Το styling της παραλίας!

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ήδη ξεκινήσει! Είτε οργανώνετε τις διακοπές σας  σε ένα μαγευτικό προορισμό, είτε θα μείνετε στο κλεινόν άστυ για μια χρονιά ακόμα, η παραλία είναι ένας από τους προορισμούς, που βρίσκονται στην εβδομαδιαία ατζέντα σας. Η εμφάνιση σας στην παραλία δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από οποιαδήποτε άλλη βραδινή εμφάνιση σας! Το styling της παραλίας απαιτεί αέρινες γραμμές και χαρούμενα χρώματα. Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή σε μακιγιάζ και χτενίσματα.

Ας ξεκινήσουμε όμως από τα βασικά:

Μαγιό με βάση το σωματότυπο

Επιλέξτε το μαγιό σας, σύμφωνα με το σωματότυπό σας. Οι μικρόσωμες προτιμήστε ένα μπικίνι  στράπλες σε σχήμα καρδιάς, ενώ οι πιο γεματούλες επιλέξτε ένα εμπριμέ μαγιό και παίξτε με τα σχήματα αλλά και με τα μάτια των άλλων, αποσπώντας την προσοχή τους από τα επίμαχα, αρνητικά σας σημεία. Μην φοβηθείτε να τολμήσετε στο νέο τύπο ολόσωμου, όπου αφήνει μεγάλο μέρος της κοιλιάς ή ακόμα και της πλάτης ακάλυπτο. Είναι must!!

Ρούχα άνετα αλλά και δροσερά

Για την εξωτερική σας εμφάνιση, φροντίστε να βάλετε κάτι άνετο και δροσερό, οι υψηλές θερμοκρασίες, καθώς και οι συχνές “ορειβασίες” μέχρι να φτάσετε στην πιο πολυσύχναστη παραλία του νησιού το απαιτούν! Προτιμήστε ένα τζιν σορτς ή ένα σορτς στα νέα χρώματα της μόδας σε ιριδίζουσες αποχρώσεις. Ταιριάξετε το με ένα τοπ σε μια παλ απόχρωση για να φέρετε την ισορροπία στην εμφάνιση σας. Για τις ερωτευμένες με τα “φορέματα” η ιδανική λύση για αυτό το καλοκαίρι είναι ένα μίνι φόρεμα “κιπουρ” (το γνωστό από τις μαμάδες μας φόρεμα με τις μικρές τρύπες στην ύφανση του). Συνδυάστε την εμφάνισή σας με ένα στρωτό πέδιλο σε φυσικές αποχρώσεις ή σαγιονάρες κεντημένες με χάντρες (θα τις βρείτε σε όλα τα καταστήματα)!

Ας μην ξεχνάμε όμως και το πρόσωπο!

Όχι έντονο μακιγιάζ

Αποφύγετε το έντονο μακιγιάζ! Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να είστε βαμμένες. Αρχικά, φροντίστε για την σωστή ενυδάτωση και αντιηλιακή προστασία του προσώπου σας. Μπορείτε να συνδυάσετε την προστασία του ηλίου με το μεικ-απ διαλέγοντας μια κρεμοπούδρα, που θα σας προσφέρει ματ αποτέλεσμα. Τονίστε τα μάτια σας με μια αδιάβροχη σκιά σε μπεζ ή χρυσή απόχρωση, ενώ επιλέξτε μια αδιάβροχη μάσκαρα σε ένα ζεστό καφέ χρώμα. Τέλος, δώστε χρώμα στα χείλη σας με ένα lip gloss με ενυδατική δράση σε έντονα, καλοκαιρινά χρώματα.

Αντηλιακό και στα μαλλιά

Τέλος, φροντίστε για τα μαλλιά σας! Ένα σπρέι για αντηλιακή δράση θα σας φανεί χρήσιμο, ειδικά σε εσάς με βαμμένα μαλλιά. Επιμεληθείτε έξυπνα και γρήγορα τα μαλλιά σας, διαλέγοντας για την εμφάνιση σας την πλέον διαδεδομένη κοτσίδα ψαροκόκαλο ή μια ψηλή αλογοουρά. Για εσάς, που θέλετε κάτι πιο φλου για την εμφάνιση σας, επιλέξτε γυναικεία αξεσουάρ,, όπως μια στέκα ή ένα λουλούδι, που θα σας δώσουν μια πιο glamorous εμφάνιση στην παραλία!

Καλό σας μπάνιο!!

Σχετικά άρθρα
Τα καλύτερα