Αρχική / Μαλλιά / 40 Κουρέματα της μόδας – Ιδέες
κουρέματα της μόδας

40 Κουρέματα της μόδας – Ιδέες

Τα κουρέματα της μόδας θεωρούνται πάντα trendy, ελκυστικά και σέξι. Σκοπό έχουν να αναδείξουν τη γυναικεία ομορφιά και παράλληλα να τονίσουν τη θηλυκότητα. Κάθε κούρεμα προσδίδει το δικό του μοναδικό στιλ και ταιριάζει σε συγκεκριμένες γυναίκες ανάλογα με την προσωπικότητά τους. Μπορεί να δείτε ένα πολύ όμορφο κούρεμα από ένα μοντέλο σε κάποιο περιοδικό και να θέλετε να αντιγράψετε το στιλ. Αν όμως το κούρεμα αυτό δεν ταιριάζει στη δική σας προσωπικότητα, τότε το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι το καλύτερο δυνατό. Για το λόγο αυτό καλό είναι να επιλέγετε πάντα μόνο τα κουρέματα της μόδας που ταιριάζουν στο δικό σας στιλ. Μην παρασύρεστε από τη μόδα και μην πέφτετε θύματα της μόδας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε 40 κουρέματα της μόδας έτσι ώστε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας προτιμήσεις. Πριν παρουσιάσουμε όμως τα κουρέματα, καλό είναι να πούμε ορισμένες συμβουλές για το ποιο κούρεμα ταιριάζει περισσότερο σε κάθε περίπτωση.

Κουρέματα της μόδας – Συμβουλές επιλογής κουρέματος

  • Γυναίκα που θέλει να τονίσει τη θηλυκότητα

Η θηλυκότητα μέσα στο μυαλό των αρσενικών ταιριάζει άψογα με το μακρύ ίσιο μαλλί. Οι άντρες όταν σκέφτονται στο μυαλό τους μια γυναίκα με έντονη θηλυκότητα σχεδόν πάντα την φαντάζονται με μακρύ ίσιο μαλλί. Ίσως είναι το πρότυπο που έχουν μεγαλώσει ή τα κοινωνικά στερεότυπα. Όπως και να έχει πάντως, οι άντρες θεωρούν άκρως θηλυκό το μακρύ ίσιο μαλλί.

  • Γυναίκα παιχνιδιάρα

Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια, τα νάζια και παρόμοια πράγματα, τότε το μακρύ σγουρό μαλλί ή οι μπούκλες είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Οι παιχνιδιάρες γυναίκες συνήθως έχουν όγκο στα μαλλιά τους τα οποία κυματίζουν ανέμελα στον αέρα προσδίδοντας μια φυσική χαλαρότητα και ένα παιχνιδιάρικο στιλ που πολλές φορές θεωρείται αρκετά ελκυστικό.

  • Γυναίκα σοφιστικέ

Αν θέλετε να ξεχωρίζετε για το στιλ σας ή την προσωπικότητά σας, τότε ένα σοφιστικέ κούρεμα σας ταιριάζει άψογα. Τα σοφιστικέ κουρέματα συνήθως είναι μέτριου μήκους και χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το ασύμμετρο καρέ, οι αφέλειες, οι φράντζες καθώς και μερικά πολύ trendy μοντέρνα κουρέματα. Τα μέτριου μήκους μαλλιά θεωρούνται μια αρκετά ασφαλής επιλογή και έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό να τονίζουν την προσωπικότητα και να προσδίδουν οπτικά μια πνευματική αύρα στη γυναίκα.

  • Γυναίκα που θέλει να τονίσει το πρόσωπο

Αν θέλετε να τονίσετε το πρόσωπο, τότε εκτός του ότι θα πρέπει να επιλέξετε αποχρώσεις του καστανόξανθου, παράλληλα θα πρέπει να επιλέξετε κούρεμα για μεσαίου μήκους ή ακόμα και για κοντά μαλλιά. Το κοντό καρέ εδώ θεωρείται μια αρκετά αξιόπιστη λύση. Εναλλακτικά μπορείτε να πάτε και σε άλλα κοντά κουρέματα ή για μεσαίου μήκους. Προσοχή όμως γιατί αυτού του είδους τα κουρέματα απαιτούν πολύ γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου καθώς τα αναδεικνύουν έντονα.

