Αρχική / Μόδα / Χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016 – Τάσεις μόδας
χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016

Χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016 – Τάσεις μόδας

Τα μαλλιά μας είναι στοιχείο της θηλυκότητάς μας και κάθε φορά οι γυναίκες θέλουμε να α διατηρούμε περιποιημένα αλλά και με χτενίσματα που θα αναδείξουν κάθε σέξι, ρομαντική, μοντέρνα αλλά και δυναμική πτυχή του εαυτού μας! Οι ειδικοί στα χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016 φαίνεται πως το γνωρίζουν πολύ καλά και μας τα προσφέρουν όλα μαζί απλόχερα. Παρακάτω θα βρείτε χτενίσματα για κάθε τύπο γυναίκας αλλά και για κάθε περίσταση. Οι πλεξούδες για ακόμα μία φορά εντυπωσιάζουν αλλά δίνεται έμφαση στα ανάλαφρα και επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα. Δεν θα μπορούσε όμως να λείπει και το αυστηρό ύφος σε κλασικές δημιουργίες αλλά στα χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016 θα τα βρούμε συνδυασμένα με μοντέρνες λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Περίτεχνα σχέδια αλλά και πιο απλά που μπορούμε εύκολα να προσαρμόσουμε στην καθημερινότητά μας και στους γρήγορους ρυθμούς της ζωής μας, μπορούμε να είμαστε περιποιημένες και εντυπωσιακές καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας! Οι τάσεις μόδας στα χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016 μας προτείνουν πολλούς και διαφορετικούς τρόπους να κερδίσουμε τις εντυπώσεις στην εμφάνισή μας αλλά και πολλά που τραβούν τα βλέμματα ιδιαίτερα στα μαλλιά μας.

1)Μικρές και λεπτές πλεξούδες

χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016

Στα χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016 μικρές και λεπτές πλεξούδες έχουν την τιμητική τους αφού δίνουν την εντύπωση πως έχουμε τοποθετήσει αξεσουάρ στα μαλλιά μας. Μπορούμε να πιάσουμε τα μαλλιά μας σε μία αυστηρή κοτσίδα ή να δημιουργήσουμε πολλά μικρά διάσπαρτα στα μαλλιά μας. μία λύση επίσης είναι η εφαρμογή πρόσθετης πλεξούδας με την οποία δημιουργούμε ένα στεφανάκι στο επάνω μέρος. Όπως φαίνεται η πλεξούδες είναι πάντα στην μόδα και πάντα θα μας δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

2)Διπλές κοτσίδες

χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016

Οι τάσεις μόδας χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016 προτείνουν κοριτσίστικο στυλ με διπλές κοτσίδες χαμηλά είτε ελεύθερες είτε σε πλεξούδα. Προσαρμόστε στο υπόλοιπο στυλ σας και φέρτε μπροστά ή αφήστε τις κοτσίδες σας να πέσουν στην πλάτη. Οι πλεξούδες στις διπλές σας κοτσίδες συστήνονται περισσότερο για πιο μακριά μαλλιά τα οποία καταλήγουν πιο κάτω από το στήθος.

3)Πολύ ψηλή ή χαμηλή αλογοουρά

χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016

Η αλογοουρά χρησιμοποιείτε από τις γυναίκες είτε για ευκολία για την ανάδειξη των χαρακτηριστικών. Η μόδα χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016 μας προσφέρει το συγκεκριμένο στυλ με κάποιες λεπτομέρειες. Διατηρήστε τα μαλλιά σας τελείως ίσια σε αλογοουρά πολύ ψηλά και καλύψτε το λαστιχάκι με μία τούφα από τα μαλλιά σας. Προσέξτε την λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά! Επίσης η χαμηλή αλογοουρά δημιουργεί ένα πιο αυστηρό και ρομαντικό στυλ. Πιασμένα χαμηλά με κορδέλα ή με ένα απλό λαστιχάκι μπορεί να συνδυαστεί άψογα ακόμα με μια πιο επίσημη εμφάνιση.

