Αρχική / Κουίζ / Πόσο ελκύεις τον καλό σου; – Κουίζ
πόσο ελκύεις τον καλό σου

Πόσο ελκύεις τον καλό σου; – Κουίζ

Πόσο ελκύεις τον καλό σου; Κατά πόσο φαίνεται να σε θεωρεί όμορφη, ποθητή, θελκτική και σαγηνευτική για τον εαυτό του; Πόσο, τέλος πάντων, του αρέσεις; Κάνε το κουίζ που το γυναικείο ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα έχει ετοιμάσει για εσένα για να δεις πόσο ελκύεις τον καλό σου, το σύντροφο με τον οποίο είσαι καιρό μαζί ή πρόσφατα σύναψες σχέση!

Πριν σου παραθέσουμε τα προς απάντηση ερωτήματά μας, κι όπως είθισται να πράττουμε σε κάθε άρθρο μας στο οποίο συμπεριλαμβάνουμε είτε κάποιο τεστ (π.χ. τεστ προσωπικότητας) είτε κάποιο κουίζ (καλή ώρα όπως το παρόν!), θα μιλήσουμε λιγάκι σχετικά με το πυρηνικό θέμα που προκύπτει, το γιατί δηλαδή μπορεί μία γυναίκα να μην ελκύει και τόσο (πλέον) το σύζυγο ή το σύντροφό της, καθώς και το τι θα μπορούσε να κάνει προκειμένου να θέλξει ακόμη περισσότερο τον αγαπημένο της.

Έχουμε και λέμε…

Γιατί δεν ελκύεις τον καλό σου πλέον

Ασφαλώς και οι λόγοι που μπορεί να έχουν ωθήσει το ταίρι σου στο να μη σε θεωρεί πλέον ιδιαίτερα ποθητή προς εκείνον είναι πάμπολλοι και ποικίλουν σε κάθε περίπτωση ζευγαριού. Έτσι, εμείς θα επιχειρήσουμε να αναφέρουμε τους συνηθέστερους, αυτούς που φαίνεται να είσαι σχεδόν κοινοί στην πλειονότητα των περιπτώσεων.

  1. Περιποιείσαι ελλιπώς. Η πιο κοινή αιτία που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια έναν άντρα στο να μη σε θέλει – ιδίως ερωτικά – πολύ είναι η διακοπή της αυτό-περιποίησης της συντρόφου του. Όταν σε γνώρισε, ήσουν στην πένα· καθαρή, μοσχομυρωδάτη, με τα ωραία σου τα χτενίσματα, τα κοσμήματα και τα συνολάκια, με το μάτι έντονα μαύρα βαμμένο και τα χείλη κατακόκκινα όταν βγαίνατε τα βράδια, με το προσωπάκι σου λαμπερό και πάντοτε απαλό. Και σήμερα, τι κάνεις αναφορικά με την προσωπική σου φροντίδα και περιποίηση; Μάλλον λιγότερα σε σύγκριση με παλαιότερα, έτσι δεν είναι;
  2. Δε σε ελκύει. Όταν εσύ η ίδια δεν ελκύεσαι από το σύντροφό σου και, πόσο μάλλον, όταν του το καθιστάς εμφανές, τότε μην περιμένεις η απάντησή μας στο ερώτημα περί του πόσο ελκύεις τον καλό σου να είναι τόσο θετική. Η αμοιβαιότητα – αλληλεπίδραση που υπάρχει στα συναισθήματα, τις σκέψεις, τις πράξεις, τις συμπεριφορές ανάμεσα σε ένα ζευγάρι μπορεί κάλλιστα να εμφανιστεί και στην προκειμένη περίπτωση κι έτσι, το γεγονός ότι ο αγαπημένος σου πλέον δε σε σαγηνεύει πολύ να ωθεί κι εσένα σε μία στάση και συμπεριφορά απέναντί του όχι και τόσο θελκτική.
  3. Τσακώνεστε συνέχεια. Αναμφισβήτητα, οι συνεχείς και αδιάκοποι καβγάδες στους οποίους προβαίνετε στην καθημερινότητά σας μπορούν να σταθούν μπροστά από το ερώτημα «πόσο ελκύεις τον καλό σου;» και να υπερυψωθούν ως ένα εμπόδιο, απροσπέλαστο ίσως, το οποίο να δυσχεραίνει τη μεταξύ σας σχέση καθώς και την απόκρισή μας στο προαναφερθέν ερώτημα. Οι μικροτσακωμοί αλλά και οι πιο σοβαρές διενέξεις συμβαίνουν διαρκώς, όχι μόνο εποικοδομητικοί δεν είναι, αλλά είναι εξαιρετικά πιθανό να αποβούν καταστροφικοί τόσο για την απουσία (ερωτικής) έλξης αναμεταξύ σας όσο ακόμη και για την μελλοντική πορεία του δεσμού σας.
  4. Τα οικονομικά. Ας μην εθελοτυφλούμε! Εννοείται πως η οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, το κατά πόσο εύκολα ή δύσκολα τα βγάζετε πέρα ως ζευγάρι κι όλα τα συναφή συνιστούν έναν καθοριστικό παράγοντα για τη σχέση σας, που υπεισέρχεται και σε κάθε άλλο κομμάτι της. Έτσι, όταν τα οικονομικά στενεύουν, οι εντάσεις και οι καβγάδες αυξάνονται, ενώ η ερωτική έλξη σταδιακά μειώνεται, δίνοντας τη θέση της στην αδιαφορία, την απάθεια και την έλλειψη όρεξης.

