Αρχική / Μόδα / Νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016 – Τάσεις μόδας
νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016 – Τάσεις μόδας

Οι τάσεις της μόδας στα νύχια άνοιξη καλοκαίρι προσφέρουν την λάμψη, την πρωτοτυπία αλλά και την ιδιαίτερη ομορφιά της απλότητας που χρειαζόμαστε. Ιδέες που θα καλύψουν και τις πιο απαιτητικές γυναίκες με περίτεχνα σχέδια, έντονα χρώματα και συνδυασμούς πέρα από κάθε φαντασία! Τα νύχια μας είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία που αναδεικνύουν το σύνολο μιας γυναίκας. Ασχολούμαστε με την περιποίησή τους και πολλές από εμάς λατρεύουμε να παίζουμε με χρώματα και σχέδια που μας φτιάχνουν την διάθεση. Τα χέρια μας δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα στην καθημερινότητά μας και σε τέτοιο βαθμό όπως και το πρόσωπο. Έτσι φροντίζουμε άλλες φορές να προκαλούμε με το στυλ τους και άλλες φορές να μας χαρίζουν αυτό που ονομάζεται <<απόλυτη κομψότητα>>. Σχέδια, χρώματα και στυλ που έρχονται για να απελευθερώσουν την θηλυκότητάς σας και να φαίνεστε πάντα λαμπερές και κομψές. Όλες μπορούμε να ακολουθήσουμε τις τάσεις μόδας στα νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016 αφού καλύπτει όλα τα γούστα, σε οποιαδήποτε εμφάνισή μας αλλά και προτείνει φρέσκες ιδέες που θα μας κάνουν να πειραματιστούμε.

νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Στα νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016 θα συναντήσουμε φλογερά κόκκινα, το τελείως σκούρο χρώμα αλλά και απαλά χρώματα για πιο μετρημένες και καθημερινές εμφανίσεις. Επίσης τα πρωτότυπα σχέδια και οι συνδυασμοί χρωμάτων είναι αυτά που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! Μικρές παραλλαγές σε κλασικά σχέδια όπως είναι το γαλλικό θα δώσουν ένα ξεχωριστό στυλ και θα μας θυμίσει πως το κλασικό είναι και διαχρονικό. Η τάση να εφαρμόζουμε παραπάνω από δυο χρώματα στα νύχια μας θα μας δημιουργήσει μια παιχνιδιάρικη και ευχάριστη διάθεση. Το ασημί και το χρυσό κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους χαρίζοντάς μας ένα λαμπερό και σικάτο αποτέλεσμα, ενώ τα γκλίτερ συνθέτουν μια εικόνα πολυτέλειας στα νύχια μας. Οι ειδικοί στο είδος μας προτείνουν να συνδυάσουμε τα χρώματα στα νύχια μας με το μακιγιάζ για μια πιο αρμονική και ολοκληρωμένη εικόνα. Συνδυάστε το χρώμα των νυχιών σας με το κραγιόν, τις σκιές ή ακόμη και με το χρώμα του eyeliner για να κερδίσετε τις εντυπώσεις! Δείτε παρακάτω απολαυστικές προτάσεις για να δημιουργήσετε εντυπωσιακό στυλ στα νύχια σας για κάθε περίσταση και συνδυάστε τα με την προσωπικότητά σας. Ταιριάξτε τα νύχια σας γενικότερα με την διάθεσή σας, τον χαρακτήρα σας αλλά και την εικόνα που επιθυμείτε να έχετε σε κάθε περίπτωση για ένα άψογο αποτέλεσμα!

