Αρχική / Πρόσωπο / Πώς να γίνεις άσχημη – 7 Πρακτικές που θα σε οδηγήσουν σε αυτό το ανεπιθύμητο αποτέλεσμα
πώς να γίνεις άσχημη

Πώς να γίνεις άσχημη – 7 Πρακτικές που θα σε οδηγήσουν σε αυτό το ανεπιθύμητο αποτέλεσμα

Πώς να γίνεις άσχημη; Πώς να οδηγήσεις τον εαυτό σου σε αυτό το εξ ολοκλήρου ανεπιθύμητο αποτέλεσμα και σε αυτήν την εξίσου μη επιθυμητή κατάσταση; Το γυναικείο διαδικτυακό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα σού έχει 7 διαφορετικές πρακτικές που, εάν τις εφαρμόζεις συστηματικά θα… το επιτύχεις, ενώ, εάν τις αποφεύγεις και ακολουθείς τις εναλλακτικές που θα σού αναφέρουμε θα καταφέρεις να φαίνεσαι καθημερινά όμορφη. Εσύ επιλέγεις!

Πώς να γίνεις άσχημη: 7 Πρακτικές για να ακολουθήσεις ή να αποφύγεις

1)Καθαρισμός προσώπου

Ο καθαρισμός του προσώπου σου πρέπει να απουσιάζει από το καθημερινό σου πρόγραμμα εάν θέλεις να μάθεις πώς να γίνεις άσχημη! Σε αντίθετη περίπτωση, αρμόζει κάθε ημέρα, αν μπορείς ακόμη πρωί και βράδυ, να πλένεις το πρόσωπό σου και μάλιστα σωστά. Για να αποβεί αποτελεσματικός ο καθαρισμός προσώπου, αρκεί να ακολουθείς κάθε φορά τα εξής βήματα:
α) Πλένε πολύ καλά τα χέρια σου. Τα χέρια σου πρέπει να είναι πολύ καλά πλυμένα προτού προβείς στον καθαρισμό του προσώπου σου, αφού είναι τα «εργαλεία» σου εν προκειμένω, όπως είναι, επί παραδείγματι, και τα χειρουργικά εργαλεία σε μία επέμβαση.
β) Να χρησιμοποιείς το καταλληλότερο για το δέρμα σου προϊόν καθαρισμού είτε αφρό είτε σαπούνι είτε τζελ καθαρισμού. Η επιδερμίδα κάθε γυναίκας δεν είναι ίδια με εκείνη μίας άλλης. Επομένως, όπως είναι λογικό, για την καθεμία κυκλοφορεί στο εμπόριο και διαφορετικό προϊόν για καθαρισμό προσώπου. Παραδείγματος χάριν, άλλο προϊόν θα χρησιμοποιήσει μια γυναίκα με λιπαρό δέρμα και τάση για ακμή και διαφορετικό μια γυναίκα με ξηρή επιδερμίδα. Πλέον οι γυναίκες είμαστε επαρκώς ενημερωμένες για τέτοιες διακρίσεις. Σε περίπτωση, βέβαια, που δε γνωρίζεις ή δεν μπορείς να καταλάβεις ποιο προϊόν ταιριάζει καλύτερα με τον τύπο του δέρματός σου, μπορείς κάλλιστα να ρωτήσεις τους αρμοδίους υπαλλήλους του καταστήματος από το οποίο επιλέγεις να αγοράζεις τα καλλυντικά σου προϊόντα. Εννοείται πως είναι ακόμη καλύτερο να έχεις συμβουλευτεί το δερματολόγο σου για τον τύπο της επιδερμίδας σου και για το ποιο είναι το καταλληλότερο προϊόν για τον καθημερινό σου καθαρισμό.
γ) Εφάρμοζε το προϊόν καθαρισμού στο πρόσωπο κάνοντας ένα μασάζ κυκλικών κινήσεων σε όλη την επιφάνεια της επιδερμίδας του προσώπου σου εφόσον έχεις ήδη βρέξει το δέρμα σου. Μην ξεχνάς την περιοχή του λαιμού! Εφάρμοσε και εκεί το καθαριστικό προϊόν σου. Αξίζει να επισημανθεί πως κρίνεται απαραίτητο να επιμείνεις περισσότερο στις περιοχές όπου υπάρχουν στίγματα, συνήθως στο κοινώς αποκαλούμενο «Ταφ» (Τ), δηλαδή στο μέτωπό σου, τη μύτη σου και το πιγούνι σου, συνηθέστερες περιοχές εμφάνισης στιγμάτων.
δ) Ξέπλενε καλά. Αφού εφαρμόζεις το προϊόν, το ξεβγάζεις με άφθονο νερό, κατά προτίμηση χλιαρό. Να είσαι βέβαιη ότι έχεις αφαιρέσει ολόκληρη την ποσότητα που προηγουμένως αξιοποίησες και ότι δεν έχεις, δηλαδή, αφήσει υπολείμματα.
ε) Να σκουπίζεις το πρόσωπό σου με μία καθαρή πετσέτα. Εάν η πετσέτα με την οποία θα σκουπίζεσαι δεν είναι πεντακάθαρη τότε αφενός δεν σταθεροποιείς το αποτέλεσμα του καθαρισμού, αφετέρου επιτρέπεις την είσοδο μικροβίων στους ανοικτούς πόρους του προσώπου σου. Οι κινήσεις σου με την πετσέτα πρέπει να είναι ταμποναριστές, κάτι που είναι αναγκαίο να θυμάσαι και να εφαρμόζεις κάθε φορά που χρησιμοποιείς για οποιονδήποτε λόγο πετσέτα ή τέτοιου τύπου υλικά – αντικείμενα στο πρόσωπό σου, μιας και είναι άκρως εσφαλμένο να την τρίβεις με το δέρμα σου.

