Αρχική / Σχέσεις / Πώς να ελκύσεις έναν άντρα – Τρόποι
πώς να ελκύσεις έναν άντρα

Πώς να ελκύσεις έναν άντρα – Τρόποι

Πώς να ελκύσεις έναν άντρα; Εμφάνιση, στυλ, συμπεριφορά! Φαίνεται όλα χρειάζονται για να τραβήξεις την προσοχή του. Η εμφάνιση είναι το πρώτο που τραβάει το βλέμμα τόσο στις γυναίκες όσο και στους άντρες. Το στυλ έρχεται για να ολοκληρώσει την όμορφη εικόνα και τέλος, η συμπεριφορά είναι αυτή που μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Έχει αποδειχθεί πως και τα τρία παραπάνω στοιχεία παίζουν τον ρόλο τους για να κερδίσουμε έναν άντρα. Η εμφάνιση και το στυλ είναι κάτι που μπορεί να «δουλέψει» κάθε γυναίκα και να αφήσει την δική της πινελιά από όπου περάσει. Το πιο δύσκολο φαίνεται να είναι η συμπεριφορά η οποία πάνω από όλα πρέπει να είναι αληθινή ώστε να μας εκτιμήσουν και να μας σεβαστούν. Πολλές γυναίκες στην προσπάθειά τους να ελκύσουν έναν άντρα δίνουν περισσότερη σημασία σε ένα από τα τρία κι αυτό έχει ως συνέπεια να χάνεται η ισορροπία μιας ολοκληρωμένης εικόνας.

Στην εμφάνιση, στο στυλ αλλά και στην συμπεριφορά μιας γυναίκας υπάρχουν λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και την κάθε μία από εμάς ακόμα πιο ελκυστική. Πολύ βασικό είναι να συνειδητοποιήσουμε πως και τα τρία πρέπει να βασίζονται στην δική μας ξεχωριστή γοητεία ώστε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Πώς να ελκύσεις έναν άντρα; Φυσικά, με το «κάτι» που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της! Καλό είναι, όμως, πριν αναλάβουμε δράση να έχουμε πειστεί πως στοχεύουμε σωστά. Έτσι, λοιπόν, αφού έχουμε επιλέξει τον άντρα που θέλουμε να μας προσέξει ιδιαίτερα, βάζουμε τα μεγάλα μέσα. Προσεγμένη εμφάνιση, μοναδικό στυλ και αξέχαστη συμπεριφορά! Τίποτα δεν είναι δύσκολο αν προσέξουμε λίγο τις λεπτομέρειες.

Πώς να ελκύσεις έναν άντρα – Εμφάνιση

Το πρώτο πράγμα που θα τραβήξει τα βλέμματα είναι η εμφάνιση. Μπορεί εύκολα να ελκύσει ή να απωθήσει έναν άντρα. Η εμφάνιση, γενικότερα μιας γυναίκας, δημιουργεί μια πρώτη άποψη ώστε να μας δώσει περισσότερη σημασία ή καθόλου. Αυτό που κάνουμε συχνά οι γυναίκες είναι να δημιουργούμε μία λανθασμένη εντύπωση απλά και μόνο από την κακή επιλογή ντυσίματός μας. Το πρόβλημα που ίσως αντιμετωπίσουμε σε μία τέτοια περίπτωση είναι να ελκύσουμε μία κατηγορία αντρών που δεν μας ενδιαφέρει. Είτε το δεχόμαστε είτε όχι, η εμφάνιση μιας γυναίκας μπορεί να την κάνει να περάσει απαρατήρητη ή να κερδίσει την μάχη της πρώτης εντύπωσης.

Δεν χρειάζεται να έχουμε τις προδιαγραφές μοντέλου για να φανούμε κομψές, θηλυκές και γοητευτικές. Είναι απαραίτητο να φέρουμε σε απόλυτη αρμονία την εμφάνιση με την προσωπικότητά μας. Δεν χρειάζεται να υιοθετήσετε το ντύσιμο και, γενικότερα, την εικόνα καμιάς άλλης γυναίκας. Η μοναδικότητά σας είναι αυτή που πρέπει να αποτυπωθεί στην εμφάνιση σας και είναι αυτή που θα ελκύσει τον κατάλληλο άντρα. Φροντίζουμε , λοιπόν, η εμφάνισή μας να είναι προσεγμένη υιοθετώντας πάντα το στυλ που μας ταιριάζει. Εκκεντρικό, σπορ, συντηρητικό ή οποιαδήποτε εικόνα μας κάνει να νιώθουμε ο εαυτός μας.