4)Επιμελώς ατημέλητα για φυσικό στυλ

χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016

Μαλλιά που πέφτουν ανάλαφρα διατηρώντας το φυσικό look παρατηρούμε στα χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016. Δεν μας προκαλεί έκπληξη αφού το φυσικό στυλ στα μαλλιά μας προσφέρει νεανικότητα και φρεσκάδα. Επιμελώς ατημέλητα μπορούν να μας χαρίσουν την όμορφη εμφάνιση που επιθυμούμε.

5)Σπαστά μαλλιά

χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016

Τα σπαστά μαλλιά με ακανόνιστους κυματισμούς αλλά και πιο προσεγμένους προσφέρουν κίνηση στα μαλλιά μας και οι τάσεις της μόδας στα χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016 φαίνεται να το υποστηρίζουν απόλυτα. Σπαστά μαλλιά που αγγίζουν από μία άποψη την δεκαετία του ’70 αλλά και πιο ανέμελα χαρίζουν ένα στυλ που όπως δείχνει θα το αγαπήσουν ιδιαίτερα οι γυναίκες.

6)Πλεξούδες σε όλο το κεφάλι

χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016

Πλεξούδες που αγκαλιάζουν το κεφάλι ξεκινώντας από μπροστά και καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος του δημιουργούν ταυτόχρονα μία σέξυ και ρομαντική εικόνα. Η μόδα προτείνει να πιάσετε όλα τα μαλλιά σας σε πολύ μικρά πλεξουδάκια ή σε δυο μεγάλα ανάλογα με το στυλ που θέλετε να δημιουργήσετε. Πολλά μικρά πλεξουδάκια συνδυάζονται άψογα με το ροκ στυλ σας ή δυο πλεξούδες για ένα πιο αριστοκρατικό και ρομαντικό στυλ.

7)Ακατάστατο σινιόν με αφέλειες

χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016

Το σινιόν το έχουμε συνηθίσει ως ένα αυστηρό χτένισμα αλλά οι τάσεις μόδας στα χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016 του προσθέτουν τις αφέλειες δίνοντας έναν πιο χαλαρό τόνο. Αυτό που προσέχαμε μέχρι τώρα ήταν να μην ξεφύγει τρίχα όταν πιάνουμε ένα σινιόν ψηλά! Τώρα όμως ήρθε η ώρα να κινηθούμε με χαλαρότητα και να αφήσουμε αφέλειες  μπροστά να πέφτουν στο πρόσωπο ή ακόμα καλύτερα πίσω ώστε να δείχνουν τα μαλλιά μας πιασμένα με ένα ανάλαφρο τρόπο. Ακόμα ένα στυλ όμως που κάνει την διαφορά θέλει τα μαλλιά μπορεί να είναι πιασμένα σε σινιόν ψηλά αλλά η άκρη προεξέχει δείχνοντας κάτι που μας ξεφεύγει μπορεί να δημιουργήσει το τέλειο.

8)Απρόσεκτα χτενίσματα

χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016

Ήρθε η ώρα να ξοδέψουμε ελάχιστο και ως και καθόλου χρόνο στον καθρέφτη για το χτένισμά μας αφού η μόδα τονίζει πως όσο πιο απρόσεκτα πιασμένα και ακατάστατα είναι, τόσο πιο μοδάτη γίνεται η εμφάνισή σας. Θα λέγαμε μια πρόταση anti-stress για τις γυναίκες που αφιερώνουν ώρες για το χτένισμά τους και πάλι δεν είναι σίγουρες για το αποτέλεσμα. Πιασμένα απρόσεκτα ψηλά, ένας ιδανικός τρόπος να συμμαζέψετε τα ατίθασα σγουρά μαλλιά σας αλλά και τούφες από μπροστά πιάνονται πίσω ανάλαφρα και χαλαρά. Ακόμη και αν τα αφήσετε κάτω να ξέρετε πως όσο πιο ακατάστατα φαίνονται τόσο περισσότερο ακολουθούν τις τάσεις μόδας στα χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016.

9)Χωρίστρα στην μέση χωρίς όγκο

χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016

Στις τάσεις μόδας στα χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016 προτείνει την βαθιά χωρίστρα στην μέση κυρίως σε ίσια μαλλιά και χωρίς όγκο. Ένα χίπικο, θα λέγαμε, νεανικό στυλ το οποίο όμως μπορεί να ταιριάξει απόλυτα με κάθε μας εμφάνιση.

