12 Υπέροχα ίσια μαλλιά

Τα μαλλιά, όπως έχουμε επανειλημμένως αναφέρει, παίζουν έναν από τους πιο ουσιαστικούς ρόλους στην εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας. Για το λόγο αυτό άλλωστε υπάρχουν και ένα σωρό διαφορετικά χτενίσματα (μακριά μαλλιά, κοντά μαλλιά, καρέ, σγουρά, φιλαριστά, κυματιστά, ίσια, καστανά, ξανθά, κοκκινωπά, κ.τ.λ.). Με το κατάλληλο χτένισμα στα μαλλιά, μια γυναίκα μπορεί να εκτινάξει στα ύψη την συνολική της εξωτερική εικόνα και να τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω της. Οι γυναίκες το ξέρουν πολύ καλά αυτό, γι’ αυτό και πολλές που έχουν να παρευρεθούν σε κάποια κοινωνική εκδήλωση (γάμος, βαφτίσια,κ.τ.λ.), επισκέπτονται πρώτα τον κομμωτή-κομμώτρια για να περιποιηθούν τα μαλλιά τους. Ένα από τα πολλά στιλ – χτενίσματα που είναι αρκετά διαδεδομένα είναι τα ίσια μαλλιά.

Τα ίσια μαλλιά είναι μια κλασσική – υπέροχη “συνταγή” που συνήθως εγγυάται πολύ όμορφα αποτελέσματα. Σε ποιες όμως ταιριάζουν τα ίσια μαλλιά; Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που θα έπρεπε να αποφύγουν αυτού του είδους τα χτενίσματα; Ας απαντήσουμε λοιπόν σε αυτά τα δύο κρίσιμα ερωτήματα.

Σε ποιες ταιριάζουν τα ίσια μαλλιά;

Τα ίσια μαλλιά, λόγω της απλότητας και της διακριτικής ομορφιάς που προσδίδουν, ταιριάζουν απόλυτα σε γυναίκες που έχουν πολύ γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου. Για το λόγο αυτό, αυτά τα χτενίσματα επιλέγονται από πολλές γυναίκες μοντέλα. Ενώ άλλα χτενίσματα έχουν σκοπό να τονίσουν το ίδιο το χτένισμα, τα ίσια μαλλιά δίνουν έμφαση περισσότερο στο πρόσωπο της γυναικάς και λιγότερο στο ίδιο το χτένισμα. Έτσι, η γυναίκα που θα επιλέξει ένα τέτοιο χτένισμα θα πρέπει να διαθέτει όμορφα και γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου. Τα μακριά ίσια μαλλιά είναι κατάλληλα και σε γυναίκες που έχουν στρογγυλό πρόσωπο γιατί έχουν την τάση να το μακραίνουν.

Ποιες θα πρέπει να αποφύγουν τα ίσια μαλλιά;

Τα ίσια μαλλιά δεν ταιριάζουν και τόσο πολύ σε γυναίκες που έχουν πολύ οβάλ πρόσωπο γιατί έχουν την τάση να το κάνουν να φαίνεται ακόμα πιο μακρόστενο. Επίσης δεν ταιριάζουν σε γυναίκες που δεν θέλουν να δίνουν έμφαση στα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Αφού λοιπόν μάθαμε σε ποιες ταιριάζουν τα ίσια μαλλιά και ποιες πρέπει να τα αποφεύγουν, ας δούμε ορισμένα υπέροχα χτενίσματα για ίσια μαλλιά έτσι ώστε να μπορέσεις να πάρεις ορισμένες υπέροχες ιδέες.

Ιδέες για ίσια μαλλιά

ίσια μαλλιά

ίσια μαλλιά

ίσια μαλλιά

ίσια μαλλιά

ίσια μαλλιά

ίσια μαλλιά

ίσια μαλλιά

ίσια μαλλιά

ίσια μαλλιά

ίσια μαλλιά

Σχετικά άρθρα
Τα καλύτερα