Γυναικεία χτενίσματα – κουρέματα τάσεις μόδας άνοιξη – καλοκαίρι

Οι τάσεις της μόδας για τα χτενίσματα – κουρέματα για την σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι  περιλαμβάνουν πολλές προτάσεις τόσο σε σχέδια όσο και σε χρώματα. Στο άρθρο αυτό παρουσιάζουμε τις τάσεις της μόδας στα χτενίσματα – κουρέματα, έτσι ώστε να είστε πάντα στη μόδα.

Τάσεις της μόδας στα χρώματα των μαλλιών

χτενίσματα,τάσεις μόδας,άνοιξη,καλοκαίρι,2013,χρώματα

Πριν προχωρήσουμε στα χτενίσματα – κουρέματα που εντυπωσιάζουν, καλό είναι να αναφερθούμε στο χρώμα των μαλλιών που είναι στη μόδα. Η αλήθεια είναι ότι οι τάσεις της μόδας στο χρώμα των μαλλιών δεν αλλάζουν τόσο γρήγορα, όσο οι τάσεις της μόδας στα χτενίσματα. Τα χρώματα που έχουν την τιμητική τους για τον χειμώνα είναι οι σκουρόχρωμες αποχρώσεις. Για την άνοιξη και το καλοκαίρι τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Οι σκουρόχρωμες αποχρώσεις (καστανό, μαύρο, κ.τ.λ.) παραμένουν στο προσκήνιο, ωστόσο επανέρχονται δυναμικά και οι ανοιχτόχρωμες ξανθές αποχρώσεις.

Χτενίσματα – τάσεις μόδας – άνοιξη καλοκαίρι

Τάση μόδας νο1: Side parts ασύμμετρη χωρίστρα

χτενίσματα,τάσεις μόδας,άνοιξη,καλοκαίρι,2013,χωρίστραΤο χτένισμα αυτό, έρχεται στη μόδα πολύ δυναμικά και ίσως αποτελέσει την πιο Top τάση από όλες. Πρόκειται για ένα καταπληκτικό ασύμμετρο είδος χτενίσματος που προσδίδει στη γυναίκα έντονη θηλυκότητα. Σύμφωνα με το χτένισμα αυτό, τα μαλλιά χωρίζονται ασύμμετρα προς τη μια πλευρά (τα περισσότερα) και προς την άλλη πλευρά (τα λιγότερα). Το χτένισμα αυτό είναι κατάλληλο για όλα τα μήκη μαλλιών, ενώ ταιριάζει καλύτερα στις γυναίκες που έχουν ίσιο μαλλί αν και αυτό δεν είναι απόλυτο.

Τάση μόδας νο2: Φράντζα

χτενίσματα,τάσεις μόδας,άνοιξη,καλοκαίρι,2013,φράντζαΤα χτενίσματα με φράντζα έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Πρόκειται για ένα είδος χτενίσματος που προσδίδει γοητεία και “μυστήριο” στη γυναίκα. Οι γυναίκες που επιλέγουν αυτό το χτένισμα αποκτούν ένα ιδιαίτερο στιλ που χαρακτηρίζει ολόκληρη την προσωπικότητά τους. Τα χτενίσματα με φράντζα είναι κατάλληλα για γυναίκες που θέλουν να κλέψουν την παράσταση αλλά με έναν πιο διακριτικό τρόπο. Η φράντζα κατά κανόνα τραβάει την προσοχή ακριβώς όσο πρέπει. Ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο.

Τάση μόδας νο3: Ελκυστικά κύματα

χτενίσματα,τάσεις μόδας,άνοιξη,καλοκαίρι,2013,κύματα
Τα χτενίσματα με κύματα ήταν στη μόδα για το χειμώνα και όπως φαίνεται εξακολουθούν να παραμένουν στις Top τάσεις της μόδας και για τη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι. Τα χτενίσματα με κύματα είναι ένα είδος κουρέματος που προσδίδει ελαφρά λίγο όγκο στα μαλλιά. Το χτένισμα αυτό ταιριάζει σε πολλές γυναίκες και αποτελεί μια σταθερή και εντυπωσιακή επιλογή που δεν μένει ποτέ απαρατήρητη. Οι επιλογές στα χτενίσματα με κυματιστά μαλλιά είναι κυριολεκτικά ατελείωτες, οπότε αν επιλέξετε ένα τέτοιο είδος κουρέματος, τότε σίγουρα θα βρείτε κάποιο που να σας ταιριάζει απόλυτα.

