Αρχική / Υγεία / Πλύσιμο δοντιών με ποιότητα και στιλ – Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Bruzzoni – Απόλυτο Design
ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Bruzzoni

Πλύσιμο δοντιών με ποιότητα και στιλ – Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Bruzzoni – Απόλυτο Design

Το πλύσιμο δοντιών με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είναι πολύ σημαντικό για την καλή στοματική υγιεινή καθώς θεωρείται ένας πολύ πιο αποδοτικός και αποτελεσματικός τρόπος σε σχέση με τις συμβατικές οδοντόβουρτσες. Στις μέρες μας όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες καθώς αυτές παρουσιάζουν πολλά πλεονεκτήματα. Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Bruzzoni θεωρείται ίσως η κορυφαία επιλογή καθώς συνδυάζει ποιότητα κατασκευής με άψογο σχεδιασμό και ιδιαίτερη αισθητική. Ένα Designed toothbrush απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε άνθρωπο που δίνει βαρύτητα στην καλαισθησία, στη λεπτομέρεια και στον προσεγμένο σχεδιασμό.

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Bruzzoni

Σχεδιασμός – Bruzzoni Design

ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Bruzzoni

Το design της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας Bruzzoni διακρίνεται για το στιλ, τη λεπτομέρεια και τον μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για ένα στολίδι που θα κοσμεί το μπάνιο σας ως έργο τέχνης. Στις μέρες μας, ένα προϊόν ατομικής υγιεινής δεν αρκεί να κάνει απλά τη δουλειά του έστω και αν την κάνει πάρα πολύ καλά. Οι απαιτήσεις πλέον είναι μεγάλες. Ιδιαίτερα από ανθρώπους που ξέρουν να ξεχωρίζουν το καλό και ποιοτικό προϊόν. Μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα θα πρέπει να διαθέτει υψηλή αισθητική και να κάνει τον άνθρωπο να νιώθει ξεχωριστός όπως του αξίζει. Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Bruzzoni διακρίνεται για αυτά τα χαρακτηριστικά και όχι μόνο. Πρόκειται για το τέλειο πάντρεμα Σουηδικής καινοτομίας και Ιταλικού ταμπεραμέντου. Δύο κόσμοι αρκετά διαφορετικοί που όταν συνδυαστούν σε ένα προϊόν το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Όσον αφορά το Bruzzoni Design μπορούμε να πούμε τα εξής:

 • Πολύ υψηλή αισθητική (για ανθρώπους που ξέρουν από καλό γούστο)
 • Μοντέρνος σχεδιασμός (ποιος είπε ότι τα προϊόντα ατομικής υγιεινής δεν έχουν καλαισθησία;)
 • Καινοτομία με στιλ (οι υπόλοιπες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες θα σας φανούν έως και παλαιομοδίτικες)
 • Φουτουριστική αύρα (δίνει την αίσθηση ότι πρόκειται για ένα προϊόν του μέλλοντος)
 • Λεπτομέρεια στο design (όπως είναι γνωστό, η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά)
 • Φινέτσα και ταμπεραμέντο (πρόκειται για το απόλυτο bathroom product στοματικής υγιεινής)

Προϊόν διακόσμησης εσωτερικού χώρου

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Bruzzoni δεν είναι μόνο ένα πολύ λειτουργικό και πρακτικό αξεσουάρ. Πρόκειται κυριολεκτικά για ένα προϊόν διακόσμησης εσωτερικού χώρου. Το μπάνιο σας θα αποκτήσει ένα στολίδι που θα του προσδώσει την αίσθηση πολυτέλειας, θετικής αύρας και υψηλής αισθητικής. Ποτέ ξανά στο παρελθόν ένα προϊόν ατομικής υγιεινής δεν έχει ξαναδώσει τόση ομορφιά και καλό γούστο στο μπάνιο σας. Η αλήθεια είναι ότι ο άνθρωπος ξοδεύει κάθε μέρα αρκετή ώρα στο μπάνιο του. Για το λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό ο χώρος αυτός να δίνει την αίσθηση της μοναδικότητας και να δημιουργεί θετικά συναισθήματα. Το design που έχει η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Bruzzoni εναρμονίζεται πλήρως με το χώρο και τον διακοσμεί δίνοντας την αίσθηση ότι εκπέμπει μια θετική αύρα πολυτέλειας αλλά και καλού γούστου. Δηλαδή ο σχεδιασμός του προϊόντος δίνει μεγάλη βαρύτητα όχι μόνο στη λειτουργικότητα αλλά ταυτόχρονα και στην διακόσμηση του μπάνιου που είναι πολύ σημαντική ειδικά για ανθρώπους που θέλουν να νιώθουν μοναδικοί.