2)Ενυδάτωση προσώπου

Το Α και το Ω για την καθημερινή περιποίηση προσώπου είναι η ενυδάτωσή του μετά τον καθαρισμό ή / και την απολέπισή του. Εάν θέλεις να αποφύγεις το να γίνεις άσχημη ή το να φαίνεσαι απεριποίητη, δεν έχεις παρά να φροντίζεις κάθε μέρα για την καλή ενυδάτωση στο πρόσωπό σου. Τρία στοιχεία περιλαμβάνει η σωστή και βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας μας:

 • Κατανάλωση επαρκούς ποσότητας νερού και υγρών γενικότερα. Είθισται τα 2 λίτρα νερό ημερησίως να θεωρούνται η καταλληλότερη ποσότητα, ωστόσο αυτό δεν είναι πανάκεια. Εννοούμε ότι κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές απαιτήσεις ανάλογα με το φύλο μας, το βάρος μας και τις δραστηριότητές μας.
 • Χρησιμοποίηση ενυδατικής κρέμας. Δε νοείται γυναίκα οποιασδήποτε ηλικίας που θέλει να φαίνεται καθημερινά όμορφη και περιποιημένη να μη χρησιμοποιεί κάθε μέρα (είτε κάθε πρωί είτε κάθε βράδυ είτε και τα πρωινά και τα βράδια) λίγη ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό της. Η σωστή εφαρμογή της, κορίτσια, γίνεται με απαλές κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπό μας, εφόσον έχουμε φροντίσει πρώτα να του αφαιρέσουμε το μακιγιάζ και να το καθαρίσουμε με τρόπο όπως αυτόν που προαναφέραμε.
 • Εφαρμογή μίας ενυδατικής μάσκας. Για τη βαθύτερη ενυδάτωση της επιδερμίδας του προσώπου μας είναι πολύ χρήσιμο και βοηθητικό το να απλώνουμε πού και πού μία μάσκα ενυδάτωσης και αναζωογόνησης. Στο εμπόριο κυκλοφορούν πάμπολλες, οπότε μπορείτε απλά να αναζητήσετε όποια σας αρέσει. Εμείς θα σας δώσουμε ενδεικτικά μία μάσκα που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας, αλλά θα σας επισυνάψουμε ορισμένα άρθρα μας στα οποία μπορείτε να πατήσετε και να μπείτε για να δείτε δεκάδες σπιτικές μάσκες για το πρόσωπο: Σπιτικές μάσκες προσώπου – Βρείτε ποια σας ταιριάζει / 8 Σπιτικές μάσκες προσώπου για βαθύ καθαρισμό / Μάσκες προσώπου ανάλογα με την ηλικία 5 Σπιτικές μάσκες καθαρισμού προσώπουΠώς να φαίνεσαι νεότερη: Κατάλληλο μακιγιάζ και σπιτικές μάσκες αντιγήρανσης .

