Αρχική / Μόδα / Παπούτσια/Μόδα – Άνοιξη – Καλοκαίρι 2012
καλοκαιρινά παπούτσια

Παπούτσια/Μόδα – Άνοιξη – Καλοκαίρι 2012

Τα καλά και όμορφα παπούτσια είναι απόλαυση!!! Οι γυναίκες ονειρεύονται μοδάτα παπούτσια, μαζεύουν χρήματα για να τα αγοράσουν και όταν τελικά τα αποκτήσουν αισθάνονται οι πιο ευτυχισμένες γυναίκες στον κόσμο. Λοιπόν, ας κρατήσει αυτή η ευτυχία για ακόμα μία σεζόν. Παρακάτω αναφέρουμε τις τάσεις της μόδας για τα παπούτσια για τη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2012.

Οι τάσεις της μόδας για τα παπούτσια την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2012 περιλαμβάνουν παπούτσια που άλλοτε είναι γκλαμουράτα, άλλοτε είναι πολύ σέξι, ενώ άλλες φορές οι σχεδιαστές μόδας έχουν δώσει έμφαση σε σχεδιασμό που τραβά την προσοχή. Επίσης, δεν λείπουν τα παπούτσια που σχεδιάστηκαν για άνεση, ενώ υπάρχουν και άλλα που πραγματικά μια γυναίκα μπορεί να τα αγαπήσει.

Ας δούμε λοιπόν τι περιλαμβάνει η μόδα για τα παπούτσια την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2012.

Metallic toes

Μερικοί κατασκευαστές παπουτσιών δημιουργούσαν παπούτσια με “μεταλλικά δάχτυλα” επειδή αυτού του είδους τα παπούτσια είναι πολύ ανθεκτικά. Αυτή τη σεζόν, για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2012, ορισμένοι σχεδιαστές παπουτσιών αποφάσισαν να δημιουργήσουν παπούτσια metallic toes, τα οποία αναμένεται να είναι πιο γκλαμουράτα από ποτέ. Το μόνο που μένει είναι να το διαπιστώσουμε και μόνες μας.

Μυτερά παπούτσια

Για πολλές χρονιές συνεχόμενα, φαίνεται ότι τα στρογγυλά παπούτσια είχαν την τιμητική τους. Την σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2012 όμως, φαίνεται να επιστρέφουν τα μυτερά παπούτσια, τα οποία είναι κατά κανόνα πιο σέξι και δίνουν περισσότερη θηλυκότητα. Τα σανδάλια φαίνεται ότι θα εξακολουθήσουν να βγαίνουν με στρογγυλές μύτες.

Πλεκτά σανδάλια

Έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που είδαμε για τελευταία φορά “πλεκτά” σανδάλια σε collection κάποιου σχεδιαστή. Όπως φαίνεται, την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2012 επιστρέφουν δυναμικά. Τα φωτεινά χρώματα με τους ασυνήθιστους τρόπους πλεξίματος κάνουν αυτά τα σανδάλια μοναδικά.

Super mega πλατφόρμες

Αυτού του είδους τα παπούτσια δεν είναι ακριβώς το στιλ της lady Gaga ωστόσο φαίνονται κάπως περίεργα. Δεν είναι και τόσο άνετα στο να τα φοράει μια γυναίκα αλλά είναι στη μόδα. Σίγουρα υπάρχουν πολλές γυναίκες που είναι λάτρεις και φανατικές οπαδοί αυτών των παπουτσιών.

Λαμπερά παπούτσια

Όπως τα λαμπερά ρούχα, τα οποία θα είναι στη μόδα την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2012, έτσι και τα παπούτσια σε χρώματα ασημί και χρυσαφί θα έχουν την τιμητική τους.

Παπούτσια με στρας ή πριτσίνια

Τα παπούτσια που θα είναι στολισμένα με στρας ή πριτσίνια έρχονται πολύ δυναμικά στη μόδα. Στρας ή πριτσίνια θα συναντήσουμε σε όλων των ειδών τα παπούτσια. Από ψηλοτάκουνες γόβες μέχρι σανδάλια.

Παπούτσια με πόρπες

Τα παπούτσια με πόρπες θα μείνουν και πάλι στη μόδα. Έτσι θα μπορείς να φορέσεις για ακόμα μια χρονιά τα αγαπημένα σου παπούτσια.

Τα παστέλ χρώματα

Όπως τα ρούχα, έτσι τα τα παπούτσια με παστέλ χρώματα θα είναι δημοφιλή για τη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2012.

Τα φωτεινά χρώματα

Τα φωτεινά και χαρούμενα χρώματα στα παπούτσια θα είναι επίσης στη μόδα για αυτή τη σεζόν.

Ας δούμε λοιπόν τις τάσεις της μόδας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2012 έτσι ώστε να πάρουμε ιδέες και μια πρώτη γεύση για το τι θα φορεθεί.

άνοιξη καλοκαίρι 2012 παπούτσια

τάσεις μόδας παπούτσια 2012

μόδα,ανοιξη,καλοκαίρι,2012

παπούτσια 2012,μόδα

παπούτσια,καλοκαίρι,άνοιξη,2012

καλοκαίρι,άνοιξη,2012,παπούτσια

τάσεις μόδας άνοιξη καλοκαίρι 2012 παπούτσια

άνοιξη,παπούτσια,καλοκαίρι,2012

x

Check Also

μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018

Μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 – Τάσεις της μόδας

Οι τάσεις της μόδας αναφορικά με τα γυναικεία Μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι ...

παπούτσια άνοιξη καλοκαίρι 2018

Παπούτσια Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 – Τάσεις της μόδας

Η φετινή σεζόν ήταν αναμφίβολα γεμάτη με μπόλικες ιδέες για γυναικεία παπούτσια ...

τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2018

Τσάντες Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 – Τάσεις της μόδας

Εάν είστε λάτρεις της απλότητας, τότε σίγουρα αυτή είναι η σεζόν σας! ...