1)Πρωτότυπο γαλλικό μανικιούρ

νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Το γαλλικό μανικιούρ πάντα φαινόταν αρκετά κομψό τονίζοντας ιδιαίτερα την θηλυκότητά μας. Η μόδα όμως έχει εξελίξει όπως φαίνεται το συγκεκριμένο στυλ και δίνει έντονο χρώμα στις άκρες των νυχιών. Το γαλλικό που συναντάμε στα νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016 δεν κάνει την διαφορά μόνο ως προς το χρώμα αλλά και ως προς το σχέδιο. Αλλάζει την καμπυλωτή γραμμή που γνωρίζαμε μέχρι τώρα σε ευθεία γραμμή με μία πιο μοντέρνα διάθεση! Το γαλλικό ήταν και θα είναι πάντα η λύση όταν αναζητούμε ένα σίγουρο και όμορφο αποτέλεσμα που ταιριάζει με όλα!

2)Συνδυασμός νύχια – μακιγιάζ

νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Η νέα τάση της μόδας μας παροτρύνει να συνδυάσουμε τα νύχια με το μακιγιάζ μας. Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό σύνολο εφαρμόζοντας τα ίδια χρώματα στα νύχια και στο μακιγιάζ! Πολλές φορές τα χέρια μας κινούνται κοντά στο πρόσωπό μας οπότε με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποκτήσετε μία αρμονία στο σύνολο. Με χρώματα της επιλογής σας πρωτοτυπήστε με έναν συνδυασμό που τελικά θα σας ικανοποιήσει απόλυτα δημιουργώντας μια άψογη εικόνα. Τα χρώματα και οι συνδυασμοί αυτών παίζουν μεγάλο ρόλο στην εμφάνισή μας.

3)Αστραφτερά νύχια και ανάλογη σκιά

νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Τοποθετήστε γκλίτερ και έντονα χρώματα στα νύχια σας  και ταιριάξτε τα με τα γκλίτερ και τα χρώματα στα μάτια σας, έτσι κι αλλιώς οι τάσεις μόδας στο μακιγιάζ άνοιξη καλοκαίρι 2016 τοποθετεί τα γκλίτερ στην πρώτη γραμμή! Για ένα ολοκληρωτικά αστραφτερό αποτέλεσμα συνδυάστε τα νύχια με το μακιγιάζ στο πρόσωπό σας γενικότερα και εντυπωσιάστε με την αρμονία που δημιουργούν στο στυλ σας. Εκτός από τα μονόχρωμα γκλίτερ τολμήστε και πολύχρωμα για να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο και νεανικό στυλ που αγγίζει την υπερβολή αλλά δεν παύει να εντυπωσιάζει.

4)Έντονες αντιθέσεις

νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την πρωτοποριακή μόδα στα νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016 οι έντονες αντιθέσεις οι οποίες δημιουργούν μια πιο νεανική εικόνα αλλά και ξεφεύγει τελείως από τα μονόχρωμα νύχια που έχουμε συνηθίσει. Οι έντονες αντιθέσεις θα δώσουν μία διαφορετική και ευχάριστη νότα και το παιχνίδι με τα χρώματα θα δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Φροντίστε το χρώμα του σχεδίου να έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το χρώμα στην βάση.

5)Νύχια ουράνιο τόξο

νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Εκμεταλλευτείτε τα όμορφα χρώματα τα ουράνιου τόξου και χρησιμοποιήστε τα στα νύχια σας δημιουργώντας μία πανδαισία πρωτότυπη για ένα ρομαντικό, νεανικό και φυσικά παιχνιδιάρικο στυλ! Τα χρώματα του ουράνιου τόξου φωτίζουν ιδιαίτερα την εμφάνισή μας και προτείνονται από την μόδα τόσο στα νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016 όσο και στο μακιγιάζ άνοιξη καλοκαίρι 2016! Αν επιθυμείτε ένα τελείως νεανικό και ιδιαίτερα μοντέρνο σύνολο για πιο εκκεντρικές εμφανίσεις  δημιουργήστε το ουράνιο τόξο στα νύχια αλλά και στα μάτια!