         Σπιτική ενυδατική μάσκα:

Θα χρειαστείς: 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι πλήρες σε λιπαρά, 1 κουταλιά της σούπας μέλι και 3 με 4 σταγόνες από ένα λεμόνι.

Διαδικασία: Σε ένα μπολ μικρού ή μεσαίου μεγέθους βάζεις το γιαούρτι, το οποίο προτιμάται να είναι πλήρες. Προσθέτεις τις σταγόνες από το λεμόνι (εάν τύχει εκείνη τη στιγμή να μην έχεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον έτοιμο χυμό λεμονιού του εμπορίου, αν και προτιμάται το φυσικό λεμόνι.) Προσθέτεις και το μέλι της προτίμησής σου, το οποίο προαιρετικά μπορείς πρώτα να έχεις θερμάνει για 10 – 15 δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων για να έχει μαλακώσει να ανακατεύεται ευκολότερα. Ανακατεύεις με ένα κουτάλι ή ένα πιρούνι πολύ καλά ώστε να αναμειχθούν καλά τα υλικά. Βάζεις τη μάσκα στο πρόσωπό σου και το λαιμό σου, αφήνοντας ακάλυπτη την περιοχή πάνω από τα μάτια, ενώ κάτω τους, στους κύκλους, μπορείς κάλλιστα να τη χρησιμοποιήσεις. Την αφήνεις να δράσει περίπου 15 λεπτά. Ξεβγάζεις καλά με δροσερό νερό. Πώς να γίνεις άσχημη; Η απάντηση σίγουρα ΔΕ θα είναι μπροστά στον καθρέπτη σου εκείνη τη στιγμή!

3)Ακμή και στίγματα

Η ακμή και τα στίγματα στο πρόσωπο δρουν σαφώς αρνητικά στην εικόνα του και δε μας επιτρέπουν να δείχνουμε όσο όμορφες, φρέσκιες και περιποιημένες θέλουμε. Αν θέλεις πράγματι να μάθεις πώς να γίνεις άσχημη, δεν έχεις παρά να μη φροντίζεις να περιορίζεις την ακμή του προσώπου σου ή, ακόμη χειρότερα, να φροντίζεις διαρκώς να σπας τα σπυράκια σου, να μολύνεις την επιδερμίδα σου και να βάφεσαι με στρώσεις επί στρώσεων μακιγιάζ για να τα καλύπτεις! Ειδάλλως, κρίνεται απαραίτητο να δίνεις προσοχή στην ακμή και τα στίγματα που εμφανίζονται στο πρόσωπό σου και να τα καταπολεμάς σωστά και έγκαιρα. Ποιες είναι οι δικές μας λύσεις;

 • Λεμόνι και αλάτι όποτε εμφανίζεται σπυράκι. Η πιο απλή και αποτελεσματική σπιτική λύση στην ακμή είναι μερικές φέτες λεμονιού καλά αλατισμένες, τις οποίες τοποθετείς στο πρόσωπο για λίγα λεπτά, τις αφαιρείς και ξεπλένεσαι με χλιαρό νερό. Είναι ένα από τα καλύτερα tips που χρειάζεται οπωσδήποτε να δοκιμάσεις προκειμένου να αποφεύγεις την εξάπλωση του σμήγματος και τη μόλυνση των γύρω περιοχών, να αντιμετωπίζεις άμεσα το πρόβλημα και εν τέλει να απέχεις πολύ από το πώς να γίνεις άσχημη!
 • Απολέπιση προσώπου για τα στίγματα. Τα μαύρα και τα λευκά στίγματα μπορούν ως ένα βαθμό να φεύγουν από το πρόσωπό σου όποτε κάνεις απολέπιση. Για την απολέπιση μπορείς να χρησιμοποιείς μία κατάλληλη μάσκα του εμπορίου, σπιτικό scrub που αποτελείται από ελαιόλαδο και κρυσταλλική ζάχαρη ή τσάι και κρυσταλλική ζάχαρη, σαπούνι απολέπισης με κόκκους σε πλάκα, τζελ απολέπισης επίσης με κόκκους ή αφρώδες σαπούνι απολέπισης. Σε κάθε περίπτωση, η απολέπιση πραγματοποιείται έπειτα από τον καθαρισμό του προσώπου κι αμέσως μετά από αυτήν ακολουθεί η ενυδάτωση. Πέραν της απομάκρυνσης των περισσότερων στιγμάτων, με την πρακτική αυτή αποβάλλονται οι ρύποι της επιδερμίδας, το πλεονάζον σμήγμα και παράλληλα ανοίγουν οι φραγμένοι πόροι.
 • Επίσκεψη σε δερματολόγο σε περίπτωση έντονης ακμής. Εντάξει, αυτό το γνωρίζεις ήδη. Όποια από εμάς εμφανίζει έντονο το πρόβλημα της ακμής στο πρόσωπό της, χρήζει να επισκεφθεί ένα / μία δερματολόγο και να ακολουθήσει μερικούς μήνες την κατάλληλη για την περίπτωσή της θεραπεία.

