Αρχική / Μαλλιά / Γυναικεία χτενίσματα – κουρέματα τάσεις μόδας άνοιξη – καλοκαίρι 2013
χτενίσματα κουρέματα τάσεις μόδας

Γυναικεία χτενίσματα – κουρέματα τάσεις μόδας άνοιξη – καλοκαίρι 2013

Οι τάσεις της μόδας για τα χτενίσματα – κουρέματα για την σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2013 περιλαμβάνουν πολλές προτάσεις τόσο σε σχέδια όσο και σε χρώματα. Σε προηγούμενο άρθρο του ηλεκτρονικού περιοδικού Δυναμική Γυναίκα παρουσιάσαμε τις τάσεις της μόδας στα ρούχα για τη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2013. Στο άρθρο αυτό παρουσιάζουμε τις τάσεις της μόδας στα χτενίσματα – κουρέματα, έτσι ώστε να είστε πάντα στη μόδα.

Τάσεις της μόδας στα χρώματα των μαλλιών

χτενίσματα,τάσεις μόδας,άνοιξη,καλοκαίρι,2013,χρώματα

Πριν προχωρήσουμε στα χτενίσματα – κουρέματα που εντυπωσιάζουν, καλό είναι να αναφερθούμε στο χρώμα των μαλλιών που είναι στη μόδα. Η αλήθεια είναι ότι οι τάσεις της μόδας στο χρώμα των μαλλιών δεν αλλάζουν τόσο γρήγορα, όσο οι τάσεις της μόδας στα χτενίσματα. Όπως είχαμε αναφέρει στο άρθρο “Γυναικεία χτενίσματα – κουρέματα τάσεις μόδας χειμώνας 2013“, τα χρώματα που είχαν την τιμητική τους για τον χειμώνα ήταν οι σκουρόχρωμες αποχρώσεις. Για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2013 τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Οι σκουρόχρωμες αποχρώσεις (καστανό, μαύρο, κ.τ.λ.) παραμένουν στο προσκήνιο, ωστόσο επανέρχονται δυναμικά και οι ανοιχτόχρωμες ξανθές αποχρώσεις.

Χτενίσματα – τάσεις μόδας -άνοιξη καλοκαίρι 2013

χτενίσματα,τάσεις μόδας,άνοιξη,καλοκαίρι,2013,χωρίστρα

Τάση μόδας νο1: Side parts ασύμμετρη χωρίστρα

Το χτένισμα αυτό, έρχεται στη μόδα πολύ δυναμικά και ίσως αποτελέσει την πιο Top τάση από όλες. Πρόκειται για ένα καταπληκτικό ασύμμετρο είδος χτενίσματος που προσδίδει στη γυναίκα έντονη θηλυκότητα. Σύμφωνα με το χτένισμα αυτό, τα μαλλιά χωρίζονται ασύμμετρα προς τη μια πλευρά (τα περισσότερα) και προς την άλλη πλευρά (τα λιγότερα). Το χτένισμα αυτό είναι κατάλληλο για όλα τα μήκη μαλλιών, ενώ ταιριάζει καλύτερα στις γυναίκες που έχουν ίσιο μαλλί αν και αυτό δεν είναι απόλυτο.

χτενίσματα,τάσεις μόδας,άνοιξη,καλοκαίρι,2013,φράντζα

Τάση μόδας νο2: Φράντζα

Τα χτενίσματα με φράντζα έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Πρόκειται για ένα είδος χτενίσματος που προσδίδει γοητεία και “μυστήριο” στη γυναίκα. Οι γυναίκες που επιλέγουν αυτό το χτένισμα αποκτούν ένα ιδιαίτερο στιλ που χαρακτηρίζει ολόκληρη την προσωπικότητά τους. Τα χτενίσματα με φράντζα είναι κατάλληλα για γυναίκες που θέλουν να κλέψουν την παράσταση αλλά με έναν πιο διακριτικό τρόπο. Η φράντζα κατά κανόνα τραβάει την προσοχή ακριβώς όσο πρέπει. Ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο.

χτενίσματα,τάσεις μόδας,άνοιξη,καλοκαίρι,2013,κύματα

Τάση μόδας νο3: Ελκυστικά κύματα

Τα χτενίσματα με κύματα ήταν στη μόδα για το χειμώνα του 2013 και όπως φαίνεται εξακολουθούν να παραμένουν στις Top τάσεις της μόδας και για τη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2013. Τα χτενίσματα με κύματα είναι ένα είδος κουρέματος που προσδίδει ελαφρά λίγο όγκο στα μαλλιά. Το χτένισμα αυτό ταιριάζει σε πολλές γυναίκες και αποτελεί μια σταθερή και εντυπωσιακή επιλογή που δεν μένει ποτέ απαρατήρητη. Οι επιλογές στα χτενίσματα με κυματιστά μαλλιά είναι κυριολεκτικά ατελείωτες, οπότε αν επιλέξετε ένα τέτοιο είδος κουρέματος, τότε σίγουρα θα βρείτε κάποιο που να σας ταιριάζει απόλυτα.

