Αρχική / Σχέσεις / Πώς να σε παντρευτεί – Τρόποι και συμπεριφορές για να τον κάνεις να σε παντρευτεί.
πώς να σε παντρευτεί

Πώς να σε παντρευτεί – Τρόποι και συμπεριφορές για να τον κάνεις να σε παντρευτεί.

Και φτάσαμε στο κομμάτι του γάμου. Σπουδαίο γεγονός, γεμάτο υποσχέσεις μιας ολόκληρης ζωής και όνειρα χτισμένα με φαντασία και πολύ αγάπη. Πρίν από αυτό το σημείο όμως να τονίσουμε πως δεν έχουμε όλες την τύχη να είμαστε με βέρα στο δάχτυλο. Για αυτό υπάρχει αυτό το άρθρο. Για να κάνεις έναν άντρα να σε παντρευτεί και γενικότερα να θελήσει να φανταστεί μια ολόκληρη ζωή μαζί σου. Υπάρχουν τρόποι και συμπεριφορές που θα τον κάνουν να σε θέλει δίπλα του για τα υπόλοιπα 50 χρόνια! Δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Είναι μερικές καθημερίνες συνήθειες που πρέπει απλά να υιοθετήσεις και τελικά να γίνουν μια μέρα κομμάτι σου.

Πώς να σε παντρευτεί; – Να νοιάζεσαι για την οικογένεια του;

Τι καλύτερο από μια γυναίκα δίπλα σε έναν άντρα να στέκεται βράχος. Αυτό πρέπει να γίνεις. Να είσαι εκεί όταν κάτι πάει στραβά με τους δικούς του. Να είσαι εκεί στα κακά και στα καλά. Όπως ακριβώς θα ήσουν εκεί για τον καλύτερο σου φίλο. Από την άλλη να τον αφήνεις να περνάει όσο χρόνο θέλει και μπορεί με τους δικούς του. Ο θεσμός της οικογένειας είναι από τους πιο ιερούς και συνήθως οι περισσότεροι τον βάζουν πάνω από όλα. Μην παρεξηγηθείς όταν σου πεί πως θα βγεί για μπύρα με τον αδερφό του ή με τον πατέρα του. Να τον ρωτάς τι κάνουν οι γονείς του και τα αδέρφια του. Ακόμα, αν έχεις το θάρρος και τους ξέρεις να τους τηλεφωνείς η ίδια, έτσι για να μαθαίνεις πως τα πάνε. Θα το εκτιμήσει απεριόριστα όταν δεί πως δεν σε νοιάζει μόνο ο ίδιος αλλά και ολόκληρο το περιβάλλον γύρω του, οι άνθρωποι δηλαδή που τον έφεραν στον κόσμο και τον μεγάλωσαν. Και να θυμάσαι δεν είναι ψέμα πως τα αγόρια αγαπάνε πολύ την μαμά τους( χωρίς να σημαίνει κάτι κακό). Απλά θα χαρεί το αμόρε όταν νοιάζεσαι για δικούς του ανθρώπους. Έτσι θα καταλάβει πως θες να ανήκεις και εσύ στην οικογένεια του και με αυτόν τον τρόπο θα τον κάνεις να σε παντρευτεί το συντομότερο. That’s the way!

Πώς να σε παντρευτεί; – Να είσαι ο εαυτός σου;

