Αρχική / Σχέσεις / Πώς να μάθω αν με θέλει – Κινήσεις και συμπεριφορές που φανερώνουν ότι σε θέλει
πώς να μάθω αν με θέλει

Πώς να μάθω αν με θέλει – Κινήσεις και συμπεριφορές που φανερώνουν ότι σε θέλει

Όλες μας έχουμε νιώσει αυτό το σκήρτιμα στην καρδιά, ναι, αυτό το γνωστό καρδιοχτύπι όταν το “πρόσωπο” είναι τριγύρω. Πολλές φορές όμως δεν ξέρουμε αν όντως μας θέλει και εκείνος και βάζουμε το μυαλουδάκι μας στην διαδικασία να αναλύει με τις ώρες τι και πως. Πως θα μάθω αν με θέλει; Τι να κάνω για να καταλάβω τι γίνεται; Καταφεύγουμε να ρωτάμε φίλες μας που είναι στην απ’έξω να μας πουν την άποψη τους ή ακόμα περιμένουμε πως και πως ένα μήνυμα του έτσι ώστε να μας ανάψει το πράσινο φωτάκι και να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Παρακάτω θα δούμε τις κινήσεις του αγαπητού μας και τις συμπεριφορές που μαρτυρούν πως όντως μας θέλει. Επίσης θα δούμε και το πως θα μάθουμε αν μας θέλει.

Πώς να μάθω αν με θέλει; – Ο τρόπος που σε κοιτάζει μπορεί να διαλευκάνει την υπόθεση…

Είναι το λεγόμενο παιχνίδι με τα μάτια και αν θες να μάθεις αν σε θέλει τότε κρατήσου από αυτό. Από το βλέμμα. Είτε σε ξέρει είτε όχι, είτε ξέρει πως του αρέσεις είτε δεν έχει καταλάβει τίποτα, αν σε κοιτάει επίμονα τότε μάλλον σε εξετάζει εξονυχιστικά γιατί μάλλον του αρέσεις. Όπως όλοι μας όταν δούμε κάτι που μας αρέσει ασυναίσθητα κιόλας κολλάμε τα μάτια μας πάνω του και το χαζεύουμε αρκετή ώρα. Εκμεταλεύσου αυτό το παιχνίδι των ματιών και παίξε και εσύ μαζί του. Κοίταξε τον και εσύ, όχι με υπερβολλή φυσικά. Πέτα του κανά-δυό ματιές αραιά και που. Μόνο να μην φανείς σαν λυσσασμένη και τελικά ξενερώσει και στρέψει το βλέμμα του σε άλλο θυλικό. Σίγουρα δεν το θέλουμε αυτό. Αν είσαι τυχερή θα έχεις φύγει με τον αριθμό του στις επαφές του κινητού σου. Αν όχι δεν χάθηκε και ο κόσμος. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να μάθεις αν σε θέλει.

Πώς να μάθω αν με θέλει; – Δώσε βαρύτητα στο τι συζητήσεις σου ανοίγει και για τι πράγματα σου μιλάει…

Αυτό το κομμάτι απευθύνεται σε σένα που το αμόρε είναι στον ίδιο χώρο εργασίας, στην ίδια τάξη, ακόμα και στην ίδια γειτονιά. Πρόσεξε πως συμπεριφέρεται όταν σε συναντά τυχαία και σε χαιρετάει. Αν κομπλάρει και τα χάνει για κάποια στιγμή (φέρεται δηλαδή σαν μικρό παιδί) τότε δεν νομίζω να χρειάζεσαι άλλες απαντήσεις. Επίσης όταν σου ανοίγει ο ίδιος συζήτηση για πράγματα που δεν τον αφορούν και τόσο όπως π.χ. πόσο ενοικιάζεις το σπίτι; ή έχεις σκύλο; τότε είναι παραπάνω από εμφανές ότι σε θέλει και δεν χρειάζεσαι άλλες αποδείξεις. Αν ακόμα το “τι κάνεις;” που σε ρωτάει συνοδεύεται με εκείνο το ελαφρή και διακριτικό χαμόγελο, άστο. Ναι σε θέλει και χαίρεται που είσαι εκεί και έχει την ευκαιρία να σου μιλήσει. Σου χαμογελάει γλυκά γιατί πολύ απλά δεν ξέρει τι άλλο να κάνει για να μην καρφωθεί. Και ας τρέμει σαν το ψάρι από το άγχος του. Δεν διαφέρουμε πολύ από τους άντρες η αλήθεια είναι. Και εμείς σαν χαζά κάνουμε όταν θέλουμε να μάθουμε αν μας θέλει.

