Αρχική / Μόδα / Μαγιό Καλοκαίρι 2017 – Τάσεις της μόδας
μαγιό καλοκαίρι 2017

Μαγιό Καλοκαίρι 2017 – Τάσεις της μόδας

Τι μπορεί να μας κάνει πιο χαρούμενες από τον προγραμματισμό των φετινών καλοκαιρινών διακοπών μας; Ίσως και τίποτα! Η προετοιμασία των αποσκευών μας, όσο κουραστική κι αν ενδεχομένως είναι, αποτελεί αναμφίβολα μία διαδικασία ευχάριστη διότι προμηνύει την για κάποιες ημέρες χαλάρωσή μας. Τι θα συμπεριλάβετε, όμως, στη βαλίτσα σας σε σχέση με τα καλοκαιρινά σας ρούχα; Και, κυρίως, τι μαγιό να φορέσετε φέτος έτσι ώστε να είστε σύμφωνες με τις επικρατούσες τάσεις της μόδας στα μαγιό καλοκαίρι 2017; Ένα κομμάτι από τα παρακάτω σίγουρα!

Μαγιό Καλοκαίρι 2017 – Τάσεις της μόδας

Μαγιό με φούντες

μαγιό με φούντες μαγιό καλοκαίρι 2017

Μία κορυφαία από τις τάσεις της μόδας στα Μαγιό Καλοκαίρι 2017 είναι αυτή ακριβώς. Οι φούντες στα μαγιό εμφανίστηκαν στις πασαρέλες κυρίως στα μπικίνι και έκαναν θραύση! Μάλιστα, είδαμε φουντίτσες τόσο στο επάνω μέρος του μαγιό όσο και στο κάτω, όπως μπορείτε κι εσείς να δείτε στις σχετικές εικόνες.

Τα μαγιό με τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες προσδίδουν ένα διαφορετικό στυλ, ίσως κάπως boho, στις γυναίκες που το φορούν. Ταιριάζει απίστευτα σε πολύ νεαρές κοπέλες αλλά και σε μεγαλύτερες ηλικιακά. Αξίζει να προσθέσουμε πως μαγιό μπικίνι ή ακόμα και ολόσωμα τα οποία έχουν στοιχεία όπως οι φούντες αυτές στο επάνω μέρος τους, κάνουν το στήθος να φαίνεται πιο πλούσιο, με αποτέλεσμα να συνίστανται ανεπιφύλακτα και να προτιμώνται από κοπέλες και γυναίκες με μικρότερο στήθος.

Total crop top

total crop top μαγιό καλοκαίρι 2017

Εδώ και μερικές σεζόν, τα crop top βρίσκονται στην κορυφή της μόδας όσον αφορά στα γυναικεία ρούχα. Εμπνευσμένοι από εκεί, σχεδιαστές, σχεδιάστριες και οίκοι μόδας ανά τον κόσμο, όπως οι τρεις επιλεχθέντες στις φωτογραφίες με τα μοντέλα, δε δίστασαν να περάσουν την τάση αυτή και στα μαγιό.

Είτε είστε «προικισμένες» είτε όχι, ένα μαγιό σε δύο μέρη όπου το πάνω τμήμα του είναι ένα ολοκληρωμένο crop top συνιστά μία εξαιρετική ιδέα, μία διαφορετική εικόνα μαγιό, που ασφαλώς θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Το γεγονός ότι καλύπτει μεγαλύτερο μέρος του πάνω μέρους του σώματός σας, σε σύγκριση με ένα απλό τριγωνικό μπικίνι για παράδειγμα, είναι ένα επιπλέον από τα θετικά γνωρίσματα του εν λόγω τύπου μαγιό, ένας επιπλέον λόγος ένταξής του στη λίστα με τις τάσεις της μόδας στα Μαγιό Καλοκαίρι 2017.

Απόλυτη ομορφιά

Απόλυτη ομορφιά μαγιό καλοκαίρι 2017

Σχέδια γεμάτα στυλ, κομψότητα και θηλυκότητα δεν απουσίασαν φυσικά από τα περασμένα runways κι άρα από τις βασικές τάσεις της μόδας στα Μαγιό για τη σεζόν Καλοκαίρι 2017. Τα βαθιά cutouts ( = εγκοπές) στα πόδια σε συνδυασμό με μοτίβα εντελώς διαφανή, ημιδιαφανή ή / και opaque ( = αδιαφανή) είναι ό,τι πιο chic και sexy για μία γυναίκα που θέλει να αναδείξει τη θηλυκότητα και το προσεγμένο στυλ της και στην παραλία.

