Γυναικεία αξεσουάρ – Απαραίτητα για κάθε γυναίκα

Ορισμένα γυναικεία αξεσουάρ, θα πρέπει να βρίσκονται στη ντουλάπα κάθε γυναίκας, έτσι ώστε να μπορούν την κατάλληλη στιγμή να χρησιμοποιηθούν ως μία καλή ή μία εναλλακτική λύση στο ντύσιμο και την εμφάνιση της γυναίκας. Πολλά από τα γυναικεία αξεσουάρ, εκτός του ότι συμπληρώνουν τον τρόπο ντυσίματος (παλτά, παπούτσια, κοσμήματα κ.τ.λ.), μερικά από αυτά είναι από μόνα τους πολύ χρήσιμα αντικείμενα (τσάντες, καπέλα, ομπρέλα, κ.τ.λ.), τα οποία μπορούν να λύσουν τα χέρια κάθε γυναίκας σε πολλές περιπτώσεις. Άλλωστε τι καλύτερο από μια ομπρέλα μέσα σε μια καταιγίδα, ή ένα μοδάτο καπέλο μέσα στο κατακαλόκαιρο. Όσο για την γυναικεία τσάντα….. εεε καλά, αυτό δεν το συζητάμε καν. Η γυναικεία τσάντα είναι ίσως ο βασιλιάς των γυναικείων αξεσουάρ. Χωράει πολλά μικρά πράγματα, τα οποία είναι άκρως απαραίτητα σε κάθε έξοδο. Δεδομένου λοιπόν ότι τα γυναικεία αξεσουάρ μπορούν να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν πόντους στο γυναικείο ντύσιμο, είναι ζωτικής σημασίας κάθε γυναίκα να περιλαμβάνει τα παρακάτω αξεσουάρ στη ντουλάπα της, τα οποία θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιήσει.

Μια κλασσική γυναικεία καμπαρντίνα

Προσφέροντας μια διαχρονική εμφάνιση που υπερβαίνει πολλές γενεές, η καμπαρντίνα είναι ένα αξεσουάρ που πρέπει οπωσδήποτε να έχει μια γυναίκα στη ντουλάπα της. Η καμπαρντίνα είναι το καταλληλότερο ρούχο όταν κάνει κρύο, ωστόσο ο καιρός δεν είναι και τόσο χειμωνιάτικος που να δικαιολογεί ένα παλτό. Η καμπαρντίνα είναι ένα πανωφόρι που προσφέρει μια χαρακτηριστική εμφάνιση και μπορεί να ταιριάξει με διάφορα στιλ ντυσίματος. Εκτός αυτού, η καμπαρντίνα έχει την ιδιότητα να κρύβει οτιδήποτε φοράει μια γυναίκα από κάτω, γεγονός που αποτελεί το τέλειο καμουφλάζ όταν η γυναίκα δεν θέλει να δείξει τα ρούχα που φοράει. Έτσι, ο αυστηρός μπαμπάς βλέπει την καμπαρντίνα και εγκρίνει το ντύσιμο, αλλά δεν μπορεί να δει το καυτό μίνι που κρύβεται από κάτω 🙂

Ένα ζευγάρι μαύρες γόβες με τακούνια

Ένα ζευγάρι μαύρες γόβες μπορεί να ταιριάξει με πολλά είδη ντυσίματος και αποτελεί μια αξιόπιστη λύση σε πολλές περιπτώσεις που τα άλλα παπούτσια δεν φαίνεται να ταιριάζουν και τόσο πολύ. Οι μαύρες γόβες με “κλειστά δάχτυλα” είναι ιδανικές και προσφέρουν μια κλασσική εμφάνιση είτε μια γυναίκα έχει σκοπό να φορέσει τζιν είτε φόρεμα.

Ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια (μπαλαρίνα στιλ) 

Άνετα και κομψά, τα φλατ παπούτσια μπορούν να φορεθούν με πολλά διαφορετικά στιλ ένδυσης όπως σορτς, παντελόνια, φούστες, τζιν, ή φορέματα. Τα παπούτσια αυτά, πολλές φορές δίνουν μια νεανική κοριτσίστικη εμφάνιση. Αποτελούν καλή εναλλακτική λύση σε περιπτώσεις που μια γυναίκα έχει σκοπό να φορέσει για πολλές ώρες παπούτσια.

Μια μεγάλη γυναικεία τσάντα

Μια μεγάλου μεγέθους αριστοκρατική τσάντα είναι πολύ χρήσιμη σε ένα ολοήμερο ταξίδι, σε εκδρομές με διανυκτέρευση, αλλά ακόμα και όταν μια γυναίκα πάει στην αγορά για να ψωνίσει διάφορα γυναικεία αξεσουάρ. Μια μεγάλη γυναικεία τσάντα σε ουδέτερα χρώματα, μπορεί να ταιριάξει με πολλών ειδών ρούχα και αποχρώσεις. Είναι πολύ χρήσιμη και σε περιπτώσεις που μια γυναίκα θέλει να πάρει μαζί της ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια.

Ένα κομψό κασκόλ-φουλάρι

Ένα κομψό κασκόλ-φουλάρι, εκτός του ότι είναι ότι πρέπει για τις κρύες ημέρες του χειμώνα, μπορεί να ταιριάξει με αρκετά ντυσίματα και να προσδώσει χάρη και δυναμισμό σε μια γυναίκα. Ένα ουδέτερο χρώμα νομίζω είναι μια καλή επιλογή και χρήσιμο σε κάθε περίπτωση.

Ένα μαύρο φόρεμα

Ένα μαύρο φόρεμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιπτώσεις. Σε ένα μνημόσυνο, σε μία βραδινή έξοδο, ή σε οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό γεγονός. Αν συνδυαστεί και με κατάλληλα παπούτσια, τότε έχουμε ένα ολοκληρωμένο σύνολο που μπορεί να φορεθεί τη μέρα αλλά και τη νύχτα. Το μαύρο, είναι ένα χρώμα που προσθέτει κύρος και σοβαρότητα. Ένα τέτοιο φόρεμα όλο και κάπου χρειάζεται οπότε καλό είναι να υπάρχει στη ντουλάπα κάθε γυναίκας.

Σχετικά άρθρα
Τα καλύτερα