόρεμα. Με ένα κατάλληλο κόκκινο σέξι φόρεμα θα μπορέσεις να τον κάνεις να ξεχάσει ακόμα και το όνομά του.

Σχετικά άρθρα
Τα καλύτερα