Πόσες φορές έχουμε ακούσει πως το αυθεντικό αξίζει παραπάνω από το ψεύτικο; Αμέτρητες! Βγάλε λοιπόν τα φανταχτερά ρούχα, στολίσου όπως σου αρέσει και σου ταιριάζει και πήγαινε να τον βρείς. Φόρα το εκπληκτικό χαμόγελο σου και βγές ραντεβού μαζί του. Μίλησε του, πες πως πέρασες την μέρα σου και ρώτα τον και για την δικιά του. Να είσαι ο εαυτός σου και να μην φοβάσαι μήπως δεν του αρέσεις. Αν δεν του αρέσεις προφανώς δεν είναι αυτός ο κατάλληλος για σένα. Μην πιέζεις τον εαυτό σου σε στενούς κορσέδες και δωδεκάποντα. Ένα θυλικό δεν χρειάζεται τέτοια βοηθήματα για να αποδείξει την αξία του. Αν αναρωτιέσαι λοιπόν πως θα σε παντρευτεί και με ποιον τρόπο να τον ρίξεις στα σκαλιά της εκκλησίας η απάντηση είναι μια: Να είσαι αυτή που είσαι. Φαντάσου να περάσουν οι πρώτοι μήνες και να μην αντέχεις άλλο να μην είσαι ο εαυτός σου. Θα βγεί ξαφνικά προς τα έξω μια εντελώς διαφορετική γυναίκα η οποία δεν θα μοιάζει καθόλου με αυτήν που πρωτογνώρισε ο αγαπημένος σου. Ε, και τότε θα γίνει το μεγάλο μπάμ και θα τον χάσεις μια για πάντα.

Πώς να σε παντρευτεί; – Να δείχνεις αγάπη για τα παιδιά;

Οι άντρες, μιας και είναι το σκληρό φύλο, θέλουν μια γυναίκα δίπλα τους που να λατρεύει τα μικρά μωράκια και να τα πηγαίνει καλά με τα πιτσιρίκια. Τους βγάζει αυτό το αίσθημα της στοργής, της αγνότητας και της μητρότητας. Βλέπουν στα μάτια της γυναίκας που τα πηγαίνει καλά με τα μικρά μια μελλοντική μητέρα που θα δώσει στα παιδιά τους όση στοργή και αγάπη έχουν παραλάβει οι ίδιοι από την μητέρα τους (ή στην αντίθετη περίπτωση όση δεν έχουν παραλάβει). Είναι και αυτός ένας τρόπος να σε παντρευτεί, αν είναι σε ηλικία γάμου και αν φυσικά σκέφτεται να κάνει την δική του οικογένεια. Δείξε απλώς συμπάθεια για τα μωράκια γύρω σας και θα σου περάσει το μονόπετρο αύριο κιόλας. Σε καμία περίπτωση όμως αν είστε λίγο καιρό μαζί μην αναφέρεις τις παρακάτω λέξεις: Αχ τι γλυκό, να κάνουμε και εμείς ένα; Η απάντηση είναι μία: Όχι! Δεν θέλουμε να κάνουμε και εμείς ένα! Είμαστε μαζί μόνο έναν μήνα. Ε και μετά φαντάζεσαι… Θα πάει να πάρει τσιγάρα από το περίπτερο και θα τον ψάχνεις για τα υπόλοιπα 3 με 4 χρόνια.

Πώς να σε παντρευτεί; – Μην δίνεις σημασία στο πορτοφόλι του

Ναι, σίγουρα για εμάς τις γυναίκες παίζει ρόλο η οικονομική ασφάλεια. Και ποια δεν θα ήθελε δίπλα της έναν ιππότη να της πληρώνει τον καφέ και το μανικιούρ; Όταν όμως έρθει η στιγμή να επιλέξει εκείνος ποια γυναίκα θα παντρευτεί και θα έχει για μια ζωή στο πλευρό του φυσικά θα κρατήσει εκείνη που δεν θα την νοιάζει αν ο μισθός του για τον υπόλοιπο χρόνο δεν θα ξεπερνάει τον βασικό, μέχρι τουλάχιστον να δρομολογήσει στην δουλειά του. Μπορεί να ακούγεται επιφανειακό και όμως δεν είναι. Για μια γυναίκα που δεν την νοιάζει αν ο αγαπημένος της δεν έχει τόσα λεφτά όσα θα ήθελε ή όχι τόσο ικανοποιητικό πόσο στην τσέπη, σημαίνει πως όταν αύριο-μεθαύριο την παντρευτεί δεν θα τον παρατήσει στην πρώτη μικρή δυσκολία. Αυτές οι γυναίκες είναι οι λεγόμενες “γυναίκες-βράχοι” που στέκονται στα δύσκολα με όλες τις δυνάμεις τους και δεν υποχωρούν στην πρώτη κακουχία. Θα ξέρει πως αν χάσει την δουλειά του δεν θα του κάνεις παράπονα επειδή δεν θα έχεις χρήματα για να πληρώσεις το γυμναστήριο ή το σπά σου. Έτσι θα τον κάνεις να θέλει να σε παντρευτεί και για μια ζωή θα σε θαυμάζει για το πόσο του στέκεσαι στις φουρτούνες του. Φυσικά δεν εννοούμε να πεινάς και να μην έχεις ένα ευρώ στην τσέπη. Αυτό είναι υπερβολή.