 

Πώς να τον κάνεις να σε θέλει ακόμα περισσότερο

Λίγα tips για να κάνεις τον άντρα ή το αγόρι σου να σε θέλει ακόμα περισσότερο και, από δω και πέρα, η απάντησή μας στο τιθέμενο από τον τίτλο του άρθρου ερώτημα «πόσο ελκύεις τον καλό σου;» να είναι «πάρα μα πάρα πολύ!» είναι τα ακόλουθα:

  1. Κάντε πράγματα μαζί! Δεδομένου ότι τα οικονομικά είναι ένα μείζον θέμα το οποίο, δυστυχώς, δεν άπτεται εξ ολοκλήρου σε εσένα, δεν έχεις παρά να στρέψεις αλλού την προσοχή και το ενδιαφέρον τόσο το δικό σου όσο και του αγαπημένου σου. Προς επίτευξη αυτού, μπορείς να ξεκινήσεις μία δραστηριότητα με το αγόρι ή το σύζυγό σου, όπως για παράδειγμα κάποιο άθλημα που να αρέσει και στους δυο σας. Η άσκηση στο γυμναστήριο, ο χορός, η κολύμβηση, το τρέξιμο ή το περπάτημα είναι μόλις μερικές από τις αθλητικές δραστηριότητες που σου προτείνουμε να αρχίσεις μαζί με τον δικό σου και θα δεις αμέσως ότι το ενδιαφέρον του ενός προς τον άλλον θα αυξηθεί… απειλητικά! Βέβαια, εκτός από την από κοινού εκγύμναση, μπορείτε να κάνετε κι άλλες απλές δραστηριότητες μαζί, που να αρέσουν φυσικά και στους δύο, όπως η παρακολούθηση ταινιών, ένα πλούσιο γεύμα στο σπίτι, η παρακολούθηση θεάτρου κ.λπ.
  2. Περιποιήσου τον εαυτό σου! Προφανώς και με το να περιποιείσαι περισσότερο θα «ανάψεις τα αίματα» και θα ελκύεις ακόμη περισσότερο τον καλό σου. Η περιποίηση περιλαμβάνει την προσωπική σου υγιεινή (καθημερινό πλύσιμο προσώπου και ντους σώματος, τακτικό λούσιμο μαλλιών, πλύσιμο δοντιών), τη διατήρηση απαλών και μαλλιών που να μοσχοβολούν, την απαλή επιδερμίδα στο πρόσωπο και στο σώμα σου, ένα άλλοτε διακριτικό άλλοτε πιο έντονο βάψιμο, τη χρησιμοποίηση (του αγαπημένου το) αρώματος και την προσοχή σου όσον αφορά στα ρούχα και τις ευρύτερες στιλιστικές σου επιλογές όταν πρόκειται να βγείτε και όχι μόνο. Ούσα περιποιημένη επαρκώς, δεν πρόκειται να ξεκολλήσει από πάνω σου ουδέποτε!
  3. Φλέρταρέ τον! Ένα από τα καλύτερα tips σχετικά με το κατά πόσο ελκύεις τον καλό σου έχει να κάνει με το κατά πόσο τον φλερτάρεις ακόμα, έπειτα από ένα ή δέκα μήνες σχέσης, έπειτα από ένα ή δέκα χρόνια έγγαμου βίου. Φλέρταρέ τον με τα μάτια, όπως κάνατε παλιότερα! Φλέρταρέ τον και με τα λόγια, επισημαίνοντάς του αρκετά συχνά πόσο όμορφος είναι, πόσο σου αρέσουν οι κοιλιακοί ή… η χοντρή κοιλίτσα του, πόσο ωραία είναι τα χείλη του και τα μάτια του!
  4. Κάνε του εκπλήξεις! Χωρίς να πούμε πολλά – πολλά μιας και δε χρειάζονται, αυτό που έχεις να κάνεις αν θες να τονώσεις το ερωτικό αλλά και το γενικότερο ενδιαφέρον του δικού σου προς εσένα είναι να του κάνεις αραιά και πού εκπλήξεις, πράγματα που σίγουρα θα του αρέσουν (κι ας μην είναι απαραιτήτως δώρα).

 

Πόσο ελκύεις τον καλό σου; – Κουίζ

Και μετά από όλα αυτά, έφτασε η ώρα για το κουίζ «Πόσο ελκύεις τον καλό σου;»! Να επισημάνουμε ότι το κουίζ αποτελείται από συγκεκριμένες ερωτήσεις, για καθεμία εκ των οποίων δίνονται 3 πιθανές απαντήσεις, ενώ εσύ έχεις τη δυνατότητα επιλογής μόνο της μίας. Ανάλογα με τις αποκρίσεις σου στις ερωτήσεις του κουίζ «Πόσο ελκύεις τον καλό σου;», θα σου προκύψει στο τέλος κι ένα αποτέλεσμα. Ξεκίνα, λοιπόν, να κάνεις το τεστάκι για να δούμε τι θα σου βγει!!

 

Πόσο συχνά θα έλεγες ότι περιποιείσαι τον εαυτό σου;

 

x

Check Also

κύβος ψυχολογικό τεστ

Ο κύβος – Ψυχολογικό τεστ για να μάθεις κρυμμένες πτυχές του εαυτού σου

«Ο κύβος» αποτελεί ένα θεματικό ψυχολογικό τεστ κατά το οποίο ο ερωτώμενος ...

τεστ προσωπικότητας

Διαλέξτε φιγούρα και μάθετε τι χαρακτήρας είστε! – Τεστ προσωπικότητας

Ο Βρετανός ψυχολόγος Pip Wilson έχει δημιουργήσει ένα καταπληκτικό τεστ, ένα τεστ ...

πόσο στρεσαρισμένη είσαι κουίζ

Πόσο στρεσαρισμένη είσαι; – Κουίζ

Είσαι διαρκώς μες στα νεύρα; Παρουσιάζεις δυσκολία στο να κοιμηθείς; Βλέπεις τα ...