4)Μακιγιάζ

Η δύναμη του μακιγιάζ είναι αναντίρρητη. Μπορείς, εάν γνωρίζεις, να κρύψεις οποιαδήποτε ατέλεια υπάρχει στο πρόσωπό σου: μαύρους κύκλους, δυσχρωμίες, ρυτίδες, πανάδες, ακμή, καθώς επίσης και να αναδείξεις ακόμη περισσότερο τα χαρακτηριστικά του, μεγαλώνοντας και κάνοντας πιο έντονα παραδείγματος χάριν τα μάτια, τις βλεφαρίδες, τα φρύδια ή τα χείλη σου. Εντούτοις, δεν είμαστε όλες makeup artists κι οπότε δεν μπορούμε όλες να επιτυγχάνουμε όμορφα τα extreme αποτελέσματα που βλέπουμε στα πρόσωπα των celebrities. Ως απόρροια αυτού, βλέπουμε συχνά κορίτσια και γυναίκες με άσχημο contouring, παχιές γραμμές eyeliner, βλεφαρίδες τύπου αραχνοπόδαρα, φρύδια χοντρά και πυκνοβαμμένα, χείλη προεκταμένα με λάθος τρόπο κ.λπ. Για όποιον παρατηρήσει ένα αισθητά κακοβαμμένο πρόσωπο, σίγουρα δε θα είναι ωραίο, ενώ μπορεί με ένα άσχημο – ακατάλληλο μακιγιάζ να τείνεις προς το πώς να γίνεις άσχημη, υπό την έννοια ότι δεν ομορφαίνεις το πρόσωπό σου με το μακιγιάζ αλλά επιτυγχάνεις το ακριβώς αντίθετο.

Αυτό που έχουμε, επομένως, να σού προτείνουμε προκειμένου να φαίνεσαι ομορφότερη και πιο φρέσκια με το μακιγιάζ που επιλέγεις εφόσον δεν είσαι γνώστρια του αντικειμένου είναι να βάφεσαι πιο απαλά ή και να βάφεις τμήματα του προσώπου σου πιο έντονα αφήνοντας άβαφα ή απαλά βαμμένα τα υπόλοιπα. Μάλιστα, οι φετινές τάσεις της μόδας στο Μακιγιάζ Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 θα σου φανού πολύ χρήσιμες. Ρίξε, επίσης, μια ματιά στα εξής άρθρα του περιοδικού μας πού έχουν οδηγούς και συμβουλές μακιγιάζ για αρχάριες:

5)Οδοντοστοιχία

Η οδοντοστοιχία μας είναι πολύ σημαντική για την εικόνα μας για το εάν κάποιος θα μας χαρακτηρίσει όμορφες ή όχι. Μάλιστα, η σημασία που δίνουν πολλοί άνδρες στα δόντια μιας γυναίκας και στο, κατά συνέπεια, λευκό και περιποιημένο ή μη χαμόγελό της είναι τεράστια. Πώς να γίνεις ελκυστική στους άντρες αν δεν έχεις λευκά, περιποιημένα, καθαρά και υγιή δόντια; Αν δεν έχεις ένα υπέροχο και γλυκό χαμόγελο που ο καθένας θα ήθελε να έχει δίπλα του και να του φτιάχνει τη διάθεση; Τα λευκά γυναικεία δόντια κάνουν έναν άνδρα να σε κοιτάει επίμονα, αλλά ωραία, τον κάνουν να κρέμεται κυριολεκτικά από τα χείλη σου, τον κάνουν να περιμένει ανυπόμονα το επόμενο χαμόγελό σου, τον κάνουν να θέλει να γίνεται εκείνος ο υπεύθυνος των πανέμορφων χαμόγελών σου! Οι συμβουλές που έχουμε εν προκειμένω να μοιραστούμε μαζί σου και που σχετίζονται με την αποφυγή του πώς να γίνεις άσχημη είναι οι εξής:

