8 Φορέματα για εύσωμες που αδυνατίζουν

Αν είστε εύσωμη γυναίκα και ψάχνετε ιδέες για φορέματα που σας αδυνατίζουν τότε βρίσκεστε σε καλό δρόμο. Το ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα παρουσιάζει 8 φορέματα για εύσωμες γυναίκες που δημιουργούν οπτική ψευδαίσθηση και κάνουν τη γυναίκα να φαίνεται πιο αδύνατη.

Το ροζ αμάνικο φόρεμα για εύσωμες

Φορέματα για εύσωμες που αδυνατίζουν
Αυτό το ροζ αμάνικο φόρεμα είναι μια πολύ καλή λύση για εύσωμες γυναίκες. Αυτός ο ασύμμετρος V λαιμός που φτάνει μέχρι και τη μέση και “γυρίζει” γύρω από το στομάχι, καλύπτει τους επιπλέον πόντους στην περιοχή της κοιλιάς δίνοντας την ψευδαίσθηση μιας πιο αδύνατης γυναίκας.

Το μπλε -μαύρο δίχρωμο φόρεμα για εύσωμες

Φορέματα για εύσωμες που αδυνατίζουν
Πρόκειται για έναν υπέροχο συνδυασμό χρωμάτων (μπλε και μαύρο). Το πιο σκούρο χρώμα είναι στρατηγικά τοποθετημένο στην περιοχή της μέσης, ενώ το πιο ανοιχτό χρώμα περιορίζεται στο πάνω και στο κάτω μέρος του φορέματος. Πρόκειται για ένα πολύ καλό φόρεμα που αδυνατίζει τη γυναίκα που το φοράει.

Το “τυλιχτό” αμάνικο πράσινο φόρεμα για εύσωμες

Φορέματα για εύσωμες που αδυνατίζουν
Πρόκειται για άλλο ένα πολύ κομψό φόρεμα που είναι κατάλληλο για εύσωμες γυναίκες που θέλουν να φαίνονται πιο αδύνατες. Η υπέροχη απόχρωση και ο πολύ ωραίος σχεδιασμός απομακρύνουν τα βλέμματα από την περιοχή της κοιλιάς και κάνουν τη γυναίκα να φαίνεται πιο λεπτή.

Το ασπρόμαυρο φόρεμα “οφθαλμαπάτη” για εύσωμες

Φορέματα για εύσωμες που αδυνατίζουν
Η εκτύπωση σε αυτό το φόρεμα σκουραίνει προς το κέντρο, τραβώντας τα βλέμματα μακριά από τους μηρούς και την κοιλιά.Εκτός από αυτό, ο σχεδιασμός αυτού του φορέματος δίνει την ψευδαίσθηση μια πολύ λεπτής μέσης. το φόρεμα αυτό είναι κυριολεκτικά μια οφθαλμαπάτη και είναι κατάλληλο για εύσωμες γυναίκες που θέλουν να δείχνουν λεπτότερες.

Το ασπρόμαυρο ριγωτό φόρεμα για εύσωμες

Φορέματα για εύσωμες που αδυνατίζουνΟ γενικός κανόνας είναι ότι οι οριζόντιες ρίγες είναι απαγορευτικές για τις παχουλές γυναίκες. Σε αυτό το φόρεμα όμως θα κάνουμε μια εξαίρεση. Αν προσέξετε τις δύο μεγάλες κατακόρυφες μαύρες τεθλασμένες γραμμές θα καταλάβετε το γιατί. Οι γραμμές αυτές συγκλίνουν στην περιοχή της μέσης κάνοντας τη γυναίκα να φαίνεται πιο αδύνατη από ότι πραγματικά είναι.

Το σκούρο μπλε με κόκκινη αντίθεση φόρεμα για εύσωμες

Φορέματα για εύσωμες που αδυνατίζουνΑυτή η κόκκινη λωρίδα που βρίσκεται σε απόλυτη αντίθεση με το σκούρο μπλε χρώμα του φορέματος αυτού, τραβάει έντονα την προσοχή στις χρωματικές αντιθέσεις μπερδεύοντας τα βλέμματα. Το φόρεμα αυτό είναι κατάλληλο για εύσωμες γυναίκες με πολύ γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου διότι έχει την ικανότητα να τονίζει το πρόσωπο.

Το λιλά φόρεμα με πτυχώσεις για εύσωμες γυναίκες

Φορέματα για εύσωμες που αδυνατίζουν
Πρόκειται για ένα φόρεμα με πολύ ωραία απόχρωση και πολύ κομψό σχέδιο. Το φόρεμα αυτό είναι αμάνικο και έχει λαιμό σχήματος V. Το χαρακτηριστικό του είναι οι πτυχώσεις που έχει στην περιοχή του στήθους και της μέσης, γεγονός που αδυνατίζει τις εύσωμες γυναίκες που το επιλέγουν.

Το φόρεμα με τις κατακόρυφες ρίγες για εύσωμες γυναίκες

Φορέματα για εύσωμες που αδυνατίζουν
Οι κατακόρυφες ρίγες πάντα είναι ένας καλός σύμμαχος για εύσωμες γυναίκες που θέλουν να φαίνονται πιο αδύνατες από ότι πραγματικά είναι. Η μαύρη ελαστική λωρίδα στη μέση του φορέματος αυτού συμπιέζει τη μέση κάνοντας τη γυναίκα να φαίνεται πιο αδύνατη.

Σχετικά άρθρα
Τα καλύτερα