6)Νύχια ριγέ

νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Οι ρίγες στα νύχια φαίνεται πως δημιουργούν ένα αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να ικανοποιήσει τόσο τις γυναίκες με πιο κλασικό στυλ όσο και τις πιο εκκεντρικές. Το σίγουρο είναι πως δίνει μια ξεχωριστή πινελιά στο στυλ μας χωρίς να χρησιμοποιεί την υπερβολή. Όπως φαίνεται τα ριγέ νύχια ήρθαν για να μείνουν και θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα αφού ανάλογα με τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσουμε διαφοροποιείται το αποτέλεσμα. Ένα σχέδιο στα νύχια για όλες τις ώρες και για όλους τους τύπους γυναικών.

7)Ασημί λεπτομέρειες στα νύχια

νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Οι τάσεις μόδας στα νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016 μας προσφέρουν τις ασημί λεπτομέρειες θυμίζοντας πως μία μικρή λεπτομέρεια είναι αυτή που πάντα κάνει την διαφορά στο αποτέλεσμα. Οι ασημί λεπτομέρειες χαρίζουν ένα κομψό στυλ στα νύχια μας και μία λάμψη που κερδίζει τις εντυπώσεις κάθε στιγμή. Ανάλογα με τα χρώματα που θα το συνδυάσετε μπορείτε να κάνετε το στυλ των νυχιών σας νεανικό ή πιο σοβαρό για μία επίσημη εμφάνιση. Όπως και να ‘χει οι ασημί λεπτομέρειες στα νύχια εμφανίζονται με τέτοιον τρόπο ώστε να δημιουργήσουν  και ένα καθημερινό στυλ.

8)Ουδέτερα απαλά χρώματα

νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Στις τάσεις της μόδας νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016 συναντάμε τα ουδέτερα και απαλά χρώματα τα οποία είναι κατάλληλα για γυναίκες που διατηρούν τα νύχια τους πιο κοντά. Χρώματα θηλυκά που προσδίδουν κομψότητα και για γυναίκες που θέλουν να φαίνονται τα νύχια τους περιποιημένα δίνοντας μια πολύ όμορφη εικόνα στα χέρια! Τα ουδέτερα και απαλά χρώματα ταιριάζουν με οποιαδήποτε εμφάνισή σας και δημιουργούν μια σιγουριά ως προς το αποτέλεσμα.

9)Νύχια χρυσά και γκλίτερ

νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Το χρυσό και τα γκλίτερ φέρνουν την λάμψη και την πολυτέλεια στα νύχια σας χαρίζοντας μία εντυπωσιακή και θηλυκή εικόνα. Στα νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016 προσφέρουν στις γυναίκες αριστοκρατικό στυλ και μοναδικές εμφανίσεις. Παρατηρούμε πως το χρυσό και τα γκλίτερ εκτός από το μακιγιάζ άνοιξη καλοκαίρι 2016 εφαρμόζονται με μεγάλη επιτυχία και στα νύχια έτσι ώστε να μας δώσουν το αστραφτερό αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

10)Μεταλιζέ νύχια

νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Τα μεταλιζέ νύχια δίνουν ένα πιο μοντέρνο ύφος στο στυλ μας τόσο στα μονόχρωμα νύχια όσο και σε συνδυασμό περισσότερων χρωμάτων. Τολμήστε παραπάνω από ένα μεταλιζέ χρώματα στα νύχια σας και το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει. Το μεταλιζέ χρώμα χαρίζει μία ιδιαίτερη λάμψη αλλά χωρίς την υπερβολή του γκλίτερ. Έτσι λοιπόν αν επιθυμείτε ένα πιο μετρημένο αλλά εξίσου λαμπερό στυλ, επιλέξτε τα μεταλιζέ χρώματα που προτείνουν οι τάσεις της μόδας στα νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016.

11)Το κίτρινο στα νύχια

νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Το κίτρινο κυριαρχεί στην μόδα του 2016 οπότε εφαρμόστε το και στα νύχια σας δημιουργώντας ένα μοδάτο και φωτεινό στυλ. Νεανικό και δυνατό χρώμα συνδυάζετε εύκολα με οποιαδήποτε εμφάνισή σας αρκεί να παίξετε με τους διάφορους τόνους του κίτρινου. Θεωρείται ένα χρώμα ρομαντικό με όχι και τόσο ιδιαίτερη ένταση αλλά μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με τα χρώματα που θα επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε γενικότερα στην εμφάνισή μας.