 • Να πλένεις καθημερινά τα δόντια σου, 2 με 3 φορές την ημέρα, έπειτα από τα βασικά γεύματά σου. Και τονίζουμε το «έπειτα». Τα δόντια σου γίνονται υγιή και δυνατά, ενώ παράλληλα σιγά – σιγά λευκαίνουν.
 • Να χρησιμοποιείς νήμα ή δενδράκι ανάμεσα στα δόντια σου 1 φορά ανά ημέρα ή ανά 2 ημέρες. Έτσι, περιορίζεις την εμφάνιση ουλίτιδας και πέτρας.
 • Να χρησιμοποιείς 1 φορά την εβδομάδα κάποια μέθοδο λεύκανσης των δοντιών, η οποία όμως δεν τα φθείρει. Μπορείς, για παράδειγμα, να αγοράσεις ένα βαζάκι με σκόνη άνθρακα και να βουρτσίζεις τα δόντια σου μία φορά την εβδομάδα με αυτήν κι αμέσως μετά με την κανονική σου οδοντόκρεμα. Μπορείς, επίσης, να ακολουθήσεις τη γνωστή σπιτική μέθοδο με το λεμόνι και τη σόδα μαγειρικής με τρόπο όπως ο προαναφερόμενος.
 • Να χρησιμοποιείς καλαμάκι – ει δυνατόν – για τα ροφήματά σου, ιδίως εκείνα που έχουν σκούρο χρώμα κι ευθύνονται για το κιτρίνισμα και την εμφάνιση λεκέδων στην επιφάνεια των δοντιών.
 • Τέλος, να ΜΗΝ παρασύρεσαι από το γεγονός ότι τα άσπρα δόντια χαίρουν άκρας εκτίμησης από τον ανδρικό πληθυσμό και πηγαίνεις διαρκώς για να κάνεις λευκάνσεις ή να ακολουθείς τοιαύτες τεχνητές μεθόδους στην οδοντοστοιχία σου προσπαθώντας να επιτύχεις το κατάλευκο χαμόγελο των celebrities, διότι έτσι είναι βέβαιο ότι θα ξοδέψεις πολλά χρήματα ενώ ταυτοχρόνως θα καταστήσεις αδύναμα τα δόντια σου. Τα λευκά φυσικά δόντια είναι που τραβούν τα βλέμματα· όχι το επιτυχές αποτέλεσμα των αισθητικών λευκάνσεων.

6)Τρόπος ομιλίας

Εκτός των γνωρισμάτων που σχετίζονται με την εξωτερική σου εμφάνιση και δη αυτή του προσώπου σου, εξίσου σημαντική ή ίσως ακόμη πιο σημαντική είναι η συμπεριφορά σου. Ο τρόπος με τον οποίο μιλάς, λοιπόν, εντάσσεται σε αυτήν εδώ την ενότητα.

Υπάρχουν άνδρες που θεωρούν ελκυστικό σε μία γυναίκα το να μιλάει γλυκά, ακόμα και να φτάνει στο σημείο να… «νιαουρίζει», όπως το αποκαλούμε. Από την άλλη, υπάρχουν κι άλλοι άνδρες που επιλέγουν κατά κόρον γυναίκες με το αντίθετο γνώρισμα στον τρόπο ομιλίας τους. Τόσο οι μεν όσο και οι δε εικάζουμε ότι θα θέλγονταν περισσότερο από μία γυναίκα που, πέραν του εάν νιαουρίζει ή εάν μιλάει με πιο σοβαρό τόνο και τρόπο, ξέρει πολύ καλά να εκφράζεται με ευγένεια.

