Αρχική / Σχέσεις / Κινητά xiaomi από gearbest – Πώς να τα αγοράσετε στις πιο φθηνές τιμές
κινητά xiaomi

Κινητά xiaomi από gearbest – Πώς να τα αγοράσετε στις πιο φθηνές τιμές

Για εσένα που θέλεις να αντικαταστήσεις το παλαιό σου τηλέφωνο με ένα πιο καινούριο μοντέλο, το οποίο παράλληλα να είναι εξαιρετικά οικονομικό, αξιόπιστο και με πληθώρα εφαρμογών και δυνατοτήτων, τα κινητά xiaomi από gearbest αποτελούν μία από τις καταλληλότερες λύσεις.

Στο παρόν άρθρο του περιοδικού μας έχουμε επιλέξει να αναφέρουμε έναν περιεκτικό οδηγό αγορών από τα διαδικτυακά site Ασιατικής προέλευσης, όπως είναι η ιστοσελίδα gearbest που θεωρείται από τις πλέον αξιόπιστες για αγορές.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά, τα προτερήματα και οι λόγοι που κατ’ εμάς αξίζει κάποιος να αγοράσει κάποιο από τα κινητά xiaomi από gearbest; Πώς να πραγματοποιήσετε την αγορά σας έτσι ώστε να είστε επωφελημένοι από την ιδιαίτερα χαμηλή τιμή των εν λόγω προϊόντων; Πώς να αποφύγετε το τελωνείο και το επιπρόσθετο χρηματικό κόστος; Κατά πόσο αξιόπιστες είναι οι αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα gearbest; Σε αυτά και ορισμένα ακόμη ερωτήματα θα απαντήσουμε ευθύς αμέσως.

Ποια είναι τα βασικότερα πλεονεκτήματα των κινητών xiaomi

κινητά xiaomi

  1. Άψογη εμφάνιση. Κακά τα ψέματα, όλοι και όλες μας δίνουμε σημασία στην εξωτερική εμφάνιση του κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιούμε και κρατάμε στο χέρι μας. Τα κινητά xiaomi από gearbest είναι λεπτεπίλεπτα και σχεδιασμένα σύμφωνα με τις τάσεις που επικρατούν κάθε χρονιά.
  2. Πολύ καλό λειτουργικό. Ασφαλώς και ανάλογα με την τιμή και το κάθε μοντέλο, διαφέρει και το λειτουργικό του. Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι ένα από τα τελευταία μοντέλα xiaomi, το Xiaomi Redmi 5 Plus, με οθόνη 6 ιντσών, μπροστινή κάμερα 5.0 MP, οπίσθια κάμερα 12.0 MP και τιμή περίπου 150 ευρώ, διαθέτει 8πύρηνο επεξεργαστή στα 2.0 GHz. Κι αυτό είναι μόλις ένα παράδειγμα προκειμένου να διαπιστώσετε ότι τα κινητά xiaomi από gearbest έχουν πολύ καλούς επεξεργαστές, μαζί με άλλα εξίσου πολύ καλά χαρακτηριστικά και όλα αυτά σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
  3. Πολύ καλή κάμερα. Από το προηγούμενο παράδειγμα μπορείτε να δείτε επίσης την εξαιρετική ανάλυση κι ευκρίνεια που έχει τόσο η εμπρόσθια όσο και η οπίσθια κάμερα των κινητών xiaomi. Σαφώς και πάλι ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε υπάρχει ποικιλία στην επίδοση κι απόδοση της κάμεράς του, ωστόσο, μιλώντας γενικότερα για τα κινητά xiaomi από gearbest, μπορούμε με βεβαιότητα να μιλήσουμε για εξαιρετικές φωτογραφίες και βίντεο.
  4. Εξαιρετικά χαμηλή τιμή & Άριστα βαθμολογημένη σχέση τιμής – ποιότητας. Ακριβώς επειδή τα κινητά xiaomi από gearbest παράγονται μαζικά με συστήματα εξελιγμένα και εργατικό προσωπικό που αμείβεται με μικρούς μισθούς συγκριτικά με τα ευρωπαϊκά δεδομένα, διατίθενται στο εμπόριο σε πραγματικά πολύ καλές τιμές. Με 100 ευρώ μπορείτε να αποκτήσετε ένα μοντέλο xiaomi που να έχει πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά. Μάλιστα, αξίζει να επισημάνουμε και το εξής: ένα από τα πιο ακριβά μοντέλα της εν λόγω μάρκας κινητών μπορεί να κοστίζει περίπου 150 – 200 ευρώ στο ηλεκτρονικό κατάστημα gearbest το ίδιο ακριβώς κινητό θα το βρείτε με τιμή λίγο ή πολύ πιο αυξημένη σε κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών στην Ελλάδα λόγω του ότι πρέπει να πληρωθούν οι φόροι, οι εργαζόμενοι στο κατάστημα και να υπάρξει ένα αρκετό κέρδος. Επίσης, μπορείτε είτε διαδικτυακά είτε απευθείας στα καταστήματα να βρείτε ένα i-phone με ίδια χαρακτηριστικά με το xiaomi να κοστίζει 5 φορές την τιμή του δεύτερου απλώς και μόνο επειδή κάποιες εταιρείες μας κατέστησαν την πρώτη αυτή μάρκα ως «καλύτερη».

