Ιδέες για ρούχα για μια εκπληκτική εμφάνιση

Τα ρούχα είτε μας αρέσει είτε όχι, παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εμφάνιση μιας γυναίκας. Τα αντρικά βλέμματα πολλές φορές πέφτουν κυρίως πάνω σε γυναίκες που ξέρουν πώς να ντύνονται έτσι ώστε να αποκτήσουν εκπληκτική εμφάνιση και να τραβήξουν την προσοχή των αντρών. Σε προηγούμενα άρθρα του ηλεκτρονικού περιοδικού Δυναμική Γυναίκα μιλήσαμε για ρούχα που διεγείρουν τη φαντασία των αντρών, για ρούχα που αναδεικνύουν τα γυναικεία προσόντα και κρύβουν τις ατέλειες, καθώς και για γυναικεία φορέματα ανάλογα με τον σωματότυπο. Στο άρθρο αυτό δίνουμε υπέροχες ιδέες για ρούχα για να αποκτήσετε μια εκπληκτική εμφάνιση.

Ιδέες για ρούχα και τι σημαίνει το κάθε ρούχο

Ιδέες για ρούχα – μίνι φούστα

Αν θέλετε να αποκτήσετε μια ελκυστική εμφάνιση, τότε το κοντό είναι μονόδρομος. Μπορείτε να επιλέξετε να φορέσετε μια μίνι φούστα αέρινη ή μια μίνι φούστα στενή. Οι μίνι φούστες αποκαλύπτουν τα γυναικεία πόδια, τα οποία όταν είναι καλλίγραμμα ελκύουν τους άντρες μαζικά. Ένα κατάλληλο καλσόν μπορεί να κάνει τα πόδια σας ακόμα πιο σέξι με αποτέλεσμα να γίνετε ακόμα πιο ελκυστικές. Αν θέλετε λοιπόν μια σέξι εμφάνιση, τότε η κοντή φούστα επιβάλλεται. Προσοχή όμως να μην το παρακάνετε διότι το πάρα πολύ κοντό δεν διεγείρει τόσο πολύ τη φαντασία των αντρών. Η φούστα θα πρέπει να είναι αποκαλυπτική ωστόσο θα πρέπει να αφήνει κάποια περιθώρια έτσι ώστε το μυαλό των αντρών να αρχίσει να φαντάζεται. Οι γυναίκες που ντύνονται με κοντές φούστες κατά κανόνα θέλουν να τραβήξουν την προσοχή των αντρών ή ακόμα και να τους προκαλέσουν. Οι άντρες αντιλαμβάνονται αμέσως αυτό το κάλεσμα.

Ιδέες για ρούχα – ντεκολτέ

Άλλη μια εναλλακτική ιδέα για σέξι ρούχα είναι το ντεκολτέ. Το ντεκολτέ τονίζει τα προσόντα που έχει μια γυναίκα λόγο του πλούσιου στήθους της. Τα ντεκολτέ δεν είναι κατάλληλα για όλες τις γυναίκες. Κατά κανόνα τα προτιμούν οι γυναίκες που όπως είπαμε και παραπάνω έχουν …. πλούσια χαρίσματα. Οι γυναίκες που δεν είναι “διαθέσιμες” συνήθως προτιμούν κλειστά ρούχα που δεν αποκαλύπτουν πολλά πράγματα. Όσο πιο διαθέσιμη είναι μια γυναίκα για φλερτ, για νέες γνωριμίες ή για νέες περιπέτειες, τόσο πιο βαθύ ντεκολτέ επιλέγει να φοράει αν και αυτό δεν είναι απόλυτο.

Ιδέες για ρούχα – εξώπλατο

Ένα εξώπλατο φόρεμα τονίζει έντονα τη θηλυκότητα της γυναίκας. Οι γυναίκες που φορούν εξώπλατο φόρεμα δεν προκαλούν τόσο πολύ όσο μια πολύ κοντή μίνι φούστα ή ένα βαθύ ντεκολτέ, παρόλα αυτά εκπέμπουν έντονο δυναμισμό και ισχυρή παρουσία που μένει αξέχαστη σε πολλούς άντρες. Τα εξώπλατα φορέματα εκτός από την πλάτη, αναδεικνύουν και τον γυναικείο λαιμό, ο οποίος αποτελεί ένα εξαιρετικά ερωτικό σημείο. Οι γυναίκες που προτιμούν τέτοια φορέματα, κατά κανόνα θέλουν να κλέψουν την παράσταση και να μείνουν αξέχαστες γεγονός που τις περισσότερες φορές επιτυγχάνουν.

Ιδέες για ρούχα – Δερμάτινα

Τα δερμάτινα είναι ρούχα που παραμένουν πάντα στη μόδα. Είτε μιλάμε για δερμάτινα πανωφόρια, είτε μιλάμε για δερμάτινα παντελόνια, φούστες ή και διάφορα αξεσουάρ όπως για παράδειγμα δερμάτινα γάντια, τσάντες, παπούτσια, μπότες κ.τ.λ., τα δερμάτινα αποτελούν ρούχα που εντυπωσιάζουν τους άλλους. Οι γυναίκες που επιλέγουν να φορέσουν δερμάτινα ρούχα ή κάποιο αξεσουάρ κατά κανόνα θέλουν να φαίνονται εντυπωσιακές και σέξι. Τα δερμάτινα ρούχα προσδίδουν στη γυναίκα “ατίθαση” ομορφιά και μη συμβατική προσωπικότητα, ενώ πολλές φορές δίνουν ένα επαναστατικό στιλ.

Ιδέες για ρούχα – Βραδινά φορέματα

Τα βραδινά φορέματα είναι αρκετά επίσημα και για αυτό προτιμούνται σε ανάλογες περιστάσεις αν και αυτό δεν είναι απόλυτο. Οι γυναίκες που προτιμούν τέτοιου είδους φορέματα εκπέμπουν μια αρχοντική καταγωγή και μια έντονη παρουσία, ενώ παράλληλα θεωρούνται ότι έχουν πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Τα βραδινά φορέματα ίσως είναι αυτά που τονίζουν περισσότερο από όλα τη γυναικεία ομορφιά και θηλυκότητα. Ανάλογα με το στιλ του φορέματος υπάρχουν και διαφορετικές “αντιδράσεις”. Όπως είπαμε και παραπάνω, τα πολύ κοντά φορέματα ή τα φορέματα με βαθύ ντεκολτέ τονίζουν τη σεξουαλικότητα της γυναίκας, ενώ τα εξώπλατα προσδίδουν έντονη θηλυκότητα. Υπάρχουν και ένα σωρό άλλα φορέματα, τα οποία το κάθε ένα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα τα one shoulder φορέματα είναι πολύ εντυπωσιακά και προσδίδουν στη γυναίκα μια εκρηκτική μη συμβατική εμφάνιση, ενώ τα στράπλες ίσως προσδίδουν περισσότερη θηλυκότητα στη γυναίκα από κάθε άλλο φόρεμα. Εκτός από το στιλ, σημαντικό ρόλο παίζει και το χρώμα ενός φορέματος αλλά και οι συνδυασμοί των χρωμάτων των ρούχων με τα αξεσουάρ.

Σχετικά άρθρα
Τα καλύτερα