Η ευγένεια στον τόνο και το ύφος της φωνής, στις λέξεις που εκστομίζουμε και που χρησιμοποιούμε στις συζητήσεις μας με οποιονδήποτε συνομιλητή μας, μπορούν να μας ανεβάσουν στα μάτια ενός τρίτου προσώπου, πόσο μάλλον στα μάτια του υποψηφίου συντρόφου μας. Αντίθετα, η αγένεια στην έκφραση και στον τρόπο ομιλίας, καθώς επίσης και η συστηματική χρησιμοποίηση μη ευγενικών λέξεων (βλέπε υβρεολόγιο, τη διαρκή επανάληψη του «ρε» και λοιπά), είναι τρόποι να μην είσαι ελκυστική, συμπεριφορές που χρειάζεται να αποφεύγεις προκειμένου να οι άλλοι να διατηρούν μια θετική εικόνα για εσένα και τους τρόπους σου. Δε λέμε, υπάρχουν περιπτώσεις που μία βρισιά απαιτείται! Να την πεις, μην το κάνεις όμως συνήθεια. Και, εάν το έχεις ήδη συνήθεια, έχε κατά νου ότι ίσως και να είναι προτιμότερο να την περιορίσεις. Διότι ο τρόπος έκφρασής και ομιλίας μας μπορεί να μας καθιστά όμορφες ή άσχημες στα μάτια των άλλων, άσχετα από την εξωτερική μας εμφάνιση.

7)Ενασχόλη με τρίτους

Κοινώς, το κουτσομπολιό. Συνεχίζοντας με όσα αναφέραμε μόλις στης 6η πρακτική για το πώς να γίνεις άσχημη, θέλουμε απαραιτήτως να συμπεριλάβουμε το κουτσομπολιό στη λίστα μας. Σε κάθε περίπτωση, θεωρούμε πως το κουτσομπολιό δεν είναι ένα στοιχείο που μπορεί να καταστήσει σαγηνευτική μία γυναίκα σε έναν άνδρα ή ακόμη και σε μία άλλη γυναίκα. Το να σχολιάζεις αρνητικά και υποτιμητικά και μάλιστα μπροστά στο σύντροφό σου ή στη μητέρα σου ή στις φίλες σου όποια γυναίκα υπάρχει τριγύρω σας σε ακτίνα 100 μέτρων ή το να σε ακούει να κάνεις κάτι αντίστοιχο κάθε φορά που μιλάς με την κολλητή σου στο τηλέφωνο είναι τρόποι να μην είσαι ελκυστική, τρόποι που σε ωθούν στο να επιτύχεις το πώς να γίνεις άσχημη στα μάτια των γνωστών σου. Γιατί αργά ή γρήγορα ο αγαπημένος σου θα βαρεθεί να σε ακούει να κουτσομπολεύεις τους γείτονές σας, τα πεθερικά σου, τους αγνώστους που κάθονταν τη χθεσινή βραδιά κοντά σας, ακόμη και τις υπόλοιπες φίλες σου στη… φίλη σου με την οποία επικοινωνείς, πόσο μάλλον και στον ίδιο. Το ίδιο θα συμβεί και με τις φίλες σου ή με όποιον τέλος πάντων βρίσκεσαι συχνά σε επαφή. Και, ως άμεσο αποτέλεσμα αυτών, θα θεωρηθείς πρώτον κουτσομπόλα, δεύτερον κομπλεξική. Το θέλεις;

Κάπου εδώ τελειώνει το άρθρο μας με τις 7 πρακτικές για να οδηγηθείς στο ή να αποφύγεις το πώς να γίνεις άσχημη στα μάτια των γύρω σου. Παρόλο που οι περισσότερες συμβουλές μας είχαν να κάνουν με την εξωτερική εμφάνιση και την περιποίηση του προσώπου σου, οι δύο τελευταίες που σχετίζονται με τη συμπεριφορά σου είναι εξίσου σημαντικές.

x

Check Also

εύκολες κρέμες για σκασμένα χείλη

Εύκολες κρέμες για σκασμένα χείλη

Ψάχνετε τρόπους για να φαίνονται τα χείλη σας βελούδινα αλλά κανένας δεν ...

διατροφή για λαμπερό δέρμα

Διατροφή για λαμπερό δέρμα – Δείτε τη λίστα και άλλες χρήσιμες συμβουλές

Ποιες τροφές συμβάλλουν στην καλύτερη όψη της επιδερμίδας μας αλλά και στη ...

πρόσωπο χωρίς στίγματα

Πώς να διατηρήσετε ένα πρόσωπο χωρίς στίγματα – 23 διαφορετικοί τρόποι

Τα μαύρα και τα «λευκά» στίγματα (τα δεύτερα τα χαρακτηρίζουμε ως λευκά ...