χτενίσματα,τάσεις μόδας,άνοιξη,καλοκαίρι,2013,ombre

Τάση μόδας νο4: Ombre style

Το ombre style είναι ένα στιλ που κερδίζει συνεχώς πολλές γυναίκες. Για τη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2013, τα χτενίσματα ombre style θα έχουν την τιμητική τους. Το ombre style είναι μία τεχνική σύμφωνα με την οποία, τα μαλλιά ξεκινούν από τη βάση με έναν σκουρόχρωμο τόνο και καθώς προχωρούν προς τις άκρες αποκτούν έναν πιο ανοιχτό τόνο. Τα περισσότερα ombre χτενίσματα έχουν δύο αποχρώσεις (σκούρη στην ρίζα και ανοιχτή στις άκρες). Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο. Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε όλο και περισσότερες διάσημες του εξωτερικού να επιλέγουν ένα τέτοιο χτένισμα. Το χτένισμα αυτό είναι κατάλληλο για γυναίκες που δεν φοβούνται να τολμήσουν να κάνουν μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά τους.

χτενίσματα,τάσεις μόδας,άνοιξη,καλοκαίρι,2013,μακριά ίσια μαλλιά

Τάση μόδας νο5: Μακριά ίσια μαλλιά

Τα μακριά ίσια μαλλιά είναι μια σταθερή αξία και πολύ δύσκολα θα φύγουν από τη μόδα. Για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2013, το χτένισμα “μακριά ίσια μαλλιά” παραμένει ένα είδος κουρέματος που βρίσκεται στις Top τάσεις της μόδας. Στο άρθρο “12 Υπέροχα ίσια μαλλιά” μπορείτε να βρείτε ιδέες για χτενίσματα για ίσια μαλλιά, ενώ στο άρθρο “7 υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά” θα βρείτε ιδέες για υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά. Το χτένισμα αυτό είναι κατάλληλο για γυναίκες που θέλουν να εκπέμπουν έντονη προσωπικότητα και μια ισχυρή παρουσία που δεν ξεχνιέται.

χτενίσματα,τάσεις μόδας,άνοιξη,καλοκαίρι,2013,κοντά μαλλιά

Τάση μόδας νο6: Κοντά προς μεσαίου μήκους μαλλιά

Πρόκειται για μια κατηγορία χτενισμάτων που απαιτούν αρκετή τόλμη και λίγο ρίσκο. Τα χτενίσματα για κοντά προς μεσαίου μήκους μαλλιά, είναι ένα είδος χτενίσματος που δεν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Περισσότερο θα λέγαμε ότι ταιριάζει σε γυναίκες που έχουν γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου, δεδομένου ότι τα κοντά προς μεσαίου μήκους μαλλιά έχουν την ιδιότητα να φωτίζουν το πρόσωπο. Τα χτενίσματα αυτά λοιπόν, είναι στις τάσεις τις μόδας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2013.

χτενίσματα,τάσεις μόδας,άνοιξη,καλοκαίρι,2013,πλεξούδες

Τάση μόδας νο7: Braids hairstyle (πλεξούδες)

Μία από τις τάσεις τις μόδας για την άνοιξη – καλοκαίρι 2013 είναι και τα χτενίσματα με διάφορες πλεξούδες. Οι πλεξούδες αυτές μπορεί να αφορούν το πίσω μέρος των μαλλιών, στα πλάγια, ή ακόμα και στην μπροστινή πλευρά (για πιο extreme καταστάσεις). Οι πλεξούδες είναι μια επιλογή που πολλές φορές είναι λίγο κοπιαστική, ωστόσο τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο. Τα χτενίσματα αυτά είναι κατάλληλα για γυναίκες που θέλουν να εντυπωσιάσουν και που δίνουν βαρύτητα στην λεπτομέρεια, η οποία ως γνωστόν κάνει και τη διαφορά.

χτενίσματα,τάσεις μόδας,άνοιξη,καλοκαίρι,2013,wet style

Τάση μόδας νο8: Wet style

Το Wet Style είναι ένα είδος χτενίσματος, το οποίο θα λέγαμε αγαπήθηκε περισσότερο από τους άντρες. Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο. Το wet style έχει και αρκετές γυναίκες φανατικές θαυμάστριες. Το στιλ αυτό έρχεται στο προσκήνιο για τη θερινή περίοδο του 2013. Το στιλ αυτό είναι κατάλληλο για γυναίκες που θέλουν να κλέψουν την παράσταση και να γίνουν το επίκεντρο της παρέας, της εκδήλωσης, της δεξίωσης, κ.τ.λ.

Ψηφοφορία

Ποια από τις παραπάνω τάσεις της μόδας στα χτενίσματα θα επιλέγατε;

Τάσεις της μόδας άνοιξη /καλοκαίρι 2013 – Βίντεο

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ορισμένες ιδέες για χτενίσματα που θα τραβήξουν την προσοχή για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2013.

x

Check Also

φροντίδα για ίσια μαλλιά

Φροντίδα για ίσια μαλλιά – 30 Tips που πρέπει να ξέρεις

Ό,τι τύπο μαλλιού κι αν έχεις, το άρθρο αυτό σίγουρα θα σου ...

μάσκα μαλλιών για ίσιωμα

Μάσκα μαλλιών για ίσιωμα – Καλύτερες σπιτικές θεραπείες

Πόση σημασία δίνουμε στην περιποίηση των μαλλιών μας; Συνήθως ασχολούμαστε με το ...

μάσκα μαλλιών με μέλι

Μάσκα μαλλιών με μέλι – Επίλεξε αυτήν που σου ταιριάζει περισσότερο

Πολλά προϊόντα του εμπορίου που προορίζονται τόσο για την επιδερμίδα όσο και ...