Αρχική / Σχέσεις / Πώς να του δείξεις ότι σου αρέσει – Τρόποι
πώς να του δείξεις ότι σου αρέσει

Πώς να του δείξεις ότι σου αρέσει – Τρόποι

Σου αρέσει πολύ αλλά δεν ξέρεις ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να του το δείξεις! Φοβάσαι μην εκτεθείς, μην φανείς απελπισμένη και μην σε θεωρήσει εύκολη. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι καθόλου δύσκολο να δημιουργήσεις άθελά σου λανθασμένες εντυπώσεις. Οι άντρες συχνά μας κατηγορούν  για «επιθετικότητα» και θεωρούν πως αυτή μας η στάση έχει ως αποτέλεσμα να αισθάνονται έξω από τα νερά τους, να χάνουν τον ρόλο του κυνηγού, καθώς επίσης και το παιχνίδι της διεκδίκησης. Με λίγα λόγια «ξενερώνουν» και αποσύρονται! Έτσι θέλει ιδιαίτερη προσοχή και ευελιξία αν θέλουμε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Από την άλλη πάλι το πράσινο φως είναι κάτι που έχουν ανάγκη. Χρειάζεται να του δείξουμε πως μας αρέσει αν θέλουμε να κάνει πιο γρήγορα και αποφασιστικά την κίνησή του.

Πώς να του δείξεις ότι σου αρέσει; Φυσικά με τέτοιο τρόπο που απλά θα γίνει δέκτης ενός μηνύματος το οποίο πλανιέται στον αέρα. Μπορεί να μην νιώθει καμία σιγουριά αλλά θα νιώσει σίγουρα μία διάθεση για ρίσκο. Ουσιαστικά θα τον κάνουμε να αισθανθεί λίγο πιο άνετα στην προσπάθειά του να μας πλησιάσει. Έτσι δεν θα εκτεθούμε, απλά θα τον τυλίξουμε πιο γρήγορα στα δίχτυα μας. Αν πάλι δεν έχουμε δει ποτέ μία κίνηση έστω την παραμικρή από την πλευρά του, μάλλον ήρθε η ώρα να δει καλύτερα μπροστά του. Μας αρέσει,  θέλουμε να του το δείξουμε και να τον κερδίσουμε αλλά πάντα με «στυλ»! Ρίξε μια ματιά παρακάτω και μάθε μερικούς τρόπους για να του δείξεις πως σου αρέσει και τι είναι καλό να αποφύγεις.

Πώς να του δείξεις ότι σου αρέσει – Τρόποι

1)Μυστηριώδες βλέμμα και χαμόγελο

Τα πιο ισχυρά όπλα μιας γυναίκας είναι το βλέμμα της και το χαμόγελό της! Χρησιμοποιήστε τα σωστά και πριν καλά καλά το καταλάβετε θα έχει λάβει το μήνυμά σας με τον καλύτερο τρόπο. Το μυστηριώδες βλέμμα σας σε συνδυασμό με ένα όμορφο χαμόγελο θα του δείξουν πως υπάρχει από την μεριά σας κάποιο ενδιαφέρον. Η διακριτικότητα και η αξιοπρέπειά σας θα διατηρηθούν στα ύψη και χωρίς αμφιβολία θα έχετε φλερτάρει με στυλ και όπως ακριβώς σας ταιριάζει. Όσο και αν πιστεύουμε πως οι άντρες δύσκολα αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει γύρω τους δεν μπορεί να τον αφήσει ασυγκίνητο το ακαταμάχητο βλέμμα σας και το χαμόγελό σας. Θα του φανείτε πιο προσιτή δίνοντας του την ευκαιρία να σας πλησιάσει κι αυτός. Το ιδανικό είναι να τραβήξτε με τρόπο την προσοχή του θυμίζοντας του πως είναι ένας εξαιρετικός κυνηγός. Επιστρατεύστε την θηλυκότητα και το νάζι σας για να αντιληφθεί πως του αρέσετε.

2)Θαύμασέ τον

Ο θαυμασμός είναι κάτι που κολακεύει τους άντρες και τους τραβάει το ενδιαφέρον. Αν δείξετε τον θαυμασμό σας δύσκολα θα αντισταθεί σε αυτό που λαμβάνει. Από την άλλη δεν εκτίθεστε απλά δείχνετε με τρόπο πως θαυμάζετε την συμπεριφορά του, το στυλ του ή τις ικανότητές στου στην δουλειά. Μπορεί να μην είναι σίγουρος αν του αρέσετε ή όχι αλλά θα αρχίσει να σας προσέχει ακόμη περισσότερο.

