Αρχική / Σχέσεις / Ποιες γυναίκες προτιμούν οι άντρες;
γυναίκες προτιμούν άντρες

Ποιες γυναίκες προτιμούν οι άντρες;

Σχεδόν όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να ξέρουν ποιες γυναίκες προτιμούν οι άντρες, έτσι ώστε αν είναι δυνατόν να προσαρμόσουν, να βελτιώσουν και γενικώς να αλλάξουν την εμφάνισή τους για να αισθάνονται ότι έχουν μεγαλύτερη απήχηση στο αντρικό κοινό. Όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο, η ομορφιά είναι σχετική ωστόσο υπάρχουν και ορισμένα αντικειμενικά κριτήρια. Έτσι για παράδειγμα το ύψος, το χρώμα μαλλιών, το βάρος, τα μάτια, καθώς και ένα σωρό άλλοι παράγοντες παίζουν ουσιαστικό ρόλο στο κατά πόσο οι άντρες προτιμούν την μία ή την άλλη γυναίκα. Εμείς στο περιοδικό Δυναμική Γυναίκα αναλύουμε τους πιο συνηθισμένους παράγοντες που προσέχουν οι άντρες, καθώς και πώς βλέπουν οι περισσότεροι άντρες την κάθε περίπτωση. Ας δούμε λοιπόν τα πράγματα με μια ορισμένη σειρά:

ποιες γυναίκες προτιμούν οι άντρες,χρώμα μαλλιών

Χρώμα μαλλιών: Ξανθιά, Καστανή ή Κοκκινομάλλα;

Όπως είναι φανερό, κάθε άντρας έχει τις δικές του προτιμήσεις. Παρόλα αυτά, ανάλογα με το χρώμα μαλλιών της κάθε γυναίκας, οι άντρες τείνουν να την βλέπουν διαφορετικά. Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο ωστόσο υπάρχει μια τέτοια τάση. Έτσι έχουμε:

Ξανθιές: Πρόκειται για ένα χρώμα μαλλιών που τραβάει τα βλέμματα των αντρών. Οι άντρες φαίνεται ότι εντυπωσιάζονται περισσότερο από τις γυναίκες που έχουν ξανθά μαλλιά σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο χρώμα μαλλιών. Παρόλα αυτά, οι άντρες φαίνεται ότι προτιμούν τις ξανθές γυναίκες κυρίως για το κρεβάτι τους. Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο, ωστόσο αρκετοί άντρες φαίνεται ότι έχουν αυτόν τον τρόπο σκέψης.

Καστανές: Πρόκειται για το πιο διακριτικό χρώμα μαλλιών. Οι άντρες προτιμούν γυναίκες με καστανά μαλλιά κυρίως για να κάνουν μια σοβαρή σχέση. (Όπως είπαμε και πριν αυτό δεν είναι απόλυτο.) Όπως φαίνεται, οι άντρες θεωρούν ότι οι γυναίκες με καστανά μαλλιά έχουν πιο ολοκληρωμένη άποψη από τις ξανθές.

Κοκκινομάλλες: Οι κοκκινομάλλες είναι μειοψηφία ανάμεσα στις γυναίκες. Οι περισσότερες αποχρώσεις του κόκκινου χρώματος είναι τεχνητές και είναι πολύ σπάνιο να τις συναντήσεις σε φυσική τρίχα. Οι άντρες θεωρούν ότι οι κοκκινομάλλες είναι περισσότερο για φλερτ, παιχνίδια, κ.τ.λ. Τις περισσότερες φορές, θα μπορούσαν να κοιτάξουν μια κοκκινομάλλα σοβαρά, ωστόσο υπάρχουν και οι περιπτώσεις στις οποίες τις θεωρούν ότι είναι πολύ “τραλαλά”

ποιες γυναίκες προτιμούν οι άντρες,χτένισμα μαλλιών

Χτένισμα μαλλιών:

Το χτένισμα των μαλλιών είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει πολύ την συνολική εικόνα της γυναίκας και μπορεί να εκτινάξει στα ύψη την ομορφιά της. Διάφοροι τύποι χτενίσματος όπως κυματιστά μαλλιά, ίσια μαλλιά, φιλαριστά μαλλιά, καρέ, κ.τ.λ., δίνουν μια ξεχωριστή νότα στην προσωπικότητα και το στιλ της γυναίκας.

Ίσια μαλλιά: Τα μακριά ίσια μαλλιά δίνουν έντονη θηλυκότητα.

Κυματιστά μαλλιά: Τα κυματιστά μαλλιά τονίζουν περισσότερο την σεξουαλικότητα της γυναίκας.