Πώς να ελκύσεις έναν άντρα – Στυλ

Το στυλ περιλαμβάνει την κάθε μας  και, γενικότερα θα λέγαμε, το αέρα μας! Αυτό που προσδιορίζει μια γυναίκα και το αισθάνονται οι άλλοι. Η θεωρία της, το ταπεραμέντο της, αυτό που κανένας άντρας δεν μπορεί να εξηγήσει αλλά παρ’ όλα αυτά τον κάνει να την βλέπει ξεχωριστή. Οι γυναίκες έχουμε την ιδιότητα να δημιουργούμε μια ιδέα γύρω από εμάς απλά και μόνο με το βλέμμα μας, την κίνηση του σώματος μας, το περπάτημά μας! Κάπως έτσι εκφράζουμε το δικό μας προσωπικό στυλ και αφήνουμε το στίγμα μας.

Το στυλ μας είναι ικανό να ελκύσει έναν άντρα, αρκεί να μην είναι «δανεικό». Αφήστε τον ίδιο σας τον εαυτό να σας δείξει τον δικό σας ακαταμάχητο αέρα αφού οποιαδήποτε ψεύτικη προσπάθεια θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Ο τρόπος που θα εκφραστείτε, θα περπατήσετε, θα κινηθείτε στον χώρο, θα κοιτάξετε, εκπέμπει και ένα κομμάτι του εαυτού σας. Για αυτόν, ακριβώς, τον λόγο φροντίστε να είναι αληθινά!

Πώς να ελκύσεις έναν άντρα – Συμπεριφορά

Η συμπεριφορά παίζει έναν πιο ουσιαστικό ρόλο. Μπορεί όχι απλά να ελκύσει αλλά και να κρατήσει στην πορεία έναν άντρα. Από την πρώτη κιόλας στιγμή η συμπεριφορά μας μπορεί να του μείνει αξέχαστη. Είναι πολύ σημαντικό να εκφράζεται η θηλυκότητά μας μέσα από αυτήν καθώς επίσης και η λεπτεπίλεπτη γυναικεία μας φύση. Βέβαια ο δυναμισμός μας δεν χάνεται, όπως πολλές γυναίκες πιστεύουν, αλλά δείχνουμε στον άντρα πόσο εύκολα μπορούμε να συνδυάσουμε την δυναμική γυναίκα με την απόλυτα θηλυκή. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο και η συμπεριφορά μας μπορεί να μας κάνει ακόμα πιο ελκυστικές και μοναδικές στα μάτια του.

Μία γυναίκα που ξέρει να εκφραστεί και να συζητήσει γίνεται εύκολα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι άντρες, όσο περίεργο και αν μας ακούγεται, δεν θα στηριχτούν απλά και μόνο στην εμφάνιση μιας γυναίκας για να προχωρήσουν. Οι γυναίκες μπορούμε να κερδίσουμε έναν άντρα με τον τρόπο μας και να τον κάνουμε να μας βλέπει τις πιο ελκυστικές γυναίκες στον κόσμο!

x

Check Also

κατάλληλο σύντροφο

Μήπως βαρέθηκες να ψάχνεις τον κατάλληλο σύντροφο! – Συμβουλές

Τι σημαίνει κατάλληλος σύντροφος τελικά; Φτιάχνουμε στο μυαλό μας αυτό που επιθυμούμε ...

θέλω να αλλάξω τη ζωή μου

Θέλω να αλλάξω τη ζωή μου – Τρόποι

Λένε πως είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τη ζωή μας και ...

κοινωνική φοβία

Κοινωνική φοβία: Προσδιορισμός – Παράγοντες – Αντιμετώπιση (Ψυχολογία)

Σε όλες και σε όλους μας είναι γνώριμα περιστατικά και στιγμές κατά ...