Αρχική / Κουίζ / Πόσο εύκολη σε θεωρούν οι άντρες; – Κουίζ
πόσο εύκολη σε θεωρούν οι άντρες

Πόσο εύκολη σε θεωρούν οι άντρες; – Κουίζ

Θα ήθελες να ξέρεις πόσο εύκολη σε θεωρούν οι άντρες; Το παρόν άρθρο με το κουίζ που το γυναικείο ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα έχει κατασκευάσει για εσένα μπορούν να σου δώσουν την απάντηση που αναζητάς!

Τι εννοούμε όταν λέμε «εύκολη»

Επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε τη λέξη αυτή για να προσδιορίσουμε ένα ευρύ φάσμα γνωρισμάτων. Έτσι, στο ερώτημα: Πόσο εύκολη σε θεωρούν οι άντρες; , με το επίθετο «εύκολη» εννοούμε: α) ότι είσαι μία γυναίκα που μπορεί ο καθένας (ίσως με την προϋπόθεση να σου αρέσει κι εσένα εμφανισιακά) να την προσεγγίσει εξαιρετικά εύκολα κι όχι απλά επειδή είσαι ανοιχτή, κοινωνική και εξωστρεφής, β) ότι είσαι μία γυναίκα που μπορεί κάποιος άντρας να κατακτήσει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ή προσπάθεια από μεριάς του, και γ) ότι είσαι μία γυναίκα που μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα δεχτείς να ενδώσεις σε οποιασδήποτε μορφής ερωτική πράξη.

Τι εννοούμε όταν λέμε «πόσο εύκολη σε θεωρούν οι άντρες;»

Με το ερώτημά μας αυτό θέλουμε να εννοήσουμε το εξής: κατά πόσο / σε τι βαθμό, το ανδρικό φύλο, οι άντρες που σε γνωρίζουν λίγο έως καθόλου, θα πουν μέσα τους ότι εσύ είσαι εύκολη, δηλαδή μία γυναίκα που μπορούν να προσεγγίσουν με εξαιρετική ευχέρεια, που μπορούν να κατακτήσουν δίχως να έχουν κοπιάσει για τη διεκδίκησή της, που μπορούν να ρίξουν στο κρεβάτι άμεσα. Μιλάμε, πάντοτε, για το τι γνώμη σχηματίζουν οι άντρες a priori, εκ των προτέρων δηλαδή, χωρίς να σε γνωρίζουν και δη σε βάθος. Συνεπώς, η άποψή τους αυτή ενδέχεται είτε να αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα σου είτε να είναι εν μέρει αληθής είτε να είναι ολωσδιόλου εσφαλμένη.

Η εικόνα που δίνεις

Η γνώμη που θα διαμορφώσει ένας άνδρας (όπως και μια γυναίκα) για εσένα, όταν δε σε γνωρίζει πολύ ή ακόμη δε σε γνωρίζει καθόλου, εξαρτάται από ένα θεμελιώδες πρόσωπο και τρεις επιμέρους παραμέτρους αυτού, επισημαίνει η ψυχολογία: το άλλο άτομο και συγκεκριμένα την προσωπικότητά του ( = το σύνολο των ιδιαίτερων γνωρισμάτων του, τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο ο καθένας μας σκέπτεται, βιώνει και εκφράζει τα συναισθήματά του και συμπεριφέρεται μέσα στο κοινωνικό του περιβάλλον ), την ψυχολογική του κατάσταση ή / και διάθεση τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς επίσης και το ευρύτερο κλίμα εντός του οποίου θα σε δει (ώρα, χρόνος, μέρος, με ποιους θα είναι αυτός, με ποιους θα είσαι εσύ, τι θα κάνει εκείνος, τι θα κάνεις εσύ κ.λπ.). Κατά συνέπεια, καθίσταται σαφές ότι η εικόνα που μπορεί να δώσεις σε κάποιον άντρα ο οποίος δε σε ξέρει καθόλου ή σε γνωρίζει ελάχιστα έχει πάρα πολλές πιθανότητες να είναι εντελώς λανθασμένη ή εν μέρει διαστρεβλωμένη. Φυσικά, θα αποτελούσε σοβαρή παράλειψη από πλευράς μας η αποσιώπηση της δικής σου συμπεριφοράς, των δικών σου κινήσεων, της δικής σου δράσης κατά το χρονικό εκείνο διάστημα που κάποιος άντρας σε κοιτάει και σκέφτεται μέσα του αν είσαι εύκολη ή όχι. Ωστόσο, όπως και να προβάλλεις εσύ τον εαυτό σου, και πάλι σημασία έχει ο τρόπος που θα τον ερμηνεύσει ο άλλος άντρας, με τα υποκειμενικά του γνωρίσματα.