Γιατί να κάνετε αγορές από το gearbest

κινητά xiaomi

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε είναι λογικό ορισμένα προϊόντα της ελληνικής, της ευρωπαϊκής ή και της αμερικανικής αγοράς να μοιάζουν λίγο έως πολύ υπερεκτιμημένα για την τσέπη μας. Έτσι, ο κύριος λόγος που μπορεί να ωθήσει καθέναν και καθεμία από εμάς στο να προβεί σε αγορά κινητού τηλεφώνου ή γενικότερα προϊόντων από ιντερνετικά καταστήματα της Ασίας έχει να κάνει με τις οικονομικές λύσεις που τα τελευταία παρέχουν και μάλιστα με τεράστια ποικιλία επιλογών. Ένα κινητό που κοστίζει 800 ευρώ στην Ελλάδα, μπορεί να βρεθεί στο gearbest σε τιμή που δεν υπερβαίνει τα 500 ευρώ! Αυτό δεν είναι ένα από τα οικονομικά παραδείγματα που θα μπορούσαν να αναφερθούν, αλλά επιλέξαμε να το συμπεριλάβουμε έτσι ώστε να δείτε ότι και τα πολύ ακριβά κινητά υπάρχουν σε πολύ καλύτερες τιμές σε διαδικτυακά καταστήματα όπως το gearbest.

Βέβαια, σε καμία περίπτωση οι τόσο φθηνές τιμές του gearbest ή άλλων τέτοιων καταστημάτων δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν προβαίνουμε σε μία αγορά. Υπάρχουν ορισμένα πραγματάκια που πρέπει πάντοτε να προσέχουμε και να κοιτάμε, όπως είναι τα έξοδα αποστολής (είναι φυσικά προτιμότερο να αγοράζουμε προϊόντα που έχουν μηδενικά ή μικρά έξοδα αποστολής για τη χώρα μας).

Γιατί είναι πιο φθηνά τα κινητά στο gearbest σε σύγκριση με την Ελλάδα

Η αλήθεια είναι ότι συνιστά καθαρά προσωπική υπόθεση του καθενός να ζυγίσει τα αρνητικά και τα θετικά της κάθε περίπτωσης (αγοράς από Κινά ή αγοράς από ελληνικό κατάστημα) και να επιλέξει τη χαμηλότερη δυνατή τιμή ή την ταχύτητα και μια πιο πλήρη εγγύηση.

Ωστόσο, πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την τιμή λιανικής Κίνας με την αντίστοιχη ελληνική, και να λέμε ότι τα επιπλέον χρήματα που βγάζει το κατάστημα είναι μια λογική διαφορά. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Ένα κατάστημα αγοράζει στη χειρότερη περίπτωση σε τιμή χονδρικής, αν όχι υπερχονδρικής. Πολλά μικρά καταστήματα στη χώρα μας αγοράζουν ακριβώς τα ίδια κινέζικα κινητά από το gearbest και τα άλλα καταστήματα τέτοιου τύπου, και απλά προσθέτουν ένα γενναίο ποσοστό κέρδους στην τιμή αυτή.

Εάν, όμως, το θέμα είναι η ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας, δεδομένου ότι το ελληνικό κατάστημα έχει υπαλλήλους, φόρους και ούτω καθεξής, τότε η επιλογή ανήκει στην οικονομική άνεση του καθενός.

Μέθοδοι πληρωμής στο gearbest

Νομίζουμε πως είναι εμφανές το γιατί κανένα ηλεκτρονικό κατάστημα του εξωτερικού δεν ακολουθεί τη μέθοδο πληρωμής μέσω αντικαταβολής. Από το κατάστημα gearbest μπορείτε να αγοράζετε κινητά xiaomi, άλλα κινητά, άλλα ηλεκτρονικά και όχι μόνο είδη χρησιμοποιώντας την πιστωτική κάρτα σας ή την PayPal. Και στις δύο περιπτώσεις οι μετακίνηση των χρημάτων σας παρακολουθείται, οπότε είστε καλυμμένοι σε περίπτωση που συμβεί το ο,τιδήποτε κατά τη μεταφορά τους.

