Αρχική / Πρόσωπο / Μεγάλα αυτιά – 8 Αποτελεσματικές συμβουλές εμφάνισης για να τα κρύψεις
μεγάλα αυτιά

Μεγάλα αυτιά – 8 Αποτελεσματικές συμβουλές εμφάνισης για να τα κρύψεις

Νιώθεις ότι όλοι κοιτάνε τα μεγάλα αυτιά σου; Σε ενοχλεί η όψη τους; Πιστεύεις ότι σου χαλάνε την εμφάνιση; Αν ναι τότε είσαι και εσύ μια από τις πολλές, από τις εκατομμύρια θα λέγαμε, κοπέλες στον πλανήτη μας που έχουν θέμα με τα μεγάλα αυτιά που… η μητέρα φύση τους έδωσε.

Όμως, πριν αρχίσεις να κατηγορείς την φύση και να ρίχνεις σε αυτήν την ευθύνη για τα μεγάλα αυτιά σου, πρέπει να σου πούμε ότι το πρόβλημα σου είναι ασήμαντο και μπορείς πολύ εύκολα να το αντιμετωπίσεις με πολλούς τρόπους. Επιπλέον πολλές φορές ως μεγάλα αυτιά θεωρούνται και τα πεταχτά αυτιά, για τον λόγο αυτό θα τα συμπεριλάβουμε στην ίδια κατηγορία μιας και η αντιμετώπιση τους είναι ίδια και δεν διαφέρει καθόλου.

Οπότε αν έχεις πεταχτά ή μεγάλα αυτιά είσαι στο καλύτερο μέρος μιας και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις παρακάτω και να μάθεις μερικά έξυπνα τεχνάσματα προκειμένου να φτιάξεις αυτή την μικρή ατέλεια. Ο σκοπός μας βέβαια είναι να μην χρειαστεί να πας σε κάποιον πλαστικό χειρούργο προκειμένου να διορθώσεις το πρόβλημα, αλλά να το «κρύψεις» ανέξοδα και αποτελεσματικά.

Μεγάλα αιτία: 8 Αποτελεσματικές συμβουλές εμφάνισης για να τα κρύψεις

1.Φόρα καπέλο και γυαλιά: Δεν εννοούμε να κρύβεις το πρόσωπό σου, αλλά να συνδυάσεις – την καλοκαιρινή περίοδο καλύτερα – ένα ωραίο καπέλο που θα σου ταιριάζει με ένα ζευγάρι γυαλιά που θα ταιριάζει στο πρόσωπό σου αλλά και στα αυτιά σου. Με το λούκ αυτό θα καταφέρεις να κρύψεις το μέγεθός τους αλλά και να τονίσεις την εμφάνισή σου μιας και θα φαίνεσαι περιποιημένη.

2.Σκουλαρίκια για μεγάλα αυτιά: Φυσικά παντού μπορείς να βρεις μερικά σκουλαρίκια που να ταιριάζουν σε εσένα και στα αυτιά σου. Με τα σκουλαρίκια θα καταφέρεις να δημιουργήσεις μια ψευδαίσθηση σχετικά με το μέγεθος των αυτιών σου. Η λογική για τα σκουλαρίκια λέει ότι όσο πιο μεγάλα τόσο πιο καλή δουλειά θα κάνουν και θα καταφέρουν να κρύψουν τα μεγάλα αυτιά σου αλλά και να σε κάνουν πιο στιλάτη. Οπότε συγκαταλέγουμε τα σκουλαρίκια στα must μιας βραδινής εξόδου, αν όχι και των πρωινών σου δραστηριοτήτων.

3.Μυστικό για τέλειες φωτογραφίες: Όλες οι φωτογραφίες είναι υπέροχες και ωραίες αρκεί να βρεις τον σωστό τρόπο να τις βγάλεις ή μάλλον πιο σωστά την σωστή πόζα. Αν το πρόβλημα σου είναι τα μεγάλα αυτιά μόνο τότε έχουμε να σου προτείνουμε δύο θαυματουργές πόζες που θα βελτιώσουν τις φωτογραφίες σου, θα κρύψουν τα μεγάλα αυτιά σου και θα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο ωραία. Το κόλπο είναι αρχικά να μην κοιτάς ευθεία στην κάμερα. Αν κοιτάς την κάμερα ευθεία τα αυτιά σου θα εξέχουν και θα φαίνονται άσχημα. Οπότε η καλύτερη πόζα είναι να κοιτάς λιγάκι πλάγια την φωτογραφική μηχανή. Μια ακόμα φανταστική πόζα είναι να γύρεις πλάγια το κεφάλι σου κατά την διάρκεια της φωτογράφισης. Ο σκοπός και των δύο αυτών τεχνασμάτων είναι να κρύψουν τα πεταχτά ή μεγάλα αυτιά σου έτσι ώστε να μην κάνουν μπαμ στην φωτογραφία.

4.Μην πιάνεις τα μαλλιά σου ψηλά: Ένα μεγάλο λάθος είναι να πιάνεις τα μαλλιά σου σε μια ψηλή κοτσίδα. Αυτό θα κάνει τα αυτιά σου να φαίνονται και να ξεχωρίζουν έντονα από το κεφάλι σου, με αποτέλεσμα να τραβάνε το μάτι. Συνεπώς η καλύτερη λύση είναι να αφήσεις τα μακριά σου μαλλιά όπως είναι.