Κάθε πράγμα στην ώρα του

Εδώ μιλάμε για το πρώτο κομμάτι της ιστορίας που ονομάζεται σχέση. Αν θες λοιπόν να τον κάνεις σε παντρευτεί θα πρέπει να πηγαίνουν όλα ρολόϊ. Να μην κάνεις βιαστικά βήματα. Μην του προτείνεις στις πρώτες 2 εβδομάδες της σχέσης σας να συγκατοικήσετε ούτε να γνωρίσεις τους γονείς του στον πρώτο μήνα. Επειδή θες να τον κάνεις να σε παντρευτεί αν κάνεις όλα όσα προείπαμε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον τρομάξεις και να καταλάβει πως θες πως και πως να τον γραπώσεις και να σε σπιτώσει. Αυτό συνήθως τρομάζει τους άντρες. Πρέπει να δώσεις λίγο χρόνο και στους δύο σας να γνωριστείτε και επίσης να διαπιστώσετε αν είστε ο ένας για τον άλλον. Ποιο το νόημα να κάνετε και οι δύο βιαστικές κινήσεις και τελικά να καταλάβετε πως δεν ταιριάζεται; Δώσε χώρο και χρόνο σε όλα. Περάστε χωριστά χρόνο με φίλους, με οικογένεια και με άλλα σημαντικά άτομα στην ζωή σας. Μην γίνεται αυτοκόλλητοι από τον πρώτο κιόλας καιρό. Δεν θα κρατήσει πολύ το παραμύθι σας και θα βαρεθείτε πολύ σύντομα. Αν τύχει άστον να πάει και διακοπές με τους φίλους του. Μην του ζαλίζεις τον έρωτα με ζήλιες και υπερβολλές. Θα τον διώξεις μακριά σου έτσι και δεν θες κάτι τέτοιο. Αν θες να τον κάνεις να σε παντρευτεί κάνε αυτό ακριβώς: Άφησε του όσο χώρο και χρόνο θέλει. Δείξε του εμπιστοσύνη και ας φοβάσαι. Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις. Και θα συγκατοικήσετε και θα γνωρίσετε τα σόγια ο ένας του άλλου. Όλα όμως όταν και αν πρέπει. Δηλαδή κάθε πράγμα στον καιρό του.

