Αρχική / Μαλλιά / Μαλλιά που πέφτουν – 4 Τρόποι αντιμετώπισης
μαλλιά που πέφτουν

Μαλλιά που πέφτουν – 4 Τρόποι αντιμετώπισης

Έχουμε βάσιμες υποψίες ότι τα μαλλιά μας άρχισαν να παίρνουν δρόμο από το κεφάλι μας και πανικοβαλλόμαστε; Κάτι που αγχώνει και τα δύο φύλλα αφού πολλοί δεν γνωρίζουν το λόγω. Μερικοί τρόποι που μπορούμε να ακολουθήσουμε για να αποφύγουμε την τριχόπτωση είναι οι παρακάτω.

Σωστή διατροφή: 

Η απώλεια σίδηρου από τον οργανισμό μας είναι η συχνότερη αιτία που τα μαλλιά πέφτουν, τα μαλλιά μας δεν χρειάζονται μόνο το σίδερο για να είναι δυνατά αλλά και διάφορες πρωτεΐνες, λιπαρά οξέα. Είναι απαραίτητα για τον οργανισμό μας. Πάρε τροφές όπως φρούτα, λαχανικά, κόκκινο κρέας και ψάρια.

Απέφυγε πιστολάκι: 

Άσε τα μαλλιά σου ελεύθερα μην τα κουράζεις με διάφορες λακ, πηλό, σίδερα, βαφές, άστα φυσικά. Πάρε ένα σαμπουάν που βοηθήσει για να μην πέφτουν τα μαλλιά, η ακόμη πάρε αμπούλες για ενίσχυση τις τρίχας.

Μπορείτε να προμηθευθείτε φαρμακευτικά συστατικά από το φαρμακείο:    

Υπάρχουν κάψουλες για τα μαλλιά που πέφτουν όπου βοηθούν στη γρήγορη ανάπτυξη των μαλλιών. Μπορείτε να πάρετε την συμβουλή του φαρμακοποιού σας και να σας βρει το κατάλληλο προϊόν!

Δεν έχετε την οικονομική ευχέρεια;

Μπορείτε εύκολα και οικονομικά να δημιουργήσετε δικές σας σπιτικές μάσκες. Θα σας έρθει πιο οικονομικά και θα περάσετε πιο δημιουργικά την ώρα σας. Μπορείτε να μπείτε σε sites και να βρείτε πια σπιτικά συστατικά μπορούν να μεγαλώσουν τα μαλλιά σας!

Μέσα από αυτό το άρθρο «Μαλλιά που πέφτουν» μπορείτε εύκολα και δημιουργικά να βοηθήσετε τα μαλλιά σας να λάμπουν και επίσης να είστε και εσείς πιο ευχαριστημένη για αυτά τα αποτελέσματα!!!! Μην χάνετε τις ελπίδες σας και θα δείτε ότι δεν θα πέσει ξανά ούτε μια τρίχα από τα μαλλιά σας(!)

αύξηση στήθους psoridex
x

Check Also

πώς να αποκτήσετε πιο μακριά μαλλιά

Πώς να αποκτήσετε πιο μακριά μαλλιά μέσα σε λίγες ημέρες

Όλες μας όταν θέλουμε να βγούμε έξω ή και ακόμα να πάμε ...

κουρέματα της μόδας

40 Κουρέματα της μόδας – Ιδέες

Τα κουρέματα της μόδας θεωρούνται πάντα trendy, ελκυστικά και σέξι. Σκοπό έχουν ...

θηλυκά κουρέματα

Θηλυκά κουρέματα – Υπέροχες ιδέες να τονίσετε τη θηλυκότητα

Τα θηλυκά κουρέματα σκοπό έχουν να τονίσουν έντονα τη θηλυκότητα της γυναίκας ...