Αρχική / Πρόσωπο / Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Soocare – Ενδελεχής καθαρισμός δοντιών με λίγα χρήματα
ηλεκτρική οδοντόβουρτσα

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Soocare – Ενδελεχής καθαρισμός δοντιών με λίγα χρήματα

Το να φροντίζεις τη στοματική σου υγεία και υγιεινή είναι κάτι που καθίσταται εύκολο με την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Soocare, η οποία απομακρύνει τους λεκέδες από την επιφάνεια των δοντιών, απομακρύνει αποτελεσματικά τη βακτηριακή πλάκα, μειώνει την ουλίτιδα και φυσικά μειώνει τις πιθανότητες για μελλοντική περιοδοντίτιδα. Είναι πρακτική και βολική στη χρήση της. Διαθέτει κομψή εμφάνιση, όπως μπορείς να διαπιστώσετε στο φωτογραφικό υλικό, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει ένα τέλειο δώρο για κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Soocare: Τα βασικά χαρακτηριστικά της

ηλεκτρική οδοντόβουρτσα

 • Είναι αδιάβροχη. Ναι, πολύ καλά ανέγνωσες! Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Soocare είναι αδιάβροχη σε όλο το σώμα της, κάτι που ΔΕΝ είθισται να συμβαίνει με άλλες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες του εμπορίου. Όλο της το «σώμα» είναι αδιάβροχο σε επίπεδο IPX
 • Μεγάλος χρόνος συντήρησης: Διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία 1.000 mAh ιόντων λιθίου, η οποία απαιτεί περίπου 16 ώρες για πλήρη φόρτιση και διαρκεί για χρήση περίπου 25 ημέρες.
 • Χρόνος φόρτισης: Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Soocare απαιτεί περίπου 16 ώρες προκειμένου να φορτίσει πλήρως και να χρησιμοποιηθεί στο μέγιστο αριθμό ημερών.
 • Μεγάλη διάρκεια χρήσης: Μπορείς να τη χρησιμοποιείς έως και περίπου 25 ημέρες (με 1 – 2 φορές ημερήσιο βούρτσισμα των δοντιών σου) εφόσον είναι πλήρως φορτισμένη.
 • Μετρημένη ηλεκτρική τάση: Καταναλώνει 110 – 240 V.
 • Προσαρμοσμένη ρύθμιση: Μπορείς να επιλέξεις τον τρόπο, την ένταση και το χρόνο βουρτσίσματος, ανάλογα με τις προσωπικές επιθυμίες σου και το τι ταιριάζει καλύτερα στα δόντια σου. Αυτό γίνεται μέσω μίας εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο που εάν θέλεις μπορείς να κατεβάσεις και είναι ένα από τα μεγάλα θετικά της.
 • Συνδεσιμότητα με Bluetooth: Επιτρέπει τη σύνδεση μέσω Bluetooth στο κινητό σου τηλέφωνο. Κατεβάζοντας τη σχετική εφαρμογή, μπορείς να ενημερώνεσαι για διάφορα χρήσιμα πράγματα, όπως είναι για παράδειγμα ο βαθμός καθαριότητας που επιτυγχάνεις κάθε φορά ανάλογα με το πώς και πόσο τη χρησιμοποιείς, το ρεύμα που καταναλώνεται, ο χρόνος κατά τον οποίο θα χρειαστεί να αλλάξεις την κεφαλή της οδοντόβουρτσας και άλλα.
 • Έξυπνη ασύρματη φόρτιση: Η βάση της εν λόγω οδοντόβουρτσας μπορεί αυτόματα να αναγνωρίσει την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, κι αυτό την καθιστά ακόμη πιο βολική στη χρήση της.
 • Πιστοποιημένη ασφάλεια: Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Soocare θεωρείται πιστοποιημένα ασφαλής από την US FDA, ενώ η συσκευασία κενού (vacuum package) καθιστά βέβαιη την παραμονή της κεφαλής της σε άρτια και καθαρή κατάσταση.
 • Ωραία εμφάνιση – κατασκευή: Όπως αναφέρθηκε και προλογικά, η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Soocare είναι όμορφα και κομψά σχεδιασμένη και κατασκευασμένη, δίνοντας έτσι μία εξίσου ωραία νότα στο μπάνιο σας ή γενικότερα στο χώρο όπου γίνεται η αποθήκευσή της.

