Αρχική / Μαλλιά / Γυναικεία κουρέματα: Όλα τα ονόματα και στιλ
γυναικεία κουρέματα

Γυναικεία κουρέματα: Όλα τα ονόματα και στιλ

Τα γυναικεία κουρέματα διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία τόσο από διαφορετικά στιλ όσο και από διαφορετικά μήκη και για αυτό το λόγο μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλα τα γυναικεία κουρέματα καθώς και σε ποιες γυναίκες ταιριάζουν περισσότερο. Πρόκειται για μια εγκυκλοπαίδεια κουρεμάτων που περιλαμβάνει όλα τα διαφορετικά στιλ, τα ονόματα, τις παραλλαγές τους, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για το κάθε ένα κούρεμα. Προσοχή … αναφερόμαστε σε είδη για κουρέματα και όχι σε χτενίσματα.

Εγκυκλοπαίδεια γυναικείων κουρεμάτων:

κουρέματα μακριά μαλλιά
Μακριά μαλλιά
Πρόκειται για ένα αρκετά κλασσικό κούρεμα, το οποίο θα λέγαμε ότι επικρατεί και το προτιμούν οι περισσότερες γυναίκες. Το κούρεμα αυτό αποτελεί σταθερή αξία και θεωρείται ως ένα από τα κουρέματα που προσδίδουν περισσότερη θηλυκότητα στη γυναίκα. Είναι κατάλληλο για γυναίκες που θέλουν να διατηρήσουν μια πολύ κομψή εμφάνιση χωρίς όμως  να πάρουν πολλά ρίσκα. Οι παραλλαγές των χτενισμάτων για αυτό το κούρεμα είναι τα μακριά μαλλιά για ίσια χτενίσματα, τα μακριά μαλλιά για κυματιστά χτενίσματα, τα μακριά σγουρά μαλλιά, οι αλογοουρές, οι πλεξούδες, κ.τ.λ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα χτενίσματα για μακριά μαλλιά.
κουρέματα μακριά μαλλιά
κουρέματα φιλαριστά μαλλιά
Φιλαριστά μαλλιά
Στα κουρέματα αυτά, το μήκος των μαλλιών μεταβάλλεται καθώς προχωρούμε από την πίσω πλευρά του κεφαλιού προς τα εμπρός. Συνήθως διακρίνονται χτενίσματα με μύτες,  χτενίσματα για ίσια φιλαριστά μαλλιά, χτενίσματα για κυματιστά μαλλιά, κ.τ.λ. Τα κουρέματα αυτά είναι εξαιρετικά ελκυστικά και μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στη γυναικεία εμφάνιση, ωστόσο πολλές φορές οι γυναίκες δεν θέλουν να πάρουν το ρίσκο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα κουρέματα για φιλαριστά μαλλιά.
κουρέματα φιλαριστά μαλλιά
κουρέματα καρέ μαλλιά
Καρέ μαλλιά
Τα καρέ μαλλιά είναι κατάλληλα για γυναίκες που θέλουν να τονίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Για το λόγο αυτό άλλωστε οι γυναίκες που δεν έχουν γλυκά χαρακτηριστικά τείνουν να τα αποφεύγουν. Πρόκειται για ένα αρκετά ελκυστικό στιλ, το οποίο όμως είναι ένα αρκετά μεγάλο ρίσκο στο αν θα πετύχει και για αυτό πολλές γυναίκες διστάζουν να το δοκιμάσουν. Οι παραλλαγές σε αυτό το κούρεμα είναι το απλό καρέ, το ασύμμετρο καρέ, το καρέ για μεσαίου μήκους μαλλιά, το καρέ για κοντά μαλλιά, κ.τ.λ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα κουρέματα για καρέ μαλλιά.
κουρέματα καρέ μαλλιά
κουρέματα κοντά μαλλιά
Κοντά μαλλιά
Τα κοντά μαλλιά αφορούν κουρέματα στα οποία το μήκος των μαλλιών είναι αρκετά κοντό. Πρόκειται για ένα στιλ που τονίζει την προσωπικότητα της γυναίκας και της δίνει τύπο. Οι γυναίκες που τα επιλέγουν, συνήθως θέλουν να ξεχωρίζουν τόσο για τον χαρακτήρα τους, όσο και για την ομορφιά του προσώπου τους. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα αγορέ μαλλιά, οι χωρίστρες για κοντά μαλλιά και γενικά όλα τα κουρέματα που βασίζονται σε στιλ που απαιτεί κοντό μήκος μαλλιών. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα κουρέματα για κοντά μαλλιά.
κουρέματα κοντά μαλλιά
κουρέματα με φράντζα
Φράντζα
Η φράντζα μαζί με τις αφέλειες δεν αποτελούν κατηγορία κουρέματος, αλλά μπορούν να συνυπάρχουν με διάφορα είδη. Μπορείτε να συναντήσετε φράντζα ή αφέλειες σε μακριά μαλλιά, σε κοντά, σε φιλαριστά ή και σε καρέ. Η φράντζα κάνει τη ζωή της γυναίκας πιο εύκολη καθώς τα μαλλιά δεν πέφτουν στα μάτια, ενώ παράλληλα φωτίζεται το πρόσωπο. Τα κουρέματα με φράντζα έχουν ένα φανατικό γυναικείο κοινό που δεν τα αποχωρίζονται ποτέ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα κουρέματα με φράντζα ή αφέλειες.
κουρέματα με φράντζα
Trendy κουρέματα
Trendy κουρέματα
Τα Trendy κουρέματα είναι στη μόδα τα τελευταία χρόνια και θεωρούνται πολύ δυναμικά. Πρόκειται για μη συμβατικά κουρέματα που διαθέτουν ασυμμετρίες, περίεργα στιλ, πρωτοτυπίες, κ.τ.λ. Τα κουρέματα αυτά τα προτιμούν συνήθως νεαρές κοπέλες που θέλουν να τονίσουν την διαφορετικότητα και τον ψυχικό τους κόσμο. Σε αυτή την κατηγορία θα λέγαμε ότι ανήκουν τα ασύμμετρα κουρέματα, τα κουρέματα emo style, διάφορα γυναικεία πανκ – ροκ κουρέματα, κ.τ.λ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα Trendy κουρέματα.
Trendy κουρέματα
x

Check Also

φροντίδα για ίσια μαλλιά

Φροντίδα για ίσια μαλλιά – 30 Tips που πρέπει να ξέρεις

Ό,τι τύπο μαλλιού κι αν έχεις, το άρθρο αυτό σίγουρα θα σου ...

μάσκα μαλλιών για ίσιωμα

Μάσκα μαλλιών για ίσιωμα – Καλύτερες σπιτικές θεραπείες

Πόση σημασία δίνουμε στην περιποίηση των μαλλιών μας; Συνήθως ασχολούμαστε με το ...

μάσκα μαλλιών με μέλι

Μάσκα μαλλιών με μέλι – Επίλεξε αυτήν που σου ταιριάζει περισσότερο

Πολλά προϊόντα του εμπορίου που προορίζονται τόσο για την επιδερμίδα όσο και ...