Αρχική / Μαλλιά / 70 Γυναικεία κουρέματα 2015
γυναικεία κουρέματα 2015

70 Γυναικεία κουρέματα 2015

Τα γυναικεία κουρέματα 2015 περιλαμβάνουν υπέροχα σχέδια που χαρακτηρίζονται για τη γοητεία τους, την κομψότητά τους και την ελκυστική εμφάνισή τους. Τα κουρέματα για το 2015, προσδίδουν στιλ, φινέτσα και αίγλη στις γυναίκες που θα τα επιλέξουν, ενώ παράλληλα θεωρούνται πολύ εντυπωσιακά αλλά και εξαιρετικά ελκυστικά. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις τάσεις της μόδας στα γυναικεία κουρέματα 2015 έτσι ώστε να πάρετε ιδέες και να γίνετε πιο όμορφες από ποτέ. Τα κουρέματα αυτά περιλαμβάνουν μια τεράστια γκάμα από σχέδια αλλά και αποχρώσεις. Θα συναντήσετε κουρέματα για μακριά μαλλιά, για κοντά μαλλιά, για μεσαίου μήκους, φιλαριστά, για κυματιστά μαλλιά, για ίσια, για σγουρά, καθώς και για όλες τις αποχρώσεις (καστανό, ξανθό, κόκκινο, κ.τ.λ.). Ας δούμε λοιπόν ποιες επιλογές υπάρχουν:

Κουρέματα ανάλογα με το μήκος

  • Μακριά μαλλιά: Είναι κατάλληλα για γυναίκες που θέλουν να είναι ελκυστικές χωρίς να ρισκάρουν μεγάλες αλλαγές. Αποτελούν σταθερή αλλά και διαχρονική αξία. Τα κουρέματα αυτά τα επιλέγουν οι περισσότερες γυναίκες καθώς προσδίδουν το κάτι παραπάνω στην εμφάνισή τους.
  • Κοντά μαλλιά: Ταιριάζουν περισσότερο σε γυναίκες με γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου και προσδίδουν έντονο δυναμισμό και στιλ. Το μειονέκτημά τους είναι ότι αποτελούν ρίσκο καθώς δεν υπάρχει άμεσο πισωγύρισμα.
  • Μεσαίου μήκους μαλλιά: Τα κουρέματα σε μεσαίο μήκος θεωρούνται αρκετά πρακτικά και συνδυάζουν την άνεση με την ομορφιά. Είναι κατάλληλα για γυναίκες που θέλουν να τονίσουν τη θηλυκότητά τους χωρίς όμως να κάνουν υπερβολές.

Κουρέματα ανάλογα με το είδος της τρίχας

  • Ίσια μαλλιά: Τα ίσια μαλλιά ίσως είναι τα πιο ελκυστικά από όλα, καθώς προσδίδουν γοητεία και κομψότητα, ενώ κάνουν τη γυναίκα εξαιρετικά όμορφη. Αποτελούν πολύ καλή επιλογή καθώς κάνουν τη γυναίκα αρκετά ελκυστική και ερωτεύσιμη.
  • Σγουρά μαλλιά: Τα σγουρά μαλλιά τραβούν τα βλέμματα από μακριά και προσδίδουν ένα ατίθασο στιλ που δεν ξεχνιέται εύκολα. Κατά κανόνα έχουν περισσότερο όγκο και θεωρούνται ότι χαρίζουν έναν ιδιαίτερο τύπο.
  • Σπαστά μαλλιά: Οι γυναίκες που έχουν σπαστά μαλλιά εκπέμπουν έντονο δυναμισμό καθώς αυτό το στιλ τονίζει έντονα την προσωπικότητα. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη επιλογή που χαρακτηρίζεται από την κομψότητά της.

Κουρέματα ανάλογα με την απόχρωση

  • Καστανά μαλλιά: Τα καστανά μαλλιά πλησιάζουν περισσότερο στο μεσογειακό ταμπεραμέντο και είναι κατάλληλα για γυναίκες που θέλουν να είναι όμορφες και πολύ κομψές αλλά με έναν πιο διακριτικό τρόπο.
  • Ξανθά μαλλιά: Τα ξανθά μαλλιά κάνουν τη γυναίκα πολύ σέξι και εξαιρετικά ελκυστική. Είναι κατάλληλα για γυναίκες που θέλουν να ελκύουν τα βλέμματα των αντρών.
  • Κόκκινα μαλλιά: Τα κόκκινα μαλλιά ξεχωρίζουν από μακριά καθώς τραβούν την προσοχή. Είναι κατάλληλα για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν τόσο για το στιλ τους όσο και για την προσωπικότητά τους.

70 Γυναικεία κουρέματα 2015

γυναικεία κουρέματα 2015 γυναικεία κουρέματα 2015 γυναικεία κουρέματα 2015 γυναικεία κουρέματα 2015

γυναικεία κουρέματα 2015 γυναικεία κουρέματα 2015 γυναικεία κουρέματα 2015 γυναικεία κουρέματα 2015 γυναικεία κουρέματα 2015 γυναικεία κουρέματα 2015 γυναικεία κουρέματα 2015 γυναικεία-κουρέματα-2015 γυναικεία κουρέματα 2015 γυναικεία-κουρέματα-2015 γυναικεία κουρέματα 2015 γυναικεία-κουρέματα-2015 γυναικεία-κουρέματα-2015 γυναικεία-κουρέματα-2015 γυναικεία-κουρέματα-2015 γυναικεία-κουρέματα-2015 γυναικεία-κουρέματα-2015 γυναικεία-κουρέματα-2015 γυναικεία κουρέματα 2015 γυναικεία κουρέματα 2015 γυναικεία-κουρέματα-2015 γυναικεία-κουρέματα-2015 γυναικεία-κουρέματα-2015 γυναικεία-κουρέματα-2015 γυναικεία-κουρέματα-2015 γυναικεία-κουρέματα-2015 γυναικεία-κουρέματα-2015 γυναικεία-κουρέματα-2015

x

Check Also

φροντίδα για ίσια μαλλιά

Φροντίδα για ίσια μαλλιά – 30 Tips που πρέπει να ξέρεις

Ό,τι τύπο μαλλιού κι αν έχεις, το άρθρο αυτό σίγουρα θα σου ...

μάσκα μαλλιών για ίσιωμα

Μάσκα μαλλιών για ίσιωμα – Καλύτερες σπιτικές θεραπείες

Πόση σημασία δίνουμε στην περιποίηση των μαλλιών μας; Συνήθως ασχολούμαστε με το ...

μάσκα μαλλιών με μέλι

Μάσκα μαλλιών με μέλι – Επίλεξε αυτήν που σου ταιριάζει περισσότερο

Πολλά προϊόντα του εμπορίου που προορίζονται τόσο για την επιδερμίδα όσο και ...