Πώς να μάθω αν με θέλει; – Μίλησε του εσύ

Τι και αν δεν φημίζεσαι για την αποφασιστικότητα και το θάρρος σου; Πάρε την πρωτοβουλία και στείλε του εσύ ένα απλό μήνυμα. Εκτός και αν έχει σχέση. Αν έχει σχέση να μην στείλεις τίποτα μην τυχόν και μπλέξεις σε δράματα και μαλλιοτραβήγματα με την δικιά του. Δεν μπορείς να ξέρεις τι τρέλα κουβαλάει ο καθένας. Από την πρώτη αυτή επαφή θα μάθεις αν σε θέλει και αν “το ψήνει”.Παρόλα αυτά κατά την κοινή γνώμη είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Και σκέψου: ή τώρα ή ποτέ. Δεν ξέρει κανείς μας πόσες ευκαιρίες έχει σε αυτή τη ζωή στον έρωτα. Στείλε του ένα μήνυμα τύπου “τι κάνεις;” και δες τι θα σου απαντήσει. Αν σου ανοίξει κουβέντα να το εκμεταλευτείς και να συνεχίσεις. Αν απαντάει μονολεκτικά και υπερβολική βαρετά σαν να μην έχει όρεξη να σου μιλήσει υποχώρησε διακριτικά λέγοντας πως έχεις δουλειά ή κάτι σημαντικό να κάνεις. Μετά από αυτό μην κάνεις ξανά προσπάθεια γιατί προφανώς θα πάει χαμένη. Άφησε τον και αν θέλει να στείλει εκείνος καλώς. Αλλιώς πάμε παρακάτω.

Πώς να μάθω αν με θέλει; – Οι φίλοι είναι το κλειδί

Αυτό είναι για σένα, που έχετε κοινές παρέες και έχεις το θάρρος να πιάσεις τον Μήτσο ή τον Τάκη να τον ρωτήσεις τι γίνεται και αν του αρέσεις. Πάρε το ρίσκο και ρώτα τον καλύτερο του φίλο αν έχει συζητήσει τίποτα μαζί του για σένα. Αν είναι καλά παιδιά θα σου πουν την αλήθεια για να σταματήσεις να σκας και εσύ. Ακόμα μπορεί και ο ίδιος να ρωτάει τις φίλες σου για σένα. Να μαθαίνει νέα σου αλλά να μην τολμάει να μιλήσει σε σένα γιατί μόλις το κάνει θα αλλάξει εκατοντάδες χρώματα. Αν θες από την άλλη μπορείς να εξομολογηθείς την έλξη που νιώθεις για εκείνον στους φίλους του και να τους πείς να το προδώσουν διακριτικά. Ναι, ότι και καλά τους το είπες εμπιστευτικά και ότι δεν ήθελες να του το πούν ποτέ. Εμείς οι γυναίκες τελικά είμαστε το κάτι άλλο. Και που λες, όταν το μάθει μπορεί να σου δείξει και εκείνος κανένα σημάδι που να μαρτυρά ότι του αρέσεις και να μην είχε το θάρρος τόσο καιρό γιατί δεν ήξερε αν σου άρεσε ή όχι. Παίζουν πολλά σενάρια μέσα από αυτό οπότε κάνε το!

Πώς να μάθω αν με θέλει; – Βρίσκεται τυχαία στον ίδιο χώρο μαζί σου σχεδόν καθημερινά

Αν θες να μάθεις αν σε θέλει κάνε τσεκ ιν σε μια γνωστή και κοντινή του καφετέρια. Αν βρεθεί εκεί ως δια μαγείας μέσα στο επόμενο μισάωρο υποτίθεται τυχαία, τότε ναι! Μόλις έμαθες ότι σε γουστάρει. Ακόμα καλύτερα όταν δεν πηγαίνει καθόλου συχνά σε αυτή τη συγκεκριμένη καφετέρια-στέκι. Πάει να πεί πως ήρθε για σένα! Ανεξαρτήτως γυναίκες και άντρες, όταν μας αρέσει κάτι πολύ δεν μπορούμε να το κρατήσουμε κρυφό και έτσι καρφωνόμαστε έντονα. Μπορεί να μας ξεφύγει κάτι στην κουβέντα, μπορεί το βλέμμα μας να μας προδίδει, μπορεί πολλά. Αν τον βλέπεις σε σχεδόν καθημερινή βάση μπροστά σου και υποτίθεται τυχαία έχεις την απάντηση μέσα στα χέρια σου. Όχι μόνο σε γουστάρει αλλά δεν μπορεί να το κρύψει καθόλου καλά. Και αν τον ρωτήσεις πως και γιατί πέρασε από εδώ θα σου απαντήσει “ε να, τα παιδιά ήθελαν και είπα και εγώ να περάσω να κάτσω λίγο” κλπ κλπ… Μην μασάς δεν πέρασε ούτε τυχαία ούτε επειδή τα παιδιά ήθελαν. Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορείς άνετα να παίξεις στοίχημα ποντάροντας στο ότι εκείνος παρακάλεσε τους φίλους του να συναντηθούν εκεί. Άντρες!

x

Check Also

κατάλληλο σύντροφο

Μήπως βαρέθηκες να ψάχνεις τον κατάλληλο σύντροφο! – Συμβουλές

Τι σημαίνει κατάλληλος σύντροφος τελικά; Φτιάχνουμε στο μυαλό μας αυτό που επιθυμούμε ...

θέλω να αλλάξω τη ζωή μου

Θέλω να αλλάξω τη ζωή μου – Τρόποι

Λένε πως είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τη ζωή μας και ...

κοινωνική φοβία

Κοινωνική φοβία: Προσδιορισμός – Παράγοντες – Αντιμετώπιση (Ψυχολογία)

Σε όλες και σε όλους μας είναι γνώριμα περιστατικά και στιγμές κατά ...