10)Ασύμμετρες και κοντές φράντζες

χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016

Οι φράντζες μακριές ασύμμετρες αλλά και πολύ κοντές δείχνουν να ολοκληρώνουν ένα άψογο και μοδάτο χτένισμα. Οι τάσεις μόδας στα χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016 μας τις προτείνουν προωθώντας ένα αντισυμβατικό στυλ!

11)Χτενίσματα που ακουμπάνε στους ώμους

χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016

Μπορείτε να υιοθετήσετε ένα μακρύ καρέ που ακουμπάει στους ώμους αλλά να επιλέξετε και χτενίσματα για τα μακριά μαλλιά σας τα οποία φαίνεται να χρησιμοποιούν τους ώμους για στήριγμα. Πάντως, σύμφωνα με τους ειδικούς, δημιουργήστε χτενίσματα που θα σταματάνε στους ώμους αφού έτσι θα αναδείξετε ένα αρκετά σέξι σημείο του σώματός σας. Τέτοιου είδους χτενίσματα τραβάνε τα βλέμματα στους ώμους οι οποίοι είναι ένα κομμάτι της θηλυκότητάς μας.

12)Κοντό μαλλί με ξυράφι

χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016

Τα πολύ κοντά μαλλιά συνεχίζουν να εμφανίζονται και στα χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016 προσφέροντας ένα δυναμικό και προχωρημένο στυλ. Η λεπτομέρεια που προτείνεται είναι ολόγυρα ξυρισμένο ή μόνο δεξιά και αριστερά. Είναι ένα στυλ που θα σας χαρίσει την ροκ και πρωτοποριακή εικόνα που επιθυμείτε διατηρώντας πάντα την θηλυκότητά σας με έναν ξεχωριστό τρόπο.

13)Στριφτά χτενίσματα

χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016

Στριφτά χτενίσματα θα εντυπωσιάσουν τόσο σε μακριά αλογοουρά όσο και προσαρμοσμένα στο κεφάλι με ένα χαλαρό σινιόν στο τελείωμα ή να καταλήγουν σε πιο περίτεχνα σχέδια. Τα στριφτά χτενίσματα μπορούν να δώσουν από ένα τελείως μοντέρνο look μέχρι ένα χτένισμα μιας άλλης εποχής! Γενικά, ανήκει στα χτενίσματα που μπορούμε να τα προσαρμόσουμε όπως επιθυμούμε για να δημιουργήσουμε μία αρμονία με την υπόλοιπη εμφάνισή μας.

14)Πλεξούδες μέχρι την πλάτη

χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016 χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016 χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016

Πλεξούδες που φτάνουν στην πλάτη είτε πιάνοντας όλα τα μαλλιά σε μία σφιχτή πλεξούδα είτε πιάνοντας μόνο τα επάνω. Άλλο ένα χτένισμα που προτείνεται στα χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016 είναι πιασμένα όλα τα μαλλιά μας πιασμένα σε παραπάνω από μία πλεξούδα. Για πιο σύνθετο χτένισμα δημιουργήστε πλεξούδες στα μαλλιά σας που δείχνουν να αγκαλιάζουν τα υπόλοιπα. Πλεξούδες μακριές που αγγίζουν την πλάτη μας προσφέρουν ένα όμορφο και σικάτο αποτέλεσμα.

15)Μαλλιά πιασμένα με κολάρο στον λαιμό

χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016

Ένα από τα περίεργα χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016 που θα δούμε είναι μαλλιά πιασμένα με ένα κολάρο ή φουλάρι στο λαιμό. Από μερικές γυναίκες ίσως κάτι τέτοιο θεωρηθεί άβολο αλλά γενικότερα μπορούμε να πούμε πως είναι μία αρκετά πρωτότυπη ιδέα για ένα τελείως διαφορετικό στυλ από αυτά που γνωρίζαμε ως τώρα. Ουσιαστικά τα βλέμματα κερδίζει το κολάρο στο λαιμό αφού αυτό είναι που θα αναδείξει τα πιασμένα μαλλιά σας.