Φιλαριστά μαλλιά: Τα φιλαριστά μαλλιά δίνουν ένα μοναδικό στιλ και τονίζουν περισσότερο την προσωπικότητά της γυναίκας.

Καρέ μαλλιά: Τα καρέ μαλλιά δίνουν την αίσθηση της ζωντάνιας, της αυτοπεποίθησης και της νεανικότητας.

ποιες γυναίκες προτιμούν οι άντρες,ύψοςΎψος:

Όπως φαίνεται, οι άντρες προτιμούν περισσότερο τις γυναίκες που είναι ελαφρώς κοντύτερες από το δικό τους ύψος. Παρόλα αυτά θα μπορούσαμε να πούμε ότι την παράσταση κλέβουν περισσότερο οι ψηλές γυναίκες διότι στα μάτια των αντρών συνήθως φαίνονται πιο εντυπωσιακές. Οι ψηλές γυναίκες έχουν κατά κανόνα και μακριά πόδια γεγονός που αναστατώνει τους άντρες ακόμα παραπάνω. Αν δεν έχεις και τόσο πολύ ύψος μην στεναχωριέσαι. Υπάρχει ολόκληρη βιομηχανία που στηρίζει την προσπάθεια των γυναικών να φαίνονται πιο ψηλές. Τα παπούτσια με τακούνια μόνο τυχαία δεν ανακαλύφτηκαν.

Βάρος:ποιες γυναίκες προτιμούν οι άντρες,ιδανικό βάρος

Το βάρος της γυναίκας παίζει ουσιαστικό ρόλο στην συνολική της εμφάνιση. Αν και κατά καιρούς η μόδα άλλοτε ήθελε γυναίκες με καμπύλες, άλλοτε ήθελε γυναίκες πολύ αδύνατες, πλέον θα λέγαμε ότι οι άντρες προτιμούν περισσότερο τις γυναίκες με το ιδανικό βάρος για το ύψος τους. Δυστυχώς πολλές γυναίκες σήμερα τα έχουν τα παχάκια τους. Για το λόγο αυτό, η δίαιτα, η γυμναστική και γενικά η υγιεινή διατροφή είναι ένα θέμα που απασχολεί τις περισσότερες.

 

ποιες γυναίκες προτιμούν οι άντρες,προσωπικότηταΠροσωπικότητα: Δυναμικές γυναίκες

Οι άντρες προτιμούν γυναίκες που έχουν προσωπικότητα με δυναμισμό και άποψη. Παρόλα αυτά σε πολλές περιπτώσεις φαίνεται ότι οι άντρες διστάζουν να πλησιάσουν τέτοιες γυναίκες διότι είτε τις φοβούνται, είτε θεωρούν ότι δεν έχουν ελπίδες να τους προσέξουν. Έτσι στο τέλος ίσως να προσπαθήσουν να πλησιάσουν κάποια άλλη που θα τους φανεί ότι έχει λιγότερο δυναμισμό μέσα της. Αυτό όμως έχει και το καλό του διότι τελικά οι μόνοι άντρες που θα πλησιάσουν μια δυναμική γυναίκα θα είναι αυτοί που έχουν πραγματική αυτοπεποίθηση. Άντρες που δεν διστάζουν να ρισκάρουν και να αγωνιστούν για να κερδίσουν την γυναίκα που επιθυμούν.

Στήθος:

Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με μεγάλο στήθος. Αυτό ισχύει ως ένα πολύ μεγάλο βαθμό, ωστόσο δεν είναι και το μοναδικό κριτήριο. Οι γυναίκες πολλές φορές ψάχνουν τρόπους αύξησης στήθους έτσι ώστε να αισθάνονται περισσότερη αυτοπεποίθηση. Όπως και να το κάνουμε, μια γυναίκα με μεγάλο στήθος έχει κάποια πλεονεκτήματα.

ποιες γυναίκες προτιμούν οι άντρες,ψυχολογίαΨυχολογία:

Οι άντρες προτιμούν γυναίκες που έχουν σταθερή ψυχολογία. Πολλές φορές ορισμένες γυναίκες τείνουν να έχουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογική τους διάθεση. Αυτό έχει ως συνέπεια οι άντρες να μην ξέρουν πώς να τις φερθούν. Αυτό από ένα σημείο και μετά γίνεται τόσο κουραστικό για τους άντρες που θεωρούν ότι δεν αξίζει να ασχοληθούν με μία τέτοια γυναίκα. Έτσι είναι πολύ πιθανόν να σταματήσουν να ασχολούνται και να ψάξουν να βρουν κάποια άλλη. Η σταθερή ψυχολογία χωρίς σκαμπανεβάσματα είναι στην ουσία τέχνη που η γυναίκα μπορεί να εκπαιδεύσει τον εαυτό της.