Αρχική / Μόδα / Ιδέες ρούχων για ντύσιμο που μαγνητίζει
ιδέες ρούχων

Ιδέες ρούχων για ντύσιμο που μαγνητίζει

Το ντύσιμο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην εμφάνιση της γυναίκας. Τα κατάλληλα ρούχα μπορούν να τονίσουν τα πλεονεκτήματα που έχει η κάθε γυναίκα και να αποκρύψουν τις ατέλειες. Με ένα κατάλληλο φόρεμα μια γυναίκα μπορεί να γίνει ακαταμάχητη. Οι περισσότερες γυναίκες το ξέρουν πολύ καλά αυτό. Για αυτό άλλωστε και η μόδα αποτελεί ολόκληρη βιομηχανία όσον αφορά το ντύσιμο. Σε προηγούμενο άρθρο του ηλεκτρονικού περιοδικού Δυναμική Γυναίκα παρουσιάσαμε ορισμένες ιδέες για ρούχα για μια καταπληκτική εμφάνιση ενώ σε άλλο άρθρο μιλήσαμε για ρούχα που διεγείρουν τη φαντασία των αντρών. Στο άρθρο αυτό παρουσιάζουμε ορισμένες πολύ καλές ιδέες για ρούχα για ένα ντύσιμο που κυριολεκτικά θα μαγνητίσει και τον πιο “δύσκολο” αρσενικό.

Ιδέες ρούχων

Δερμάτινη φούστα

Τα δερμάτινα είναι στη μόδα τα τελευταία χρόνια και όπως φαίνεται καλά κρατούν. Οι δερμάτινες φούστες προσδίδουν στη γυναίκα περισσότερο κύρος ενώ παράλληλα διατηρούν την έντονη θηλυκότητα που προσδίδει μια απλή φούστα. Μια με δύο δερμάτινες φούστες θα πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη ντουλάπα της για …. “ώρα ανάγκης”. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μια συνηθισμένη αλλά πολύ καλή μαύρη δερμάτινη φούστα καθώς και ορισμένες στο ντύσιμο για το πώς μπορείτε να τη συνδυάσετε.

One shoulder φορέματα

Σε προηγούμενο άρθρο του περιοδικού μας με τίτλο “Καταπληκτικά φορέματα One Shoulder για όλα τα γούστα” μιλήσαμε για αυτού του τύπου τα φορέματα τα οποία είναι αρκετά εντυπωσιακά, ξεφεύγουν από το συνηθισμένο στιλ και σίγουρα μαγνητίζουν τα βλέμματα. Οι γυναίκες που επιλέγουν τέτοια φορέματα μπορούν να κάνουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση σε μια δεξίωση, σε έναν γάμο ή σε οποιοδήποτε κοινωνικό γεγονός σκοπεύουν να παρουσιαστούν και για αυτό το λόγο καλά είναι να έχουν ένα τέτοιο φόρεμα στη ντουλάπα τους. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ένα καταπληκτικό one shoulder φόρεμα σε αποχρώσεις της ζέβρας που κυριολεκτικά εντυπωσιάζει (έτσι για να πάρετε μια γεύση για το τι μπορεί να κάνει ένα τέτοιο στιλ ντυσίματος).

Φορέματα strapless

Τα στράπλες φορέματα αναδεικνύουν τη γυναικεία πλάτη ενώ πολλές φορές τονίζουν και το λαιμό ή το μπούστο. Για το λόγο αυτό μπορούν να μαγνητίσουν τα βλέμματα των αντρών ( Ο γυναικείος λαιμός και η πλάτη δίνουν έντονη θηλυκότητα ενώ όταν το ρούχο αποκαλύπτει ελαφρώς το στήθος προκαλεί τη φαντασία των αντρών. Γενικά είναι ένα είδος ρούχου που εστιάζει την προσοχή των άλλων στο πάνω μέρος του σώματος. Το μειονέκτημά τους είναι η ελλιπής υποστήριξη στην περιοχή του στήθους ωστόσο υπάρχουν λύσεις. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ένα αρκετά κομψό strapless φόρεμα και θα καταλάβετε.

Δερμάτινα παντελόνια

Τα παντελόνια αυτά “αγκαλιάζουν” το γυναικείο σώμα με αποτέλεσμα να ακολουθούν πιστά τις καμπύλες του. Αυτό σημαίνει ότι είναι κατάλληλα για γυναίκες που έχουν αδύνατα πόδια και σφιχτούς γλουτούς. Μια γυναίκα που επιλέγει ένα τέτοιο παντελόνι μαγνητίζει τα βλέμματα των αντρών και εστιάζει την προσοχή τους κυρίως στο κάτω μέρος του σώματος. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε μια γεύση σχετικά με τα δερμάτινα παντελόνια και πώς μπορείτε να δώσετε διαφορετικά στιλ ντυσίματος συνδυάζοντας ένα δερμάτινο παντελόνι με διάφορα άλλα ρούχα.

x

Check Also

Νύχια Φθινόπωρο – Χειμώνας 2018

Νύχια Φθινόπωρο – Χειμώνας 2018 – Τάσεις της μόδας

Φέτος το καλοκαίρι είχαμε μπόλικες κι ενδιαφέρουσες τάσεις της μόδας στα γυναικεία ...

Χρώματα Φθινόπωρο – Χειμώνας 2018

Χρώματα Φθινόπωρο – Χειμώνας 2018 – Τάσεις της μόδας

Και ναι, όλες οι τάσεις της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο – ...

τέλειο ντύσιμο για κάθε σωματότυπο

Τέλειο ντύσιμο για κάθε σωματότυπο, για κάθε περίσταση, για κάθε χρώμα μαλλιών

Έχεις μερικά ή μπόλικα παραπανίσια κιλά και θέλεις να κρύβεις με το ...