Ρούχα που διεγείρουν τη φαντασία των αντρών

Τα ρούχα στην αρχή ανακαλύφτηκαν με μόνο σκοπό να ζεσταίνουν τον άνθρωπο. Με το πέρασμα των αιώνων τα ρούχα ανάλογα με το είδος τους  άρχισαν να προσδίδουν στιλ στη γυναίκα (και στον άντρα) που τα φορούσε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η μόδα. Έτσι … τα ρούχα άρχισαν να φανερώνουν το στιλ που αρέσει σε κάθε άνθρωπο, να φανερώνουν στοιχεία του χαρακτήρα του, της προσωπικότητάς του αλλά ακόμα και τις προθέσεις του. Κάποια στιγμή στο παρελθόν, δημιουργήθηκαν και ορισμένα γυναικεία ρούχα με σκοπό να διεγείρουν τη φαντασία των αντρών. Έτσι … άρχισαν να δημιουργούνται ρούχα ελαφρώς αποκαλυπτικά τα οποία “τρέλαιναν” τα αρσενικά βλέμματα κάνοντας την φαντασία τους να “ξυπνήσει”.

Τα γυναικεία ρούχα με την πάροδο του χρόνου γινόταν όλο και πιο αποκαλυπτικά με αποτέλεσμα να τραβούν ακόμα περισσότερο τα βλέμματα των αντρών. Κάποια στιγμή όμως έγιναν τόσο αποκαλυπτικά που οι άντρες ξαφνικά έπαψαν να δείχνουν το ανάλογο ενδιαφέρον. Ο λόγος ήταν απλός. Τα ρούχα ήταν τόσο αποκαλυπτικά που ο άντρας δεν χρειάζονταν να φανταστεί κάτι στο μυαλό του διότι σχεδόν “έβλεπε τα πάντα”. Έτσι η μαγεία χάθηκε και μαζί με αυτήν και το ενδιαφέρον των αρσενικών.

Το ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα παρουσιάζει ορισμένα γυναικεία στιλ ντυσίματος που διεγείρουν τη φαντασία των αντρών και θα λέγαμε ότι τραβούν τα αρσενικά βλέμματα λίγο παραπάνω σε σχέση με τα υπόλοιπα ρούχα.

Ρούχα που διεγείρουν τη φαντασία των αντρών

Μίνι φούστα

ρούχα που διεγείρουν τη φαντασία των αντρών,μίνι φούστα
Η μίνι φούστα διεγείρει τη φαντασία των αντρών και αυτό οι γυναίκες των γνωρίζουν από πολύ παλιά. Ο λόγος είναι απλός. Τα γυναικεία πόδια είναι ένα πολύ ερωτογενές σημείο. Όταν αυτά αποκαλύπτονται, το μυαλό των αντρών αρχίζει να φαντάζεται διάφορα πράγματα, ενώ τα μάτια τους προσπαθούν να διαπεράσουν το εμπόδιο της φούστας και να δουν το “κάτι παραπάνω”. Κάτι παρόμοιο ισχύει και με τα γυναικεία σορτσάκια αλλά ίσως σε λιγότερο έντονο βαθμό. Το μυστικό είναι η φούστα να είναι αποκαλυπτική έως ένα βαθμό. Η πολύ κοντή φούστα σε υπερβολικό βαθμό πολλές φορές έχει αντίθετα αποτελέσματα και φανερώνει εσκεμμένη προσπάθεια να τραβήξει τα αντρικά βλέμματα. Η πολύ κοντή φούστα μπορεί και πάλι να τραβήξει την προσοχή αλλά όχι με την έννοια του θαυμασμού.

Δερμάτινα

ρούχα που διεγείρουν τη φαντασία των αντρών,δερμάτιναΤα δερμάτινα είναι στη μόδα και δεν φεύγουν σχεδόν ποτέ εδώ και πολλά χρόνια. Τα δερμάτινα γυναικεία ρούχα και η φαντασία των αντρών φαίνεται ότι έχουν μια σχέση πάθους που καλά κρατεί. Τα αντρικά βλέμματα έλκονται από τα δερμάτινα. Ο λόγος; Άγνωστος. Είναι πράγματι αλήθεια; Φυσικά. Τα δερμάτινα δίνουν έναν δυναμισμό στη γυναίκα, που δεν μένει απαρατήρητος από τους άντρες.

Ρούχα που αγκαλιάζουν το σώμα της γυναίκας

ρούχα που διεγείρουν τη φαντασία των αντρών
Τα ρούχα που αγκαλιάζουν το σώμα της γυναίκας διεγείρουν τη φαντασία των αντρών. Ο λόγος είναι προφανής. Τα ρούχα αυτά είναι συνήθως ελαστικά και παίρνουν το ακριβές σχήμα του σώματος της γυναίκας. Οι άντρες βλέπουν το σχήμα του σώματος χωρίς όμως να βλέπουν το πραγματικό σώμα. Τα μάτια τους προσπαθούν (αλλά μάταια) να δουν κάτω από τα ρούχα. Από εκεί και πέρα η φαντασία τους αρχίζει να λειτουργεί χωρίς σταματημό.

Μπότες

ρούχα που διεγείρουν τη φαντασία των αντρών,μπότες
Αναφερόμαστε κυρίως στις δερμάτινες ψηλές μπότες ωστόσο και οι υπόλοιπες έχουν παρόμοια αποτελέσματα. Οι δερμάτινες γυναικείες μπότες δίνουν στιλ στη γυναίκα, στις περισσότερες περιπτώσεις της προσδίδουν ύψος και εκπέμπουν μια αύρα δυναμισμού και ισχυρής προσωπικότητας. Το αποτέλεσμα είναι ένα “έναυσμα” της φαντασίας των αντρών.

Μπλούζες – φορέματα με “μπούστο”

ρούχα που διεγείρουν τη φαντασία των αντρών,φορέματα,μπλούζες
Αν θέλεις οι άντρες να σε κοιτάνε στα “μάτια” τότε να τις αποφύγεις. Αν θέλεις να διεγείρεις τη φαντασία τους, τότε δεν έχεις παρά να τις δοκιμάσεις. Τα σχέδια και τα χρώματα είναι δική σου επιλογή.

Συμβουλή

Αυτό που πραγματικά διεγείρει τη φαντασία των αντρών είναι αυτό που δεν μπορούν να δουν με τα μάτια τους. Αυτό σημαίνει ότι ένα ρούχο πρέπει να είναι λίγο αποκαλυπτικό έτσι ώστε η φαντασία των αντρών να ξεκινήσει να λειτουργεί. Από εκεί και πέρα όλα γίνονται μέσα στο μυαλό τους. Το καθόλου αποκαλυπτικό δεν “ξυπνάει” καθόλου τη φαντασία ενώ στο πολύ αποκαλυπτικό δεν απαιτείται η φαντασία διότι τα μάτια βλέπουν την πραγματικότητα.

Σχετικά άρθρα
Τα καλύτερα