Αρχική / Σώμα / Σύσφιξη στήθους φυσικά
σύσφιξη ανόρθωση στήθους

Σύσφιξη στήθους φυσικά

Η σύσφιξη στήθους δεν είναι και τόσο δύσκολο εγχείρημα. Αυτό που χρειάζεται είναι προσπάθεια και επιμονή. Όπως όλες οι γυναίκες γνωρίζουν, το στήθος είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που προσέχει ένας άντρας σε μια γυναίκα. Πολλές φορές μάλιστα ίσως είναι και το μοναδικό!!! Οι γυναίκες το γνωρίζουν πολύ καλά για το λόγο αυτό, αυτές που έχουν πλούσιο μπούστο φροντίζουν να το αναδεικνύουν φορώντας τα κατάλληλα ρούχα. Τι γίνεται όμως με τις κοπέλες που έχουν χαλαρό στήθος; Μπορούν να κάνουν κάτι έτσι ώστε να καταφέρουν να επιτύχουν σύσφιξη του στήθους τους; Μα φυσικά και μπορούν. Είναι εύκολο; Όπως είπαμε και πριν δεν είναι και ακατόρθωτο. Ας δούμε λοιπόν ορισμένους τρόπους με τους οποίους μια γυναίκα μπορεί να επιτύχει σύσφιξη του στήθους της.

Σύσφιξη στήθους με γυμναστική

Η γυμναστική είναι πάντα ένας από τους “κουραστικούς” αλλά ταυτόχρονα και πιο αποδοτικούς τρόπους για σύσφιξη του στήθους ή οποιαδήποτε άλλου μέρους του σώματος. Το μόνο που αλλάζει κάθε φορά είναι το είδος της άσκησης. Για το στήθος τα πράγματα δεν είναι δύσκολα διότι υπάρχουν αρκετές ασκήσεις οι οποίες γυμνάζουν την περιοχή αυτή. Στην ουσία πρόκειται για ασκήσεις που συνήθως κάνουν οι άντρες στα γυμναστήρια για να γυμνάσουν την περιοχή του στήθους τους αλλά με λιγότερα κιλά. Αφού λοιπόν οι άντρες μπορούν να πετύχουν με τη γυμναστική “στήθος πέτρα”, τότε οι γυναίκες σίγουρα μπορούν να πετύχουν ένα σφιχτό και καλοσχηματισμένο στήθος. Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται διάφορες ασκήσεις για σύσφιξη του στήθους στις γυναίκες.

Σύσφιξη στήθους με λοσιόν ή κρέμες

Μια μέθοδος που υπόσχεται σύσφιξη στήθους και σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και αύξηση στήθους είναι η εφαρμογή κάποιας λοσιόν ή κρέμας από αυτές που κυκλοφορούν στο εμπόριο για αυτή τη δουλειά. Η μέθοδος αυτή είναι ξεκούραστη και μετά από καιρό μπορεί να επιτύχει αποτελέσματα ωστόσο το καλύτερο είναι να συνδυάζεται και με ασκήσεις τόνωσης του στήθους στις οποίες αναφερθήκαμε παραπάνω. Οι κρέμες – λοσιόν για σύσφιξη στήθους τις περισσότερες φορές περιλαμβάνουν οιστρογόνα ή ενεργοποιούν τα οιστρογόνα της γυναίκας για να πετύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα οιστρογόνα είναι “θηλυκές” ορμόνες που βρίσκονται μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό και είναι υπεύθυνα για την ανάπτυξη των μαστών.

Σύσφιξη στήθους με διατροφή

Σύσφιξη στήθους με διατροφή είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί, ωστόσο η διατροφή μπορεί να παίξει ουσιαστικό ρόλο στην αύξηση τους στήθους με φυσικό τρόπο. Ένας από τους λόγους που κάποιες γυναίκες έχουν μικρό στήθος, είναι η ανισορροπία στις ορμόνες. Οι τροφές όπως τα δημητριακά ολικής άλεσης, τα φρούτα, τα λαχανικά και το κοτόπουλο είναι τροφές που βοηθούν το σώμα να κινηθεί στην κατεύθυνση αύξησης του στήθους. Ωστόσο όλες οι τροφές θα πρέπει να καταναλώνονται με μέτρο.

αύξηση στήθους royal-black-mask
x

Check Also

μεγάλο στήθος με φυσικό τρόπο

Μεγάλο στήθος με φυσικό τρόπο – 15 Συνταγές, μυστικά και συμβουλές

Μεγάλο στήθος με φυσικό τρόπο· μα είναι εφικτό μία γυναίκα να κατορθώσει ...

μόνιμη αποτρίχωση

Μόνιμη αποτρίχωση – Μέθοδοι και πλεονεκτήματα

Όπως όλες ξέρουμε το να χρησιμοποιούμε ξυραφάκια είναι μεγάλο ρίσκο όχι μόνο ...

εξαφάνιση κυτταρίτιδας

Εξαφάνιση κυτταρίτιδας – Συμβουλές και φυσικές κρέμες

Κυτταρίτιδα, ο φόβος και ο τρόμος κάθε γυναίκας. Πάρα πολλοί επιστήμονες και ...