Μία δική μας συμβουλή εάν προτίθεστε να αγοράσετε κάποιο από τα κινητά xiaomi από gearbest ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν από το εν λόγω κατάστημα είναι η εξής: να φτιάξετε λογαριασμό στην PayPal (εάν δε διαθέτετε ήδη), να μεταφέρετε εκεί το ακριβές ποσό που κοστίζει το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε και να προβείτε στην αγορά του. Η PayPal αποτελεί έναν από τους ασφαλέστερους τρόπους πληρωμής και φροντίζει για την προστασία των χρημάτων και των δεδομένων σας.

Πώς να γλιτώσετε το τελωνείο

Ο τρόπος που έχει φανεί να είναι αποτελεσματικός έτσι ώστε να γλιτώνουμε τους έξτρα φόρους που προστίθενται στο τελωνείο είναι να επιλέγετε αγορές από το κατάστημα gearbest που να είναι του τύπου Priority Line. Το gearbest είναι ίσως το πρώτο e-shop που δημιούργησε αυτόν τον τρόπο αποστολής.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο αποστολής ακολουθούνται τα εξής βήματα και υπάρχουν τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

  • Το προϊόν που έχουμε αγοράσει δεν περνάει καθόλου από τα ΕΛ.ΤΑ. και το ελληνικό τελωνείο, οπότε αυτό αυτομάτως σημαίνει ΜΗ επιπρόσθετο κόστος.
  • Πηγαίνει στο τελωνείο του Ηνωμένου Βασιλείου όπου εκτελωνίζεται κανονικά με πολύ χαμηλότερη χρέωση.
  • Κατόπιν, το δέμα έρχεται στην Ελλάδα μέσω ACS χωρίς καμία επιπλέον χρέωση και θεωρείται πλέον αγορά από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
  • Τέλος, είναι σημαντικό να προσθέσουμε ότι το gearbest βάζει πολλές φορές και σε ποικίλα προϊόντα του εντελώς δωρεάν αποστολή όταν επιλέγουμε τον τύπο Priority Line.
  • Είναι μακράν η καλύτερη επιλογή για αγορά προϊόντων και μάλιστα πιο ακριβών προϊόντων (π.χ. κινητών, tablets κ.ο.κ.).

Κατά τη γνώμη μας, το e-shop gearbest είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα. Το γεγονός ότι εδράζει στην Ασία εγγυάται τις πολύ καλές τιμές των προϊόντων του, παράγοντας πολύ βασικός για τη σημερινή εποχή όπου όλοι και όλες ψάχνουμε πιο οικονομικές λύσεις στις αγορές μας. Όσον αφορά συγκεκριμένα στα κινητά xiaomi από gearbest, η προσωπική μας εμπειρία αλλά και οι απόψεις άλλων αγοραστών που βρήκαμε στο διαδίκτυο υποστηρίζουν πως ΑΞΙΖΟΥΝ την αγορά. Έτσι, εάν σκέπτεστε να αλλάξετε το κινητό σας τηλέφωνο ή να κάνετε δώρο ένα καινούριο σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο μη διστάσετε να ρίξετε μια ματιά στην τεράστια ποικιλία κινητών xiaomi που περιλαμβάνει το εν λόγω διαδικτυακό κατάστημα και να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στα δικά σας standards και τις απαιτήσεις σας!

Δείτε τη συλλογή από όλα τα κινητά xiaomi που διαθέτει η gearbest. Αξίζουν τα λεφτά τους και έχουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Πλέον όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει αυτή τη μάρκα.

x

Check Also

δεν μου έχει εμπιστοσύνη

Δεν μου έχει εμπιστοσύνη και πιέζομαι

Πόσο εύκολα μπορεί να διαχειριστούμε την έλλειψη εμπιστοσύνης από την πλευρά του ...

τον ζηλεύω υπερβολικά

Τον ζηλεύω υπερβολικά – Τι να κάνω;

Είστε από τις γυναίκες που ζηλεύετε υπερβολικά και μόνο στον εαυτό σας ...

μας κράζουν οι άντρες

Ποια είναι τα θέματα για τα οποία μας κράζουν οι άντρες

Τι θα συνέβαινε αν μπορούσαμε για λίγο να γίνουμε αόρατες και να ...