3)Περιποιήσου τον

Πώς να του δείξεις ότι σου αρέσει; Με την περιποίηση! Μικρές και απλές κινήσεις αλλά με θαυματουργά αποτελέσματα. Δεν χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερη οικειότητα για να του προσφέρετε έναν καφέ την ώρα που πνίγεται στην δουλειά ή να του διορθώσετε μία λεπτομέρεια στην εμφάνισή του. Δείξτε του το ενδιαφέρον σας την ώρα που πιστεύετε πως κάτι τον απασχολεί. Κανένας άντρας δεν θα αδιαφορούσε όταν δεχθεί την περιποίηση μιας γυναίκας.

4)Κάλεσέ τον σε έξοδο με φίλους

Έχεις αποφασίσει μία έξοδο με φίλους και είναι η κατάλληλη στιγμή να καλέσεις κι αυτόν. Δεν τον φέρνεις σε δύσκολη θέση αφού θα είστε παρέα αλλά του δείχνεις πως θέλεις να είναι μαζί. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να του δείξεις με τρόπο πως σου αρέσει και πως θα ήθελες να τον γνωρίσεις καλύτερα. Το ότι θα βρεθείτε με φίλους κάνει τα πράγματα πιο εύκολα αφού ουσιαστικά δεν του ζητάτε κάποιο ραντεβού αλλά μία ευχάριστη έξοδο που θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα με την ασφάλεια που προσφέρουν οι καλοί φίλοι.

5)Πρόσεξέ τον

Πρέπει να καταλάβει πως τον προσέχεις! Αν βρεθείτε στην ίδια παρέα δείξε του πως σου αρέσει να συζητάτε και γενικότερα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς μαζί του χωρίς να παρεξηγηθείς. Δεν είναι κακό να καταλάβει ότι μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου αρκεί να ην είναι πολύ σίγουρος γι’ αυτό.

Πώς θα του δείξεις ότι σου αρέσει – Τι είναι καλό να αποφύγεις

Υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές που θα ήταν καλό να αποφύγεις αν θέλεις να του δείξεις ότι σου αρέσει χωρίς να εκτεθείς. Αρχικά δεν περνάτε στην επίθεση αφού το «παιχνίδι» μεταξύ σας θα το απολαύσετε ιδιαίτερα. Αποφύγετε να του την «πέσετε» με ευθύ τρόπο αφού όσο μοντέρνος και αν φαίνεται δύσκολα θα σας πάρει στα σοβαρά. Επίσης καλό είναι να αποφύγεις να στείλεις κάποια φίλη να τον ψαρέψει αφού ρισκάρεις στο να καταλάβει πως την έστειλες εσύ. Υπάρχει περίπτωση να το θεωρήσει παιδιάστικο και να έχεις αντίθετα αποτελέσματα. Ακόμη, δεν χρειάζεται να τον κυνηγάς και να βρίσκεσαι μονίμως μπροστά του. Μπορεί να κολακευτεί με αυτήν την στάση του αλλά θα σε θεωρήσει μία δεδομένη κατάκτηση και δεν θα χρειάζεται να κάνει κάτι γι’ αυτό. Τέλος, μην απογοητευτείς αν αργεί να αντιληφθεί τι συμβαίνει, αν αργεί να καταλάβει πως ενδιαφέρεσαι γι’ αυτόν. Κάποιοι άντρες χρειάζονται χρόνο ειδικά αν συνειδητοποιήσουν πως του αρέσετε πολύ. Φοβούνται τις τυχόν παρεξηγήσεις και αφήνουν λίγο χρόνο ώστε να σιγουρευτούν πως κινούνται σωστό δρόμο!

x

Check Also

πώς να ζητήσεις συγνώμη

Πώς να ζητήσεις συγγνώμη – 4 Τρόποι

Τα λάθη είναι αναπόφευκτα για όλους μας, και ειδικά μέσα στις προσωπικές ...

αρνητικές σκέψεις

Αρνητικές σκέψεις – Συνέπειες – Τρόποι αντιμετώπισης

Ποιες συνέπειες μπορεί να έχουν στη ζωή μας οι αρνητικές σκέψεις και ...

δεν μπορώ να μείνω μόνη

Δεν μπορώ να μείνω μόνη – Αιτίες – Λύσεις

Βλέπουμε συχνά γυναίκες γύρω μας να μεταπηδούν με μεγάλη ευκολία από την ...