12)Μπλε μανικιούρ

νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Όπως το κίτρινο έτσι και το μπλε φαίνεται πως αντιπροσωπεύει μια μοδάτη εικόνα! Τα νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016 χρησιμοποιούν το μπλε τόσο ως βάση όσο και στις λεπτομέρειες. Δοκιμάστε διάφορες αποχρώσεις του μπλε και θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα. Δημιουργεί ένα ξεχωριστό στυλ στα νύχια μας και μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο σε καθημερινές εμφανίσεις όσο και σε πιο επίσημες. Συνδυάστε το μπλε με ασημί λεπτομέρειες και απολαύστε εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

13)Ματ χρωματισμοί

νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Τους ματ χρωματισμούς τους προτιμούν αρκετές γυναίκες και στις τάσεις μόδας στα νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016 συστήνονται ανεπιφύλακτα και έρχονται σε κλασικά χρώματα αλλά και σε πιο ιδιαίτερα με μια πιο ανατρεπτική διάθεση. Αν μέχρι τώρα πιστεύατε πως τα γυαλιστερά νύχια είναι αυτά που κλέβουν την παράσταση, οι τάσεις μόδας στα νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016 θα σας αλλάξουν τα δεδομένα. Με ένα περίεργο τρόπο οι ματ χρωματισμοί κερδίζουν τις γυναίκες χωρίς να χρειάζεται τίποτα επιπλέον από ένα απλό πέρασμα στα νύχια!

14)Γραμμή στην ρίζα του νυχιού

νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Μία απλή λεπτή γραμμή στην ρίζα του νυχιού αρκεί για να δημιουργήσουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα, λιτό αλλά εντυπωσιακό μέσα στην απλότητά του. Λεπτή γραμμή με χρυσό ή ασημί για πιο καλή εμφάνιση αλλά και γραμμή με το κλασικό μαύρο ή με χρώματα που σας αρέσουν για όλη μέρα. Ένα σχέδιο που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε γυναίκα για μία διαφορετική πινελιά στα νύχια.

15)Κόκκινα νύχια

νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Το απόλυτα θηλυκό και σέξι κόκκινο δεν θα μπορούσε να λείπει από την μόδα στα νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016. Συνεχίστε να απολαμβάνετε το στυλ που σας χαρίζουν τα κόκκινα νύχια και παραμείνετε στην μόδα ακόμα μία χρονιά. Πώς θα μπορούσε το χρώμα του πάθους και της έντασης να λείψει από την μόδα άνοιξη καλοκαίρι 2016 αφού φαίνεται πως  τονίζει στοιχεία της γυναικείας μας φύσης που θέλουμε να προβάλλουμε όπως αισθησιασμός, μυστήριο και θηλυκότητα! Φλογερά κόκκινα αλλά και οι υπόλοιπες αποχρώσεις του δημιουργούν ένα αποτέλεσμα άκρως μαγευτικό!

16)Εντυπωσιακές πινελιές

νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Κάντε τα νύχια σας να μοιάζουν με καμβά ενός πρωτοποριακού ζωγράφου! Ένα πιο έντονο χρώμα από την βάση μοιάζει να έχει χυθεί επάνω στα νύχια μας. εντυπωσιακές πινελιές που θα λατρέψετε με το πρωτότυπο στυλ που χαρίζουν στα νύχια κερδίζοντας τον θαυμασμό! Τολμήστε έντονες αντιθέσεις στα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε ή πιο απαλούς συνδυασμούς. Η μόδα συστήνει και τα δυο ανάλογα την διάθεσή μας.

