Μυστικά μακιγιάζ για εκπληκτική εμφάνιση

Το μακιγιάζ και η σωστή εφαρμογή του μπορεί να έχει εκπληκτικά αποτελέσματα. Δυστυχώς πολλές γυναίκες σήμερα δεν ξέρουν πώς να μακιγιάρονται σωστά. Σε προηγούμενο άρθρο του ηλεκτρονικού περιοδικού Δυναμική Γυναίκα αναφέραμε τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο μακιγιάζ, ενώ σε άλλο άρθρο παρουσιάσαμε μια μοναδική online εφαρμογή που σας επιτρέπει να δείτε τον εαυτό σας με διαφορετικό μακιγιάζ και να πειραματιστείτε έτσι ώστε να δείτε ποια χρώματα σας ταιριάζουν καλύτερα. (Σκιές ματιών, χρώμα κραγιόν, κ.τ.λ.). Επίσης, σε άλλο άρθρο αναφέραμε ορισμένες πολύ χρήσιμες συμβουλές μακιγιάζ για υπέροχα μάτια. Στο άρθρο αυτό αναφερόμαστε σε όλα τα σημεία του προσώπου (μάτια, μύτη, μάγουλα, χείλη, κ.τ.λ.) και αποκαλύπτουμε μικρά μυστικά μακιγιάζ για να αποκτήσετε εκπληκτική εμφάνιση και ένα πρόσωπο που κυριολεκτικά μαγεύει.

Long lasting μακιγιάζ

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πώς θα μακιγιαριστείτε έτσι ώστε να αποκτήσετε ένα long lasting make up (ένα μακιγιάζ που διαρκεί). Το βίντεο αφορά χρήσιμες συμβουλές μακιγιάζ χρησιμοποιώντας μια συγκεκριμένη μάρκα, ωστόσο εσείς μπορείτε αν θέλετε να επιλέξετε τα αντίστοιχα προϊόντα από την μάρκα της επιλογής σας.

Συνηθισμένα λάθη στο μακιγιάζ

Παρακάτω μπορείτε να δείτε 5 συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο μακιγιάζ. Τα λάθη αφορούν τόσο στους χρωματισμούς όσο και στον τρόπο εφαρμογής.

Το μακιγιάζ για ραντεβού

Επιτέλους μετά από καιρό σας ζήτησε να βγείτε το πρώτο σας ραντεβού. Αν θέλετε να τον εντυπωσιάσετε με την ομορφιά σας θα πρέπει να δώσετε αρκετή βαρύτητα στο σωστό μακιγιάζ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένες συμβουλές που αφορούν το μακιγιάζ προσώπου του πρώτου ραντεβού.

Μακιγιάζ για μάτια πλάνα

Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα βλέμμα που κυριολεκτικά μαγνητίζει τους άντρες τότε δεν έχετε παρά να δώσετε την απαραίτητη έμφαση στα μάτια σας ακολουθώντας τις συμβουλές στο παρακάτω βίντεο.

Μακιγιάζ με καταπληκτικό αποτέλεσμα

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το εκπληκτικό αποτέλεσμα που προσδίδει το σωστό – επαγγελματικό μακιγιάζ.

Σχετικά άρθρα
Τα καλύτερα