Αρχική / Σώμα / Πώς να αυξήσεις το στήθος σου – Τρόποι
πώς να αυξήσεις το στήθος σου

Πώς να αυξήσεις το στήθος σου – Τρόποι

Θέλεις να μάθεις πώς να αυξήσεις το στήθος σου με φυσικό τρόπο; Και ποια γυναίκα δεν θέλει; Όπως και να το κάνουμε όταν μια γυναίκα έχει στητό και σφιχτό στήθος τότε κερδίζει τα αντρικά βλέμματα και αισθάνεται πιο ποθητή και πολύ πιο ελκυστική. Το μεγάλο και καλοσχηματισμένο στήθος από πάντα θεωρούνταν πολύ ελκυστικό για το άλλο φύλο και πάντα θα κερδίζει τις εντυπώσεις. Παρακάτω μπορείς να δεις τρόπους για το πώς να αυξήσεις το στήθος σου με φυσικό τρόπο.

Πώς να αυξήσεις το στήθος σου με φυσικό τρόπο

Για να κάνεις το στήθος σου να φαίνεται μεγαλύτερο με φυσικό τρόπο θα πρέπει να το κάνεις πιο στητό, πιο καλοσχηματισμένο και πιο σφιχτό. Η διαδικασία δεν είναι εύκολη, ούτε γρήγορη αλλά αν ακολουθήσεις το πρόγραμμα τότε θα τα καταφέρεις.

1. Πώς να αυξήσεις το στήθος σου με γυμναστική

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεσαι για να φαίνεται το στήθος σου μεγαλύτερο είναι να το κάνεις πιο σφιχτό και πιο στητό. Ένα ανορθωμένο στήθος πάντα φαίνεται πολύ μεγαλύτερο. Ορισμένες ασκήσεις γυμναστικής βοηθούν πολύ σε αυτόν τον τομέα καθώς αυξάνουν την κυκλοφορία τοπικά στην περιοχή, σφίγγουν τους μύες κοντά στο στήθος και το ανορθώνουν. Στις εικόνες μπορείς να βρεις μερικά είδη γυμναστικής που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις το σκοπό σου.

πώς να αυξήσεις το στήθος σου

πώς να αυξήσεις το στήθος σου

πώς να αυξήσεις το στήθος σου

πώς να αυξήσεις το στήθος σου

πώς να αυξήσεις το στήθος σου

2. Πώς να αυξήσεις το στήθος σου με διατροφή

Υπάρχουν ορισμένες τροφές που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην αύξηση στήθους με φυσικό τρόπο. Συνήθως αυτές οι τροφές είναι πλούσιες σε πρωτεΐνες που αποτελούν δομικό συστατικό των ιστών του σώματος καθώς και σε οιστρογόνα ή τουλάχιστον βοηθούν στην παραγωγή οιστρογόνων από τον οργανισμό. Ο γενικός κανόνας για αύξηση στήθους είναι: Τροφές που παράγουν οιστρογόνα ή βοηθούν στην βελτίωση της παραγωγής οιστρογόνων = αύξηση στήθους. Τροφές που βοηθούν στην αύξηση της τεστοστερόνης = μείωση στήθους. Δηλαδή η αναλογία οιστρογόνων – τεστοστερόνης παίζει καθοριστικό ρόλο στο μέγεθος του στήθους.

Οι τροφές που μπορούν να βοηθήσουν στο πώς να αυξήσεις το στήθος σου είναι το κοτόπουλο, τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, τα κεράσια, οι φράουλες, τα μήλα καθώς και τα ρεβίθια.  Επίσης μπορούν να βοηθήσουν και τα καρύδια, το καρότο, το ρύζι, το κριθάρι και η βρώμη.

3. Πώς να αυξήσεις το στήθος σου με βότανα και έλαια

Υπάρχουν ορισμένα βότανα ή φυσικά έλαια που βοηθούν πολύ στην αύξηση στήθους. Αυτά λαμβάνονται είτε μέσω διατροφής είτε ως αλοιφή τοπικά πάνω στο στήθος ανάλογα πάντα με το βότανο ή το έλαιο. Τα πιο γνωστά από αυτά είναι το λάδι αβοκάντο, το φασκόμηλο, η τριγωνέλλα, το γάλα καρύδας, το έλαιο jojoba, καθώς και το αμυγδαλέλαιο. Δες περισσότερες πληροφορίες για αύξηση στήθους με βότανα και έλαια. Καθώς και πώς μπορείς να τα εφαρμόσεις σωστά ώστε να πετύχεις το μέγιστο αποτέλεσμα.

Άλλες μέθοδοι για αύξηση του στήθους

Φυσικές κρέμες αύξησης στήθους

Οι κρέμες αυτές περιέχουν εντελώς φυσικά συστατικά και βοηθούν στη σύσφιξη, στην τόνωση και στην ανάπτυξη των μαστών. Όσο πιο φυσική είναι η κρέμα τόσο πιο ακίνδυνη θεωρείται. Οι κρέμες αυτές αλείφονται τοπικά στην περιοχή και μετά από μερικές μέρες αρχίζει να φαίνεται η διαφορά. Προσοχή όμως διότι δεν είναι όλες οι κρέμες αύξησης στήθους αποτελεσματικές. Πολλές φορές αυτά που υπόσχονται είναι πολύ περισσότερα από αυτά που κάνουν στην πραγματικότητα. Δείτε μια πολύ καλή κρέμα αύξησης στήθους που προτείνουμε η οποία θεωρείται αρκετά αποτελεσματική και αποτελείται από εντελώς φυσικά συστατικά.

x

Check Also

πώς να έχει διάρκεια το άρωμα

Πώς να έχει διάρκεια το άρωμα – 9 Τέλεια tips

Είσαι κι εσύ μία από τις γυναίκες εκείνες που ψεκάζονται τουλάχιστον 10 ...

αύξηση γλουτών με φυσικό τρόπο

Αύξηση γλουτών με φυσικό τρόπο: Ιδανικές τροφές, εύκολες ασκήσεις και tips ντυσίματος

Όλες ζηλεύουμε τις γυναίκες τις οποίες η μητέρα φύση προίκισε με καλοσχηματισμένα ...

σφριγηλό στήθος

Όλα όσα πρέπει να κάνετε για να έχετε σφριγηλό στήθος

Και, φυσικά, δεν αναφερόμαστε σε καμία περίπτωση σε χειρουργικές επεμβάσεις!… Αντιθέτως, στο ...