Τάση μόδας νο4: Ombre style

χτενίσματα,τάσεις μόδας,άνοιξη,καλοκαίρι,2013,ombreΤο ombre style είναι ένα στιλ που κερδίζει συνεχώς πολλές γυναίκες. Για τη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι, τα χτενίσματα ombre style θα έχουν την τιμητική τους. Το ombre style είναι μία τεχνική σύμφωνα με την οποία, τα μαλλιά ξεκινούν από τη βάση με έναν σκουρόχρωμο τόνο και καθώς προχωρούν προς τις άκρες αποκτούν έναν πιο ανοιχτό τόνο. Τα περισσότερα ombre χτενίσματα έχουν δύο αποχρώσεις (σκούρη στην ρίζα και ανοιχτή στις άκρες). Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο. Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε όλο και περισσότερες διάσημες του εξωτερικού να επιλέγουν ένα τέτοιο χτένισμα. Το χτένισμα αυτό είναι κατάλληλο για γυναίκες που δεν φοβούνται να τολμήσουν να κάνουν μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά τους.

Τάση μόδας νο5: Μακριά ίσια μαλλιά

χτενίσματα,τάσεις μόδας,άνοιξη,καλοκαίρι,2013,μακριά ίσια μαλλιάΤα μακριά ίσια μαλλιά είναι μια σταθερή αξία και πολύ δύσκολα θα φύγουν από τη μόδα. Για την άνοιξη και το καλοκαίρι, το χτένισμα “μακριά ίσια μαλλιά” παραμένει ένα είδος κουρέματος που βρίσκεται στις Top τάσεις της μόδας. Στο άρθρο 12 Υπέροχα ίσια μαλλιά μπορείτε να βρείτε ιδέες για χτενίσματα για ίσια μαλλιά, ενώ στο άρθρο 7 υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά θα βρείτε ιδέες για υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά. Το χτένισμα αυτό είναι κατάλληλο για γυναίκες που θέλουν να εκπέμπουν έντονη προσωπικότητα και μια ισχυρή παρουσία που δεν ξεχνιέται.

Τάση μόδας νο6: Κοντά προς μεσαίου μήκους μαλλιά

χτενίσματα,τάσεις μόδας,άνοιξη,καλοκαίρι,2013,κοντά μαλλιά
Πρόκειται για μια κατηγορία χτενισμάτων που απαιτούν αρκετή τόλμη και λίγο ρίσκο. Τα χτενίσματα για κοντά προς μεσαίου μήκους μαλλιά, είναι ένα είδος χτενίσματος που δεν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Περισσότερο θα λέγαμε ότι ταιριάζει σε γυναίκες που έχουν γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου, δεδομένου ότι τα κοντά προς μεσαίου μήκους μαλλιά έχουν την ιδιότητα να φωτίζουν το πρόσωπο. Τα χτενίσματα αυτά λοιπόν, είναι στις τάσεις τις μόδας για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Τάση μόδας νο7: Braids hairstyle (πλεξούδες)

χτενίσματα,τάσεις μόδας,άνοιξη,καλοκαίρι,2013,πλεξούδες
Μία από τις τάσεις τις μόδας για την άνοιξη – καλοκαίρι είναι και τα χτενίσματα με διάφορες πλεξούδες. Οι πλεξούδες αυτές μπορεί να αφορούν το πίσω μέρος των μαλλιών, στα πλάγια, ή ακόμα και στην μπροστινή πλευρά (για πιο extreme καταστάσεις). Οι πλεξούδες είναι μια επιλογή που πολλές φορές είναι λίγο κοπιαστική, ωστόσο τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο. Τα χτενίσματα αυτά είναι κατάλληλα για γυναίκες που θέλουν να εντυπωσιάσουν και που δίνουν βαρύτητα στην λεπτομέρεια, η οποία ως γνωστόν κάνει και τη διαφορά.

Τάση μόδας νο8: Wet style

χτενίσματα,τάσεις μόδας,άνοιξη,καλοκαίρι,2013,wet styleΤο Wet Style είναι ένα είδος χτενίσματος, το οποίο θα λέγαμε αγαπήθηκε περισσότερο από τους άντρες. Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο. Το wet style έχει και αρκετές γυναίκες φανατικές θαυμάστριες. Το στιλ αυτό έρχεται στο προσκήνιο για τη θερινή περίοδο. Το στιλ αυτό είναι κατάλληλο για γυναίκες που θέλουν να κλέψουν την παράσταση και να γίνουν το επίκεντρο της παρέας, της εκδήλωσης, της δεξίωσης, κ.τ.λ.

Σχετικά άρθρα
Τα καλύτερα