Παράγοντες που φανερώνουν ότι είσαι εύκολη

Το πόσο εύκολη σε θεωρούν οι άντρες, όπως μόλις τονίσαμε, διέπεται σε μεγάλο βαθμό από υποκειμενικότητα, τον ξεχωριστό τρόπο σκέψης και αντίληψης του καθενός. Εντούτοις, η δική σου εικόνα, η δική σου συμπεριφορά και γενικότερα εσύ η ίδια διαδραματίζεις σημαίνοντα ρόλο σε σχέση με το πόσο εύκολη μπορεί να σε θεωρήσει ένας άνδρας σε μία δεδομένη στιγμή. Ορισμένα στοιχεία σου που έχουν πιθανότητες να γίνουν αντιληπτά από έναν άντρα ως γνωρίσματα του ότι είσαι εύκολη είναι τα ακολούθως αναφερόμενα:

  • Προκλητικό ντύσιμο. Όταν ένας άντρας σε δει προκλητικά ντυμένη (με ένα μίνι κολλητό φόρεμα, με μία φούστα μακριά με μεγάλο σκίσιμο στο πλάι, με ένα εφαρμοστό μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ κ.λπ.), είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σε θεωρήσει εύκολη. Δε λέμε σε καμία περίπτωση ότι κάτι τέτοιο θα είναι μετά βεβαιότητας ορθό, ωστόσο μία αμφίεση που φαίνεται έντονα προκλητική σε κάποιον άντρα δύναται να οδηγήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο την σκέψη του.
  • Προκλητική ομιλία. Βλέποντάς σε να μιλάς είτε στον ίδιο είτε κάπου αλλού «προκλητικά» – χρησιμοποιώντας για παράδειγμα υπονοούμενα, σεξουαλικά σχόλια και τα συναφή –, είναι πιθανό κάποιος που δε σε ξέρει και τόσο καλά να σε θεωρήσει εύκολη.
  • Προκλητική συμπεριφορά. Κάτι παρόμοιο με τα παραπάνω είναι δυνατό να συμβεί όταν σε βλέπει να συμπεριφέρεσαι γενικότερα με τρόπο προκλητικό. Επί παραδείγματι, εάν είστε σε ένα χώρο νυχτερινής (μαζικής…) διασκέδασης τύπου club και χορεύεις πολύ αισθησιακά, σε σημείο όμως που ο ίδιος δεν το θεωρεί αισθησιακό και θηλυκό αλλά το προσλαμβάνει ως προκλητικό κι εσένα ως διαθέσιμη και εύκολη.
  • Βλέμματα. Εάν ένας άντρας σε δει πολλάκις να τον κοιτάς επίμονα, μπορεί στο μυαλό του να γίνεις αντιληπτή ως μία εύκολη γυναίκα. Το ίδιο ισχύει κι αν σε πιάσει αρκετές φορές να κοιτάς τριγύρω σου είτε έναν άλλον άντρα συγκεκριμένα είτε ευρύτερα τους άνδρες που σε πλαισιώνουν στο χώρο που βρίσκεσαι εσύ κι εκείνος.
  • Μακιγιάζ. Μαύρα smoky eyes, κατακόκκινο κραγιόν κι έντονες βλεφαρίδες: ένα παράδειγμα ολοκληρωμένου μακιγιάζ που μπορεί να οδηγήσει κάποιον άντρα στο να σε θεωρήσει «διαθέσιμη».