Τι χρειάζεται για την αγορά της

Για την αγορά μίας ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας Soocare αρκεί να πατήσεις κλικ πάνω στους συνδέσμους (links) που έχουμε προσθέσει στο παρόν άρθρο μας και να προβείς στην αγορά της από το δημοφιλές, αξιόπιστο και παγκόσμιο διαδικτυακό site «gearbest». Προς το παρόν βρίσκεται σε έκπτωση στην τιμή των 39,39 ευρώ. Στην ιστοσελίδα που σου δίνουμε αναφέρονται αναλυτικά οι τρόποι με τους οποίους γίνεται η πληρωμή της. Σε κάθε περίπτωση, εμείς σου προτείνουμε την αγορά μέσω paypal (εάν διαθέτεις), διότι είναι αξιόπιστη και ό,τι κι αν συμβεί τα χρήματά σου θα είναι «προστατευμένα». Πιστεύουμε, πάντως, ότι και με τους άλλους τρόπους πληρωμής υπάρχει τέτοιο «προστατευτικό δίκτυο» γύρω από την μετακίνηση των χρημάτων, οπότε ΜΗΝ προβληματίζεσαι καθόλου για το οικονομικό!

Τι περιέχεται στη συσκευασία της

Με την αγορά της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας Soocare, θα λάβεις μία συσκευασία η οποία εμπεριέχει: την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Soocare X3 σε μαύρο χρώμα, 1 βάση φόρτισης, 1 κεφαλή από κλασική οδοντόβουρτσα ακόμη, και 2 εγχειρίδια για τη σωστή χρήση της.

*Σημειώσεις:

Να επισημάνουμε ότι θα χρειαστεί να ενώσεις τα δύο κομμάτια της οδοντρόβουρτσας προτού τη χρησιμοποιήσεις, μιας και δε θα είναι ήδη έτοιμη στη συσκευασία της. Επίσης, δε χρειάζεται να είναι συνδεδεμένη με το κινητό σου τηλέφωνο μέσω Bluetooth την ώρα που τη χρησιμοποιείς, αλλά, εάν θέλεις να πληροφορηθείς για τα δεδομένα αυτά, μπορείς να τη συνδέσεις μέσω Bluetooth με το application στο κινητό σου. 

Γιατί να αγοράσεις την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Soocare

