Αρχική / Πρόσωπο / Σκιές ματιών για όλα τα χρώματα ματιών, επιδερμίδας και μαλλιών
σκιά ματιών

Σκιές ματιών για όλα τα χρώματα ματιών, επιδερμίδας και μαλλιών

Μπορεί οι τάσεις της μόδας ορισμένες φορές να θέλουν φωτεινά χρώματα όσο αφορά τις σκιές ματιών, όπως παιχνιδιάρικο μανταρινί ή μπλε ελέκτρικ, κ.τ.λ., ωστόσο δεν ταιριάζουν όλες οι σκιές ματιών με όλα τα χρώματα ματιών, όλα τα χρώματα μαλλιών ή όλες τις αποχρώσεις της επιδερμίδας. Εμείς στο περιοδικό Δυναμική γυναίκα αναφέρουμε ποιο χρώμα σκιάς ματιών σου ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με το χρώμα των ματιών σου, το χρώμα της επιδερμίδας σου και το χρώμα των μαλλιών σου.

Σκιά ματιών ανάλογα με το χρώμα ματιών:

Για τα πράσινα μάτια: Coral

Όταν διαλέγετε μια σκιά ματιών με βάση το χρώμα των ματιών σας, να θυμάστε το ρητό «τα αντίθετα έλκονται.” Το αντίθετο του πράσινου είναι το κόκκινο. Μία σκιά ματιών με μια κόκκινη βάση θα κάνει τα πράσινα μάτια πιο “δραματικά”. Για μια εμφάνιση όπως η Scarlett Johansson, παίξτε με ένα συνδυασμό από χρυσό, coral και κίτρινο. Αποφύγετε το πάρα πολύ πορτοκαλί. 

Για καστανά μάτια: Ηλεκτρικό Μπλε

Το ηλεκτρικό μπλε ως σκιά ματιών θα πρέπει να συνδυάζεται με ένα εξίσου ισχυρό βλέμμα έτσι ώστε να δημιουργήσει μια “συνεκτική” ματιά. Στην περίπτωση της Brandy Norwood, αυτό το ζωντανό σκούρο καφέ χρώμα  κάνει τα μάτια να φαίνονται ακόμα πιο διαπεραστικά.

Για ανοιχτά καστανά μάτια: πορφυρό

Τα ανοιχτά καστανά μάτια μπορούν να ταιριάξουν με πολλές αποχρώσεις από σκιές ματιών. Μια ροζ απόχρωση, όπως το πορφυρό ταιριάζει απόλυτα. (βλέπε Rihanna)

Για τα μπλε μάτια: Μοβ

Αν έχετε μπλε μάτια, αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε μπλε σκιά ματιών. Η μοβ σκιά ματιών όμως, είναι μια πολύ καλή διότι θα τονίσει ακόμα περισσότερο το πολύ ωραίο φυσικό χρώμα ματιών που έχετε.

Σκιά ματιών ανάλογα με το χρώμα μαλλιών: 

Για κόκκινα μαλλιά: Σμαραγδί 

Για άλλη μια φορά, βλέπουμε ότι τα αντίθετα έλκονται: Η σκιά ματιών με “σμαραγδί” χρώμα ταιριάζει απόλυτα με τα κόκκινα μαλλιά. Πρόκειται για την τέλεια αντίθεση. 

Για Ξανθά μαλλιά: Χακί Πράσινο

Αν έχετε ξανθά μαλλιά και θέλετε μάτια πλάνα, τότε δοκιμάστε μια σκιά ματιών με απόχρωση χακί πράσινο. Η πράσινη χακί σκιά είναι “πολύχρωμη”, χωρίς να είναι έντονη, ενώ ταυτόχρονα δίνει μία φωτεινότητα στα μάτια. 

Για Καστανά Μαλλιά: Μοβ

Τα καστανά μαλλιά επιτρέπουν πολλές και ευέλικτες επιλογές μακιγιάζ, ιδιαίτερα στην περιοχή των ματιών. Όπως φαίνεται, το μοβ ως σκιά ματιών είναι μια καλή επιλογή για τις καστανές. 

Για Μαύρα Μαλλιά: Πορφυρό

Η μαύρη τρίχα είναι μια ευλογία για το μακιγιάζ. Οι επιλογές στις αποχρώσεις στις σκιές ματιών είναι πάρα πολλές. Το πορφυρό όπως φαίνεται είναι μια καλή επιλογή.

Σκιά ματιών ανάλογα με το χρώμα του δέρματος:

Για σκούρο δέρμα: Μανταρινί

Οι γυναίκες που έχουν σκουρόχρωμη επιδερμίδα προσώπου και σώματος μπορούν να επιλέξουν ως σκιά ματιών μία σκιά με “μανταρινί απόχρωση”. 

 Για ανοιχτόχρωμο δέρμα: Τυρκουάζ

Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα τότε ίσως θα θέλεις να δοκιμάσεις σκιές ματιών με απόχρωση τυρκουάζ.

x

Check Also

γιατί ξεφλουδίζει το πρόσωπο

Γιατί ξεφλουδίζει το πρόσωπο –  Πώς να το αντιμετωπίσουμε

Η επιδερμίδα του προσώπου μας είναι πιο ευαίσθητη σε σύγκριση με αυτήν ...

χειμωνιάτικες μάσκες προσώπου

13 Καλύτερες χειμωνιάτικες μάσκες προσώπου

Οι καλύτερες χειμωνιάτικες μάσκες προσώπου είναι στα χέρια σας! Φρούτα και λαχανικά ...

έλαια για τέλειο δέρμα και υγιή μαλλιά

Έλαια για τέλειο δέρμα και υγιή μαλλιά

Οι περισσότερες από εμάς χρησιμοποιούμε κρέμες και μάσκες για να προσφέρουμε στην ...