Τα μυστικά μιας υπέροχης επιδερμίδας προσώπου και σώματος

Οι περισσότερες για να μην πω όλες οι γυναίκες σήμερα ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μια υπέροχη, λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα προσώπου αλλά και σώματος. Αν και εσύ είσαι μια γυναίκα που θαυμάζει την απαλή και βελούδινη επιδερμίδα προσώπου που έχουν τα περισσότερα φωτομοντέλα που ποζάρουν σε γυναικεία ή αντρικά περιοδικά ή και σε περιοδικά μόδας και θέλεις να αποκτήσεις και εσύ ανάλογη επιδερμίδα, τότε είσαι πολύ τυχερή διότι στο άρθρο αυτό αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά για την απόκτηση μιας υπέροχης επιδερμίδας προσώπου.

Για την απόκτηση υπέροχης και λαμπερής επιδερμίδας προσώπου θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα στον “καθαρισμό” του οργανισμού σου και στην πράσινη διατροφή.

Καθαρισμός επιδερμίδας 

Οι περισσότερες εταιρίες παραγωγής προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου αλλά και του σώματος θα ήθελαν να πιστεύουν ότι το μυστικό μιας υγιούς γεμάτης ζωντάνιας επιδερμίδας είναι ένα βαζάκι προϊόντος που περιέχει μια κρέμα που οι ίδιοι δημιούργησαν. Το μυστικό όμως για μια υπέροχη επιδερμίδα προσώπου είναι μια πραγματικά καθαρή επιδερμίδα. Και όταν λέω καθαρή επιδερμίδα, δεν εννοώ ένα βαθύ καθαρισμό χρησιμοποιώντας ένα καθαριστικό προσώπου ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν περιποίησης προσώπου, αλλά μια επιδερμίδα που είναι καθαρή στο εσωτερικό της δηλαδή στα βαθύτερα στρώματά της.

Και πώς θα γίνει αυτό; Μα φυσικά με έναν καθαρό από βλαβερά συστατικά και ουσίες οργανισμό. Το αίμα μεταφέρει διάφορες ουσίες και συστατικά σε όλα τα κύτταρα του ανθρώπου. Το να κρατάει μια γυναίκα τις τοξίνες και διάφορα βλαβερά συστατικά μακριά από τον οργανισμό της, δηλαδή να διατηρεί “καθαρό” γεμάτο θρεπτικά συστατικά αίμα είναι ένα από τα μεγάλα μυστικά διατήρησης μιας υπέροχης, λαμπερής και βελούδινης επιδερμίδας προσώπου. Αυτό μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι σήμερον ημέρα. Ωστόσο αν μια γυναίκα θέλει να έχει επιδερμίδα που ξεχειλίζει από ζωντάνια και υγεία, θα πρέπει να κάνει συνεχώς προσπάθειες για την απομάκρυνση όλων των βλαβερών συστατικών και τοξινών που κυκλοφορούν στο αίμα. Τα καλά νέα είναι ότι αυτό είναι μια διαδικασία που έτσι και αλλιώς κάνει το σώμα. Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνει μια γυναίκα είναι να μην επιβαρύνει τον οργανισμό της. Αυτό πρακτικά σημαίνει ένα μεγάλο όχι στις κακές συνήθειες όπως αλκοόλ, κάπνισμα, κακής ποιότητας διατροφή, κ.τ.λ.

6 όργανα που δουλεύουν για την επιδερμίδα

Συκώτι, νεφρά, επινεφρίδια, θυροειδής, παχύ και λεπτό έντερο

Το συκώτι και τα νεφρά είναι δύο όργανα που καθαρίζουν τον οργανισμό και λειτουργούν σαν “φίλτρα”. Σήμερον ημέρα λόγω κακών συνηθειών, τα όργανα αυτά δουλεύουν υπερωρίες και πολλές φορές όχι και τόσο αποτελεσματικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια όχι και τόσο υγιή επιδερμίδα. Τα υπόλοιπα όργανα του σώματος, το κάθε ένα με το ρόλο του, άλλες φορές άμεσα και άλλες φορές έμμεσα, συμβάλλουν στην γενικότερη υγεία του οργανισμού η οποία αντανακλάται θέλοντας και μη στην εμφάνιση της επιδερμίδας τόσο του προσώπου όσο και του σώματος. Το αλκοόλ, το κάπνισμα, διάφορα φαρμακευτικά ή χημικά προϊόντα, η ρύπανση, κ.τ.λ. κάνουν ζημιά σε χιλιάδες γυναίκες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την γενικότερη κακή υγεία, αλλά και τη θαμπή χωρίς ζωντάνια επιδερμίδα.

Οι πράσινες τροφές

Οι πράσινες τροφές όπως το σπανάκι, το μπρόκολο, κ.τ.λ. είναι τροφές που κάνουν πολύ καλό στον οργανισμό, τον γεμίζουν με θρεπτικά συστατικά και βοηθούν την επιδερμίδα. Άλλες τροφές που συμβάλλουν στην καλή υγεία της επιδερμίδας είναι η καρύδα, οι σταφίδες, ο χυμός βατόμουρο, το πράσινο τσάι και γενικά οι περισσότερες τροφές που είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά.

Στην ουσία αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα μιας γυναίκας για να γίνει λαμπερή και να ακτινοβολεί δεν είναι τίποτα άλλο από έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής βασισμένο στην καλή διατροφή και μακριά από κακές συνήθειες. Εφόσον με το καιρό απομακρυνθούν όλα τα βλαβερά συστατικά που κυκλοφορούν στο αίμα και αντικατασταθούν με θρεπτικά συστατικά ωφέλημα για τον οργανισμό, η αλλαγή στην επιδερμίδα δεν θα αργήσει να έρθει. Αν ταυτόχρονα η γυναίκα αρχίσει να χρησιμοποιεί και καλλυντικά περιποίησης προσώπου και σώματος, τότε το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά μαγευτικό. Δηλαδή τα μυστικά για μια υπέροχη επιδερμίδα προσώπου και σώματος είναι η καλή διατροφή, η αποφυγή κακών συνηθειών και η χρήση των κατάλληλων καλλυντικών (πάντοτε με μέτρο).

Σχετικά άρθρα
Τα καλύτερα