Συμβουλές για το πώς να τον κάνετε να ζηλέψει

Η ζήλια είναι ένα περίεργο συναίσθημα και θα λέγαμε ότι μπορεί να έχει δύο εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα όσον αφορά τη σχέση του ζευγαριού. Στην πρώτη περίπτωση που είναι και η μη επιθυμητή, ο ένας ζηλεύει τον άλλον παθολογικά χωρίς λόγο και αιτία κάνοντας τη συμβίωση δύσκολη και τη σχέση καταπιεστική. Σε αυτή την περίπτωση το ζευγάρι σιγά σιγά απομακρύνεται ενώ το ενδεχόμενο του χωρισμού δεν είναι διόλου απίθανο. Στην δεύτερη περίπτωση (που είναι και η επιθυμητή), η ζήλια λειτουργεί ως κίνητρο για την αναθέρμανση της σχέσης. Σε προηγούμενο άρθρο του ηλεκτρονικού περιοδικού Δυναμική Γυναίκα μιλήσαμε για την παθολογική ζήλια και τις επιπτώσεις της στη σχέση, ενώ σε άλλο άρθρο παρουσιάσαμε ένα κουίζ που θα σας βοηθήσει να μάθετε πόσο ζηλιάρα είσαστε. Στο άρθρο αυτό παρουσιάζουμε ορισμένες συμβουλές να τον κάνετε να ζηλέψει με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να τον κάνετε να σας θέλει πιο πολύ και να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

Πώς να τον κάνετε να ζηλέψει

Μην δείχνετε υποκριτικά ότι ενδιαφέρεστε για άλλον άντρα

Κατ’ αρχήν να αναφέρουμε ότι εσείς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να του δείξετε υποκριτικά ότι έχετε ενδιαφέρον για άλλον άντρα μόνο και μόνο για να τον κάνετε να ζηλέψει. Οι άντρες όταν βλέπουν ότι η καλή τους κοιτάζει άλλον άντρα πληγώνονται τόσο πολύ που θα λέγαμε ότι είναι ανεπανόρθωτο. Αυτό σημαίνει ότι η σχέση στο τέλος θα χαλάσει αντί να φτιάξει.

Δείξτε του πόσο μετράτε ως γυναίκα

Αυτό που πρέπει να κάνετε λοιπόν είναι να δείξετε στον καλό σας ότι μετράτε σαν γυναίκα. Δηλαδή ότι αν θέλετε μπορείτε να έχετε πολλές επιτυχίες στους άντρες. Μιλήστε λοιπόν με άλλους άντρες, δώστε τους θάρρος να σας πλησιάσουν για μια φιλική σχέση αλλά μέχρι εκεί. Σε καμία περίπτωση μην δώσετε παραπάνω θάρρος. Το όλο κόλπο έχει να κάνει με το να βάλετε τον καλό σας να σκεφτεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να υποπτευτεί κάποιον άλλο άντρα (έναν φίλο, έναν συνάδερφο, κ.τ.λ.) ότι του αρέσετε χωρίς όμως εσείς να τον έχετε προκαλέσει. Έτσι … εσείς θα είστε αθώα, ενώ ο καλός σας θα αισθανθεί ότι έχει ανταγωνιστές και θα προσπαθήσει να σας ξανακερδίσει. Η αλήθεια είναι ότι αυτός είναι ένας ανήθικος τρόπος ωστόσο αν η σχέση σας δεν λέει να αναθερμανθεί, τότε ίσως θα πρέπει να τον θέσετε σε λειτουργία.

Δείξτε του πόσο ωραία γυναίκα είστε

Άλλος ένας τρόπος για να τον κάνετε να ζηλέψει είναι να περιποιείστε πάρα πολύ τον εαυτό σας όταν βγαίνετε μαζί με τον καλό σας. Το να είστε απλά εντυπωσιακή δεν φτάνει. Επιλέξτε τα πιο κομψά ρούχα που τονίζουν τη θηλυκότητά σας. Ρούχα που κυριολεκτικά μαγνητίζουν τα βλέμματα. Περιποιηθείτε το πρόσωπό σας, βάλτε μακιγιάζ για εκπληκτική εμφάνιση, βάψτε τα χείλη σας, επιλέξτε ένα εντυπωσιακό χτένισμα μαλλιών, κ.τ.λ. Προσοχή όμως. Αυτό που χρειάζεται είναι να είστε πολύ κομψή και ελαφρώς αποκαλυπτική. Το πολύ αποκαλυπτικό δεν θα έχει καλά αποτελέσματα. Ο σκοπός είναι να τραβήξετε ορισμένα αντρικά βλέμματα πάνω σας και ο καλός σας να το προσέξει. Εσείς φυσικά δεν θα ανταποδώσετε σε κανένα κοίταγμα. Με αυτό τον τρόπο θα του δείξετε ότι εσείς έχετε πολλές επιλογές αν θέλετε, αλλά προτιμάτε μόνο εκείνον.

Σχετικά άρθρα
Τα καλύτερα