Συνεχόμενες ή κυψελωτές διαφάνειες συναντήσαμε τόσο σε ολόσωμα μαγιό όσο και σε εκείνα που απαρτίζονται από δύο κομμάτια, πόσο μάλλον σε αυτά με το total crop top από πάνω. Οι σχεδιαστές φαίνεται πως προτίμησαν τέτοιου τύπου μαγιό σε αρκετά safe επιλογές χρωμάτων, όπως το λευκό και το μαύρο που βλέπετε στις τρεις φωτογραφίες.

Ολόσωμα μαγιό με cutouts στα πλαϊνά

μαγιό με cutouts στα πλαϊνά μαγιό καλοκαίρι 2017

Οι εγκοπές στην περιοχή των πλευρών βρίσκονται τον τελευταίο καιρό στην κορυφή των τάσεων της μόδας όσον αφορά στα γυναικεία μπλουζάκια αλλά και φορέματα. Για ακόμη μία φορά, η τάση αυτή εισχωρεί και στα μαγιό, καθιστώντας τα ολόσωμα μαγιό με cutouts στα πλαϊνά τους ως μία από τις πιο βασικές τάσεις της μόδας για τα Μαγιό Καλοκαίρι 2017.

Επειδή το φωτογραφικό υλικό που συμπεριλαμβάνουμε είναι αντλημένο ακριβώς μέσα από τις προηγηθείσες πασαρέλες στα διάφορα fashion weeks παγκοσμίως, είναι προφανές ότι τα μαγιό παρουσιάζονται και «δειγματίζονται» από πολύ λεπτά και καλλίγραμμα κορίτσια. Αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι μαγιό όπως το συγκεκριμένο δεν ταιριάζουν πολύ όμορφα σε γυναίκες πιο τροφαντές, πιο γεμάτες, με όμορφες καμπύλες ή και με περιττά παχάκια στο σώμα τους.

Δετά γύρω από το στήθος

Δετά γύρω από το στήθος μαγιό καλοκαίρι 2017

Κορυφαία, κορυφαία, κορυφαία τάση της μόδας στα Μαγιό Καλοκαίρι 2017 είναι τα μαγιό που δένουν γύρω από το στήθος με τρόπο όπως αυτόν που μπορείτε να δείτε στις επιλεχθείσες φωτογραφίες. Εκτός από μοντέρνα, τα μαγιό αυτά βοηθούν το στήθος στο να φαίνεται πιο όμορφο, πιο πλούσιο και πιο στητό, ανεξάρτητα από το μέγεθός του.

Μαγιό που δένουν γύρω από την περιοχή του στήθους και της πλάτης κατ’ αυτόν τον τρόπο μπορούν να συνδυαστούν με απλά κλασικά μπικίνι – που είτε έχουν ψιλά κορδόνια στο πλάι για να δένονται είτε όχι –, με διπλό μπικίνι από κάτω ώστε να φαίνεται η διχρωμία, ακόμη και με ψηλόμεσο κάτω μέρος μπικινιού.

Ολόσωμα με βαθύ κόψιμο

Ολόσωμα με βαθύ κόψιμο μαγιό καλοκαίρι 2017

Θυμάστε τα μπλουζάκια και τα φορέματα που ήταν και φέτος όλη τη χρονιά στη μόδα, που ταιριάζουν σε γυναίκες που έχουν ελάχιστο έως και πολύ στήθος, που σχηματίζουν ένα πολύ βαθύ V; Ε, αυτά βρίσκονται και στη λίστα με τις τάσεις της μόδας στα μαγιό για τη φετινή σεζόν.

Ίσως να μην είναι ό,τι πιο βολικό και άνετο υπάρχει σε γυναικείο μαγιό για κολύμβηση μέσα στη θάλασσα ή την πισίνα, εντούτοις είναι μεν ολόσωμο που σημαίνει ότι μπορεί να κρύψει περιττά παχάκια ή ατέλειες του σώματος αλλά και να αναδείξει ένα καλλίγραμμο σώμα, ενώ παράλληλα προσδίδει μία πολύ σέξι, θηλυκή και κομψή γεύση στη γυναίκα που το επιλέγει.

Bikini με κορδόνια

Bikini με κορδόνια μαγιό καλοκαίρι 2017

Τα κλασικά μπικίνι μαγιό που όλες γνωρίζουμε και κατά πάσα πιθανότητα διαθέτουμε στην ντουλάπα μας συνεχίζουν να βρίσκονται μέσα στις τάσεις της μόδας στα μαγιό και για το 2017.  Πρόκειται για μαγιό που δεν καλύπτουν ευρείες περιοχές του γυναικείου κορμιού και δένουν τόσο στο επάνω όσο και στο κάτω μέρος τους με λεπτά κορδόνια. Κλασικά, sexy… κι όπως αντέξει!