  • Γυναίκα που θέλει να τονίσει τη δυναμική προσωπικότητα

Αν θέλετε να φαίνεστε μαχητικές και δυναμικές, τότε τα κουρέματα με πλεξούδες, κοτσίδες ή κότσους θεωρούνται τα καταλληλότερα. Οι πλεξούδες απαιτούν κάποιο χρόνο για να γίνουν σε σχέση με τις κοτσίδες που δεν χρειάζονται πολύ χρόνο. Όπως και να έχει όμως, και τα δύο στιλ απελευθερώνουν τη γυναίκα να κινείται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς και έγνοιες. Αυτό δίνει την αίσθηση του δυναμισμού και της ισχυρής προσωπικότητας.

Κουρέματα της μόδας – Συμβουλές επιλογής χρώματος

  • Καστανό

Προσδίδει έντονο ταμπεραμέντο και φυσική μεσογειακή ομορφιά. Θεωρείται το φυσικό χρώμα των περισσότερων Ελληνίδων. Χαρίζει διακριτική ομορφιά και βελτιώνει την συνολική εξωτερική εικόνα. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυξάνει το κύρος, τη φινέτσα και το στιλ. Προσδίδει κομψότητα και έλξη.

  • Καστανόξανθο

Φωτίζει το πρόσωπο και τονίζει τα χαρακτηριστικά του. Θεωρείται γλυκό, ήπιο και αρκετά όμορφο. Η απόχρωση αυτή κερδίζει έδαφος στις μέρες μας καθώς πολλές γυναίκες επιλέγουν να βάψουν τα καστανά μαλλιά τους ένα ή δύο τόνους πιο ανοιχτά. Θεωρείται αρκετά ελκυστικό ενώ παράλληλα είναι σχετικά διακριτικό.

  • Ξανθό

Θεωρείται αρκετά εντυπωσιακό και κερδίζει περισσότερα βλέμματα. Κάνει τη γυναίκα πολύ σέξι αλλά πολλές φορές επισκιάζει όλα τα άλλα χαρίσματά της. Το ξανθό ελκύει αρκετά τους άντρες, ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αλλάξουν γνώμη γρήγορα. Θεωρείται κατάλληλο για γυναίκες που θέλουν να εντυπωσιάζουν.

  • Κόκκινο

Οι κόκκινες αποχρώσεις στο μαλλί κάνουν τη γυναίκα να ξεχωρίζει από χιλιόμετρα. Σε μια εκδήλωση, η κοκκινομάλλα είναι η πρώτη που θα τραβήξει την προσοχή καθώς πρόκειται για την πιο σπάνια περίπτωση. Αν αξίζει, τότε όλοι θα συνεχίσουν να ασχολούνται μαζί της. Αν όχι, τότε πολύ γρήγορα τα βλέμματα θα στραφούν αλλού. Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους και για αυτό δεν ταιριάζει σε γυναίκες ήπιων τόνων.

  • Μαύρο

Το μαύρο προσδίδει σοβαρότητα, κύρος και ισχυρή προσωπικότητα. Συνήθως το επιλέγουν οι γυναίκες που τους αρέσουν οι εναλλακτικές επιλογές ή έχουν συγκεκριμένες απόψεις. Το στιλ αυτό ελκύει αρκετούς άντρες αλλά υπάρχουν και πολλοί που δεν τους αρέσει καθόλου.

Κουρέματα της μόδας – 40 Ιδέες

Παρακάτω μπορείτε να δείτε 40 ιδέες με κουρέματα της μόδας. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και γίνετε πιο όμορφες και πιο ελκυστικές από ποτέ.

κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας

κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας

κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας

κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας κουρέματα της μόδας

 

x

Check Also

πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα

Πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα

Με τα μαλλιά μας μπορούμε να εντυπωσιάσουμε, να γοητεύσουμε, να τραβήξουμε τα ...

smoothies για τα μαλλιά

Τα 7 καλύτερα smoothies για τα μαλλιά

Πράγματι, κορίτσια, υπάρχουν ορισμένα ροφήματα τα οποία μπορούν να βοηθήσουν ποικιλοτρόπως τα ...

τέλειο ίσιωμα στα μαλλιά

Πώς να πετύχεις το τέλειο ίσιωμα στα μαλλιά σου – 8 Τρόποι και Συμβουλές

Όλες ξέρουμε να ισιώνουμε τα μαλλιά μας· άλλες λιγότερο καλά άλλες περισσότερο· ...