Αυτά είναι μόλις ορισμένα από τα στοιχεία εκείνα τα οποία ενδέχεται να παρατηρήσει κάποιος άντρας πάνω σου και να σε θεωρήσει εύκολη, χωρίς να σημαίνει ότι εσύ είσαι. Γιατί, για παράδειγμα, μπορεί εσύ να έχεις φορέσει το μίνι φόρεμά σου, τις ψηλοτάκουνες γόβες σου και το κατακόκκινο κραγιόν σου, ωστόσο αυτά να τα κάνεις απλά και μόνο για εσένα, απλά και μόνο για αισθάνεσαι εσύ όμορφη και ποθητή, απλά και μόνο για να περιποιηθείς τον εαυτό σου όταν είναι να βγεις, απλά και μόνο…!!

Πόσο εύκολη σε θεωρούν οι άντρες; – Κουίζ

Το πόσο εύκολη σε θεωρούν οι άντρες είναι ένα κουίζ που η συντακτική ομάδα του περιοδικού μας έχει φτιάξει για εσένα και κάθε αναγνώστριά του. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει επιστημονικό test. Είναι ένα ξεκάθαρα ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα κουίζ που προτείνουμε στην καθεμία από εσάς που διαβάζετε το περιοδικό μας και σίγουρα το συγκεκριμένο άρθρο μας να το συμπληρώσετε για να δείτε το αποτέλεσμα που θα σας προκύψει. Μπορείτε, φυσικά, να το προτείνετε και σε άλλες φίλες και γνωστές σας!

Η διαδικασία πραγματοποίησής του είναι πολύ απλή και ασφαλώς γνωστή σε εσάς: εμείς θέτουμε ορισμένα ερωτήματα κι εσείς επιλέγεται το κυκλάκι με τη σωστή απάντηση, με την απάντηση που αντιπροσωπεύει είτε επακριβώς είτε πλησιέστερα τη δική σας άποψη, τη δική σας πεποίθηση, τη δική σας πραγματικότητα. Στο τέλος, μετά την απόκρισή σας και στην τελευταία ερώτηση, θα προκύψει ένα αποτέλεσμα – συμπέρασμα, το οποίο βέβαια εξαρτάται από τις απαντήσεις που έχετε επιλέξει.

Αυτό που ζητάμε από εσάς είναι να απαντήσετε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ειλικρίνεια στα δοθέντα ερωτήματα, έτσι ώστε το συμπέρασμα στο οποίο θα καταλήξει το κουίζ «πόσο εύκολη σε θεωρούν οι άντρες;» να είναι ορθό, να αντανακλά ως ένα σημείο την πραγματικότητα κι άρα να μπορεί να σας δώσει κάποια στοιχεία που ίσως και να μη γνωρίζατε σχετικά με την εικόνα που δίνετε στους άντρες.

Πάμε να κάνουμε το κουίζ!! Καλή επιτυχία!!

Κουίζ: Πόσο εύκολη σε θεωρούν οι άντρες;

Όταν σου αρέσει ένας άντρας, του το δείχνεις;

x

Check Also

κύβος ψυχολογικό τεστ

Ο κύβος – Ψυχολογικό τεστ για να μάθεις κρυμμένες πτυχές του εαυτού σου

«Ο κύβος» αποτελεί ένα θεματικό ψυχολογικό τεστ κατά το οποίο ο ερωτώμενος ...

τεστ προσωπικότητας

Διαλέξτε φιγούρα και μάθετε τι χαρακτήρας είστε! – Τεστ προσωπικότητας

Ο Βρετανός ψυχολόγος Pip Wilson έχει δημιουργήσει ένα καταπληκτικό τεστ, ένα τεστ ...

πόσο στρεσαρισμένη είσαι κουίζ

Πόσο στρεσαρισμένη είσαι; – Κουίζ

Είσαι διαρκώς μες στα νεύρα; Παρουσιάζεις δυσκολία στο να κοιμηθείς; Βλέπεις τα ...