Αρχική / Αδυνάτισμα / Αδυνάτισμα στο πρόσωπο – Καλύτεροι τρόποι
αδυνάτισμα στο πρόσωπο

Αδυνάτισμα στο πρόσωπο – Καλύτεροι τρόποι

Το πρόσωπό μας αδυνατίζει όταν χάνουμε βάρος γενικότερα! Μία αλήθεια που καλό είναι να πάρουμε στα σοβαρά αφού μπορεί να έχουμε θέμα με ένα συγκεκριμένο σημείο αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το σύνολο. Πολλές γυναίκες θα ήθελαν να βρούνε έναν τρόπο για συγκεκριμένα αδυνάτισμα στο πρόσωπο. Το πρόβλημα μερικών γυναικών είναι κυρίως τα μάγουλα και το λεγόμενο προγούλι. Θα έχετε παρατηρήσει πως όταν χάνετε κιλά αλλάζει και η όψη του προσώπου αφού τα μάγουλα χάνουν την στρογγυλάδα και το προγούλι σιγά σιγά εξαφανίζεται. Η ηλικία παίζει σημαντικό ρόλο στην όψη που θα έχει το πρόσωπό μας όταν χάσουμε αρκετά κιλά αφού το δέρμα μας ανοίγει και στην συνέχεια δεν μπορεί να επανέλθει εύκολα όταν χάσουμε τα κιλά που επιθυμούμε.

Αν είστε, λοιπόν κι εσείς από τις γυναίκες που ψάχνουν μία λύση σχετικά με το αδυνάτισμα στο πρόσωπο το αποτέλεσμα θα έρθει αν χάσετε γενικά βάρος. Πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος αλλά και κάποια μυστικά ώστε να σφίξουν οι μυς οι οποίοι χαλαρώνουν και δημιουργείται το προγούλι. Φυσικά υπάρχουν και μερικά τρικς στο μακιγιάζ που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ώστε το πρόσωπό μας να φαίνεται πιο αδύνατο κάνοντας τις σωστές σκιάσεις. Μόνο λίγες σωστές συμβουλές και θα κάνετε το αδυνάτισμα στο πρόσωπο πράξη!

Αδυνάτισμα στο πρόσωπο – Μάγουλα

Μήπως τελευταία κοιτιέστε συχνά στον καθρέφτη και ρουφάτε τα μάγουλά σας; Απομακρύνετε λίγα περιττά κιλάκια και αμέσως θα δείτε την διαφορά στο πρόσωπό σας. Η αλήθεια είναι  πως επειδή το πρόσωπό μας είναι κάτι που κοιτάμε καθημερινά, για να δούμε και καταλάβουμε την διαφορά θα πρέπει να περάσει ένα διάστημα και μάλλον να ανατρέξουμε σε παλιές φωτογραφίες! Εύκολο είναι να παρατηρήσουμε πως όταν παίρνουμε μερικά κιλά φουσκώνουν τα μάγουλά μας και μειώνεται η ένταση των υπόλοιπων χαρακτηριστικών.

Αδυνάτισμα στο πρόσωπο – Προγούλι

Το προγούλι απασχολεί αρκετές γυναίκες αφού μας κάνει να φαινόμαστε πιο στρογγυλοπρόσωπες και είναι ένα σημείο που δεν μπορούμε να κρύψουμε. Το προγούλι εμφανίζεται είτε από περιττά κιλά είτε λόγω ηλικίας. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι, εκτός από το να απομακρύνουμε τα περιττά κιλά, μερικές ασκήσεις και κάποιες μάσκες.

Ασκήσεις

Καθίστε σε μια καρέκλα με την πλάτη ίσια και κάντε το κεφάλι σας προς τα πίσω και θα νιώσετε ένα τράβηγμα στο προγούλι. Μείνετε σε αυτήν την θέση για περίπου 3 λεπτά. Συνεχίστε γέρνοντας το κεφάλι δεξιά και μείνετε εκεί για περίπου 2 λεπτά. Κάντε το ίδιο και προς την αριστερή μεριά. Έπειτα σηκώστε ελαφρώς το κεφάλι και τραβήξετε το πηγούνι προς τα έξω. Επαναλάβετε 10 φορές. Αυτές τις ασκησούλες μπορείτε να τις κάνετε καθημερινά για λίγα λεπτά και σύντομα θα δείτε την διαφορά.

Μάσκες

Η σύσφιξη είναι σημαντική ώστε να διατηρηθεί η ελαστικότητα στο συγκεκριμένο σημείο! Ανακατέψτε μέλι και γιαούρτι και απλώστε το για 30 λεπτά σε όλη την περιοχή του λαιμού. Έπειτα ξεπλύνετε πολύ καλά. Επίσης μπορείτε να τρίψετε αγγούρι και αφού το αφήσετε να στραγγίξει να το ανακατέψετε με το γιαούρτι και το μέλι. Εφαρμόστε τις μάσκες σας 1 φορά την εβδομάδα.

Αδυνάτισμα στο πρόσωπο – Μακιγιάζ

Αν θέλετε το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο αδύνατο σε μόλις λίγα λεπτά μπορείτε να το καταφέρετε με το σωστό μακιγιάζ. Οι σκιάσεις μπορούν να κάνουν θαύματα εάν τις χρησιμοποιήσετε σωστά. Δημιουργήστε «κοψίματα» ώστε να μειώσετε την ένταση του μάγουλου. Μία απαλή σκίαση κάτω από τα ζυγωματικά θα βοηθήσει ιδιαίτερα. Με ένα πινελάκι σκιάστε προς τους κροτάφους. Ίσως χρειαστεί να δώσετε περισσότερη ένταση στα μάτια και στις γωνίες χαμηλά στο πρόσωπο δεξιά και αριστερά. Δημιουργήστε την ψευδαίσθηση ενός πιο οβάλ προσώπου και απολαύστε το αποτέλεσμα!

x

Check Also

δίαιτα χωρίς μαγείρεμα

Δίαιτα χωρίς μαγείρεμα – Έξυπνες λύσεις για να αδυνατίσεις + Πρόγραμμα διατροφής

Όλες εμείς οι γυναίκες σε κάποια περίοδο της ζωής μας σκεφτήκαμε να ...

περιττό βάρος

Χάστε το περιττό βάρος τώρα! – 17 Κόλπα που πρέπει να εφαρμόσετε

Το περιττό βάρος είναι τουλάχιστον ενοχλητικό για όλες μας σχεδόν. Ακόμα και ...

πώς να περιορίσεις την όρεξή σου

Πώς να περιορίσεις την όρεξή σου – Καλύτεροι τρόποι

Γνώριζες ότι αν καταφέρεις να περιορίσεις την όρεξή σου θα καταφέρεις να ...