 • Αίσθηση πολυτέλειας του χώρου
 • Άψογη διακόσμηση που εναρμονίζεται πλήρως με το μπάνιο σας
 • Θετική αύρα για ανθρώπους που θέλουν να αποκτήσουν προσωπικούς χώρους υψηλής αισθητικής
 • Καλό γούστο με διακόσμηση που δίνει βαρύτητα ακόμα και στην λεπτομέρεια
 • Μοντέρνος χώρος με άποψη και στιλ

Ποιότητα κατασκευής

Η ποιότητα κατασκευής της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας Bruzzoni είναι εκπληκτική. Τα υλικά κατασκευής έχουν επιλεγεί με μεγάλη προσοχή και θεωρούνται τα καλύτερα δυνατά για το κόστος τους. Η συναρμολόγηση είναι άψογη και η ανθεκτικότητα μοναδική. Πρόκειται για μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα που θα αντέξει για πολλά χρόνια. Θεωρείται ότι διαθέτει μεγάλη αντίσταση στις φυσικές φθορές καθώς κατασκευάζεται με πολύ προσοχή και με άριστα υλικά. Πολύ σημαντική είναι και η αίσθηση που δίνει στο χρήστη καθώς δίνει την εντύπωση της πολυτέλειας, της μοναδικότητας και της εξαιρετικής ποιότητας.

Χαρακτηριστικά λειτουργίας

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Bruzzoni διαθέτει μια στιλάτη βάση φόρτισης η οποία συνδέεται με καλώδιο usb στην πρίζα του ρεύματος μέσω ενός αντάπτορα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Η βάση μπορεί να φορτίζει την οδοντόβουρτσα ακόμα και μέσω σύνδεσής της στο usb του υπολογιστή. Η οδοντόβουρτσα φορτίζει εύκολα απλά τοποθετώντας την στην πολύ όμορφη και κομψή βάση της. Επίσης διαθέτει ειδικές λυχνίες Led που ενημερώνουν για τα επίπεδα μπαταρίας καθώς και για το αν η οδοντόβουρτσα βρίσκεται σε λειτουργία ή σε παύση. Ανάλογα με τη συσκευασία που θα επιλέξετε περιλαμβάνονται και ανταλλακτικές κεφαλές (βουρτσάκια) ώστε να τα αντικαταστήσετε όταν αυτά χαλάσουν. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά λειτουργίας της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας Bruzzoni είναι τα εξής:

 • Ταχύτητα ταλάντωσης 8000 rpm
 • Μπαταρία: 2 x 1.2V 3/5 AA 600 mAH Ni-MH
 • Διάρκεια μπαταρίας: 10 ώρες περίπου για χρήση 2 φορές την ημέρα
 • Επίπεδο θορύβου: Λιγότερο από 60 Db από απόσταση 91 εκατοστών
 • Λαμπάκι Led: για ένδειξη επίπεδου μπαταρίας και on off
 • Αισθητήρας πίεσης: για να αποφεύγεται τραυματισμός των ούλων
x

Check Also

βότανα για το βήχα

Βότανα για το βήχα: Τα 13 ιδανικά βότανα που θα σου… κόψουν το βήχα

Κρύωσες κι άρχισαν τα πρώτα βηχαλάκια; Έχεις βρογχίτιδα, λαρυγγίτιδα ή φαρυγγίτιδα; Μήπως ...

αποκτήσεις ζωντάνια

Πώς να αποκτήσεις ζωντάνια: Τρόποι και συμβουλές

Το να αισθάνεσαι ζωντάνια είναι το σημείο-κλειδί για να βιώνεις περισσότερη χαρά ...

φοβία μικροβίων

Φοβία μικροβίων – Χαρακτηριστικά – Αντιμετώπιση

Μήπως φοβάσαι λίγο παραπάνω τα μικρόβια; Μήπως είσαι λίγο περισσότερο προσεκτική με ...