Καταπληκτικά φορέματα One Shoulder για όλα τα γούστα

Τα φορέματα one shoulder (έξω ο ένας ώμος) είναι μια τάση της μόδας που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια αλλά παραμένει στο προσκήνιο ως σταθερή αξία. Τα one shoulder φορέματα κερδίζουν συνεχώς ολοένα και περισσότερες γυναίκες διότι προσδίνουν έντονο δυναμισμό και μοναδικό στιλ. Επίσης, εκμεταλλεύονται στο έπακρο τη γυναικεία θηλυκότητα δεδομένου ότι ο ώμος και ο λαιμός που αναδεικνύονται έντονα από αυτού του τύπου τα φορέματα, είναι εξαιρετικά ερωτογενή σημεία. Εμείς στο ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα παρουσιάζουμε ορισμένα καταπληκτικά φορέματα one shoulder για όλα τα γούστα, τα οποία πιστεύουμε ότι θα τραβήξουν και τη δική σας προσοχή.

Τα one shoulder φορέματα ξεφεύγουν από το κλασσικό φόρεμα που θυμίζει πριγκίπισσα του παραμυθιού. Τα φορέματα αυτά κατά κανόνα είναι εξαιρετικά ερωτικά, τραβούν την προσοχή των αρσενικών λίγο παραπάνω από ότι τα συνηθισμένα φορέματα (αυτό δεν είναι απόλυτο) και το σημαντικότερο προσδίδουν στην γυναίκα έντονο δυναμισμό. Η ασυμμετρία ενός φορέματος one shoulder “ενισχύει” την προσωπικότητα της γυναίκας κάνοντας την να φαίνεται ακαταμάχητη τόσο όσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά επίσης και όσον αφορά ακόμα και το  χαρακτήρα της.

Σε προηγούμενα άρθρα του περιοδικού μας παρουσιάσαμε μοναδικά επίσημα βραδινά φορέματα που εντυπωσιάζουν και που δίνουν την αίσθηση της αρχοντικής καταγωγής, ενώ παράλληλα έχουν μοναδικά σχέδια και ποιοτικά υφάσματα. Επίσης, αναφέραμε ορισμένες πολύ χρήσιμες συμβουλές που μπορούν να ακολουθήσουν οι γυναίκες αν θέλουν να επιλέξουν φορέματα ανάλογα με τον σωματότυπό τους, έτσι ώστε να τονίσουν τα πλεονεκτήματά τους και να αποκρύψουν τυχόν ατέλειες. Στο άρθρο αυτό παρουσιάζουμε φορέματα one shoulder, τα οποία σίγουρα ξεφεύγουν από το “κλασσικό” στιλ, ενώ παράλληλα τονίζουν έντονα το ερωτικό στοιχείο. Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ορισμένα καταπληκτικά (κατά την άποψή μας) one shoulder φορέματα.

Καταπληκτικά One shoulder φορέματα και πολύ ωραία high hills παπούτσια

Δείτε μεγάλη ποικιλία από one shoulder φορέματα για όλα τα γούστα ακόμα και για τις πιο απαιτητικές

Καταπληκτικά νυφικά one shoulder που θα κάνουν τον γάμο αξέχαστο

Σχετικά άρθρα
Τα καλύτερα