ηλεκτρική οδοντόβουρτσα

 1. Επειδή είναι ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Καταρχάς, πρόκειται για μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, γεγονός που αυτομάτως συνεπάγεται τον ενδελεχή καθαρισμό δοντιών. Οι κλασικές χειροκίνητες οδοντόβουρτσες δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να οδηγήσουν στον τόσο καλό καθαρισμό στον οποίο οδηγούν οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, πόσο μάλλον στον καθαρισμό που έχει ως αποτέλεσμα η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Soocare η οποία έχει πολύ γρήγορη ταχύτητα.
 2. Κινείται με μεγάλη ταχύτητα. Συγκεκριμένα, δονείται 37.200 φορές το λεπτό! Κι αυτό από μόνο του συνεπάγεται ότι καθαρίζει πολύ καλύτερα τα δόντια σου.
 3. Δρα πολυποίκιλα και στοχευμένα. Απομακρύνει τους λεκέδες από τα δόντια, απομακρύνει την ήδη σχηματισμένη πλάκα και μειώνει την ήδη υπάρχουσα ουλίτιδα. Μειώνει αισθητά τις πιθανότητες εμφάνισης πλάκας και ουλίτιδας μελλοντικά, ειδικά εφόσον φροντίζεις να βουρτσίζεις τα δόντια σου και στις 3 πλευρές τους 1 με 2 φορές κάθε ημέρα.
 4. Είναι καινοτόμα – Φορτίζει ασύρματα, συνδέεται με το κινητό & επιτρέπει τον έλεγχο. Ένα από τα μεγάλα συν της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας Soocare είναι το γεγονός ότι διαθέτει ασύρματη φόρτιση, καθώς επίσης και το ότι σού δίνει τη δυνατότητα να τσεκάρεις Ο,ΤΙ χρειάζεσαι σχετικά με τον καθαρισμό των δοντιών σου μέσω του application που μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου. Ασφαλώς, δεν είναι δεσμευτικό το να το κάνεις αυτό (να κατεβάσεις δηλαδή της εφαρμογή) μιας και δεν είναι απαραίτητη ούτε προαπαιτούμενη για τη χρήση της οδοντόβουρτσας. Εντούτοις, είναι κι αυτή χρήσιμη εάν θέλεις να βάλεις ένα πρόγραμμα με τον καθαρισμό των δοντιών σου και να τα φροντίζεις σωστά.
 5. Είναι υψηλά βαθμολογημένη τόσο γενικότερα όσο και ειδικότερα ως προς το ζήτημα κόστος – ποιότητα. Φαίνεται απολύτως αιτιολογημένο το γεγονός ότι η παρούσα ηλεκτρική οδοντόβουρτσα φέρει πολύ υψηλό βαθμό και πολύ θετικά σχόλια από τόσα άτομα ανά τον κόσμο που την έχουν αγοράσει. Εκτός άλλων, όσον αφορά στον τομέα του κόστους – ποιότητας, οι αγοραστές της αναφέρουν πως διαθέτει πολύ καλή τιμή (σχεδόν 39 ευρώ) σε σχέση με τον ενδελεχή καθαρισμό δοντιών που προσφέρει αλλά και όλα τα άλλα προνόμιά της (ασύρματη φόρτιση, σύνδεση με την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό, κομψότητα και λοιπά).

Κατ’ εμάς, η αγορά της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας Soocare Χ3 μαύρου χρώματος, ΑΞΙΖΕΙ αναμφίβολα και τα χρήματά της και την αναμονή μερικών ημερών μέχρι την παραλαβή της! Εάν επιθυμείς να επιτυγχάνεις ενδελεχή καθαρισμό δοντιών στο σπίτι, να λευκάνεις τα δόντια σου, να απομακρύνεις την πλάκα και την ουλίτιδα αποτελεσματικά, κι όλα αυτά δίχως να τα τρίβεις με τις ώρες με μία χειροκίνητη οδοντόβουρτσα, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Soocare που σου παρουσιάσαμε στο παρόν άρθρο του περιοδικού μας. Τέλειος καθαρισμός δοντιών χωρίς να πονάει το χέρι σου ή να τραυματίζεις τα ούλα σου!

x

Check Also

χειμωνιάτικες μάσκες προσώπου

13 Καλύτερες χειμωνιάτικες μάσκες προσώπου

Οι καλύτερες χειμωνιάτικες μάσκες προσώπου είναι στα χέρια σας! Φρούτα και λαχανικά ...

έλαια για τέλειο δέρμα και υγιή μαλλιά

Έλαια για τέλειο δέρμα και υγιή μαλλιά

Οι περισσότερες από εμάς χρησιμοποιούμε κρέμες και μάσκες για να προσφέρουμε στην ...

γιατί ξεφλουδίζουν τα χείλη

Γιατί ξεφλουδίζουν τα χείλη – Πιθανές αιτίες και Λύσεις – Σπιτικά lip balm

Στις περισσότερες από εμάς συμβαίνει είτε λιγότερο είτε περισσότερο συχνά να ξεφλουδίζουν ...