Αρχική / Κουίζ / Τι χρώμα να βάψω τα μαλλιά μου; Κάνε το παρακάτω κουίζ για να μάθεις
κουίζ τι χρώμα να βάψω τα μαλλιά μου

Τι χρώμα να βάψω τα μαλλιά μου; Κάνε το παρακάτω κουίζ για να μάθεις

Τι χρώμα να βάψω τα μαλλιά μου; Είναι μια ερώτηση που απασχολεί πολλές γυναίκες σήμερα. Όπως είναι σε όλες γνωστό, τα μαλλιά μια γυναίκας παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εμφάνισή της. Για το λόγο αυτό άλλωστε υπάρχουν και ένα σωρό διαφορετικά κουρέματα – χτενίσματα όπως ίσια μακριά μαλλιά, σπαστά μαλλιά, μπούκλες, σγουρά, φιλαριστά,κυματιστά, αγορέ, καρέ, φράντζα, ίσια μαλλιά μεσαίου μεγέθους, περμανάντ, κ.τ.λ. Για όλους αυτούς του τύπους μαλλιών, υπάρχουν και οι κατάλληλες αποχρώσεις βαφής έτσι ώστε τα μαλλιά της κάθε γυναίκας να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δυστυχώς όμως οι επιλογές στις βαφές είναι τόσες πολλές που στο τέλος οι περισσότερες γυναίκες μπερδεύονται και δεν ξέρουν ποιο χρώμα βαφής μαλλιών να επιλέξουν και πόσο κατάλληλο είναι για αυτές.

Τόνος επιδερμίδας

Μία μέθοδος που απαντάει στο κρίσιμο ερώτημα “τι χρώμα να βάψω τα μαλλιά μου” είναι η βαφή να συσχετιστεί με τον τόνο της επιδερμίδας της γυναίκας. Ο τόνος της επιδερμίδας είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας και είναι δείκτης που φανερώνει κατά πόσο μπορεί μια βαφή μαλλιών να ταιριάξει με τις αποχρώσεις του δέρματος. Οι γυναίκες με κοκκινωπά χαρακτηριστικά προσώπου θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγουν τα έντονα χρώματα. Αν μια γυναίκα έχει θερμό τόνο δέρματος, τότε καλά είναι να επιλέξει ανοιχτές αποχρώσεις του καστανού ή του ξανθού. Αν μια γυναίκα έχει δροσερό τόνο δέρματος τότε καλύτερα είναι να επιλέξει πιο σκούρες αποχρώσεις του καστανού ή του ξανθού.

Μέθοδος βαφής

Εκτός βέβαια και από το χρώμα βαφής που θα επιλέξει μια γυναίκα, σημαντικό ρόλο παίζει και η μέθοδος βαφής που θα χρησιμοποιήσει. Αν πάει στο κομμωτήριο τότε όλα καλά δεδομένου ότι ο κομμωτής είναι ειδικός και γνωρίζει τι ακριβώς πρέπει να κάνει. Αν όμως μια γυναίκα προσπαθήσει να βάψει τα μαλλιά της στο σπίτι ενδέχεται να κάνει ορισμένα λάθη. Έτσι, αν δεν θέλει το αποτέλεσμα να είναι αρκετά διαφορετικό από ότι φαίνεται στο κουτί θα πρέπει να αποφύγει πάση θυσία ορισμένα  λάθη στις βαφές που κάνουν συνήθως οι γυναίκες.

Τα θέλω της γυναίκας

Η απάντηση στην ερώτηση “τι χρώμα να βάψω τα μαλλιά μου” έχει να κάνει και με το τι ζητάει ακριβώς μια γυναίκα. Ορισμένες αποχρώσεις τραβούν περισσότερο την προσοχή των αντρών. Άλλες βαφές προσδίδουν μια διακριτική ομορφιά, ενώ άλλες έντονη σεξουαλικότητα. Επίσης υπάρχουν βαφές που αναδεικνύουν περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Τέλος υπάρχουν και βαφές μαλλιών που μπορούν να προσθέσουν ακόμα και στην προσωπικότητα ή το κύρος μιας γυναίκας. Για το λόγο αυτό σημαντικό ρόλο παίζει το τι ακριβώς θέλει μια γυναίκα.

Το στιλ της γυναίκας

Σημαντικό ρόλο στην επιλογή της βαφής των μαλλιών παίζει και το στιλ της γυναίκας. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να ληφθεί υπόψη το είδος και τα χρώματα που συνηθίζει να φοράει η κάθε μία και κατά πόσο τα ρούχα της μπορούν να συνδυαστούν κατάλληλα με το καινούριο χρώμα μαλλιών της.

Τι χρώμα να βάψω τα μαλλιά μου;

Για να απαντήσεις στο ερώτημα αυτό, δεν έχεις παρά να κάνεις το παρακάτω κουίζ. Το κουίζ αυτό (11 ερωτήσεις) έχει βέβαια και ένα χιουμοριστικό τόνο, ωστόσο ίσως να κρύβει και μεγάλες αλήθειες και απαντήσεις. Κάνε λοιπόν το τεστ για να μάθεις!!!

x

Check Also

τεστ προσωπικότητας με χρώματα

Τεστ προσωπικότητας με χρώματα

Δες τα χρώματα που σου δίνονται στη φωτογραφία, πες μας αν τα ...

κύβος ψυχολογικό τεστ

Ο κύβος – Ψυχολογικό τεστ για να μάθεις κρυμμένες πτυχές του εαυτού σου

«Ο κύβος» αποτελεί ένα θεματικό ψυχολογικό τεστ κατά το οποίο ο ερωτώμενος ...

τεστ προσωπικότητας

Διαλέξτε φιγούρα και μάθετε τι χαρακτήρας είστε! – Τεστ προσωπικότητας

Ο Βρετανός ψυχολόγος Pip Wilson έχει δημιουργήσει ένα καταπληκτικό τεστ, ένα τεστ ...