17)Μινιμαλιστική τάση στα νύχια

νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Πρωτότυπη και με μία καλλιτεχνική άποψη η μόδα φέρνει την μινιμαλιστική τάση στα νύχια. Μία μικρή πινελιά από χρώμα αρκεί για να δημιουργήσουμε μία διαφορετική εικόνα. Συνδυάστε ένα απαλό χρώμα η απλά μία διάφανη βάση προσθέτοντας μία μικρή και διακριτική πινελιά από χρώμα. Μία ξεχωριστή τάση που έρχεται να ταράξει τα νερά σε ότι θεωρούσαμε εντυπωσιακό μέχρι τώρα.

18)Το καρό στα νύχια

νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Οι τάσεις μόδας στα νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016 προτείνουν το καρό στα νύχια σε τολμηρούς συνδυασμούς αλλά και στην κλασική σκακιέρα με μαύρο – άσπρο. Δημιουργήστε έντονες αντιθέσεις ή κινηθείτε σε πιο κλασικούς συνδυασμούς δυο χρωμάτων και με σχέδιο το καρό τραβήξτε τα βλέμματα στα χέρια σας. Το καρό επανήλθε δυναμικά και όπως φαίνεται για να μείνει!

19)Νύχια με καλλιτεχνική άποψη

νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Ένα καλλιτεχνικό οίστρος αποτυπωμένος επάνω στα νύχια μας υποστηρίζουν οι τάσεις της μόδας για τα νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016! Για γυναίκες που θέλουν να παρουσιάσουν το βάψιμο το νυχιών ως τέχνη θα ακολουθήσουν μοντέρνα σχέδια με χρώματα που προσφέρουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Νύχια με καλλιτεχνική άποψη μπορούν να τονίσουν το στυλ κάθε γυναίκας και να τραβήξουν την προσοχή. Ελκυστικά και ιδιαίτερα σχέδια τα οποία ξυπνούν την καλλιτεχνική μας φύση και ταλαντεύονται μεταξύ κλασικού και μοντέρνου ύφους!

20)Ανάγλυφα νύχια

νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Για γυναίκες που παρά της προτάσεις που μας παρουσιάζει η μόδα κάθε χρόνο συνεχίζουν να ψάχνουν αυτό το κάτι διαφορετικό, η μόδα στα νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016 φέρνει τα ανάγλυφα νύχια στο προσκήνιο! Ανάγλυφα σχέδια για απαιτητικές που λατρεύουν την πρωτοτυπία. Ανάγλυφα μονόχρωμα αλλά και με δυο χρώματα για πιο ελκυστικό αποτέλεσμα μας κάνουν να πιστεύουμε πως η μόδα πάντα θα έχει για εμάς κάτι που δεν μας είχε περάσει από το μυαλό.

21)Σκούρα νύχια

νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Το μακιγιάζ άνοιξη καλοκαίρι 2016 προτείνει το vampy look στα χείλη και τα νύχια ακολουθούν. Η μόδα στα νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2016 μας δείχνει πως τα σκούρα νύχια δεν προσφέρουν απλά ένα χρώμα αλλά ένα δυναμικό, σέξι και τολμηρό στυλ! Αν και θεωρούμε πως το σκούρο χρώμα δείχνει τα νύχια μας πιο κοντά ωστόσο θα δούμε πως δίνει απλά διαφορετικό στυλ στα κοντά νύχια και διαφορετικό στα μακριά. Πάντα τραβάει την προσοχή, αλλά στα κοντά νύχια προσφέρει ένα πιο ροκ στυλ ενώ στα μακριά τονίζει την άγρια πλευρά της θηλυκότητάς μας!

x

Check Also

μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018

Μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 – Τάσεις της μόδας

Οι τάσεις της μόδας αναφορικά με τα γυναικεία Μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι ...

παπούτσια άνοιξη καλοκαίρι 2018

Παπούτσια Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 – Τάσεις της μόδας

Η φετινή σεζόν ήταν αναμφίβολα γεμάτη με μπόλικες ιδέες για γυναικεία παπούτσια ...

τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2018

Τσάντες Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 – Τάσεις της μόδας

Εάν είστε λάτρεις της απλότητας, τότε σίγουρα αυτή είναι η σεζόν σας! ...