16)Ρομαντικά χτενίσματα

χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016 χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016

Ρομαντικά χτενίσματα που θέλουν τα μαλλιά μας πιασμένα δημιουργώντας περίεργα μπλεξίματα! Τα μαλλιά μας φαίνονται πλεγμένα και ιδιαίτερα εντυπωσιακά και πολλές φορές με αφέλειες που κάνουν ακόμα πιο ρομαντικό το στυλ μας. Τα ρομαντικά χτενίσματα συνήθως χαρίζουν ταυτόχρονα και ένα αριστοκρατικό ύφος.

17)Μονόπλευρα χτενίσματα

χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016

Στα χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016 δίνεται έμφαση στα χτενίσματα που θέλουν τα μαλλιά μας ριγμένα μονόπλευρα. Είτε τραβηγμένα προς την μία πλευρά με ένα πιο αυστηρό ύφος είτε αφημένα και ανάλαφρα θα δώσουν ένα μοδάτο στυλ άλλοτε καθημερινό και άλλοτε για πιο επίσημες εμφανίσεις.

18)Φυσικές μπούκλες

χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016

Οι άγριες και ατίθασες μπούκλες έχουν την τιμητική τους στα χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016. Θα μας προσφέρουν ένα παιχνίδισμα στα μαλλιά μας που κολακεύει ιδιαίτερα αλλά προσδίδει και δυναμισμό. Ανάλαφρες μπούκλες χωρίς να χρειάζεται να είναι τιθασευμένες και καλοσχηματισμένες δημιουργούν ένα υπέροχο χτένισμα ακόμα και αν τις αφήσουμε απλά κάτω.

19)Wet look

χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016

Το wet look την τάση μιας άλλης δεκαετίας που συνδύαζε θηλυκό, σέξι και μποέμικο με μεγάλη επιτυχία! Στην συνέχεια φάνηκε να μην είναι top στις προτιμήσεις των γυναικών αλλά στα χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016 επιστρέφει δυναμικά και μας προτείνει φυσικά και κάτι το διαφορετικό. Ένα ολοκληρωτικό wet look το γνωρίζουμε ήδη και μπορούμε να το υποστηρίξουμε άφοβα. Αυτή την φορά όμως προτείνεται και το wet look το οποίο μπορείτε να το ακολουθήσετε κατά το ήμισυ! Δηλαδή διατηρήστε το wet look στο επάνω μέρος αφήνοντας τα κάτω ανάλαφρα και με κίνηση. Καλό θα ήταν όμως να προσέξετε το σχήμα του προσώπου σας γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα έχετε καθόλου όγκο στο επάνω μέρος ενώ θα έχετε αρκετό προς τα κάτω. Για πολλές γυναίκες το wet look θα γίνει ένα όμορφο, σέξι και πρακτικό στυλ που θα ακολουθήσουν στα χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016.

20)Αφέλειες που χαϊδεύουν το πρόσωπο

χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016

Ακόμα και αν πιάσετε τα μαλλιά σας θέλετε την αίσθηση τους στο πρόσωπό σας; Οι αφέλειες είναι αυτό που θα διατηρήσει το ρομαντικό, σέξι, θηλυκό αλλά και πιο χαλαρό στυλ σας και θα κλέψετε τις εντυπώσεις. Οι ανάλαφρες αφέλειες που χαϊδεύουν το πρόσωπο έχουν αγαπηθεί ήδη από πολλές γυναίκες και θα τις δούμε και στα χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016! Εμπιστευτείτε τις αφέλειες είτε πιάσετε τα μαλλιά σας είτε τα αφήσετε ανέμελα κάτω. Στην δεύτερη περίπτωση αυτό που έχετε να κάνετε είναι να πάτε τα μαλλιά σας ελαφρώς προς τα πίσω ώστε να μην πέφτουν στο πρόσωπο και να αφήσετε τις αφέλειες να αναδείξουν τα στυλ και τα χαρακτηριστικά σας.

