Αρχική / Μαλλιά / Κύπρια Γυναίκα – Ιδέες για ελκυστικά κουρέματα
κύπρια γυναίκα

Κύπρια Γυναίκα – Ιδέες για ελκυστικά κουρέματα

Η μοντέρνα Κύπρια γυναίκα όπως και όλες οι γυναίκες στον κόσμο θέλει να είναι και να αισθάνεται όμορφη, ελκυστική και κομψή. Για να το πετύχει αυτό, ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να δώσει βαρύτητα είναι το κούρεμα που θα επιλέξει. Η αλήθεια είναι ότι ένα καλό κούρεμα προσδίδει το κάτι παραπάνω στην εμφάνιση της γυναίκας ενώ μπορεί να τονίσει τη θηλυκότητα αλλά και να την κάνει εξαιρετικά ελκυστική και πολύ πιο όμορφη. Υπάρχουν πολλά κουρέματα για διάφορα στιλ, ωστόσο κάθε κούρεμα δεν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Στο άρθρο αυτό παρουσιάζουμε ιδέες για πολύ όμορφα και ελκυστικά κουρέματα που είναι κατάλληλα για γυναίκες από την Κύπρο.

Μακριά ίσια μαλλιά

κύπρια γυναίκα κουρέματα

Τα μακριά ίσια μαλλιά είναι μια μόδα που διατηρείται εδώ και πολλά χρόνια σε όλο τον κόσμο και η Κύπρια γυναίκα το έχει αγαπήσει ιδιαίτερα. Το στιλ αυτό τονίζει έντονα τη θηλυκότητα της γυναίκας ενώ παράλληλα την κάνει προσιτή και ανοιχτή. Είναι αρκετά ελκυστικό και ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες. Βασικό χαρακτηριστικό του κουρέματος αυτού είναι ότι λεπταίνει το πρόσωπο και για αυτό το λόγο είναι ιδανικό για γυναίκες που έχουν στρόγγυλο πρόσωπο.

Κοντά μαλλιά

κύπρια γυναίκα κουρέματα

Το στιλ αυτό ταιριάζει περισσότερο σε γυναίκες που θέλουν να τονίσουν την προσωπικότητά τους αλλά και τον χαρακτήρα τους. Θεωρείται ως μια εναλλακτική επιλογή στο συνηθισμένο, ενώ χαρακτηρίζεται από το μοντέρνο στιλ που διαθέτει. Είναι κατάλληλο μόνο για γυναίκες που έχουν όμορφα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο καθώς τα κοντά κουρέματα τονίζουν έντονα τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Επίσης είναι κατάλληλο για οβάλ πρόσωπο καθώς ένα κοντό κούρεμα μπορεί να το κάνει να φαίνεται πιο στρογγυλό.

Ασύμμετρο καρέ

κύπρια γυναίκα κουρέματα

Εξαιρετικά μοντέρνο αλλά και πολύ πρωτότυπο, το ασύμμετρο καρέ θεωρείται μια από τις τελευταίες τάσεις της μόδας καθώς κερδίζει όλο και περισσότερες γυναίκες. Προς το παρόν επιλέγεται από γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν για την επιλογή τους και που δεν διστάζουν να τολμήσουν μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή τους. Αν επιλέξετε αυτό το στιλ, θα πρέπει να είστε βέβαιες ότι ο κομμωτής ή η κομμώτριά σας είναι σε θέση να βγάλει όλο το ταλέντο που διαθέτει καθώς θεωρείται ένα δύσκολο κούρεμα.

Φιλαριστά

κύπρια γυναίκα κουρέματα

Χαρακτηριστικό του κουρέματος αυτού είναι το διαφορετικό μήκος της κάθε τούφας ανάλογα σε ποιο σημείο του κεφαλιού βρίσκεται. Συνήθως τα πίσω μαλλιά είναι πιο μακριά και όσο βαδίζουμε προς τα πλάγια και μπρος το μήκος των μαλλιών μικραίνει. Αυτό το look θεωρείται αρκετά ιδιαίτερο και εκλεπτυσμένο και είναι κατάλληλο για γυναίκες που δίνουν βαρύτητα στην λεπτομέρεια.

Φράντζα ή αφέλειες

κύπρια γυναίκα κουρέματα

Αυτό το στιλ είναι ίσως το πιο πρακτικό γυναικείο κούρεμα που υπάρχει και όχι άδικα. Είναι πρακτικό και εύκολο, ενώ παράλληλα θεωρείται πολύ όμορφο και κομψό. Το πρόβλημα με τη φράντζα ή τις αφέλειες είναι ότι φωτίζουν το πρόσωπο και το γεγονός αυτό απαιτεί η γυναίκα να έχει αψεγάδιαστο πρόσωπο. Αν η φύση σας έχει προικίσει με ποιοτική και αψεγάδιαστη επιδερμίδα προσώπου, τότε μην διστάσετε να το επιλέξετε.

Δείτε περισσότερα μυστικά ομορφιάς για κάθε μοντέρνα Κύπρια γυναίκα καθώς και συμβουλές αδυνατίσματος, τάσεις μόδας, σχέσεις και οτιδήποτε αφορά τη σύγχρονη γυναίκα.

x

Check Also

φροντίδα για ίσια μαλλιά

Φροντίδα για ίσια μαλλιά – 30 Tips που πρέπει να ξέρεις

Ό,τι τύπο μαλλιού κι αν έχεις, το άρθρο αυτό σίγουρα θα σου ...

μάσκα μαλλιών για ίσιωμα

Μάσκα μαλλιών για ίσιωμα – Καλύτερες σπιτικές θεραπείες

Πόση σημασία δίνουμε στην περιποίηση των μαλλιών μας; Συνήθως ασχολούμαστε με το ...

μάσκα μαλλιών με μέλι

Μάσκα μαλλιών με μέλι – Επίλεξε αυτήν που σου ταιριάζει περισσότερο

Πολλά προϊόντα του εμπορίου που προορίζονται τόσο για την επιδερμίδα όσο και ...