5.Κάνε τα μαλλιά σου μπούκλες: Με το να κάνεις τα μαλλιά σου μπούκλες θα καταφέρεις να τους δώσεις όγκο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κρύβονται τα μεγάλα αυτιά αλλά και τα πεταχτά μέσα στις μπούκλες και να μην προκαλούν κάποια αντιαισθητική εικόνα. Επιπλέον με ένα τέτοιο χτένισμα θα φαίνεσαι και η ίδια πιο ωραία γιατί όλοι θα κοιτάνε τα μαλλιά σου. Μια καλή συμβουλή είναι να ζητήσεις την άποψη ενός κομμωτή προκειμένου να σου προτείνει ένα ωραίο και φαντασμαγορικό κούρεμα που όχι μόνο θα κρύβει τα μεγάλα  αυτιά σου αλλά θα σε κάνει πιο όμορφη, θα γλυκάνει το πρόσωπό σου και θα κρύψει άλλες ατέλειες που τυχόν να έχεις.

6.Ανέμελο λούκ: Ένα απλό καθημερινό λούκ που μπορείς να δώσεις στα μαλλιά σου που ούτε θα χρειάζεται να περάσεις ώρες αλλά ούτε δαπανηρές επισκέψεις σε κομμωτήρια είναι να τους δώσεις ένα ανέμελο λούκ. Ουσιαστικά αυτό που πρέπει να αποσκοπείς είναι να κρύψεις τα αυτιά σου με ένα ανέμελο λούκ χωρίς δηλαδή να ισιώσεις τα μαλλιά σου και χωρίς να τα πιάσεις ψηλή κοτσίδα. Από ότι βλέπεις υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κρύψεις τα μεγάλα αυτιά και όλοι είναι αποτελεσματικοί!

7.Έντονο μακιγιάζ: Μία ακόμα λύση είναι να εφαρμόσεις πάνω σου ένα έντονο μακιγιάζ. Ο σκοπός του είναι να καλύψει τις ατέλειες και τα μεγάλα αυτιά αλλά και να σε κάνει πιο ωραία. Η όλη ιδέα είναι να τονίσεις έντονα τα ωραία χαρακτηριστικά του προσώπου σου τα οποία θα επισκιάσουν όποια άλλη ατέλεια υπάρχει. Για παράδειγμα μια καλή λύση είναι να τονίσεις τα μάτια σου. Δηλαδή μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αιλάινερ σου, το μολύβι των ματιών σου και την σκιά σου. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις όλα τα παραπάνω και να δώσεις στα μάτια σου ένα έντονο βλέμμα που θα ζαλίζει όποιον τα κοιτάει. Έτσι θα καταφέρεις να τραβήξεις τα βλέμματα μακριά από τα μεγάλα αυτιά και αν το συνδυάσεις με ένα ωραίο χτένισμα που δίνει όγκο θα καταφέρεις να έχεις μια ελκυστική όψη προσώπου χωρίς να υπάρχει ούτε μια ατέλεια.

8.Φόρα ρούχα που φτάνουν ψηλά στον λαιμό: Αυτά τα ρούχα θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μια ψευδαίσθηση η οποία θα κρύβει σωστά και αποτελεσματικά τα μεγάλα αυτιά σου. Φυσικά αν συνδυαστεί με μια από τις παραπάνω μεθόδους θα δεις εκπληκτικά αποτελέσματα που θα σε κάνουν να πάθεις πλάκα και να απορείς γιατί δεν τα είχες ανακαλύψει όλα αυτά νωρίτερα.

Όπως θα κατάλαβες υπάρχουν πάρα πολλά τρικ προκειμένου να ξεγελάσεις και να καταφέρεις να κρύψεις τα μεγάλα αυτιά σου. Το βέβαιο είναι οτι αν συνδυάσεις όλες τις προαναφερθείσες συμβουλές θα καταφέρεις να αλλάξεις τελείως την εξωτερική σου εμφάνιση προς το καλύτερο. Αν όμως ακόμα δεν είσαι ικανοποιημένη με την εικόνα τους – μιας και οι λύσεις είναι προσωρινές και το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να χτενίζεσαι και να βάφεσαι όλη την ώρα – τότε η μόνη λύση που υπάρχει είναι να επισκεφθείς έναν πλαστικό χειρουργό. Ο συγκεκριμένος γιατρός μπορεί να σε ενημερώσει σχετικά με το πώς γίνεται η επέμβαση καθώς και για τα αποτελέσματά της. Συγκεκριμένα η ωτοπλαστική θεωρείται πλέον μια επέμβαση ρουτίνας με εγγυημένα θετικά αποτελέσματα. Επιπρόσθετα η επέμβαση γίνεται πολύ γρήγορα χωρίς να αφήνει ουλές ή σημάδια και ο/η ασθενής μπορεί να γυρίσει σπίτι του την ίδια μέρα χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα. Αυτή είναι η μόνη μέθοδος που θα σε κάνει να απαλλαχθείς τελείως από τα ενοχλητικά μεγάλα αυτιά. Αν είσαι αποφασισμένη είναι η καλύτερη λύση που μπορείς να διαλέξεις.

x

Check Also

γιατί ξεφλουδίζει το πρόσωπο

Γιατί ξεφλουδίζει το πρόσωπο –  Πώς να το αντιμετωπίσουμε

Η επιδερμίδα του προσώπου μας είναι πιο ευαίσθητη σε σύγκριση με αυτήν ...

χειμωνιάτικες μάσκες προσώπου

13 Καλύτερες χειμωνιάτικες μάσκες προσώπου

Οι καλύτερες χειμωνιάτικες μάσκες προσώπου είναι στα χέρια σας! Φρούτα και λαχανικά ...

έλαια για τέλειο δέρμα και υγιή μαλλιά

Έλαια για τέλειο δέρμα και υγιή μαλλιά

Οι περισσότερες από εμάς χρησιμοποιούμε κρέμες και μάσκες για να προσφέρουμε στην ...