21)Τελείως ίσια

χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016

Τα τελείως ίσα μαλλιά όπως λέμε <<καρφιά>> δεν μπορούν να λείπουν από τα χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016 αφού για πολλές γυναίκες είναι το απόλυτο στυλ που συνδυάζει την θηλυκότητα με τον δυναμισμό και το μυστήριο με το σέξι! Για άλλη μια φορά φαίνεται πως οι ισιωτικές παίρνουν φωτιά για να διατηρηθούν οι άκρες τελείως ίσιες. Φυσικά όλα με μέτρο αφού προέχει να διατηρηθεί η καλή ποιότητα της τρίχας γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να αναδειχθεί ένα ωραίο χτένισμα. Οπότε οι γυναίκες που επιθυμείτε να αποκτήσετε τελείως ίσια μαλλιά στο χτένισμά σας προμηθευτείτε και τα κατάλληλα προϊόντα για την προστασία τους. Τα τελείως ίσια μαλλιά διατηρούν την κίνηση που μας αρέσει αλλά ταυτόχρονα μπορούν να χαρίσουν και ένα πιο αυστηρό ύφος.

22)Μισά πιασμένα μαλλιά

χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016

Ακόμη ένα ρομαντικό, διαχρονικό και θηλυκό χτένισμα που συναντάμε στα χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016 είναι αυτό που λέμε είναι <<μισά επάνω, μισά κάτω>>. Έτσι απομακρύνετε τα μαλλιά από το πρόσωπό σας αλλά διατηρήστε το μήκος τους. Για πολλές μπορεί να είναι ένα συνηθισμένο στυλ και καθόλου πρωτότυπο αλλά η λεπτομέρεια θα φανεί στο πώς θα διατηρήσετε τα κάτω. Μπορείτε να πιάσετε μόνο τα επάνω και να τα φέρετε προς τα πίσω αλλά να παίξετε με αυστηρά ίσια, ανάλαφρες μπούκλες αλλά και με πιο σύνθετο πιάσιμο στο επάνω μέρος. Αφήστε την φαντασία σας να παίξει τον δικό της ρόλο για μία εντυπωσιακή εμφάνιση αφού η πρωτοτυπία φαίνεται να κερδίζει στα χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016!

23)Βαθιά χωρίστρα

χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016

Η βαθιά χωρίστρα στο πλάι μπορεί να μας δημιουργήσει από μοντέρνα και ακατάστατα χτενίσματα ως και αυστηρά με τα οποία η θηλυκότητά σας μπορεί να εκτοξευθεί στα ύψη. Η βαθιά χωρίστρα δίνει την αίσθηση ενός μονόπλευρου χτενίσματος και μας δίνει αρκετές επιλογές ώστε για το πώς τελικά θα τονίσουμε την μία πλευρά αφού μπορεί να δημιουργήσει πολλά και διαφορετικά στυλ και να μας προσφέρει μία ξεχωριστή εμφάνιση.

24)Στριμμένες τούφες και αλογοουρά

χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016

Η μόδα στα χτενίσματα άνοιξη καλοκαίρι 2016 μας προτείνει και χτενίσματα που μπορούμε να τα κάνουμε ακόμη και μόνες μας δημιουργώντας ένα εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Οι στριμμένες τούφες ή μια στριφτή αλογοουρά δεν είναι απλά ένας ακόμα όμορφος χτενίσματος αλλά όπως φαίνεται δημιουργεί τύπο και κερδίζει τις εντυπώσεις! Μπορείτε να φτιάξετε πολλές στριφτές τούφες, αν επιθυμείτε ένα πιο τολμηρό χτένισμα αλλά και να πιάσετε τα μαλλιά σας σε μία αλογοουρά και να τα στρίψετε όλα μαζί. Η αλογοουρά γίνεται πιο εντυπωσιακή σε μαλλιά με αρκετό μήκος. Φυσικά έχει και αυτό την τεχνική του ώστε να διατηρηθούν στριμμένα και μάλιστα για αρκετή ώρα και να μην αρχίσουν να χαλαρώνουν.

x

Check Also

μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018

Μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 – Τάσεις της μόδας

Οι τάσεις της μόδας αναφορικά με τα γυναικεία Μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι ...

παπούτσια άνοιξη καλοκαίρι 2018

Παπούτσια Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 – Τάσεις της μόδας

Η φετινή σεζόν ήταν αναμφίβολα γεμάτη με μπόλικες ιδέες για γυναικεία παπούτσια ...

τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2018

Τσάντες Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 – Τάσεις της μόδας

Εάν είστε λάτρεις της απλότητας, τότε σίγουρα αυτή είναι η σεζόν σας! ...