Πώς να σε παντρευτεί; – Το σπίτι σου να είναι καθαρό και το τραπέζι σου γεμάτο

Μην γελάτε κορίτσια. Όσο χαζό και αν ακούγεται παίζει πολύ μεγάλο και βασικό ρόλο η καθαριότητα μιας γυναίκας στα μάτια του άντρα. Όταν έρθει η στιγμή να σε επισκεφτεί στο σπίτι έστω για έναν απογευματινό καφέ φρόντισε να λάμπουν όλα τριγύρω. Να μην φαίνεται σκόνη, ούτε ξεχασμένες τρίχες σε κάποια γωνία. Ο κάθε άντρας έχει πρότυπο την μητέρα του και με αυτό το σκεπτικό θα ψάξει να βρεί μια κοπέλα που θα της φέρνει πολύ και στα φαγητά και στο γυάλισμα του σπιτιού. Δεν υπάρχει καλύτερη μυρωδιά από αυτή του καθαρού σπιτιού. Εκτός φυσικά από την καθαριότητα, άνοιξε ένα βιβλίο με συνταγές και μάθε τα βασικά (αν δεν έχεις ιδέα από μαγειρική). Φτιάξε του την σπεσιαλιτέ σου. Και να θυμάσαι πάντα πως η νοικοκυρά γυναίκα, όσο οικονόμα και τσιγκούνα- με την καλή έννοια πάντα- και αν είναι το φαγητό της δεν τσιγκουνεύεται ποτέ να το δώσει. Το πιάτο λοιπόν που θα του σερβίρεις να είναι πλούσιο. Βγάλε και κανένα μεζεδάκι, καμία σαλατούλα αν έχεις και άφησε τον να το απολαύσει. Αν θες να τον κάνεις να σε παντρευτεί το σπίτι σου να είναι πάντα καθαρό, να μυρίζει όμορφα και το τραπέζι σου πάντα γεμάτο. Όχι μόνο για αυτόν άλλα για όλους τους ανθρώπους που σε επισκέπτονται. Αυτό γεμίζει ασφάλεια τον αγαπημένο σου και ασυνείδητα καταλαβαίνει πως με μια τέτοια γυναίκα σαν και σένα δίπλα του τόσο ανοιχτοχέρα δεν θα πεινάσει ποτέ. Ούτε αυτός αλλά ούτε και τα παιδιά που θα φέρετε στον κόσμο.

Πώς να σε παντρευτεί – Να μην είσαι οξύθημη

Αν είσαι να το κόψεις γιατί είναι ο,τι χειρότερο. Οι οξύθημοι-θερμοκέφαλοι άνθρωποι δεν μπορούν να σου μιλήσουν ήρεμα και λογικά σε δύσκολες στιγμές. Είναι εκείνοι που βιάζονται να πάρουν αποφάσεις πάνω στον θυμό τους και δεν σκέφτονται το μετά. Αυτά τα άτομα είναι ως επί το πλείστον τοξικά γιατί θυμώνουν με το παραμικρό. Τι και αν καθυστέρησες για δέκα λεπτά στο ραντεβού για κάποιον σοβαρό λόγο; Σημασία έχει ότι καθυστέρησες και θα τσακωθούν μέχρι θανάτου μαζί σου για αυτόν τον χαζό λόγο. Αν είσαι ένα από αυτά τα άτομα, ειλικρινά, πάψε από σήμερα κιόλας να είσαι αν θες να τον κάνεις να σε παντρευτεί και να σε θέλει δίπλα του. Το μόνο που θα τον οδηγήσεις να κάνει είναι να σου κρύβει πράγματα που παίζουν ρόλο στην σχέση σας, να μην μπορεί να σε εμπιστευτεί μόνο και μόνο γιατί βγαίνεις εκτός εαυτού και τσακώνεσαι μαζί του για ασήμαντους λόγους. Μην γίνεις αυτή που θα τον αγανακτήσει και θα τον κάνει να μην θέλει τίποτα μαζί σου.

x

Check Also

κατάλληλο σύντροφο

Μήπως βαρέθηκες να ψάχνεις τον κατάλληλο σύντροφο! – Συμβουλές

Τι σημαίνει κατάλληλος σύντροφος τελικά; Φτιάχνουμε στο μυαλό μας αυτό που επιθυμούμε ...

θέλω να αλλάξω τη ζωή μου

Θέλω να αλλάξω τη ζωή μου – Τρόποι

Λένε πως είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τη ζωή μας και ...

κοινωνική φοβία

Κοινωνική φοβία: Προσδιορισμός – Παράγοντες – Αντιμετώπιση (Ψυχολογία)

Σε όλες και σε όλους μας είναι γνώριμα περιστατικά και στιγμές κατά ...