Bikini με… πολλά κορδόνια

Bikini με... πολλά κορδόνια μαγιό καλοκαίρι 2017

Αχ, αυτά τα μαγιό που έχουν έρθει στη μόδα εδώ και περίπου δύο εαρινές σεζόν είναι καταπληκτικά! Τονίζουν τη θηλυκότητα, είναι ιδιαίτερα, κάνουν ένα γυναικείο κορμί ακόμη πιο σαγηνευτικό, δίνουν ένα διαφορετικό και όμορφο στυλ. Δε γινόταν, συνεπώς, να παραλείπονται από τις τάσεις της μόδας στα Μαγιό Καλοκαίρι 2017, μιας και για τους παραπάνω και άλλους τόσους λόγους πλήθος γυναικών τόσο στη χώρα μας όσο και σε ευρύτερο πεδίο τα επιλέγει κατά κόρον. Βλέποντας τις εικόνες, μπορείτε να πειστείτε για το πόσο όμορφα και ξεχωριστά είναι αυτά τα μπικίνι μαγιό και, αν δεν έχετε ήδη κάποιο στην γκαρνταρόμπα σας, να το προμηθευτείτε άμεσα!

Ψηλόμεσα

Ψηλόμεσα μαγιό καλοκαίρι 2017

Εντάξει, αυτή δεν είναι μία νέα τάση· εδώ και λίγα χρόνια που τα ψηλόμεσα ρούχα επανήλθαν τόσο δυναμικά – κυριαρχικά θα λέγαμε – στα γυναικεία ρούχα, πολύ γρήγορα πέρασαν και στο χώρο των μαγιό, απολύτως δικαιολογημένα και εύστοχα. Έτσι, ανάμεσα στα υπόλοιπα, τα ψηλόμεσα είναι μία από τις top τάσεις της μόδας στα Μαγιό Καλοκαίρι 2017, που όλες χρειάζεται τουλάχιστον να δοκιμάσουμε.

Είναι μαγιό που συνδυάζουν κομψότητα και θηλυκότητα με μία σέξι διάθεση η οποία κρύβεται πίσω από το συγκριτικά μεγαλύτερο τμήμα μαγιό. Αν έχετε κάτι από τα παρακάτω, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε (αν όχι να αγοράσετε σήμερα κιόλας!) ένα μαγιό σε δύο τμήματα, εκ των οποίων το κάτω να είναι ψηλόμεσο: α) όμορφη, δεμένη, λεπτή μέση, β) όμορφο μπούστο (είτε πλούσιο είτε όχι), γ) επίπεδο στομάχι (αναφερόμαστε στην περιοχή κάτω από το στήθος), δ) καμπύλες κάτω από τη μέση και το στομάχι σας.

Animal Prints

animal prints μαγιό καλοκαίρι 2017

Για όσες από εσάς θέλετε να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στην παραλία και γενικώς προτιμάτε το animal print, οι τάσεις της μόδας για τα Μαγιό Καλοκαίρι 2017 δε σας έχουν ξεχάσει!

Σε οποιοδήποτε τύπο μαγιό, από bikini έως ολόσωμα, τα animal prints παρουσιάστηκαν αρκετά στις πασαρέλες που διεκπεραιώθηκαν. Αποτελούν μία εξαιρετική ιδέα για επιλογή μαγιό από γυναίκες δυναμικές, τολμηρές, που τέτοια μοτίβα τους αρέσουν πάρα πολύ στα ενδύματα και θέλουν να «μεταφέρουν» και στην παραλία!

Αυτές ήταν οι βασικότερες από τις τάσεις της μόδας αναφορικά με τα γυναικεία Μαγιό Καλοκαίρι 2017. Ποια από αυτά σας άρεσαν και ποια όχι; Θα δοκιμάσετε κάποιο παρόμοιο κομμάτι; Μήπως ήδη διαθέτετε ένα ή και περισσότερα;

x

Check Also

Νύχια Φθινόπωρο – Χειμώνας 2018

Νύχια Φθινόπωρο – Χειμώνας 2018 – Τάσεις της μόδας

Φέτος το καλοκαίρι είχαμε μπόλικες κι ενδιαφέρουσες τάσεις της μόδας στα γυναικεία ...

Χρώματα Φθινόπωρο – Χειμώνας 2018

Χρώματα Φθινόπωρο – Χειμώνας 2018 – Τάσεις της μόδας

Και ναι, όλες οι τάσεις της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο – ...

τέλειο ντύσιμο για κάθε σωματότυπο

Τέλειο ντύσιμο για κάθε σωματότυπο, για κάθε περίσταση, για κάθε χρώμα μαλλιών

Έχεις μερικά ή μπόλικα παραπανίσια κιλά και θέλεις να κρύβεις με το ...